canım, senden sonra biraz araştırdım. sade, kremasız kahve yağ yakar diyor bazı kaynaklarda da. hangisi artık bilmiyorum:44:ben çok aşırı tüketmiyorum. dışarı çıktığımızda starbucks ve evde de sütlü neskafe içerim arada. özellikle regl zamanlarımda iştahımı kesiyor.
handeryacım biz de tam seni anıyorduk. sözünü söz olarak alıyorum canım ve senden de daha sık uğrama bekliyorum. benim de oğlum bırakmıyor bu aralar. ali babanın çiftliği eşliğinde size yorum yazdığım oluyor
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
geçici dönemler inşallah canım. şu anda bize yapışık gibi duran bu çocukların ilerde bizden uzak durabilecekleri ihtimaline hiç inanamıyorum
hem açma yemiş hem de talaş böreği
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Allahtan bu hafta tartın güzel, yoksa halin haraptı.
çok güzel canım maşallah.
sınav dönemlerinde normal bir düzenin olamaz tabi canım, ben de öyleydim. sabahladığımız olurdu o zamanlar. şimdi ise biraz geç yatsam gözümü açamıyorum, ne çabuk yaşlandık yaw
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
bu arada uruz inşallah döner, işleri yoğunluğunu azaltınca.
handerya konusunda da maşallah ne güzel denk getirdin. çağırılmış gibi uğradı, şaşırdım. gerbera da aynı şekilde
canım, takım olmak budur zaten. senin artını da eksini de yükleneceğiz. hep kilo verdiğinde baş tacı edilecek değilsin. beni dinlersen gerçek kilonu geçelim bu hafta. bir hafta eksi oluruz, olsun nolacak yani. hem bu durum seni iyice gaza getirir, sonraki hafta bu haftaki açığı kapatamak için daha güzel gayret edersin. ne dersin?
kardeşine geçmiş olsun canım. handerya ve seni bekliyoruz. takımımız da daha aktif artık, 8 takımı kimse tutamaz