• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kötü haber 78,6 tam +1 kilo artık oklavamı vurursunuz takımdan mı atarsınız bilmem :(((

şimdide haftalık raporum:
13.03.2009 Cuma : Kahvaltı kırmızı pancar, havuç, elma suyu + 1 kaşık zeytinyağı ile 1 büyük bardak, 3 fincan portakal suyu, 1 bardak zeytinyağı, 1 bardak limon 

14.03.2009 Cumartesi Kahvaltı yok öğle ıspanak çorbası, ½ dilim ıspanaklı börek, 1 tabak kapuska 3-4 fındık, 1 kivi, 1 elma.

15.03.2009 Pazar ½ elma kahvaltı+ öğle yemeği 2 zeytin, 2 dilim yağsız sucuk, ½ yumurta, ½ kibrit kutusu peynir, bol maydonoz, 2 ince dilim ekmek, akşam kapuska, 5 fındık, 1 yemek kaşığı kereviz salatası 1 lt su, akşam yatmadan önce 1 fincan elma sirkeli sıcak su
1 saat yüksek tempolu yürüyüş.

16.03.2009 Pazartesi kahvaltı 1 galeta, ½ tatlı kaşığı krem peynir, 4 tane zeytin, 5 tane kuru üzüm, öğle kereviz salatası, akşam kapuska 1 türk kahvesi, 2 fincan ıhlamur, 1 fican adaçayı, 2 fincan limonlu sıcak su, 1 lt su, akşam yatmadan önce 1 fincan elma sirkeli sıcak su. ½ saat tempolu yürüyüş.

17.03.2009 Salı kahvaltı 1 galeta, ½ tatlı kaşığı krem peynir, 4 tane zeytin, ara ince 1 dilim etimekli pudingli bir tatlı, öğle etli karışık sebze yemeği 2 ince dilim ekmek, akşam kapuska. 1 türk kahvesi, 2 fincan ıhlamur, 1 fincan kekik çayı, 2 fincan limonlu sıcak su 1 lt su, akşam yatmadan önce 1 fincan elma sirkeli sıcak su. ½ saat tempolu yürüyüş.

18.03.2009 Çarşamba kahvaltı 1 galeta, ½ tatlı kaşığı krem peynir, öğle 1 tabak çorba 1 dilim ekmek , akşam taze fasülye. 1 türk kahvesi, 2 fincan ıhlamur, 1 fincan ada çayı, 3 fincan limonlu sıcak su 1 lt su, akşam yatmadan önce 1 fincan elma sirkeli sıcak su. ½ saat tempolu yürüyüş.

19.03.2009 Perşembe kahvaltı 1 elma 1 portakal, öğle haşlanmış tavuk (göğüs kısmından küçük bir parça) 2 çatal pilav, akşam 2 fincan ıhlamur, 1 fincan kekik çayı, 3 fincan limonlu sıcak su 1 lt su, akşam yatmadan önce 1 fincan elma sirkeli sıcak su. ½ saat step, ½ saat yürüyüş bandında yürüyüş.

cuma peynir zeytin 1 dilim ekmek öğleyin ballı ekmek akşam dürüm çay

cumartesi sabah katmer öğleyin patates piyası akşam yağlama

pazar günki raporum sabah yumurta 1 dilim ekmek çay
öğleyin peynir sürdüm ekmeğe akşam patates yemeği bol salata süt

pazartesi sirkeli su kuru kayısı yeşil çay kandil simidi öğleyin patates yemeği
akşam kabuska salata yatarken süt

salı sabah sirkeli su kuru kayısı fındık ezmeli ekmek çay öğleyin lahana 1 dilim ekmek
akşam katmer çay az ceviz

çarşambapeynir ekmek çay öğleyin yoğurt ekmek akşam yağ mantısı yoğurt çay

PERŞEMBE SİRKELİ SU KÖFTE EKMEK ÖĞLEYİN YOĞURT EKMEK AKŞAM YEŞİL FASÜLYE BOL SALATA

bu arada bol hareket yaptım

günaydın kızlar
misafirleri otogara götürdük geldik
eşime kahvaltı hazırlicam şimdi..
aralarda geçmişi de okicam buralardayım inşallah
çok özledim sizleri yaaa
çok şükür kavuştuk

oh maşallah hep beraber yemişiz bu hafta
valla bende utanıyom nasıl dicem diyodum
+1 de benden var bu hafta
hemde diet günlüğümde yok
beterin beteriyim bu hafta