• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

BUGÜNKÜ LİSTEM
1 tane simit = 300
1 tane 2 şekerli çay = 50
1 büyük bardak limonata = 150 (bana çok şekerli geldi o yüzden kalorisi baya fazla tuttum)
1 tane simit = 300
1 tane 2 şekerli kahve = 50
100 gr fırında tavuk bonfile = 150
Fırında patlıcan, biber, domates = 150
2 bardak doğal şeftali nektarı = 350

TOPLAM: 1500 kalori :56:

cnm şuan uyguladğn bir yöntem varmı?

Hoşbulduk canım :16:

teşekkür ederim gülşencim
ben bugün
sabah
1 küçük karışık tost
1 dilim kızarmış t.bugday ekmeği
1 yumurta
10 gr tere yağı,biraz böğürtlen reçeli
öğlen
1 yumurta 2 dilim kızarmış t.bugday ekmeği,beyaz peynir 30 gr
akşam
yemek yemedim cnm istemiyo
60 gr kaju,2 bardak ayran içeceğim
toplam 1380 kl
bu arada ben uzun uzun çiğniyorum yediklerimi artık insan yemek yerken yoruluyo doyduğunu çok çabuk hissediyorsun

Liste her zamanki gibi çok güzel :81:
Çok güzel ilerliyorsun :nazar:
Çok çiğneme durumunda benim de çenem ağrıyor, daha fazla yemek istemiyorum :1:

sabah 2 dilim beyaz ekmek
şekersiz çay
bir kaç çatal yağda yumurta
2 zeytin
1 çay kaşığı tereyağı - bal

2 dilim peynirli börek
1 dilim kek
şekersiz çay

akşamı henüz yemedim ama salata yemeyi planlıyorum

Şu ana kadar güzel görünüyor Gülşencim :)
Akşam yemeğinde ne yiyeceğini merak ediyorum :10:

bu arada uruzum bugün uğramadı hiç yoğun sanırım:5:

Bugün çok yoğundum canım, bir ara gelip neler yaptığınıza baktım ama çok fazla kalamadım çıkmam gerekti :31:

kızlar merhabaaa. hala beklemedeym bi türlü regl olamadm ama bu sabah dedim bi tartılıyım. kendimi 64 e bile hazırlamıştım. moralimi bozmucam diye kendime söz verdim ve tartıldım. bir de ne göreyim adet üstü kilom 62.2 bi sevndirik oldum sormayın.:66::66:

bugün saat 1 de kalktım hemen dışarı çıkmam gerekiyordu.. aldm elmamı yedim.4 te geldim 4 bçkta et sote pilav ve piyaz yedim yanında da 2 dilim normal ekmek.
akşamki hakkımıda tatlıyla doldurmak istiyorm bakalım:64:

Hala regl olamadın mı :53:
Aklı olan senden uzak dursun, sinir topusundur sen şimdi :9:
Listen güzel görünüyor, umarım yatmadan önce abartmazsın regl olamamanın verdiği stres nedeniyle :)

cnm şuan uyguladğn bir yöntem varmı?

Yok canım, şu an sadece aldığım kalori miktarına dikkat ediyorum :)

Çok zor bir durum, Allah yardımcısı olsun, acil şifalar versin ...

yok henüz dogu görevini yapmadi canim. mersinde calisiyor.. herkes zor olacagini söylüyor benim gibi birinin polis esi olmasina :59: Allah nazardan saklasin kac yil oldu.. cok iyi anlasiyoruz hic tartismadik ,birbirimizi üzmedik.. insallah ilerisi de böyle olur..

Allah tamamına erdirsin Etracım, bu mutluluk tablosu hiç bozulmasın :)
Darısı benim ve benim gibilerin başına inşallah :1:

Hoşbulduk canım :16:

Liste her zamanki gibi çok güzel :81:
Çok güzel ilerliyorsun :nazar:
Çok çiğneme durumunda benim de çenem ağrıyor, daha fazla yemek istemiyorum

