• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hanımlar evet diyenlerin sayısı takımın yarısını geçtiği için takımımız oyunu EVET şeklinde vermiş oldu, takımımızın kendi iradesiyle vermiş olduğu kararı sizleri temsilen ortak paylaşım alanına ilettim. Umarım hepimiz için hayırlısı olur :16:

merhaba kizlar bugunki menum:

Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[2] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Beyaz Peynir (yağlı) 0.5 DİLİM 61
[5] Zeytin (Siyah) 18 GRAM 37.26
[6] Zeytinyağlı Barbunya 0.5 PORSİYON 164
[7] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
[8] Portakal 1 ADET 50
[9] Kabak Dolma 1 PORSİYON 247
[10] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[11] Elma 1 ADET 60

Toplam : 991.26 kal.

Spor: 1 saat yuruyus 500 kez ip atlama ve egzersizler:16:

Düzelttim canım, ama tablo yapmamışım :)

Yarışmacı Hedef_1 Hedef_2
gulsenbasak hergün 1 saat egzersiz + 2 litre su
haticekar 1,5 kilo hergün 1 saat yürüyüş/2 litre su
papatya89 61,5 kiloya ulaşacak 2 litre su + 10 dk twister + 1 saat dans
uruz 75,9 kilodan 75 kiloya ulaşacak
gerbera1987
xetrax 63 kiloya ulaşacak
ayseceylin 500 gr 3 litre su
handerya
azrasilam
batuhanim 93,1 kilodan 90 kiloya ulaşacak 1 saat spor
lamamma
sevgilim_benim
elif190 62 kiloya ulaşacak
senaygunergul

tatlim tabloya benide ekle 61den 60.5 olmak istiorum bu hafta en azindan spor olarakda 1 saat yuruyus + egzersiz+2lt su:16:

merhaba kizlar bugunki menum:

Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[2] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Beyaz Peynir (yağlı) 0.5 DİLİM 61
[5] Zeytin (Siyah) 18 GRAM 37.26
[6] Zeytinyağlı Barbunya 0.5 PORSİYON 164
[7] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
[8] Portakal 1 ADET 50
[9] Kabak Dolma 1 PORSİYON 247
[10] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[11] Elma 1 ADET 60

Toplam : 991.26 kal.

Spor: 1 saat yuruyus 500 kez ip atlama ve egzersizler:16:

Spor çok başarılı, mükemmelsin :16:
Ama şu kalori meselesini ne yapacağız bilmiyorum, sen 1000 kalorinin altında alınca bende bir huzursuzluk oluyor :1:

selamlar........ nasılsınız neler yaptınız bakıııım ben yokken ..........:71::71::71::71:beni sorarsanız iyiyim güzel ama çoook yorucu bir tatil yaptım sayılır ama 58 oldum kilo almadan atlattım kızlar ben bu çizelgeyi değiştiremiyorum yaaaaaaa:69::69::69::69::69:

Tatiller en çok kilo alınan zamanlar, nasılsa tatildeyim gitsin gittiği yere kadar diyorsun :9:
Tebrik ederim kilo almadığın için, tekrar hoşgeldin :16:

Yok daha yapmam insallah canim yaa.. elma diyetinden sonra biyolojik dengem bozuldu :61: daha hala kendime tam gelebilmis degilim.. protein diyeti ,süt detoxu ,elma diyeti diye bir dolu sey yaptim hepsinin sonu hüsran diyebilirim . en iyi kilo verdigim dönem yediklerime dikkat ederek az ama herseyden bir parca yedigim dönemdi... simdi kendim icin en mantikli seyi bu olarak görüyorum. Bir iki hafta diyetime özen gösteremedim ama neyseki asiri kilo almadim. Hic birsey icin moralimi bozmadan saglikli kilo vermeye devam etmek istiyorum..

