Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zor cnm ya gurbette yalnız olmak evli olunca bi nebze daha kolay oluyor.malesef yanimda degiller canim.. onlar türkiyede , yalniz yasiyorum burada güzel bir yaz tatili gecirmek ,kafama göre gezip eglenmek istiyorum Kendi parami daha rahat harciyorum. Bir iki ay böyle yogun tempoda yasamis olacagim ama insallah sonrasi güzel olacak :44:
tmm ekliyorum cnmgelinlikli halini ekler misin canım çok merak ettim Allah'ım mankenlerden bilem zayıfmışsın
papatyacım resim ekledim bakabilirsin eski çubuk krakere
zaman zaman hepimiz ümitsizliğe kapılıyoruz bende zaman zaman çıksammı takımdan acaba diyorum ama sonra sizden vazgeçemiyorum :)
ee anlat bakalım canım sen nasılsın ??
ayy canım geçmiş olsun umarım iyileşmiş olarak uyanır da seninde için rahat eder
ya nedenmiş gruptan ayrılmak falan yok oldu o zaman gelemeyenler listeden çıksın herkes tombiş lopipop olarak gezsin böyle mutlu olacaksan sen bilirsin ama ben bir daha batuhanımı nerden bulucam
batuhanım olur mu öyle şey fısat bulduğun an burdasın zaten
Batuhanim bunu senden önce benim söylemem gerek.. hem de kaptan yardimcisiyim... hic bir faydam yok buraya nedense ben hala kendimden ümidi kesemedim.. yine de buradan ayrilmayi düsünemiyorum. Cok yalniz hissederim kendimi uruzcugum sende sormustun benim yogunlugumun daha ne kadar devam edecegini.. max. 1 ay daha malesef
zor cnm ya gurbette yalnız olmak evli olunca bi nebze daha kolay oluyor.
kaç senen kaldı okulun bitmesine cnm okul için oradasın değil mi
Biri beni motivee etsin ne olur ...
profilime girip bakabilirsin cnmbende görmek istiyorummmm nasıl bakıcaz yawwww
haklısın özgürlük güzel şey...evet okul icin buradayim canim.. 1 yilim kesin var daha.. fazla dersim kalmadi ama malesef bazi seyler ters gidiyor . Yalnizlik evet zor geliyor bazen ama alistim artik.. kafama göre takiliyorum. Insanin kendi hayatinin hesabini kendinden baskasina vermemesi cok güzel bir duygu bu duyguya fazla alistim.. aslina bakarsan okul bitmesin bu sürec uzasin da istiyorum icten ice biraz :78:
motive lazim hepimize sanirim biraz ama etra sen bukadar basarmisin önündede fazla kalmamis
umarim cabucak toparlanir tekrar azmini kazanirsin ama bu stres sanirim seni biraz ümitsizlige itmis ama eminim surda 1 ay sonra stresin bitince tekrardan motive edersin kendi kendini
canım benim kıyamam ben sana üzülme bendede başladı motivasyon eksikliği :) ee niye burdayız birbirimizi motive etmek için ...
koştur koştur temizlik yapıyorum şu an ...kayınvalidem gelicek birazdan :) daha sonra uzun uzun motive ederim seni oldumu şekercim
haklısın özgürlük güzel şey...
sözlün polisti değil mi cnm
canüım evlendikten sonra ister istemez sende oda kafasına göre takılamıyor. bu kadar özgürlüğe alıştıktan sonra polis eşi olmak zor olacak sana şimdi nerde görev yeri doğu görevini yaptı mı? birbirini sevdikten sonra insan alışıyor herşeyeevet polis kendileri simdilik özgürlügüm sorun teskil etmiyor aramizda ama ilerde nasil oluruz bilemiyorum beli silahli adama da birsey denmez ki kafama göre takilmam biraz zor olacak diye korkuyorum evlenmekten