Bugün çok yoğundum canım, bir ara gelip neler yaptığınıza baktım ama çok fazla kalamadım çıkmam gerekti :31:

benim midem alıştı bu sisteme ve küçüldü sanırım öğlende zorla yedim aslında protein almak için öğün atlamamak için yedim.hiç zorlanmıyorum çok mutluyum bide tartıda iyi rakamlar görürsem benden iyisi olmayacak:32:
kızım uyuyunca 9 gibi 40 dk bisiklete bineceğim 10 dk da twist üstüne de yeşil çay ohhh:8:

benim midem alıştı bu sisteme ve küçüldü sanırım öğlende zorla yedim aslında protein almak için öğün atlamamak için yedim.hiç zorlanmıyorum çok mutluyum bide tartıda iyi rakamlar görürsem benden iyisi olmayacak:32:
kızım uyuyunca 9 gibi 40 dk bisiklete bineceğim 10 dk da twist üstüne de yeşil çay ohhh:8:

Çok güzel ve düzenli bir şekilde spor yapıyorsun, hayranım :)

selam kizlar nabersiniz bakim :))
bende bugün bol bol yürüdüm hava cok güzel artik bol bol gezerim tutabilene ask olsun :))

bugün yediklerimide yazim hemencik

sabah

domates salatalik
1 kepek ekmegi
1 bardak sekersiz cay
kk peynir

ara

yesil elma

öglen

izgara balik
yesil salata

ara

portakal

aksam

4 kasik taze fasulye
2 kasik pilav
salata

spor 1 saat yürüyüs
3 litre su

kızlar bugünkü menüm

Kahvaltı 331 cal.
simit 1 ad. 280 cal.
tulum peyniri 20 gr. 51 cal.
İlk Ara Ogun 33 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
Öğle Yemeği 421 cal.
çorbalar 1 kase 200 cal.
brokoli 200 gr. 70 cal.
danone doğal yoğurt 100 gr. 76 cal.
ıspanaklı börek 0.25 por. 75 cal.
İkinci Ara Öğün 100 cal.
kuru kayısı 6 ad. 100 cal.
Akşam Yemeği 525 cal.
kıymalı makarna 1 tabak 450 cal.
sütaş - yoğurt - yağlı homojenize 100 gr. 75 cal.
TOPLAM KALORİ 1410 cal.

kızlar sabah simiti farklı fırından almıştım nasıl dokundu anlatamam mide ağrısından ölüyordum zaten midemde asit yükselmesi var. öğlen yemeğinden sonra dahada arttı ağrı bende maalesef yediklerimin çoğunu lavaboya iade ettim akşam da eşim kıymalı makarna yapmış o da ayrı etkiledi ama şuan iyiyim allaha şükür

selam kizlar nabersiniz bakim :))
bende bugün bol bol yürüdüm hava cok güzel artik bol bol gezerim tutabilene ask olsun :))

bugün yediklerimide yazim hemencik

sabah

domates salatalik
1 kepek ekmegi
1 bardak sekersiz cay
kk peynir

ara

yesil elma

öglen

izgara balik
yesil salata

ara

portakal

aksam

4 kasik taze fasulye
2 kasik pilav
salata

spor 1 saat yürüyüs
3 litre su

Liste gayet güzel görünüyor, üstüne de yürüyüşle daha da güzel olmuş :)

Teşekkürler, bol bol uğrarız :)

kızlar bugünkü menüm

Kahvaltı 331 cal.
simit 1 ad. 280 cal.
tulum peyniri 20 gr. 51 cal.
İlk Ara Ogun 33 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
Öğle Yemeği 421 cal.
çorbalar 1 kase 200 cal.
brokoli 200 gr. 70 cal.
danone doğal yoğurt 100 gr. 76 cal.
ıspanaklı börek 0.25 por. 75 cal.
İkinci Ara Öğün 100 cal.
kuru kayısı 6 ad. 100 cal.
Akşam Yemeği 525 cal.
kıymalı makarna 1 tabak 450 cal.
sütaş - yoğurt - yağlı homojenize 100 gr. 75 cal.
TOPLAM KALORİ 1410 cal.

kızlar sabah simiti farklı fırından almıştım nasıl dokundu anlatamam mide ağrısından ölüyordum zaten midemde asit yükselmesi var. öğlen yemeğinden sonra dahada arttı ağrı bende maalesef yediklerimin çoğunu lavaboya iade ettim akşam da eşim kıymalı makarna yapmış o da ayrı etkiledi ama şuan iyiyim allaha şükür

Çok geçmiş olsun canım, mide bulantısı insanın tüm gününü berbat etmek için birebir :31:
Şimdi daha iyisindir umarım :16:

Liste gayet güzel görünüyor, üstüne de yürüyüşle daha da güzel olmuş :)

Teşekkürler, bol bol uğrarız :)

Çok geçmiş olsun canım, mide bulantısı insanın tüm gününü berbat etmek için birebir :31:
Şimdi daha iyisindir umarım :16:

uruzcum sağol canım şimdi iyiyim allaha şükür

Yat dedi yattım, aç dedi açtım, aletini çıkarıp soktu. İşini bitirdiğinde kan gelmeye başladı,çok korkmuş ve çok acı çekiyordum.Çünkü ilk kez diş çektiriyordum!!

Elleriyle beyaz vücudumu ellediler.Dudaklarıyla emdiler.Ateşiyle yaktılar.Ne suçum vardı.Gül gibi sigaraydım?

gerbera alemsin canım okumaya başlayınca aman allahım bu kız coşmuş diyecektim ki :9::9:

sağlıksız değil bence denenebilir sen yaparsın canım ya :46:
beni bile sollayacaksın hadi bakalım ne zaman biter reglin?

cnm yeni gördm...

daha olamadımki bitsin.... sıkıntı yaptı artık.. :43: bu diyeti yapabilceğime ben de inanıyorum.. ama seni sollayabilceğimi sanmıyorum.. kilo vermem durmuş durumda:43:

aaa bugün neler öğrendim xetrax 'cım sözlüymüş :) ömür boyu mutlu ve aşık kalırsınız umarım :16: okulunda az kalmış evlilik yakın gibi :34: hadi hayırlısı...
bende yediklerimi yazayım bari :)
sabah 2 dilim beyaz ekmek
şekersiz çay
bir kaç çatal yağda yumurta
2 zeytin
1 çay kaşığı tereyağı - bal

2 dilim peynirli börek
1 dilim kek
şekersiz çay

akşamı henüz yemedim ama salata yemeyi planlıyorum

Tesekkür ederim hayatim amin... senin gibi dünya evine umarim bende girerim bir gün :1:

Listen cok güzel olmus.. dedigin gibi salata yediysen eger daha bir hos olmus olur :34: yarin bende güzel bir menü ile karsina gelecegim insallah :34:

Allah tamamına erdirsin Etracım, bu mutluluk tablosu hiç bozulmasın :)
Darısı benim ve benim gibilerin başına inşallah :1:

Aminn canim.. amin insallah ... Ruh ikizimi ben buldum darisi önce sana sonra tüm isteyenlere :34:

cnm yeni gördm...

daha olamadımki bitsin.... sıkıntı yaptı artık.. :43: bu diyeti yapabilceğime ben de inanıyorum.. ama seni sollayabilceğimi sanmıyorum.. kilo vermem durmuş durumda:43:

Elifcigim... neler oluyor bize :52: üstümüze lanet bulutu cöktü sanki :27: ben 63lü sayilarda sen 62lerde .. ne olacak bizim halimiz cadi kiz :37:

Bugünkü yediklerim..

uyaninca 1 bardak balli ,sirkeli sicak su

1 bardak kahve ( sekersiz ama 1 kasik süttozu ile)
3 kücük sakizli seker ( elegan sekerlerden )
1 kasik kadar kuru üzüm

1 dilim siyah ekmek
3-4 cherry domates
1 kasik sürme peynir
1 bardak visne cayi ( sekersiz )

1 bardak ayran

1 vanillechrossant

20 dk spor ve bol kosturmaca :1: kalori olarak asiri birsey yemedim ama saglikli da beslenemedim malesef :59:

Elifcigim... neler oluyor bize :52: üstümüze lanet bulutu cöktü sanki :27: ben 63lü sayilarda sen 62lerde .. ne olacak bizim halimiz cadi kiz :37:

takıldık kaldık etracm gerçekten... :43: ama salata diyetine başlamayı düşnüyorm bi kaç güne. inşallah işe yarar bakalm.. ikimizde çok uzun süreli aralıklarla ve az miktarlarda yediğimiz için veremiyoruz sanrm. anlamadım gitti ya:59:

benm de şuan hayatım koşturmaca halinde geçiyor.. dışardayken ister istemz düznli beslenemiyosun... hayatımız düzene girince umarım kilolarımız da düzene girecektir..

Back