Biliyorsun ben de binbir çeşit diyet denedim :)
Ama en etkili sonucu yediklerime dikkat edip de spor yaptığım zamanlar alıyorum.
Şok diyetlerden uzak durmana o kadar çok sevindim ki !!!
İnşallah yine bir ara dellenip şok diyetlere başvurmazsın :9::70:

slm yeni uyandım bugün iştahsızlıkla kalktım sofrada ne aldıysam yarım bıraktım

sabah
yarım dilim ekmek
haşlanmış yumurta sarısı
yarım domates

Bugünkü iştahsızlığının nedeni ne acaba? :26:
Acaba rahatsız mısın?

kızlar günaydın cumadan beri giremiyordum nete zaten fena cozuttum hafta sonu listelerimi yazmak istiyorum ama yazsamda çok eksiğim kalır abur cubur ne bulduysam götürdüm. işin ilginci sabah yine aynı kilodaydım.
Oyumu kullanıyorum EVET

hatice bende perşembeye kadar 1 kg vermeyi hedefliyorum canım günde en az 1.5 lt de su
şuan 85.2 perşembe inşallah 84.2

Hafta sonu neler yediğini yaz, biz de bir bakalım ipin ucunu ne kadar kaçırmışsın :)
Belki de düşündüğün kadar abartılı şeyler yememişsindir.

Xetrax bugün yorgunluktan tükendi bitti iyice... eve yeni geldim ayakta duracak halim kalmadi. Uruzcugum canim kaptanim cok iyi bir kaptan oldugundan süphem yoktu artik hic süphem yok :54: bize harcadigin emek icin tesekkür ederim... oyumu kullanmama gelince.. ben simdi güzelce bir dus alip uyuyayim sabah kalkip yazdiklarini saglikli kafayla okuyup cevaplayacagim :1: tüm yazilanlari okudum ama bu yorgunlukla tam dikkatimi veremedim galiba kafam karisti.

Ayrica burdan Gülsencigime selam eder el sallarim :79: bende seni özledim canim arkadasim.. inan su yogun dönemimi nasil atlatacagim bilemiyorum.. Bugün kac kez basim döndü gidip geldim.. bir yere yigilip kalacagim diye korkuyorum. insallah hersey daha iyi olur..

bugünkü yediklerimi yazayim,hazir yazmaya baslamisken.

Sabah : 1 tabak limonlu salata

Ara : 1 bardak tarcinli,karanfilli cay

Ara : 1 bardak beyaz cay

Ara : 1 bardak sütlü nescafe

Ara : 1 bardak sütlü nescafe ve 1 tane krapfen

malesef fazla su icemedim bugün.. toplamda yarim litre su ictim.

Etraaa !!!
Canım sen nerdeyse hiçbir şey yemiyorsun !!!
İnsan bu kadar yemekle bütün gün nasıl ayakta durur :53:
Düşüp bayılırsın Allah muhafaza :nazar:
Bir de halsizim diyorsun, bir daha böyle bir listeyle gelmiyorsun karşımıza :19:

Bu sabah evden mutlu bir şekilde çıktım çünkü tartıda 75.5 kg geldim, birkaç gün öncesine göre 400 gram eksikti :119:

Kısa dönem hedefim olarak da 71.5 kiloyu belirledim, neden buçuklu bir rakam derseniz ben de bilmiyorum :9:

Alelacele bugün neler yediğimi yazayım.

Dün zeytinli organik ekmek almıştım, bugün ince ince dilimlediğim kaşar ve salatalıklarla sandviç yaptım kendime. 1 sandviç ekmeğini üçe böldüm, her birini ayrı bir alüminyum folyoya sardım, 1 - 1,5 saat arayla çantamdan çıkarıp yedim. Hem hepsini bir anda yememiş oldum, hem de şekerim düşmemiş oldu. Sabah 1 tanesini, dışarıdayken de 2 tanesini yedim.

Öğlen yemeğinde; 1 porsiyon pilav, yarım kase sebze çorbası, çok az et ve 1 tane ayran vardı.

Arada da 2 tane kahve içtim, 1 tane 2 küp şekerli, 1 tanesi de 1,5 çay kaşığı şekerle.

Bugünkü listem pek istediğim gibi olmadı ama sınırı da aştığımı düşünmüyorum. Listemin dengeli olabilmesi için bundan sonra, yani saat 18 gibi, 300 gram kadar yoğurt yiyeceğim sadece, başka bir şey yemek yok.

