- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzelttim canım, ama tablo yapmamışım :)
Yarışmacı Hedef_1 Hedef_2
gulsenbasak hergün 1 saat egzersiz + 2 litre su
haticekar 1,5 kilo hergün 1 saat yürüyüş/2 litre su
papatya89 61,5 kiloya ulaşacak 2 litre su + 10 dk twister + 1 saat dans
uruz 75,9 kilodan 75 kiloya ulaşacak
gerbera1987
xetrax 63 kiloya ulaşacak
ayseceylin 500 gr 3 litre su
handerya
azrasilam
batuhanim 93,1 kilodan 90 kiloya ulaşacak 1 saat spor
lamamma
sevgilim_benim
elif190 62 kiloya ulaşacak
senaygunergul
merhaba kizlar bugunki menum:
Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[2] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Beyaz Peynir (yağlı) 0.5 DİLİM 61
[5] Zeytin (Siyah) 18 GRAM 37.26
[6] Zeytinyağlı Barbunya 0.5 PORSİYON 164
[7] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
[8] Portakal 1 ADET 50
[9] Kabak Dolma 1 PORSİYON 247
[10] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[11] Elma 1 ADET 60
Toplam : 991.26 kal.
Spor: 1 saat yuruyus 500 kez ip atlama ve egzersizler
selamlar........ nasılsınız neler yaptınız bakıııım ben yokken ..........beni sorarsanız iyiyim güzel ama çoook yorucu bir tatil yaptım sayılır ama 58 oldum kilo almadan atlattım kızlar ben bu çizelgeyi değiştiremiyorum yaaaaaaa
Yok daha yapmam insallah canim yaa.. elma diyetinden sonra biyolojik dengem bozuldu daha hala kendime tam gelebilmis degilim.. protein diyeti ,süt detoxu ,elma diyeti diye bir dolu sey yaptim hepsinin sonu hüsran diyebilirim . en iyi kilo verdigim dönem yediklerime dikkat ederek az ama herseyden bir parca yedigim dönemdi... simdi kendim icin en mantikli seyi bu olarak görüyorum. Bir iki hafta diyetime özen gösteremedim ama neyseki asiri kilo almadim. Hic birsey icin moralimi bozmadan saglikli kilo vermeye devam etmek istiyorum..
slm yeni uyandım bugün iştahsızlıkla kalktım sofrada ne aldıysam yarım bıraktım
sabah
yarım dilim ekmek
haşlanmış yumurta sarısı
yarım domates
kızlar günaydın cumadan beri giremiyordum nete zaten fena cozuttum hafta sonu listelerimi yazmak istiyorum ama yazsamda çok eksiğim kalır abur cubur ne bulduysam götürdüm. işin ilginci sabah yine aynı kilodaydım.
Oyumu kullanıyorum EVET
hatice bende perşembeye kadar 1 kg vermeyi hedefliyorum canım günde en az 1.5 lt de su
şuan 85.2 perşembe inşallah 84.2
Xetrax bugün yorgunluktan tükendi bitti iyice... eve yeni geldim ayakta duracak halim kalmadi. Uruzcugum canim kaptanim cok iyi bir kaptan oldugundan süphem yoktu artik hic süphem yok bize harcadigin emek icin tesekkür ederim... oyumu kullanmama gelince.. ben simdi güzelce bir dus alip uyuyayim sabah kalkip yazdiklarini saglikli kafayla okuyup cevaplayacagim tüm yazilanlari okudum ama bu yorgunlukla tam dikkatimi veremedim galiba kafam karisti.
Ayrica burdan Gülsencigime selam eder el sallarim :79: bende seni özledim canim arkadasim.. inan su yogun dönemimi nasil atlatacagim bilemiyorum.. Bugün kac kez basim döndü gidip geldim.. bir yere yigilip kalacagim diye korkuyorum. insallah hersey daha iyi olur..
bugünkü yediklerimi yazayim,hazir yazmaya baslamisken.
Sabah : 1 tabak limonlu salata
Ara : 1 bardak tarcinli,karanfilli cay
Ara : 1 bardak beyaz cay
Ara : 1 bardak sütlü nescafe
Ara : 1 bardak sütlü nescafe ve 1 tane krapfen
malesef fazla su icemedim bugün.. toplamda yarim litre su ictim.
