havalar güzel diyorsunda bende sıcak havayı hiç sevmem eve kapanma dönemim geldi yine benim sadece koşu için çıkacam o kadar bide kardeşim ameliyat oldu gelemedim hiç kusura bakmayın ama telafi edicim bak görceksiniz beni tutabilene aşk olsun artık hamile pantolonu gösterdiler gittiğim yerde bende bozuntuya vermedim ama sinirlerim horon tepti anlatamam
selamlar 8.takım burası mıbi davet aldım da hemen geldimm varmı aranızda banada yer
Akillim o zaman ne duruyorsun.. hadi yataga madem erken kalkacaksininsallah hedefine ulasacaksin canim benim.. bu azimle gidersen ikinci mezun seni görüyorum nuvandadan sonra
merhabaa.. şebnem ferah konserindeydm uğrayamadm ama değdi doğrusu baya hopladm zıpladım baya kalori harcamışımdıryarın sabah giremicm o yzden bu sabahki kilom 63. yarn erken kalkıcm direk gidip uyumam lazm
geçen hafta 83.2
bu hafta 83.1
offf ya canım çok sıkkın 2 ayı geçti benim verdiğim sadece 4 kilo geçen sene diyetisyene gittiğimde ayda 5 kg vermiştim en iyisi yine diyetisyen listesine dönmem sanırım motivasyonum yerlerde hatta moralimde ona eşlik ediyor
okadar sicak degildi zaten canim hafif esiyordu ohhh mis gibi
ki bende cok sicaga gelemem
hosgeldin canim aramiza umarim en kisa zamanda ulasirsin hedefine
geçen hafta 83.2
bu hafta 83.1
offf ya canım çok sıkkın 2 ayı geçti benim verdiğim sadece 4 kilo geçen sene diyetisyene gittiğimde ayda 5 kg vermiştim en iyisi yine diyetisyen listesine dönmem sanırım motivasyonum yerlerde hatta moralimde ona eşlik ediyor
günaydınlar kızlar.
bugün malum liste işleri var. buralardayım ama çok mesaj yazamayabilirim.
haticekar, bugün bildirim yapmazsa izne mi ayıralım yoksa diskalifiye mi olsun?
günaydın kızlar ....
yeni kilom 70.200
geçen hafta 71.100 900 gr gitmiş
merhaba benide aranıza alabilirmisiniz motivosyona cok ihtiyacım var
Kilo veren tüm arkadaslarimi kutluyorum.. masallah bu hafta takimdaki motivasyon kilolariniza yansimiz kizlar
Sikma canini tatlim yaa...Doktora gitsen tabi daha iyi ve saglikli olur.. Ama bence söyle de yap nerde hata yapiyorum diye listelerine bak.. 5 gün boyunca seker olarak meyve disinda bisey yemeyecegim de mesela.. eminim faydasini göreceksin. Bir de listelerinde dikkatimi ceken birsey var, simit yiyorsun.. Bence onu tamamen kaldir susamindan ununa yagina kadar kalori.. yerine tam bugday ekmeklerden kepekli ekmelerden tercih et.. Eminim fayda göreceksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?