• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de yeni katıldım aranıza beraber zayıflıycaz inşaAllah
1,62 boyundayım 107 kiloyum
dengesiz besleniyorum sürekli abur cubur...
o yuzden zayıflayamıyorum...
inş zayıflarım burdaaa :16:
hoşgeldin canım. hedef kilon nedir ayrıca yazabilir misin?
kurallarımız:

1) Her cuma saat 10.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

hayat sevgidir hoşgeldin kaptanımız gerekli açıklamyı yapmış paylaşımlarını bekliyoruz
neyneyse cnm benim hedef kg 55.bu takıma doğumdan sonra 65 kg ile girdim hala hedefime ulaşamdım artık bu sefer olacak olmalı.hadi ben kaçtım bugün koçişim evde yarında dr gideceğim gelince görüşürüz :54:

Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?

selam canlar:52:
anneler gününüz kutlu olsun bende şimdi anneciğimin yanında geliyorum ufak bi kutlama yaptık :17:
hemen menümü yazayım:

[1] Çilek 100 gr 37
[2] Patates (haşlanmış) 2 adet 200
[3] Yumurta (haşlanmış) 2 adet 140
[4] Ekmek 4 dilim 260
[5] Izgara et dürüm 1 adet 412
[6] Mevsim Salata 0.50 POR. 22.5
[7] pınar uzun ömürlü süt 61.8
[8] Bal 1 yemek kaşığı 70

Toplam : 1203.3 kal.

1 saat yürüyüş + 1 bardak beşi bir yerde + 1 bardak limonlu ada çayı

Son düzenleme:
Ben de yeni katıldım aranıza beraber zayıflıycaz inşaAllah
1,62 boyundayım 107 kiloyum
dengesiz besleniyorum sürekli abur cubur...
o yuzden zayıflayamıyorum...
inş zayıflarım burdaaa :16:

inşallah canım bizde onun için burdayız :1: hoşgeldin aramıza :71:

selamlar kızlar,
takımdaki herkes hedef kilosunu yazabilir mi? paylaşım alanına bildirecekmişiz, bundan sonra karneler belirttiğiniz hedef kilonuza ulaşıp ulaşmadığınıza göre hazırlanacakmış.

65 kilo ile başladım ve hedefim 55 olmak :116::119:

kızlar selammm tüm annelerin anne adaylarının ve geleceğin anne aday adaylarının anneler gününü kutlarım

2 gündür fena cozutmuş bulunmaktayım kilo verememek motivasyonumu sıfıra indirdi yarın diyetisyenin verdiği listeye dönücem liste 1600 calorilik ama geçen sene o liste ile ayda 5 kg vermiştim tekrar denicem

kaptanım hedef kilom 65

merhaba 8.takım anneler gününüz kutlu olsun ya ben kahvaltıda kaçırıyorum hep dengeleme önerileriniz varmıdır

yarım porsion haşhaşlı

3 çatal sucuk

8 zeytin yedim

1 dilim ekmek

kahvaltıda yicek bişey bulamıyorum:60::59:
mrb hashaslı nedir bilemedim :38: eğer çok kalorili birşey değilse kilona göre çok yememişsin :9:
hayat sevgidir hoşgeldin kaptanımız gerekli açıklamyı yapmış paylaşımlarını bekliyoruz
neyneyse cnm benim hedef kg 55.bu takıma doğumdan sonra 65 kg ile girdim hala hedefime ulaşamdım artık bu sefer olacak olmalı.hadi ben kaçtım bugün koçişim evde yarında dr gideceğim gelince görüşürüz :54:
mrbbbb hoşbulduk güzel güzel kilolar gitsinn :)
ne dr u bu arada :29:
anneler gününüz kutlu olsun bende şimdi anneciğimin yanında geliyorum ufak bi kutlama yaptık :17:
hemen menümü yazayım:

[1] Çilek 100 gr 37
[4] Ekmek 4 dilim 260

mrb senın de anneler gunun kutlu olsun canım bnmmmm :9:
kilona göre menün çok iyi yalnız bunları bi anda yemiyorsun değil mi? :90:
heyooo kimse yok muuu? 3 ziyaretçi içeri gir :1: :3:
:86:
kızlar selammm tüm annelerin anne adaylarının ve geleceğin anne aday adaylarının anneler gününü kutlarım

