tamam canım, sabah tartıldığında yazarsın kilonu. inşallah birkaç yüz de olsa daha düşük bir rakam görürsün.Peki kaptanim olur,senin dedigin gibi yapalim... Takim arkadaslarimdan simdiden özür diliyorum. Insallah haftaya bu eksimi düzeltmis bir sekilde bildirim yapacagim kizlar..Yarin sabah yine tartilayim onu yazalim kaptanim olur mu... belki bir kac yüz gram farkeder
![]()
hadi bakalım, gayet güzel bir karar çikolatayı bir süre bırakmak.şimdilik büyük hedefim 80 kiloya inmek küçük hedefimde 83.5 olmak 80 olana kadar bir daha çiikolata yemicem bakalım belki etkili olur salatalığı sevmesemde alışmaya başladım annem bir ara form ve sarmısaklı cacıkla zayıflamıştı baya şimdi çayla salatalığa dadancam yani bitki çayıyla yanında biraz peynir
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
bence çok bir zararı yoktur. genelde bilindik şeyleri karıştırıyorsun sanırım. gerçi acıbiberi ilk defa duydum çaydaBende bir karar aldim bitki cayi icmelerimi yogunlastiracagim yineKafama göre catlak patlak caylar hazirliyorum
Sevdigim bitkileri biraraya getirip cay yapiyorum
mesela biraz önce bir cay yaptim sunlari karistirdim
yesil cay , yasemin cayi , biberiye , tarcin ,zencefil , formcayi , 1 kücük chili aci biber..
aci biberli caylari seviyorum simsicacik yapiyor icimiyaptigim cayin metebolizma calistirici oldugunu düsünüyorum
sizce böyle kafama göre bitki cayi icmem sagliksiz midir yoksa kizlar
Daha öncesini sorarsaniz eger uzun bir süredir bitki cayi iciyorum kolay kolay hastalanmiyorum. Cok sükür koca bir kis ayi gecti hic üsütmedim ,hastalanmadim.. ictigim caylarin etkisi oldugunu düsünüyorum .. ve ayrica seker ya da bal gibi tatlandirici kullanmadan iciyorum![]()
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
bu arada adaçayı da güzel oluyor. form çaylarını uzun süreli kullanmaktan kaçınmak lazım. 2 hafta kullan, 1 hafta ara ver canım.