• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

malesef yanimda degiller canim.. onlar türkiyede , yalniz yasiyorum burada :59: güzel bir yaz tatili gecirmek ,kafama göre gezip eglenmek istiyorum :61: Kendi parami daha rahat harciyorum. Bir iki ay böyle yogun tempoda yasamis olacagim ama insallah sonrasi güzel olacak :44:
zor cnm ya gurbette yalnız olmak evli olunca bi nebze daha kolay oluyor.
kaç senen kaldı okulun bitmesine cnm okul için oradasın değil mi

herkeze günaydın işe dünki menümü yazmakla başlıyım:sabah saat 12.30:)1 simit 1çay ara:1 paket eti gofredo 1 paket dha 1 paket de adını hatırlayamıyorum şimdi şöyle içinde çikolata kaplı 3 tane küçük çizkekler var he işte ondan akşam üstü saat 6.30 1 ezo gelin çorba 2 dilim ekmek akşam 1 tane kornet dondurma aaaaayyy ne kadannn ayıp çoook abur cubura sardım yine konsantrasyon diye birşey kalmadı bende biri beni durdursunnnnn:37::37::37::37::37:

zaman zaman hepimiz ümitsizliğe kapılıyoruz :50: bende zaman zaman çıksammı takımdan acaba diyorum ama sonra sizden vazgeçemiyorum :)
ee anlat bakalım canım sen nasılsın ??

acil bir telefon geldi asagiya inmek zorunda kaldim canim.. simdi geldim eve geri. saat 3 e kadar online im buradayim.. umarim tekrar gelirsin... iyiyim ama motivasyon eksikligim var.. Gülsencigim lütfen beni motive et diyetim icin :61:

ayy canım geçmiş olsun umarım iyileşmiş olarak uyanır da seninde için rahat eder :16:
ya nedenmiş gruptan ayrılmak falan yok oldu o zaman gelemeyenler listeden çıksın herkes tombiş lopipop olarak gezsin böyle mutlu olacaksan sen bilirsin ama ben bir daha batuhanımı nerden bulucam:59:

batuhanım olur mu öyle şey fısat bulduğun an burdasın zaten

Batuhanim bunu senden önce benim söylemem gerek.. :59: hem de kaptan yardimcisiyim... hic bir faydam yok buraya :59: nedense ben hala kendimden ümidi kesemedim.. yine de buradan ayrilmayi düsünemiyorum. Cok yalniz hissederim kendimi :59: uruzcugum sende sormustun benim yogunlugumun daha ne kadar devam edecegini.. max. 1 ay daha malesef :59:

cok sagolun kizlar inanin zaten siz olmasaniz coktan pes etmistim
ya aslinda cikmak istemiyorum tabiki ama bir faydamin olmadigini düsündügüm icin kendi icimde sorun yasiyorum tam giriyorum buraya hop bisey cikiyor yanlis anlasilmakta istemiyorum hani burdada yazmiyor gibisine ama sizin gibi takim arkadaslarim olduktan sonra beni kim tutar :)))

zor cnm ya gurbette yalnız olmak evli olunca bi nebze daha kolay oluyor.
kaç senen kaldı okulun bitmesine cnm okul için oradasın değil mi

evet okul icin buradayim canim.. 1 yilim kesin var daha.. fazla dersim kalmadi ama malesef bazi seyler ters gidiyor . Yalnizlik evet zor geliyor bazen ama alistim artik.. kafama göre takiliyorum. Insanin kendi hayatinin hesabini kendinden baskasina vermemesi cok güzel bir duygu :1: bu duyguya fazla alistim.. aslina bakarsan okul bitmesin bu sürec uzasin da istiyorum icten ice biraz :78:

motive lazim hepimize sanirim biraz ama etra sen bukadar basarmisin önündede fazla kalmamis
umarim cabucak toparlanir tekrar azmini kazanirsin ama bu stres sanirim seni biraz ümitsizlige itmis ama eminim surda 1 ay sonra stresin bitince tekrardan motive edersin kendi kendini

Biri beni motivee etsin ne olur ... :59:

canım benim kıyamam ben sana üzülme :70: bendede başladı motivasyon eksikliği :) ee niye burdayız birbirimizi motive etmek için ...
koştur koştur temizlik yapıyorum şu an ...kayınvalidem gelicek birazdan :) daha sonra uzun uzun motive ederim seni oldumu şekercim :34: :54:

evet okul icin buradayim canim.. 1 yilim kesin var daha.. fazla dersim kalmadi ama malesef bazi seyler ters gidiyor . Yalnizlik evet zor geliyor bazen ama alistim artik.. kafama göre takiliyorum. Insanin kendi hayatinin hesabini kendinden baskasina vermemesi cok güzel bir duygu :1: bu duyguya fazla alistim.. aslina bakarsan okul bitmesin bu sürec uzasin da istiyorum icten ice biraz :78:
haklısın özgürlük güzel şey...
sözlün polisti değil mi cnm

motive lazim hepimize sanirim biraz ama etra sen bukadar basarmisin önündede fazla kalmamis
umarim cabucak toparlanir tekrar azmini kazanirsin ama bu stres sanirim seni biraz ümitsizlige itmis ama eminim surda 1 ay sonra stresin bitince tekrardan motive edersin kendi kendini

canım benim kıyamam ben sana üzülme :70: bendede başladı motivasyon eksikliği :) ee niye burdayız birbirimizi motive etmek için ...
koştur koştur temizlik yapıyorum şu an ...kayınvalidem gelicek birazdan :) daha sonra uzun uzun motive ederim seni oldumu şekercim :34: :54:

ikinizde birbirinizden tatlisiniz yaa... Cok tesekkür ederim kizlar.. iyi ki varsiniz ! evden cikmama son 1 saat 15 dk kaldi . Simdi kalkip güzelce bir spor yapayim.. güzel devam edeyim güne sonra :34: henüz kahvalti yapamadim.. firsatim olmadi dogrusu. spor sonrasi güzel bir de kahvalti yapip cikayim. umarim günün diger kalaninda fazla kalori almam da.. moralim yerini bulur :61: aksam gelip hepinize hesap verecegim ne yedigim , ne yaptigim hakkinda :1:

haklısın özgürlük güzel şey...
sözlün polisti değil mi cnm

evet polis kendileri :61: simdilik özgürlügüm sorun teskil etmiyor aramizda ama ilerde nasil oluruz bilemiyorum :1: beli silahli adama da birsey denmez ki :1: kafama göre takilmam biraz zor olacak diye korkuyorum evlenmekten :61:

evet polis kendileri :61: simdilik özgürlügüm sorun teskil etmiyor aramizda ama ilerde nasil oluruz bilemiyorum :1: beli silahli adama da birsey denmez ki :1: kafama göre takilmam biraz zor olacak diye korkuyorum evlenmekten :61:
canüım evlendikten sonra ister istemez sende oda kafasına göre takılamıyor. bu kadar özgürlüğe alıştıktan sonra polis eşi olmak zor olacak sana şimdi nerde görev yeri doğu görevini yaptı mı? birbirini sevdikten sonra insan alışıyor herşeye

Back