2 gündür fena cozutmuş bulunmaktayım kilo verememek motivasyonumu sıfıra indirdi yarın diyetisyenin verdiği listeye dönücem liste 1600 calorilik ama geçen sene o liste ile ayda 5 kg vermiştim tekrar denicem

kaptanım hedef kilom 65
geleceğin anne adayı olaraktan üstüme alındım :86: senın de anneler gunun kutlu olsun canım bnmm :9: en güzeli diyetisyen listesi ben de diyetisyen gibi oldum 3 4 aydır gidiyorum bikaç diyetisyene gittim ama bozuyorum yiyorum olmuyo bi türlü basaramadım.. buraya üyeydim ama burayı görmemişim yeni gördüm beraber zayıflama fikri güzel olmus:38: el ele güzel günlere diyelimmm :) :90:

callanetics işe yarıyormu:26:

Gerberacigim ben yaptim ise yariyor cidden.. Ama hareketler oldukca iddiali dogrusu :52: Elifcigim yapmisti ilk günde belini incitmisti malesef.. Balerin gibi bacagini yukari kaldiriyorsun filan.. Bence yapabildigin kadar ,gücünün yettigi sayi kadar yapmaya calis.. kesinlikle incelme sagliyor . Ben 1 haftada bile bariz fark hissettim kendimde özellikle bel bölgemde..

Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?

Merhaba nev81 öncelikle takimindan ayrilma karari vermis olman kolay olmamistir eminim.. Yasadiklarinin seni cok üzmüs oldugu belli.. umarim tekrar yasamaz ve iyi takimda yer alirsin canimm..

Okuduklarimdan sonra sahsi fikrimi söylemek istiyorum.. Takimda yasadigin sıkıntıya ragmen kk dan ayrilmak yerine kendine baska cözüm aramaya calisman, diyetine olan azmin cok hosuma gitti canim.. 3 ayda vermis oldugun 12 kilo da bunun cok güzel bir örnegi zaten.. 8. takim da anlattigin 14. takim gibi sicakkanli ,seker gibi insanlarin oldugu bir yerdir.. Bakma hafta sonu oldugu icin bir sessizlik var tabi ama normalde böyle degiliz biz :16:

Sorumlulugunu iyi yapan disiplinli bir kaptanimiz var :16: resmen kendisi geldi ve takima yeniden bir güc verdi :66::66: Zaten takim kaptani güzel kilo vermis deneyimli birisinden olusuyorsa oldukca faydali oluyor takima..

Takim kaptanimiz neyneyse en güzel karari,cevabi zaten verecektir sana ama... senin aramizda olman beni memnun eder..aramiza hosgeldin demeyi cok isterim canim :34:

hemen menümü yazayım:

[1] Çilek 100 gr 37
[4] Ekmek 4 dilim 260

Tüm annelerin anneler gününü gec olsa da kutluyorumm bende :71::71: papatyam gülüm bugünkü menünü cok begenmedim :61: 2 patates, 4 dilim ekmek ,et dürüm filan derken karbonhidrat miktari olarak fazla görünüyor.. Malesef bu menüyle yürüyüse ragmen kilo verebilecegini sanmiyorum :59: ama kilo almazsinda kesin :61: Bunlari söylemis olmam azmini kesmek icin degil kamcilamak icin canimm.. tabi yavas yavas kilo verecegim acelem yok benim diyorsan da hic birsey dememisim farzet :69:

kaptanım hedef kilom 65

Anneler günün kutlu olsun seninde canimm benimm :54: Böyle düsünme hayatim yaa.. Kilo veremiyorum diye sinirlenip yedikce yine kendi kendimize ediyoruz kötülügü... Bu kilolardan kurtulma zamanimiz uzadikca uzuyor sonra..:59: Diyetisyeninle görüsmeye git tabi tekrar ama bence son 2 haftadir yediklerinin listesini ( hergün buraya yaziyorsun zaten) gösterirsen eger nerde hata yaptigini diyetisyen sana söyleyecektir.. Kilo vermeye tekrar baslarsin o zaman eminim :34:

Son düzenleme:
Gelelim xetrax'in hesap menüsünee:69:

Sabah :
70g. Müsli
200ml süt

Ara : 250g. yogurt

Ara : 1 tane Wasa (fullcorn)

Ara : 1 bardak karisik bitki cayi

Ara : Cevizli kek (Ceyrek dilim kadar diyeyim 1 lokmaydi :1:)

B]Ara :[/B] 2 bardak limonlu siyah cay

Ögle/Aksam ( 16:00):
150 gr. izgara kuzu cigeri
2 yemek kasigi sulu köfte
1 dilim siyah ekmek
Yarim tabak salata

