Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hadi sana iyi akşamlar ..yarın görüşmek üzere

Canim benim menünü cok begendim.. uzun süredir senden böyle güzel menü görememistim.. gofret ve helva yerine iki elma görmek daha cok mutlu ederdi beni yarin benim hatrim icin yeme su helvayi cadi yaa

Gülsenimm senden böyle motive edici seyler okumak beni ne cok mutlu etti yaa.. hadi bakalim artik seni de 60 li sayilara bekliyoruz hayatimm

veeee xetrax'in menüsü...

Kahvalti öncesi : balli sirkeli su

Sabah :
6 yesil zeytin
6 cherry domates
1 tabak bol limonlu baharatli salata
1 yesil biber
1 haslanmis yumurta
1 kk chili biberli peynir
2 dilim siyah ekmek
1 bardak karanfilli melisa cayi

Ara : 1 bardak rezene cayi

Ara : 2 minik kepekli bisküvi

Ögle:
1 cupra balik (izgara)
1 tabak bol limonlu salata
1 dilim siyah ekmek

Ara : 1 yesil cay

Aksam : 2 yesil elma

Ara : 1 sade kahve (sekersiz)

Spor : Yarim saat yürüyüs ,yarim saat pilates

Su : 2 lt. henüz.. umarim ilerleyen saatlerde 1 lt. daha icmis olurum

selamlar kızlar,
geçen haftaki listenize şöyle bir baktım. şu isimleri ben geldiğimden beri göremedim:

handerya
haticekar
gerbera1987

bu arkadaşların katılımları nasıl? ben gelmeden önce herhangi bir mazeret bildirmişler miydi?
açıkçası 1 haftadan fazla, mazeretsiz olarak, paylaşım yapmayan arkadaşlarımı listede tutmak niyetinde değilim. tabi bu konuda sizlerin de görüşlerini alacağım. takıma yeni arkadaşlar davet ediyorum. paylaşımı iyi olan listede yeralır. siz ne diyorsunuz?

4 tanecik derken cik ekiyle olayı küçültmeyelim canım
burda da elimizde bisküvili pasta var. oh oh maşallah

çok güzel, afiyet olsun. bugün kaçamaksız olmuş,nazar değmesin

tamam canım, sen yarın bildirirsin. iyi akşamlar:79:

neyneyse harikasın cnm yaa :) domateside çok severim iyi geldi ekmek konusuna gelince normalde daha az yiyorum , sabahları 1,2 dilim yetiyor normalde...ama şununda farkındayım karbonhidratları çok seviyorum :18:
karbonhidratı hangimiz sevmiyor ki? azaltalım canım elimizden geldiğince...

sporumu yine böldüler dün kızı bugün babası 15 dk bisiklet 5 dk eğzersiz 20 dk toplam
3lt de su içtim bugün
bak sen şunlara sporu bölüyorlar 20 dk az olmuş biraz ama telafi edersin inşallah.

çook güzel:81:maşallah

neyneyse ben takım yararına ne karar alırsan yanındayım.paylaışım olmadan takım dibe vuruyor çünkü.gerbara uğruyor takıma aslında ama haticeyi uzun zamandır görmedim topikte
hatice geçen hafta bildirim yaptı mı canım?
gerbera'yı uyaralım geldiği zaman. arada sırada uğrama olmaz. düzenli menü paylaşımı ve karşılıklı paylaşım olmalı.
handerya konusunda ne diyorsun?

k.öncesi: ballı limonlu su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, salatalık ve 1 wasa
ara: 1 galeta, 1 karper, 1 kase cacık
öğle: 2-3 yk kuru fasülye, salata, 2 yk pilav
ara: 2 kupa yeşilçay, badem-fındık-kuru üzüm-dut kurusu karışımı
ara: 1 wasa krem peynirli sandviç
akşam: 1 enginar ve 2 yk makarna

yatmadan belki çilek yerim.

su: 1.5 lt su
spor: 1 saat aerobik step

neyneyse canım ben uzun zamandır sporumu aksatmam haftanın 5 günü en az 45 dk yapıyorum.ama bu hafta aksadı kızım 2.yaş sendromlarında çok huysuz elimi kolumu bağlıyor bu ara.ama onun peşinde koşmakta spora bedel.böyle oluyorum gün sonunda

hep beraber olsun olsun canım

maşallah sana keşke burda da olsa bende giderdim..yeni başladım haftada 2 gün 1 saat pilates yapıyorum artı kavitasyona gidiyorum ama basen olduğu için pek fark edemedim daha

ay çok güldüm gün sonundaki haline çok tatlısın ya

Menüne bayildim bayildimm

Bugün canim fena halde dondurma istedi..üsenmeden gittim aldim ama yemedim dondurucuya koydum..ne zaman güzel sayilar görürsem tartida kendime kücük bir ödül verecegim o gün ödülüm beni bekliyor yanii yememe engel tek sey bugünkü verecegim hesap menüsüydü.. birde aklima sen geldin canim yaa.. dedim masallah kiza yaa ne güzel 20 kilo vermis ben neden veremeyeyim.. papatya ,ayseceylin ve nuvandanin da hedeflerine yaklastiklarini görünce bir an korktum . Herkes mezun olacak bir ben kalacagim burada diye :97:

iyi ki varsiniz kizlar.. sizi böyle azimli kilo verir gördükce kendimi kontrol etme mekanizmam iyi calisiyor

vallahi öyle oluyorum papatyacım bacak kadar maymun ediyor beni sıpa oturmamdan rahatsız oluyo annee annneeee gelll gellll hep böyleyiz

bende aşkım eve gelince 5 dk dinlenmesine izin vermiyorum aynı seninki gibi ilgilensin istiyorum bi an kendimi gördüm onda o yüzden kızma annesi seni çok sevdiğinden..

