• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar
hüselcim allah gönlüne göre versin inşallah
benim arkadaşlar var onlar toki konutlarında oturuyor bina olarak sağlam olabilir ama dediğin gibi işçilik tesisat çok kötü tutukları yer ellerinede kalıyor
edicim çok iyi gözüküyorsun tatlım göbek mide falan kalmamış 55 de bişey yok keşke benimde verecek sadece 3 kilom olsa:(

adanalı azracım gerçekten 4 g o şekilde bitmez bende sadece kk ve bir iki site haricinde kulanmıyorum kızada oyun yasaklandı okul döneminde 1gb geçmiyor inan
geçen ay kardeşim gelmişti bir oyun indirdi yarım gün sürdü ,o zaman baktım 4gb olmuş sadece o işte bi hata var

selmacım arkadaşlık talebi gönder canım kabul edeyim o zaman görürsün
duru canım benim darısı sana inşallah
benim abimde tokide oturuyor, ev çok güzel ama tavana bakılan ters tavan düştü artık yengem mail atmadığı yer kalmadı ama halen ilgilenen yok

adanalı azracım gerçekten 4 g o şekilde bitmez bende sadece kk ve bir iki site haricinde kulanmıyorum kızada oyun yasaklandı okul döneminde 1gb geçmiyor inan
geçen ay kardeşim gelmişti bir oyun indirdi yarım gün sürdü ,o zaman baktım 4gb olmuş sadece o işte bi hata var

cnm bnm kız qünde kaçta oyun yonuyor o kadar qelmıyoor
lımıt aşmıyoruz bıle bnde aynı sen qıbı kk kullanıyorum bırde facebook başka da arasıra youtube ama o da 1000/ 1 yanı çok değıl
bnce sen müşterı ızmetlerını ara
bırde ttnetse eğer dökümanı qelıyordur kesın takıp et,
ama bn asla ttnet kullanmıyacığım onu bılıyorum
çok ılletler:oklava:

benim kız hasta olmuş ya çıkarıp duruyor nane limon yaptım şimdide çorba yapacamda başka ne yapmalı arkadaşlar
geçmiş olsun tatlım

cnm bnm kız qünde kaçta oyun yonuyor o kadar qelmıyoor
lımıt aşmıyoruz bıle bnde aynı sen qıbı kk kullanıyorum bırde facebook başka da arasıra youtube ama o da 1000/ 1 yanı çok değıl
bnce sen müşterı ızmetlerını ara
bırde ttnetse eğer dökümanı qelıyordur kesın takıp et,
ama bn asla ttnet kullanmıyacığım onu bılıyorum
çok ılletler:oklava:

evet ttnet dediğin gibi yapalım o zaman müşteri hizmetlerini aricam

sen bilirsin luboşta
boy la kiloyu eşitle en azından canım yerimseniben
evet ablam vazgeçtim mezun olmaktan 64 olmam lazım düğünümüze kadar
Günaydın hanımlar

Lilişim kayınpedere geçmiş olsun. Nasıl şimdi?

Labube canımcım maşallah çok iyi görünüyorsun. bence 70de bırak ve uzun bir süre koru. Sonra istersen yine verirsin.

dün akşam: tavuk çorbası ve bol salata. doğadan form çayı+ kuru üzüm ve yarım yağlı süt.
sağol azra abla birakma düsüncesi bile bu hafta beni mafetti yarın ne olacak bilmiyorum ama 64 olsam iyi olacak
üresi çok yüksekti azra şükür düşüyor canım a.s
yaşamsal fonksiyonları düşük canım :1no2:
allah şifa versin ablam şimdi nasıllar
özlem canım eşim daha iyi şükür..
yarın kayınvalidem için okutucam bu kaza da olunca onun içinde iyi olur hem..
azadcım yardımcım yok şeker varda yok gezmedeler kendileri ve ben de hala şaşkınım
az sonra kalkıp girişicem bidaha işlere..
allah kabul etsin cnm çok çok geçmiş olsun tekrardan
lubabe sen 65 te bırak şeker
ama sporu bırakma hergün düzenli yap şeker
1.64 boya 70 kilo çok
evet canım baştan mezun olma düşüncesi sevindirdi beni ama dediğin gibi en azından eşitlemem lazım hedefimi belli ettim hazirana kadar 64 olmam lazım inşallah
kızlar geçmişe bakacak gücüm yok vallahi

çok acaip yoğunuz bu aralar

okulda öğle araları tenefüsler dahil tam gaz çalışıyoruz
bir sürü yeni projemiz var

evde durumlar daha fenaü

ev arıyoruz aslında kiraydı niyetimiz ama burdaki toki den bir ev bulduk arabamızı verip alma ihtimalimiz var

kızlar dua edinde hakkımızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin allahım
canım mevlamhakkında hayırlı ne varsa nasip etsin cnm güzel gönlünün muradı nasip etssin inşallah:Saruboceq:
kızlar çok yoğunum yaaaa kafamçokkarıştı
yarın tartı günü
kimler ne yapmış hadi bakalım CADIARZU
ben kötüyüm ablam ama çıkmadık candan um ut kesilmezmiş sen oklavanı benim için hazırla:sm_confused:
benim kız hasta olmuş ya çıkarıp duruyor nane limon yaptım şimdide çorba yapacamda başka ne yapmalı arkadaşlar
geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

selam çıtır bayanlar nasılsınız ne var ne yok ? ben iyiyim işler biraz rahatladı çok şükür belim agrıyo hem kilolu hem koşturursan olacağı bu :)) sizlerde ne var ne yok ... biraz okumaya çalışacağım her hafta bir mezun verirsiniz inşallah... :) darısı da basıma asıl akrepe bakacam bakalım kaç olmus...

kızlar ya baskülüm arıza yaptı az önce garantiye verdim yarın ne yapacam blmiyom sabah 75 lerde darttı öğlen 80 lerde vermeden öncede 68
başka basküldede dartlsam ne kadar doğru olur bilmiyom zaten kg verdiğimi pek sanmıyorum bu hafta ne bulduysam yedim dikkat etmedim ama çok harektli günler gecirdim o hareketlere güveniyordum ama malesef sonuç ne bilemiyorum

Back