Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nescafede mi aynı etkiyi yapıyormuş ben günde en az 2 tane sade içiyorum

günaydın kızlar:79:

tünatdııııın hele şükür gelebildim oğluşumu okula babasını işe gönderdikten sonra bir uyumuşum ki kalktığımda saat onikiydi apartopar nasıl hazırlandım işe geldim bilemiyorum vaalla tabi karnım aç 1 açma 1 talaş böreği yedim işe gelirken oğluşumu cebimde unuttuğu mentos şekerlerinide hüplettirdim bugün yine çorbaya talim etcem anlaşaılan

Evet canim biliyorum malesef öyleymis.. Ne kadar cabalasam da sinav dönemlerimde uyku düzenimi ayarlayamiyorum... Gece ders calismasi daha verimli oluyor benim icin. Gündüzleri dagiliyorum cok cabuk

Bende senin aciklaman icin tesekkür ederim canim.. Insallah Uruz kisa zamanda tekrar aramiza katilir.. Senin gibi o da diyet konusunda oldukca tecrübelidir.. Bize de cok faydali oluyordu sagolsun..

Off off deme canim yaa.. Kahveyi de ne cok severim nolcak simdi :97:

Ben demistim dimi Handerya bugün yarin ugrar diye :87: Canim benim cabuk gel arimiza he mi... Bak takimda zayif halkalar eleniyor diyetine ve takimdaki yerine sahip cik..:44:

nescafede mi aynı etkiyi yapıyormuş ben günde en az 2 tane sade içiyorum

Aynen bende öyle...Neyneysenin söyledigi gibi istah kesiyor ayrica... Kahveden vazgecmem mümkün degil azaltmaya calisacagim ama vazgecemem

bu arada şimdiden kilo bildirimimi yapıyım haftanın ilk bildirimi gelioooooooooooooooooooor56.555 çok az kaldı

süpersin harikasin nuvandaaa Cok tebrik ediyorum canim seni darisi bizimde basimiza insallah.. o sayilari bende görmek istiyorum yaa :84: su an tam benim olmak istedigim hedef kilodasin biliyormusun.... Senin boyun kac canim ?? Benim ideal kilom 56-57 cikiyor.. gerci doktor bana 59 dan asagiya inme demisti ama . Bilgisayardaki ölcümler 57 diyor..

boyum 162 cm çok uzun değil çok kısa değil idare ediyorum işte benim ölçümlerdede 54 çıkıyor geçi 38 beden etekler bile totomdan düşmeye başladı ama hlaaa biraz var

Kaptanim benim bir sorum var simdi :78::78:

Gecen haftalarda yogun kosturmaca ve düzensiz hayatim sonucu bir ileri bir geri geldi kilom Kendimi arti sayilarda görünce hemen durumu kurtarmak icin cabalamaya basladim . en son geldigim kiloya inmek istiyorum. Hala gelmis degilim malesef artidayim.. Bu yüzden yarinki bildirimde söylersem eger takimin geneline eksi olarak yansiyacak.. Kilomun sabit gecilmesini istesem yine olur mu Umarim haftaya kadar en azindan 64 sayima geri dönerim cünkü bugün baktim 65,700 dü kilom.. :78:

Son düzenleme:
boyum 162 cm çok uzun değil çok kısa değil idare ediyorum işte benim ölçümlerdede 54 çıkıyor geçi 38 beden etekler bile totomdan düşmeye başladı ama hlaaa biraz var

Sanirim sen benden bir kac hafta sonra gelmistin takima canim.. 67 ile baslamistim Off cok üzgünüm yaa ben hic kilo veremedim Benim boyum 1.65 canim demek o yüzden ideal kilom bir kac kilo fazla cikiyor.

Sanirim sen benden bir kac hafta sonra gelmistin takima canim.. 67 ile baslamistim Off cok üzgünüm yaa ben hic kilo veremedim Benim boyum 1.65 canim demek o yüzden ideal kilom bir kac kilo fazla cikiyor.

verirsin vereceksin bunu sende biliyorsun bende 65 le başlamıştım bu rakamları götmek bile hayaldi amaaaaagördüm darısı başınıza hayırlısıyla tabi

nuvanda canım tebrikler bu gidişle 1-2 hafta sonra sen mezun edicez desene darısı bizlerin başına
xetrax canım veremicem diye düşünme kendini vermişsin gibi düşün ideal kilonda mesela
gerçi sana diyorum ama aynı dertten bende müzdaripim 2 ayı geçti sadece 4 kilo verebildim:84::84:

selam kizlar HAVALAR SÜPER BUGÜN disari cikip gezecem bir bakim dedim
aksama görüsürüz öptüm hepinizi

masallah sana emi tebrik ederim

havalar güzel diyorsunda bende sıcak havayı hiç sevmem eve kapanma dönemim geldi yine benim sadece koşu için çıkacam o kadar bide kardeşim ameliyat oldu gelemedim hiç kusura bakmayın ama telafi edicim bak görceksiniz beni tutabilene aşk olsun artık hamile pantolonu gösterdiler gittiğim yerde bende bozuntuya vermedim ama sinirlerim horon tepti anlatamam

