herkeze iyi akşamlar ben evime gidiyorum artık bu kaar çalışmak yeter dimi amaben yarın bildirimde bulunacağım cuma on buçuğa kadar hayatta yetişemem evden çıkıp işe gelmem onikiyi buluyor çünki bakalım sabh ne çıkacak baaaaaaaaaaaaaaay
menümü paylaşmaya geldimmmm :)
sabah
3 dilim beyaz ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 şer çatal helva peynir
4 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay
yarım muz
4 adet ülker bolero gofret (minik olanlardan )
az önce akşam yemeğimide yedim
2 dilim kepek ekmeği
3 kaşık patlıcan yemeği (etli)
1 domates
1 bardak ayran
sabah kahvaltısını geç yaptığım için bugün 2 ana öğünm oldu
slm kızlar günlerdir bilgisayarımla problemler yaşıyodum , sıkıntıdan patladım meğerse bağımlı olmuşumtopiğimiz canlanmış çok sevindim ,herkeste bir hareketlene gördüm sanki :) geçmişi oku oku bitiremedim ...şimdi dönüp biraz daha okuyayım bakayım neler yapmış bizim fıstıklar
bana gelince dietim orta karar devam etmekte , bu sabah tartıda 70.200 gördüm60 lara az kaldı baya sevindim vede heyecanlandım ..bundan böyle bende menülerimi yazacağım...
4 tanecik derkenANNEEEEEEEEEEEEEEEE 4 tanecik bolero ya bu tepkiyi veriyosanızben kendi abur cuburlarımı heeeç söylemiyim:26::26::26:bugün sabah 2 dilim bisküvili pasta ve akşam 1 ezogelin çoba 1 slata az yoğurt akşam eve gidince tek elma yerim heralde yine
çok güzel, afiyet olsun. bugün kaçamaksız olmuş,nazar değmesinbugün
sabah
2.5 dilim kepek ekmeği
0.5 porsiyon kıymalı yumurta
40 gr peynir
domates salatalık
öğlen
fırında kabak mücver
1 tane közlenmiş biber
4 tane mantar
1 bardak ayran
arada
1 tane activia çilekli
akşam
0.5 porsiyon mercimek çorbası
4 çatal kabak mücveri
ilerleyen saatler de 1 avuç leblebi,1 büyük bardak ayran
toplam 1330 kl
tamam canım, sen yarın bildirirsin. iyi akşamlar:79:herkeze iyi akşamlar ben evime gidiyorum artık bu kaar çalışmak yeter dimi amaben yarın bildirimde bulunacağım cuma on buçuğa kadar hayatta yetişemem evden çıkıp işe gelmem onikiyi buluyor çünki bakalım sabh ne çıkacak baaaaaaaaaaaaaaay
karbonhidratı hangimiz sevmiyor ki? azaltalım canım elimizden geldiğince...neyneyse harikasın cnm yaa :) domateside çok severim iyi geldiekmek konusuna gelince normalde daha az yiyorum , sabahları 1,2 dilim yetiyor normalde...ama şununda farkındayım karbonhidratları çok seviyorum :18:
bak sen şunlara sporu bölüyorlarsporumu yine böldüler dün kızı bugün babası15 dk bisiklet 5 dk eğzersiz 20 dk toplam
3lt de su içtim bugün
çook güzel:81:maşallahveeee xetrax'in menüsü...
Kahvalti öncesi : balli sirkeli su
Sabah :
6 yesil zeytin
6 cherry domates
1 tabak bol limonlu baharatli salata
1 yesil biber
1 haslanmis yumurta
1 kk chili biberli peynir
2 dilim siyah ekmek
1 bardak karanfilli melisa cayi
Ara : 1 bardak rezene cayi
Ara : 2 minik kepekli bisküvi
Ögle:
1 cupra balik (izgara)
1 tabak bol limonlu salata
1 dilim siyah ekmek
Ara : 1 yesil cay
Aksam : 2 yesil elma
Ara : 1 sade kahve (sekersiz)
Spor : Yarim saat yürüyüs ,yarim saat pilates
Su : 2 lt. henüz.. umarim ilerleyen saatlerde 1 lt. daha icmis olurum
hatice geçen hafta bildirim yaptı mı canım?neyneyse ben takım yararına ne karar alırsan yanındayım.paylaışım olmadan takım dibe vuruyor çünkü.gerbara uğruyor takıma aslında ama haticeyi uzun zamandır görmedim topikte
daim olsun canim aranizdaki bu ask insallah :))))
destegin icin cok tesekkürler bize gercekten iyi geldin
canim senin su altin cilek nasil gidiyo bakim ???