güya akşam hafif yicektim.. palavra.. bizimkiler güzlm sucuğpu almşlar.. kokusu içime işledi sanki.. suck yapmayın diye yalvardım ama nafile...

bizde dışarı çıktık arkadaşlarla mecbur yemek zorunda kaldım ama 1500 kal. aşmadım çok yememiştirsin yani öyle umut ediyorum

tebrik ediyorum canım seniiiii heh şöyle hırslan sende böyle daha zevkli emin ol

Neyneysecigim..

Handerya bu takimda 1 yildan fazla bir zamandir olan bir arkadas.Düzenli paylasim yapamiyor ,onun da cocugu var . Gündüzleri buraya gelmesi mümkün olmuyor. Ama her persembe cuma bildirimi icin gelir kesinlikle... Bugün yarin sana bu konuda kendisi aciklama yapacaktir eminim..

Haticekar 2 ay oldu olmadi takima katilali.. ilk bir kac hafta iyi paylasimda bulunuyordu yalniz is seyahatleri ve is yogunlugu ile buraya paylasim yapamayacagini bildirmisti en son. Simdi bunlari yazarken Haticekarin son yazdigi iki seyi buldum. en son 7 nisanda kilo bildirimi yapmis. Yine ayni gün artik burdayim paylasim yapacagim demis ama hic ugramamis.. Kaptanimiz da kilosunu bir kac hafta sabit gecmis sanirim..

gerbera1987 mutlaka gelir , onun da düzenli paylasim yapma sorunu var.. gecen haftalarda hepimizin böyle bir sorunu vardi. O su an o sendromu hala atlatabilmis degil. Bir kac haftadir onun da motivasyonu düsük galiba.. ve bir de hatirladigim ev ariyorlardi ,tasinma telasi ile ugrasiyor bu hafta :44:

Peki kaptanim benimde bir sorum var. Eski kaptanimiz Uruz artik gelmeyecek mi ne ?? Listeden kendisini cikardi mi ?? Gecen haftaki son listeye kendini eklemedigini farkettim.. Bu hafta boyu da hic gelmedi... Kendisi hakkinda özel mesajlasma seklinde filan konusmaniz oldu mu acaba ?? Forumda göremedim hic birsey cünkü..

[1] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[2] Patates Kızartması, Küçük 1 ADET 206
[3] Ekmek 4 dilim 332
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[5] Salatalık 1 ADET 11
[6] Salam 1 DİLİM 29
[7] Coca Cola 1 ADET 113
[8] Ekmek 2 DİLİM 130
[9] yesil cay 2 adet 0
[10] magnum 1 adet 240

Toplam : 1445 kal.
30 dk yürüyüş

Metabolizma nasıl hızlanabilir?

Üç şekilde hızlanabilir. Birinci yol metabolizmayı hızlandırıcı tiroit hormonlarıdır. İkincisi bitkisel orijinli metabolizma hızlandırıcılardır. Üçüncü yol ise; metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olan birtakım yiyeceklerdir. Mesela; narenciye grubundan limon ve greyfurt metabolizmayı hızlandırır.
Yemek aralarında bir tane greyfurtu herkese tavsiye ediyoruz. Bir de eğer midelerinde problem yoksa taze limon suyunu da öneriyoruz. Limon yemek zor oluyor. Bu yüzden ben limonun soda ile tüketilmesini öneriyorum. Sabahları soğuk duş almak da metabolizmayı hızlandırır.
Herkese sabahları erken kalkmalarını ve sabah sporu tavsiye ediyoruz. Bunların hepsi gün içinde metabolizma hızlandırır. Akşam erken yatılması şart. Uyuyamayan biri zayıflayamaz. Ayrıca aç kalmak metabolizmayı zayıflatır. Az az ve sık sık yemek gerekir.

Diyetle verilen kiloları geri almamak için ne yapılmalıdır?

Eski resimlerini ve kıyafetlerini saklayıp onlara baksınlar. Zayıflamak için ne kadar uğraştıklarını unutmasınlar. Eğer dikkat etmezlerse; çok kolay kilo alacaklarını bilmeleri de şart.

Cadiiii ne diye dondurma yedin yaa.. okuyunca bak canim cekti yine ama yemiyorum isteee simdi kalkip kendime kahve yapacagim miss gibi icecegim dondurma istegimi bastiracagim :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…