Eve geldiğimde pedometre 5.300 adım attığımı gösteriyordu, yani yeterli değil.
Ben bugünkü toplam adım sayım için 5.300 + 10.000 diyorum çünkü amacım 15.000'e tamamlamak, biraz dinlendikten sonra çıkıp uzun bir yürüyüş yapacağım.

harikasın canım hemde tatilde vermişsin bravo.:81:neler yedin bakalım nasıl verdin
özel birşey yapmadım az az yedim çok kaçırdığım zamanlarda ertesi gün azalttım yaniii aslında yapmam gerkenleri yaptım diyebilirim
Senin adina cok sevindim canim benim.. darisi basimiza umarim bizde o güzel sayilardan görürüz :34: bahsettigin ne tatili canim ?

inşallah canım inan herkezin istediği kiloya ulaşmasını şöyle aynaya baktığı zaman işte bu demesini çok istiyorum :82::82::82:bahsettiğim kafa tatili:60::60::60:biliyorsunuz ben iş yerinden giriyorum evimde internetim yok eşimle aynı yerde çalışıyouz daha doğrusu kendi mağazalarımızı işletiyoruz eee aynı yerde çalışınca prolemlerde çok oluyor haliyle bende birşeylere kızına kendime izin veriyorum böyle bir tartışma sonucu bu tatili yaptım ama tabi insan eşiyle tartıştığında tatilin keyfi olmuyor yediğin içtiğinin tadı felan :97::97:neyseki şimdi biraz daha iyiyiz allahım kimsenin ağzının tadını bozmasın:69::69::69::69::69::69::69::69:

Hatice hazırladığın listeler çok güzel, ellerine sağlık, emeğin için çok çok teşekkür ederim :16:

Tşk uruz. Bu hafta bizraz geriden geliyoruz listeye yeni alışacağız nede olsa. Sence bundan sonra her hafta böyle bir hedef belirleyelim mi kendimize. Ne dersin kaptanım :52: Kilo bildirimi yaparken hedef bildirimide :66: yaparız. Aklıma geldi böyle birşey ama ??

Listemize eklenen yeni hedefler var :65:

Yarışmacı Hedef_1 Hedef_2
gulsenbasak hergün 1 saat egzersiz + 2 litre su
haticekar 1.5 kilo hergün 1 saat yürüyüş + 2 litre su
papatya89 60.5 kilodan 59 kiloya ulaşacak 2 litre su + 10 dk twister + 1 saat dans
uruz 75.9 kilodan 75 kiloya ulaşacak
gerbera1987 1 kilo hergün 20 dk step 100 mekik + 2 lt su
xetrax 64 kilodan 63 kiloya ulaşacak
ayseceylin 500 gr 3 litre su
handerya
azrasilam
batuhanim 93.1 kilodan 90 kiloya ulaşacak 1 saat spor
lamamma 85.2 kilodan 84.2 kiloya ulaşacak hergün 1.5 lt su
sevgilim_benim 61 kilodan 60.5 kiloya ulaşacak 1 saat yuruyus + egzersiz+2lt su
elif190 62 kiloya ulaşacak
senaygunergul

Canimcigim her hafta sonu böyle oluyor malesef.. birsey yiyemiyorum..yemek yemek istiyorum da firsatim olmuyor :44: hem öyle dedigime bakma cok güclü bir kizim ben :66::66: yeterli uyuyunca hemen gücleniyorum :61: simdi güzel bir kahvalti yapayim ( saat 1 olmus :1:) senin diyetin nasil gidiyor gülsencigim ? hedef olarak spor ve su icmeyi yazmissin.. hersey yolunda dimi tatlim :34:

benimde diyetim iyi gidiyor şükür :9: bugün regl olduğum için biraz durgunum vede ağrılarım var biraz ..onun dışında çok iyiyim :32: inşallah bu perşembe 72 olurum yaa :61:
sende sık sık uğra ve kendine çok iyi bak olurmu canım :16:

selamlar........ nasılsınız neler yaptınız bakıııım ben yokken ..........:71::71::71::71:beni sorarsanız iyiyim güzel ama çoook yorucu bir tatil yaptım sayılır ama 58 oldum kilo almadan atlattım kızlar ben bu çizelgeyi değiştiremiyorum yaaaaaaa:69::69::69::69::69:

tebrikler şenay ..ne güzel kilo vermişsin ,darısı hepimizin başına :)

