Biliyorsun ben de binbir çeşit diyet denedim :)
Ama en etkili sonucu yediklerime dikkat edip de spor yaptığım zamanlar alıyorum.
Şok diyetlerden uzak durmana o kadar çok sevindim ki !!!
İnşallah yine bir ara dellenip şok diyetlere başvurmazsın
Etraaa !!!
Canım sen nerdeyse hiçbir şey yemiyorsun !!!
İnsan bu kadar yemekle bütün gün nasıl ayakta durur
Düşüp bayılırsın Allah muhafaza
Bir de halsizim diyorsun, bir daha böyle bir listeyle gelmiyorsun karşımıza
Yok bu kez cidden akillandim akillim
inan bana
Bugün mesela bir sürü sey yedim ama azicik azicik yedim
Salata , yesil elma , 1 dilim pizza , yarim simit , iki kasik dondurma yedim gün boyu :44: tabi bu saydiklarimin hepsini ara ara yedim
keske ayni isi yapiyor olmasaydiniz canim yaa.. ister istemez is yerindeki sorunlar eve yansiyordur tabi
Allah yardimcin olsun...
benimde diyetim iyi gidiyor şükür bugün regl olduğum için biraz durgunum vede ağrılarım var biraz ..onun dışında çok iyiyim inşallah bu perşembe 72 olurum yaa
sende sık sık uğra ve kendine çok iyi bak olurmu canım
Gecmis olsun canimcigim.. Regl olmakta zor , olmamakta zor malesef .. Kadin olmamiz bastan kaybimiz
Buraya daha sık ugramak konusunda cok haklisin hayatim.. kesinlikle buna dikkat etmeliyim. Bende farketttim ki diyetimde bir gevseme yaratti menümü düzenli yazmamam .. aksama kizlara hesap verecegim duygusunu daha az hisseder hissetmez tekrar geldim. Gözden uzak gönülden irak melesine dönecekti Allah korusun..:18: Diyetimi yarida birakacagim diye bir korku düstü icime bir kac gün önce
sagolsun haticecegim de güzel düsünmüs kisa vadeli hedef konusunu.. hemen geri geldim. Ne kadar yorgun olursam olayim buraya gelip hesabimi vermem gerekiyor :18:
Uruzcum canım kaptanım c.tesi günü herşey normaldi ama pazar yediklerim
pizza, patates kızartması, spagetti, tavuk kızartması, boyoz, poğaça, dondurma, çıkolatalı gofret, coco star belki hatırlayamadıklarımda vardır yani düşün o boyutta cozuttum.
:26::26::18::18:
Ohh ohh.. masallah lamammacigim.. yediklerin yarasin dememi bekliyorsan yaniliyorsun
umarim yag katkisi olarak yaramamistir sana
ama üzülmeeeee biz hep senin yanindayiz....
herseye ragmen seni seviyoruz... simdi biz sana tekrar sariliriz ve sen tekrar gülümsersin diyetine miss gibi devam edersin
Seni çok iyi anlıyorum Batuhanım
Ben hayatımın hiçbir döneminde ideal kilomda olmadım, zayıf olmak nasıl bir şeydir, istediğini giymek nasıl bir şeydir onu da bilmem.
Dışarı çıkarken ne giyeceğim derdinde olmayan, göğsünü gere gere gezinenlere o kadar çok özeniyorum ki
Hayatımda ilk defa zayıf olmaya bu kadar yakınım, heyecanlıyım, zamanın su gibi akıp geçmesini istiyorum, bir an önce kendimi o halde aynada görmeyi :)
Buradaki amacımız birbirimizi motive etmek, doğru-yanlışlarımızı birbirimize göstererek daha iyi sonuçlar almak. Ben foruma eylül ayında geldiğimde 93 kiloydum, şimdi ise 75,5 kiloyum. Aradan o kadar çok zaman geçti, kilo vermek hiç de kolay olmadı ama bu değişim bile kendimi harika hissetmemi sağlayabiliyorsa 59-60 kiloda nasıl özgüvenli biri olurum hayal bile edemiyorum. O yüzden pes etmek, umutsuzluğa kapılmak, yarı yolda bırakmak yok...
Sen de ilk geldiğin günden beri çok güzel kilo verdin. Durmak yok, yola devam :118:
Canimsin sen benim yaaa.. iradeli ,azimli ,fedakar, merhametli ,tatli kaptanim benim
Sen her kilo verdiginde vallahi kendim vermis gibi seviniyorum.. masallah Allah azmini arttirsin canimm..
Hepimiz ayni yolda ayni dertle yürüyüse cikmis bir grup derttaşız..arkadasiz.. Bu yolda birimiz yorulup yola devam etmekten yoruldugunda digerimiz elinden tutup ona yardim ediyor.. Ama sen cok güzel yardim ediyorsun ! Sana baktikca bu yolun bitecegine olan inancim artiyor.. iyi ki varsin ve bizimlesin...
Batuhanim sende icimizdeki en azimli arkadaslarimizdan birisin masallah.. Hepimiz elma diyetinden döküldügünde bile azmini ,iradeni bize kanitladin.. limonata diyeti bir efsaneydi zaten
yilmak yok yola devam tamam mi