canım tatlı istediğinde muhallebi salep türü bir tatlı yapıveriyorum donduruyorum onu 6 saat kadar arada karıştırarak muhallebiyle çok güzel oldu denemenizi tavsiye ederim dışardan alıp dünya kalori alacağınıza 1 bardak içeceğinizi dondurup enfes şeyler yapabilirsiniz soğuk soğuk güzel oluyor geceleri

evet kg almak isteyen bir arkadaşıma önermiş dr vucuttaki yağı depoluyormuş malesef bende nescafeyi severim ama duyduğumdan beri içmiyorum
canım, senden sonra biraz araştırdım. sade, kremasız kahve yağ yakar diyor bazı kaynaklarda da. hangisi artık bilmiyorum:44:ben çok aşırı tüketmiyorum. dışarı çıktığımızda starbucks ve evde de sütlü neskafe içerim arada. özellikle regl zamanlarımda iştahımı kesiyor.

handeryacım biz de tam seni anıyorduk. sözünü söz olarak alıyorum canım ve senden de daha sık uğrama bekliyorum. benim de oğlum bırakmıyor bu aralar. ali babanın çiftliği eşliğinde size yorum yazdığım oluyor geçici dönemler inşallah canım. şu anda bize yapışık gibi duran bu çocukların ilerde bizden uzak durabilecekleri ihtimaline hiç inanamıyorum

hem açma yemiş hem de talaş böreğiAllahtan bu hafta tartın güzel, yoksa halin haraptı.

bu arada şimdiden kilo bildirimimi yapıyım haftanın ilk bildirimi gelioooooooooooooooooooor56.555 çok az kaldı
çok güzel canım maşallah.

sınav dönemlerinde normal bir düzenin olamaz tabi canım, ben de öyleydim. sabahladığımız olurdu o zamanlar. şimdi ise biraz geç yatsam gözümü açamıyorum, ne çabuk yaşlandık yaw
bu arada uruz inşallah döner, işleri yoğunluğunu azaltınca.
handerya konusunda da maşallah ne güzel denk getirdin. çağırılmış gibi uğradı, şaşırdım. gerbera da aynı şekilde

canım, takım olmak budur zaten. senin artını da eksini de yükleneceğiz. hep kilo verdiğinde baş tacı edilecek değilsin. beni dinlersen gerçek kilonu geçelim bu hafta. bir hafta eksi oluruz, olsun nolacak yani. hem bu durum seni iyice gaza getirir, sonraki hafta bu haftaki açığı kapatamak için daha güzel gayret edersin. ne dersin?

kardeşine geçmiş olsun canım. handerya ve seni bekliyoruz. takımımız da daha aktif artık, 8 takımı kimse tutamaz

verirsin vereceksin bunu sende biliyorsun bende 65 le başlamıştım bu rakamları götmek bile hayaldi amaaaaagördüm darısı başınıza hayırlısıyla tabi

Insallah canim...Elimden geleni yapacagim

Umarim sende en kisa zamanda hizli kilo vermeye baslarsin canim..aylar gecip bir kac kilonun disinda sayi göremeyince insanin motivasyonu düsüyor...Neyse artik dersimizi aldiysak kacamaklarimiza son verip yolumuza bakalim canim dimi

Peki kaptanim olur,senin dedigin gibi yapalim... Takim arkadaslarimdan simdiden özür diliyorum. Insallah haftaya bu eksimi düzeltmis bir sekilde bildirim yapacagim kizlar.. Yarin sabah yine tartilayim onu yazalim kaptanim olur mu... belki bir kac yüz gram farkeder

şimdilik büyük hedefim 80 kiloya inmek küçük hedefimde 83.5 olmak 80 olana kadar bir daha çiikolata yemicem bakalım belki etkili olur salatalığı sevmesemde alışmaya başladım annem bir ara form ve sarmısaklı cacıkla zayıflamıştı baya şimdi çayla salatalığa dadancam yani bitki çayıyla yanında biraz peynir

Süper bir karar almissin canim... Cikolatayi birak lütfen. Ona verecegin paraya meyve falan al cilek ,karpuz , kavun ,visne ,yesil elma mesala

Bende bir karar aldim bitki cayi icmelerimi yogunlastiracagim yine Kafama göre catlak patlak caylar hazirliyorum Sevdigim bitkileri biraraya getirip cay yapiyorum mesela biraz önce bir cay yaptim sunlari karistirdim

yesil cay , yasemin cayi , biberiye , tarcin ,zencefil , formcayi , 1 kücük chili aci biber..

aci biberli caylari seviyorum simsicacik yapiyor icimi yaptigim cayin metebolizma calistirici oldugunu düsünüyorum sizce böyle kafama göre bitki cayi icmem sagliksiz midir yoksa kizlar

Daha öncesini sorarsaniz eger uzun bir süredir bitki cayi iciyorum kolay kolay hastalanmiyorum. Cok sükür koca bir kis ayi gecti hic üsütmedim ,hastalanmadim.. ictigim caylarin etkisi oldugunu düsünüyorum .. ve ayrica seker ya da bal gibi tatlandirici kullanmadan iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…