tamam canım, sabah tartıldığında yazarsın kilonu. inşallah birkaç yüz de olsa daha düşük bir rakam görürsün.Peki kaptanim olur,senin dedigin gibi yapalim... Takim arkadaslarimdan simdiden özür diliyorum. Insallah haftaya bu eksimi düzeltmis bir sekilde bildirim yapacagim kizlar..Yarin sabah yine tartilayim onu yazalim kaptanim olur mu... belki bir kac yüz gram farkeder
hadi bakalım, gayet güzel bir karar çikolatayı bir süre bırakmak.şimdilik büyük hedefim 80 kiloya inmek küçük hedefimde 83.5 olmak 80 olana kadar bir daha çiikolata yemicem bakalım belki etkili olur salatalığı sevmesemde alışmaya başladım annem bir ara form ve sarmısaklı cacıkla zayıflamıştı baya şimdi çayla salatalığa dadancam yani bitki çayıyla yanında biraz peynir
bence çok bir zararı yoktur. genelde bilindik şeyleri karıştırıyorsun sanırım. gerçi acıbiberi ilk defa duydum çaydaBende bir karar aldim bitki cayi icmelerimi yogunlastiracagim yineKafama göre catlak patlak caylar hazirliyorum Sevdigim bitkileri biraraya getirip cay yapiyorum mesela biraz önce bir cay yaptim sunlari karistirdim
yesil cay , yasemin cayi , biberiye , tarcin ,zencefil , formcayi , 1 kücük chili aci biber..
aci biberli caylari seviyorum simsicacik yapiyor icimiyaptigim cayin metebolizma calistirici oldugunu düsünüyorum sizce böyle kafama göre bitki cayi icmem sagliksiz midir yoksa kizlar
Daha öncesini sorarsaniz eger uzun bir süredir bitki cayi iciyorum kolay kolay hastalanmiyorum. Cok sükür koca bir kis ayi gecti hic üsütmedim ,hastalanmadim.. ictigim caylarin etkisi oldugunu düsünüyorum .. ve ayrica seker ya da bal gibi tatlandirici kullanmadan iciyorum
hoşgeldin canım:80:selamlar 8.takım burası mıbi davet aldım da hemen geldimm varmı aranızda banada yer
benimde dikiş makinam çokta güzel dijital evlenirken annanem almıştı düğün hediye ama bilmiyorum bende ama öğrenmek istiyorum.kullannan varsa bana da anlatsın
evet kg almak isteyen bir arkadaşıma önermiş dr vucuttaki yağı depoluyormuş malesef bende nescafeyi severim ama duyduğumdan beri içmiyorum
bu arada şimdiden kilo bildirimimi yapıyım haftanın ilk bildirimi gelioooooooooooooooooooor56.5 55 çok az kaldı
havalar güzel diyorsunda bende sıcak havayı hiç sevmem eve kapanma dönemim geldi yine benim sadece koşu için çıkacam o kadar bide kardeşim ameliyat oldu gelemedim hiç kusura bakmayın ama telafi edicim bak görceksiniz beni tutabilene aşk olsun artık hamile pantolonu gösterdiler gittiğim yerde bende bozuntuya vermedim ama sinirlerim horon tepti anlatamam
teşekkür edrim canım vermek değil geri almamak benim için daha önemli darısı başınıza
selamlar 8.takım burası mıbi davet aldım da hemen geldimm varmı aranızda banada yer
tamam canım, sabah tartıldığında yazarsın kilonu. inşallah birkaç yüz de olsa daha düşük bir rakam görürsün.
hadi bakalım, gayet güzel bir karar çikolatayı bir süre bırakmak.
bence çok bir zararı yoktur. genelde bilindik şeyleri karıştırıyorsun sanırım. gerçi acıbiberi ilk defa duydum çaydailginç yani.
bu arada adaçayı da güzel oluyor. form çaylarını uzun süreli kullanmaktan kaçınmak lazım. 2 hafta kullan, 1 hafta ara ver canım.
güle güle kullan canım seninki biraz daha büyüsün o zaman ufaktan başlarsınpeki markası ne?
ben bugün singer ve brother a gittim elektronik istiyorum bende ama fiyat aralığı 1200-1300 arası ama bayıldımbakalım benimki ne dicek bu işe
ha ri ka sınnnnnnnnnarkanda geliyoruz canım
geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldu? sende onlara inat zayıfla tekrar git o mağazaya 38 beden iste :82: bunlar hayal değil hepsi senin elinde..
kesinlikle almamak daha önemli
hoşgeldin aramıza kendinden bahseder misin
selamlar 8.takım burası mıbi davet aldım da hemen geldimm varmı aranızda banada yer
horladığı için ağzı açıktı sürekli hasta oluyordu damak sarkması varmış onu lazerle toparladılar ama pek iyi bişey deil şu süreç yutması zor yara var lazerle de olsa genzine kadar iğne sokmuşlar yani anlaımcağım şeyler 2 saat sürdü ama iğneler hemen kesti ağrılarıını şimdi daha iyi hiç hatırlamıyorum ben geçen hafta bildirimde bulunmuşmuydum :26:
horladığı için ağzı açıktı sürekli hasta oluyordu damak sarkması varmış onu lazerle toparladılar ama pek iyi bişey deil şu süreç yutması zor yara var lazerle de olsa genzine kadar iğne sokmuşlar yani anlaımcağım şeyler 2 saat sürdü ama iğneler hemen kesti ağrılarıını şimdi daha iyi hiç hatırlamıyorum ben geçen hafta bildirimde bulunmuşmuydum :26:
biz tontişş değiliz
bende bugün az yedim ama hiçççç acıkmadım ne mutlu bize etracım
insallah hep böyle devam eder canim.. Insanin motivasyonu yüksek olursa yemek filan gözünde olmuyor inan. Hedefi daha tatli geliyor gözüne
evettttt canım inan aynı duyguları bende yaşıyorumartık kendime daha çok güveniyorum herşeyi yapabilecek bir iradem ve sizin gibi dostlarım var o yüzden çok mutluyum
haftaya 50li rakamları görücem diye bir his var içimde inşallah yanılmam çünkü bunun için erken kalkabilirsem yarın saat 7 de spora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?