Ara :
Dondurma (2 yuvarlak)

2 lt. su , spor malesef yine yok.. ama söyle diyebilirim tüm gün disarda kosturdum durdum evde oturmadigim icin menüm fena degil gibi geldi bana.. Dondurmayi kizlar keske yemeseydim ama:59:
arkadasin birinin bana dondurma sözü vardi onu bugün ödeyecegim diye tutturdu..olmaz diyet miyet dediysem de türkiyeye gidiyorum sözümü tutamam diye zorla nerdeyse yedirtti :59: vallahi yedim ama dondurma da beni yedi en kücük porsiyonu istememe ragmen :59::59:

Son düzenleme:
Gelelim xetrax'in hesap menüsünee:69:

Sabah :
70g. Müsli
200ml süt

Ara : 250g. yogurt

Ara : 1 tane Wasa (fullcorn)

Ara : 1 bardak karisik bitki cayi

Ara : Cevizli kek (Ceyrek dilim kadar diyeyim 1 lokmaydi :1:)

B]Ara :[/B] 2 bardak limonlu siyah cay

Ögle/Aksam ( 16:00):
150 gr. izgara kuzu cigeri
2 yemek kasigi sulu köfte
1 dilim siyah ekmek
Yarim tabak salata

Ara :
Dondurma (2 yuvarlak)

2 lt. su , spor malesef yine yok.. ama söyle diyebilirim tüm gün disarda kosturdum durdum evde oturmadigim icin menüm fena degil gibi geldi bana.. Dondurmayi kizlar keske yemeseydim ama:59:
arkadasin birinin bana dondurma sözü vardi onu bugün ödeyecegim diye tutturdu..olmaz diyet miyet dediysem de türkiyeye gidiyorum sözümü tutamam diye zorla nerdeyse yedirtti :59: vallahi yedim ama dondurma da beni yedi en kücük porsiyonu istememe ragmen :59::59:
canımın içiii mrb öncelikle ben daha yeni geldiğim için kilonu bilmiyorum kaç kilosun? ben kiloya göre beslenmenin önemine inananlardanım o yuzden kalori hesabı :)
aksam et çok olmus sanki onun yerine sebze yeseydin daha iyi olabilirmiydi :16:
dondurma da diyetisyen 1 top vermişti bana zararsız sanırım okadarı
nacizane fikirlerimm :16:

canımın içiii mrb öncelikle ben daha yeni geldiğim için kilonu bilmiyorum kaç kilosun? ben kiloya göre beslenmenin önemine inananlardanım o yuzden kalori hesabı :)
aksam et çok olmus sanki onun yerine sebze yeseydin daha iyi olabilirmiydi :16:
dondurma da diyetisyen 1 top vermişti bana zararsız sanırım okadarı
nacizane fikirlerimm :16:

Merhaba hayatsevgidir...Bu saatte online birini bulmak beni cok sevindirdi dogrusu:62: 8.takimin gecekusuyum ben :82: Canimcigim yine aksam yemegine davetteydim , et olarak cigeri sevdigim icin sagolsun ablam benim icin özel yapmisti . Yerken biraz kacinmadim yagsiz oldugu icin :93: Bir de saat olarak 4 de yedim ,yemekten sonra disarlarda gezdim durdum :1: cigerleri erittigimi hissediyorum :1::1:

Kilom hakkinda da ..Sen söylemeden birkac dk önce tickerimi yapmistim tesadüf oldu sorman. Bende zaten kaptanima bildirim yapacaktim hedef kilomu iyi oldu simdi yazayim :34: 64.8 kilodayim hedef kilom 56 insallah..:34:

Hee bu arada bana kisaca yasemin diyebilirsin canimcigim.. takimimiza hosgeldin... Kendini buralardan eksik etme hep böyle.. eminim sana coookk faydali olacaktir bu:34:

ben bugun ilk günüm diye adapte olamadım sankilim
bi de pazarları çok berbat oluyo diyet günü :59:
yarın baslıyorum umarım yapabilirim midem baya genis :59:

Pazartesi baslayan diyetlerin % 80 i basaramadan bitermis :63: tabi sen %20 olan kisma gectin buraya gelerek sanslisin.. Bardagin dolu kismini sende görüyormusun :66::66::66: Artik burda eriyeceksin canim benim eriyeceksiiinnn... hayatsevgi olacakkkk gercekten :62::62::62: tekrarr hosgeldin canim:82:

Back