canim bu diyet bölümünde var anlatim ?? bulamadinmi ama dur bakim ben link atim sana
hoşgeldin canım
cuma günü 60'lı bir rakam görürsün inşallah.
açalım canım
haftada 3 gün spora gidiyorum. aile yaşam merkezleri var ankarada, orada step aerobik, pilates, fitness tarzı şeyler var. benim pazartesi bölgesel çalışma, çarşamba step ve cuma pilatesim var.
yaklaşık 3 yıldır devam ediyorum. ilk 2 yılda spor yaptım ama yediklerime dikkat etmedim. pek kilo veremedim. ama son zamanlarda diyetle sporu birleştirince güzel oldu
1 kase kadarsa bir dahaki sefere ekmeği masadan uzaklaştıralımbugün diyetin daha güzel gitmesine de sevindim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
bu başlık. ama senin kilo çizelgen var zaten, nasıl değiştireceğini mi sormak istedin?
rica ederim canım, inşallah hep böyle aktif oluruz.
rica ederim kendi adıma canım ama sadece benle olmuyor. sizler de aktifsiniz maşallahgüzel bir takımsınız, bütünlük var.
kaçamağın sonucunun kötü olmamasına sevindim. cumaya rakamı ben de merak ettim:44:
neyneyse canım ben uzun zamandır sporumu aksatmam haftanın 5 günü en az 45 dk yapıyorum.ama bu hafta aksadı kızım 2.yaş sendromlarında çok huysuz elimi kolumu bağlıyor bu ara.ama onun peşinde koşmakta spora bedel.böyle oluyorum gün sonunda
k.öncesi: ballı limonlu su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, salatalık ve 1 wasa
ara: 1 galeta, 1 karper, 1 kase cacık
öğle: 2-3 yk kuru fasülye, salata, 2 yk pilav
ara: 2 kupa yeşilçay, badem-fındık-kuru üzüm-dut kurusu karışımı
ara: 1 wasa krem peynirli sandviç
akşam: 1 enginar ve 2 yk makarna
yatmadan belki çilek yerim.
su: 1.5 lt su
spor: 1 saat aerobik step
vallahi öyle oluyorum papatyacım bacak kadar maymun ediyor beni sıpa oturmamdan rahatsız oluyo annee annneeee gelll gellll hep böyleyiz
güya akşam hafif yicektim.. palavra.. bizimkiler güzlm sucuğpu almşlar.. kokusu içime işledi sanki.. suck yapmayın diye yalvardım ama nafile...
Menüne bayildim bayildimm
Bugün canim fena halde dondurma istedi..üsenmeden gittim aldim ama yemedimdondurucuya koydum..ne zaman güzel sayilar görürsem tartida kendime kücük bir ödül verecegim o gün ödülüm beni bekliyor yanii yememe engel tek sey bugünkü verecegim hesap menüsüydü.. birde aklima sen geldin canim yaa.. dedim masallah kiza yaa ne güzel 20 kilo vermis ben neden veremeyeyim.. papatya ,ayseceylin ve nuvandanin da hedeflerine yaklastiklarini görünce bir an korktum . Herkes mezun olacak bir ben kalacagim burada diye :97:
iyi ki varsiniz kizlar.. sizi böyle azimli kilo verir gördükce kendimi kontrol etme mekanizmam iyi calisiyor
selamlar kızlar,
geçen haftaki listenize şöyle bir baktım. şu isimleri ben geldiğimden beri göremedim:
handerya
haticekar
gerbera1987
bu arkadaşların katılımları nasıl? ben gelmeden önce herhangi bir mazeret bildirmişler miydi?
açıkçası 1 haftadan fazla, mazeretsiz olarak, paylaşım yapmayan arkadaşlarımı listede tutmak niyetinde değilim. tabi bu konuda sizlerin de görüşlerini alacağım. takıma yeni arkadaşlar davet ediyorum. paylaşımı iyi olan listede yeralır. siz ne diyorsunuz?
[1] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[2] Patates Kızartması, Küçük 1 ADET 206
[3] Ekmek 4 dilim 332
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[5] Salatalık 1 ADET 11
[6] Salam 1 DİLİM 29
[7] Coca Cola 1 ADET 113
[8] Ekmek 2 DİLİM 130
[9] yesil cay 2 adet 0
[10] magnum 1 adet 240
Toplam : 1445 kal.
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?