Harikasın uruz'cum. Bu diyet senin için tam ideal oldu sanırım. Bende elma diyetinden vazgeçtim. Bu kiloları 2 günde almadımki 2 günde vermem sağlıklı olsun. Bugün kendime yeni bir program hazırlıyorum. Ağırda olsa sağlıklı kilo vermek istiyorum. Üzerime yapışan yağları bir daha gelmemk üzere yok edeceğim. Yağlara ölümmm :74::74:

Bu sabah evden mutlu bir şekilde çıktım çünkü tartıda 75.5 kg geldim, birkaç gün öncesine göre 400 gram eksikti :119:

Kısa dönem hedefim olarak da 71.5 kiloyu belirledim, neden buçuklu bir rakam derseniz ben de bilmiyorum :9:

Alelacele bugün neler yediğimi yazayım.

Dün zeytinli organik ekmek almıştım, bugün ince ince dilimlediğim kaşar ve salatalıklarla sandviç yaptım kendime. 1 sandviç ekmeğini üçe böldüm, her birini ayrı bir alüminyum folyoya sardım, 1 - 1,5 saat arayla çantamdan çıkarıp yedim. Hem hepsini bir anda yememiş oldum, hem de şekerim düşmemiş oldu. Sabah 1 tanesini, dışarıdayken de 2 tanesini yedim.

Öğlen yemeğinde; 1 porsiyon pilav, yarım kase sebze çorbası, çok az et ve 1 tane ayran vardı.

Arada da 2 tane kahve içtim, 1 tane 2 küp şekerli, 1 tanesi de 1,5 çay kaşığı şekerle.

Bugünkü listem pek istediğim gibi olmadı ama sınırı da aştığımı düşünmüyorum. Listemin dengeli olabilmesi için bundan sonra, yani saat 18 gibi, 300 gram kadar yoğurt yiyeceğim sadece, başka bir şey yemek yok.

Eve geldiğimde pedometre 5.300 adım attığımı gösteriyordu, yani yeterli değil.
Ben bugünkü toplam adım sayım için 5.300 + 10.000 diyorum çünkü amacım 15.000'e tamamlamak, biraz dinlendikten sonra çıkıp uzun bir yürüyüş yapacağım.

Uruzcum canım kaptanım c.tesi günü herşey normaldi ama pazar yediklerim
pizza, patates kızartması, spagetti, tavuk kızartması, boyoz, poğaça, dondurma, çıkolatalı gofret, coco star belki hatırlayamadıklarımda vardır yani düşün o boyutta cozuttum.

:26::26::18::18:

Tşk uruz. Bu hafta bizraz geriden geliyoruz listeye yeni alışacağız nede olsa. Sence bundan sonra her hafta böyle bir hedef belirleyelim mi kendimize. Ne dersin kaptanım :52: Kilo bildirimi yaparken hedef bildirimide :66: yaparız. Aklıma geldi böyle birşey ama ??

Çok çok güzel olur, bizi daha çok motive eder, iyi düşünmüşsün :)
Sana zahmet vereceğiz ama :69:

Harikasın uruz'cum. Bu diyet senin için tam ideal oldu sanırım. Bende elma diyetinden vazgeçtim. Bu kiloları 2 günde almadımki 2 günde vermem sağlıklı olsun. Bugün kendime yeni bir program hazırlıyorum. Ağırda olsa sağlıklı kilo vermek istiyorum. Üzerime yapışan yağları bir daha gelmemk üzere yok edeceğim. Yağlara ölümmm :74::74:

Yediklerine dikkat ederek ve bol bol hareket ederek uzun bir zaman diliminde kilo vermek en iyisi :)

Ben hemen hemen her diyeti denedim, kısa vadede başarılı da oldum, devamı gelmiyor, diyette süreklilik lazım, o da ancak sağlıklı beslenme yoluyla olbiliyor :82:

Uruzcum canım kaptanım c.tesi günü herşey normaldi ama pazar yediklerim
pizza, patates kızartması, spagetti, tavuk kızartması, boyoz, poğaça, dondurma, çıkolatalı gofret, coco star belki hatırlayamadıklarımda vardır yani düşün o boyutta cozuttum.

