Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tamam canım, sabah tartıldığında yazarsın kilonu. inşallah birkaç yüz de olsa daha düşük bir rakam görürsün.

hadi bakalım, gayet güzel bir karar çikolatayı bir süre bırakmak.

bence çok bir zararı yoktur. genelde bilindik şeyleri karıştırıyorsun sanırım. gerçi acıbiberi ilk defa duydum çayda ilginç yani.
bu arada adaçayı da güzel oluyor. form çaylarını uzun süreli kullanmaktan kaçınmak lazım. 2 hafta kullan, 1 hafta ara ver canım.

selamlar 8.takım burası mı bi davet aldım da hemen geldimm varmı aranızda banada yer
hoşgeldin canım:80:
aramızda yer olmaz olur mu?
ben sana kurallarımızı da ekleyim:
1) Her cuma saat 10.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Cuma günü ilgili saate kadar bildirim yapamayacak olanların perşembe günü bildirim yapmaları gerekmektedir. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

güle güle kullan canım seninki biraz daha büyüsün o zaman ufaktan başlarsın peki markası ne?
ben bugün singer ve brother a gittim elektronik istiyorum bende ama fiyat aralığı 1200-1300 arası ama bayıldım bakalım benimki ne dicek bu işe

bu arada şimdiden kilo bildirimimi yapıyım haftanın ilk bildirimi gelioooooooooooooooooooor56.555 çok az kaldı

ha ri ka sınnnnnnnnn arkanda geliyoruz canım

geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldu? sende onlara inat zayıfla tekrar git o mağazaya 38 beden iste :82: bunlar hayal değil hepsi senin elinde..

teşekkür edrim canım vermek değil geri almamak benim için daha önemli darısı başınıza

kesinlikle almamak daha önemli

selamlar 8.takım burası mı bi davet aldım da hemen geldimm varmı aranızda banada yer

hoşgeldin aramıza kendinden bahseder misin

iyi sükür kahve gibi caylarimda sekteye ugramasin lütfen aci biberli caylar satiliyor burada.. ( türkiyede degilim ) ictigim zaman simsicak oluyor icim.. ter basiyor resmen bakalim haftaya kadar nasil fayda edecek bana caylarim

horladığı için ağzı açıktı sürekli hasta oluyordu damak sarkması varmış onu lazerle toparladılar ama pek iyi bişey deil şu süreç yutması zor yara var lazerle de olsa genzine kadar iğne sokmuşlar yani anlaımcağım şeyler 2 saat sürdü ama iğneler hemen kesti ağrılarıını şimdi daha iyi hiç hatırlamıyorum ben geçen hafta bildirimde bulunmuşmuydum :26:

gerbera geçmiş olsun canım

hhansa aramıza hoşgeldin kendinden bahsedermisin seni tanıyalım

ayyy canım tekrar geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur bu hayatta en önemli neyimiz var? -tabiki sağlığımız Allah kimseye dermansız dert vermesin

bugünkü menüm:

[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Ekmek 2 dilim 166
[3] Salam 3 dilim 87
[4] Yumurta(omlet) 1 adet 105
[5] Zeytinyağlı Pırasa 0.50 PORSİYON 112.5
[6] Bulgur Pilavı 0.50 PORSİYON 145.5
[7] Kuzu Şiş 0.50 PORSİYON 147.5
[8] Ekmek 2 dilim 130
[9] Coca Cola 1 ADET 113
[10] Çatal 0.50 adet 25

Toplam : 1031.5 kal.

150 dk yürüyüş

Son düzenleme:
kahvaltı: yumurta, 1 kk'dan fazla peynir, 4 zeytin, domates - salatalık ve 1 wasa
ara: 1 kupa ısırganotu çayı, 1 karper, 1 galeta
öğle: 1 tabak erişteli yeşil mercimek yemeği ve sarımsaklı yoğurt ve 2 yk kadar dünden kalmış makarna
ara: 2 kupa yeşilçay ve 2 ceviz, kuru üzüm ve dut kurusu biraz
ara: 1 kase çilek ve 1 elma
ara: 1 sütlü şekersiz neskafe ve 1 kuru incir, 1 günkurusu
akşam: haşlanmış kuru fasülyeyle piyazımsı salata

su: 2 lt
spor: yok

ara günü gibi olmuş farkındayım:96:

Sabah :

40 gr. Müsli
1 bardak yagsiz süt

Ara : 1 yesil elma

Ara : 2 bardak bitki cayi karisimim ( bugünkü anlattigim karisim )

Ara : 3 bardak limonlu siyah cay

Ögle :

1 tabak melemen
3 dilim siyah ekmek
1 kücük kase tursu

Ara : 1 bardak sade kahve

Ara : 1 bardak bitki cayi

2 ltre su .. spor yok malesef Ayrica Aksam yemegi yemedim.. ögle yemegimi 4 gibi yemistim acikmadim

Son düzenleme:
insallah hep böyle devam eder canim.. Insanin motivasyonu yüksek olursa yemek filan gözünde olmuyor inan. Hedefi daha tatli geliyor gözüne

evettttt canım inan aynı duyguları bende yaşıyorum artık kendime daha çok güveniyorum herşeyi yapabilecek bir iradem ve sizin gibi dostlarım var o yüzden çok mutluyum
haftaya 50li rakamları görücem diye bir his var içimde inşallah yanılmam çünkü bunun için erken kalkabilirsem yarın saat 7 de spora gidicem

Son düzenleme:

Akillim o zaman ne duruyorsun.. hadi yataga madem erken kalkacaksin insallah hedefine ulasacaksin canim benim.. bu azimle gidersen ikinci mezun seni görüyorum nuvandadan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…