hoşgeldin canım. hedef kilon nedir ayrıca yazabilir misin?Ben de yeni katıldım aranıza beraber zayıflıycaz inşaAllah
1,62 boyundayım 107 kiloyum
dengesiz besleniyorum sürekli abur cubur...
o yuzden zayıflayamıyorum...
inş zayıflarım burdaaa
Ben de yeni katıldım aranıza beraber zayıflıycaz inşaAllah
1,62 boyundayım 107 kiloyum
dengesiz besleniyorum sürekli abur cubur...
o yuzden zayıflayamıyorum...
inş zayıflarım burdaaa
selamlar kızlar,
takımdaki herkes hedef kilosunu yazabilir mi? paylaşım alanına bildirecekmişiz, bundan sonra karneler belirttiğiniz hedef kilonuza ulaşıp ulaşmadığınıza göre hazırlanacakmış.
mrb hashaslı nedir bilemedimmerhaba 8.takım anneler gününüz kutlu olsun ya ben kahvaltıda kaçırıyorum hep dengeleme önerileriniz varmıdır
yarım porsion haşhaşlı
3 çatal sucuk
8 zeytin yedim
1 dilim ekmek
kahvaltıda yicek bişey bulamıyorum
mrbbbb hoşbulduk güzel güzel kilolar gitsinn :)hayat sevgidir hoşgeldin kaptanımız gerekli açıklamyı yapmış paylaşımlarını bekliyoruz
neyneyse cnm benim hedef kg 55.bu takıma doğumdan sonra 65 kg ile girdim hala hedefime ulaşamdım artık bu sefer olacak olmalı.hadi ben kaçtım bugün koçişim evde yarında dr gideceğim gelince görüşürüz
mrb senın de anneler gunun kutlu olsun canım bnmmmmselam canlar
anneler gününüz kutlu olsun bende şimdi anneciğimin yanında geliyorum ufak bi kutlama yaptık
hemen menümü yazayım:
[1] Çilek 100 gr 37
[2] Patates (haşlanmış) 2 adet 200
[3] Yumurta (haşlanmış) 2 adet 140
[4] Ekmek 4 dilim 260
[5] Izgara et dürüm 1 adet 412
[6] Mevsim Salata 0.50 POR. 22.5
[7] pınar uzun ömürlü süt 61.8
[8] Bal 1 yemek kaşığı 70
Toplam : 1203.3 kal.
1 saat yürüyüş + 1 bardak beşi bir yerde + 1 bardak limonlu ada çayı
:86:heyooo kimse yok muuu? 3 ziyaretçi içeri gir
geleceğin anne adayı olaraktan üstüme alındım :86: senın de anneler gunun kutlu olsun canım bnmmkızlar selammm tüm annelerin anne adaylarının ve geleceğin anne aday adaylarının anneler gününü kutlarım
2 gündür fena cozutmuş bulunmaktayım kilo verememek motivasyonumu sıfıra indirdi yarın diyetisyenin verdiği listeye dönücem liste 1600 calorilik ama geçen sene o liste ile ayda 5 kg vermiştim tekrar denicem
kaptanım hedef kilom 65
callanetics işe yarıyormu:26:
Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?
selam canlar
anneler gününüz kutlu olsun bende şimdi anneciğimin yanında geliyorum ufak bi kutlama yaptık
hemen menümü yazayım:
[1] Çilek 100 gr 37
[2] Patates (haşlanmış) 2 adet 200
[3] Yumurta (haşlanmış) 2 adet 140
[4] Ekmek 4 dilim 260
[5] Izgara et dürüm 1 adet 412
[6] Mevsim Salata 0.50 POR. 22.5
[7] pınar uzun ömürlü süt 61.8
[8] Bal 1 yemek kaşığı 70
Toplam : 1203.3 kal.
1 saat yürüyüş + 1 bardak beşi bir yerde + 1 bardak limonlu ada çayı
kızlar selammm tüm annelerin anne adaylarının ve geleceğin anne aday adaylarının anneler gününü kutlarım
2 gündür fena cozutmuş bulunmaktayım kilo verememek motivasyonumu sıfıra indirdi yarın diyetisyenin verdiği listeye dönücem liste 1600 calorilik ama geçen sene o liste ile ayda 5 kg vermiştim tekrar denicem
kaptanım hedef kilom 65
canımın içiii mrb öncelikle ben daha yeni geldiğim için kilonu bilmiyorum kaç kilosun? ben kiloya göre beslenmenin önemine inananlardanım o yuzden kalori hesabı :)Gelelim xetrax'in hesap menüsünee
Sabah :
70g. Müsli
200ml süt
Ara : 250g. yogurt
Ara : 1 tane Wasa (fullcorn)
Ara : 1 bardak karisik bitki cayi
Ara : Cevizli kek (Ceyrek dilim kadar diyeyim 1 lokmaydi)
B]Ara :[/B] 2 bardak limonlu siyah cay
Ögle/Aksam ( 16:00):
150 gr. izgara kuzu cigeri
2 yemek kasigi sulu köfte
1 dilim siyah ekmek
Yarim tabak salata
Ara :
Dondurma (2 yuvarlak)
2 lt. su , spor malesef yine yok.. ama söyle diyebilirim tüm gün disarda kosturdum durdum evde oturmadigim icin menüm fena degil gibi geldi bana.. Dondurmayi kizlar keske yemeseydim ama
arkadasin birinin bana dondurma sözü vardi onu bugün ödeyecegim diye tutturdu..olmaz diyet miyet dediysem de türkiyeye gidiyorum sözümü tutamam diye zorla nerdeyse yedirttivallahi yedim ama dondurma da beni yedi en kücük porsiyonu istememe ragmen
canımın içiii mrb öncelikle ben daha yeni geldiğim için kilonu bilmiyorum kaç kilosun? ben kiloya göre beslenmenin önemine inananlardanım o yuzden kalori hesabı :)
aksam et çok olmus sanki onun yerine sebze yeseydin daha iyi olabilirmiydi
dondurma da diyetisyen 1 top vermişti bana zararsız sanırım okadarı
nacizane fikirlerimm
ben bugun ilk günüm diye adapte olamadım sankilim
bi de pazarları çok berbat oluyo diyet günü
yarın baslıyorum umarım yapabilirim midem baya genis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?