:26::26::18::18:

Sormaz olaydım !!!:86::86:
Beni de ye beni de :1:
Kaptanımız Azra ben cozuttuğumda böyle derdi, ben de sana demek istedim :)
Azra seni de andım bak yine, nerelerdesin ya :59:
Lamamma, hafta sonu olan oldu ama artık en azından 1 hafta kaçamağa yer yok, kaçamak hakkını doldurdun :20:

benimde diyetim iyi gidiyor şükür :9: bugün regl olduğum için biraz durgunum vede ağrılarım var biraz ..onun dışında çok iyiyim :32: inşallah bu perşembe 72 olurum yaa :61:
sende sık sık uğra ve kendine çok iyi bak olurmu canım :16:

Regl sancısı berbat bir şey, Allah yardımcın olsun canım :16:
Bu durumda yemek konusunda kendini çok zorlama istersen, acıdan- ağrıdan kurtulduktan sonra tam gaz devam edersin :)

Kilolarımız birbirine yakın ya, seni yavaşlatmak istiyorum ki böylelikle seni egale edeyim :52:

işte geldim burdayım wingim:16:
bakıyorum kaptanlığın üstesinden gelmiş hatta geçmiş paylaşım alanına bile hakim olmuşsun
kocamn alkışlıyorum seni:46:
karar defterinn linkini sana vermeye unuttuğum için ayrıca özür diliyorum senden cnm:59:
en önemli olan oydu zaten
ayrıca önerin süper bayıldım dilerim çoğunlukla da kabul edilir

bn ise her zmn ki gibi koşuşturma eve yeni girdim hmn size bakayım bir dediim

takım süper wingim ayrıca sende öyle
süpersiniz:nazar:
son gaz yola devam:10:

Kalp kalbe karşıdır dedikleri şey bu olsa gerek :1:
Seni andım, 10 dk geçmeden hemen geldin :)
Hoş geldin kaptanım, özlettin kendini, nerelerdesin :59:
Düğün hazırlıkları tam gaz devam ediyor galiba, baksana bize ayıracak zamanın olmuyor :44:
Sahalara geri dönüş tarihi ne zaman?
Artık kaptanlık makamına vekalet etme devrim bitsin lütfen :1:

Kilonun bölünmesi konusunda ise öneri kabul edildi gibi görünüyor, büyük çoğunluk evet dedi.
Geçen hafta 5. takım kilo alıp da geri dönen bir üye nedeniyle sonuncu olunca çok üzülmüştüm, oysa takım genelinde başarılıydılar bence. Dilerim herkes için hayırlısı olur.

Ayrıca güzel iltifatların için çok teşekkür ederim :16:

Biliyorum yoğunsun ama bir an önce 8. takıma gerçek anlamda dönersen inan Uruz çok mutlu olacak :1::70:

işte geldim burdayım wingim:16:
bakıyorum kaptanlığın üstesinden gelmiş hatta geçmiş paylaşım alanına bile hakim olmuşsun
kocamn alkışlıyorum seni:46:
karar defterinn linkini sana vermeye unuttuğum için ayrıca özür diliyorum senden cnm:59:
en önemli olan oydu zaten
ayrıca önerin süper bayıldım dilerim çoğunlukla da kabul edilir

bn ise her zmn ki gibi koşuşturma eve yeni girdim hmn size bakayım bir dediim

takım süper wingim ayrıca sende öyle
süpersiniz:nazar:
son gaz yola devam:10:

Ben de kardeş takımın sayfasındaydım :)
Çok şükür iyiyiz, bu hafta yarışmada tuttuğumuzu koparacağız, kaptanım takımı iyi motive et, yüksek performans göstersinler çünkü kardeş takım filan dinlemeyeceğiz bu hafta :9::9:

Kardeş takım nasıl bugün? Her şey yolunda mı? :61:

Selamlar kardeş takım.. Nasılsınız bugün :)

Son düzenleme:
Back