özel birşey yapmadım az az yedim çok kaçırdığım zamanlarda ertesi gün azalttım yaniii aslında yapmam gerkenleri yaptım diyebilirimharikasın canım hemde tatilde vermişsin bravo.:81:neler yedin bakalım nasıl verdin
Senin adina cok sevindim canim benim.. darisi basimiza umarim bizde o güzel sayilardan görürüz bahsettigin ne tatili canim ?
Hatice hazırladığın listeler çok güzel, ellerine sağlık, emeğin için çok çok teşekkür ederim
Canimcigim her hafta sonu böyle oluyor malesef.. birsey yiyemiyorum..yemek yemek istiyorum da firsatim olmuyor :44: hem öyle dedigime bakma cok güclü bir kizim ben yeterli uyuyunca hemen gücleniyorum simdi güzel bir kahvalti yapayim ( saat 1 olmus ) senin diyetin nasil gidiyor gülsencigim ? hedef olarak spor ve su icmeyi yazmissin.. hersey yolunda dimi tatlim
selamlar........ nasılsınız neler yaptınız bakıııım ben yokken ..........beni sorarsanız iyiyim güzel ama çoook yorucu bir tatil yaptım sayılır ama 58 oldum kilo almadan atlattım kızlar ben bu çizelgeyi değiştiremiyorum yaaaaaaa
Bu sabah evden mutlu bir şekilde çıktım çünkü tartıda 75.5 kg geldim, birkaç gün öncesine göre 400 gram eksikti :119:
Kısa dönem hedefim olarak da 71.5 kiloyu belirledim, neden buçuklu bir rakam derseniz ben de bilmiyorum
Alelacele bugün neler yediğimi yazayım.
Dün zeytinli organik ekmek almıştım, bugün ince ince dilimlediğim kaşar ve salatalıklarla sandviç yaptım kendime. 1 sandviç ekmeğini üçe böldüm, her birini ayrı bir alüminyum folyoya sardım, 1 - 1,5 saat arayla çantamdan çıkarıp yedim. Hem hepsini bir anda yememiş oldum, hem de şekerim düşmemiş oldu. Sabah 1 tanesini, dışarıdayken de 2 tanesini yedim.
Öğlen yemeğinde; 1 porsiyon pilav, yarım kase sebze çorbası, çok az et ve 1 tane ayran vardı.
Arada da 2 tane kahve içtim, 1 tane 2 küp şekerli, 1 tanesi de 1,5 çay kaşığı şekerle.
Bugünkü listem pek istediğim gibi olmadı ama sınırı da aştığımı düşünmüyorum. Listemin dengeli olabilmesi için bundan sonra, yani saat 18 gibi, 300 gram kadar yoğurt yiyeceğim sadece, başka bir şey yemek yok.
Eve geldiğimde pedometre 5.300 adım attığımı gösteriyordu, yani yeterli değil.
Ben bugünkü toplam adım sayım için 5.300 + 10.000 diyorum çünkü amacım 15.000'e tamamlamak, biraz dinlendikten sonra çıkıp uzun bir yürüyüş yapacağım.
Tşk uruz. Bu hafta bizraz geriden geliyoruz listeye yeni alışacağız nede olsa. Sence bundan sonra her hafta böyle bir hedef belirleyelim mi kendimize. Ne dersin kaptanım Kilo bildirimi yaparken hedef bildirimide yaparız. Aklıma geldi böyle birşey ama ??
Harikasın uruz'cum. Bu diyet senin için tam ideal oldu sanırım. Bende elma diyetinden vazgeçtim. Bu kiloları 2 günde almadımki 2 günde vermem sağlıklı olsun. Bugün kendime yeni bir program hazırlıyorum. Ağırda olsa sağlıklı kilo vermek istiyorum. Üzerime yapışan yağları bir daha gelmemk üzere yok edeceğim. Yağlara ölümmm
Uruzcum canım kaptanım c.tesi günü herşey normaldi ama pazar yediklerim
pizza, patates kızartması, spagetti, tavuk kızartması, boyoz, poğaça, dondurma, çıkolatalı gofret, coco star belki hatırlayamadıklarımda vardır yani düşün o boyutta cozuttum.
:26::26::18::18:
benimde diyetim iyi gidiyor şükür bugün regl olduğum için biraz durgunum vede ağrılarım var biraz ..onun dışında çok iyiyim inşallah bu perşembe 72 olurum yaa
sende sık sık uğra ve kendine çok iyi bak olurmu canım
işte geldim burdayım wingim
bakıyorum kaptanlığın üstesinden gelmiş hatta geçmiş paylaşım alanına bile hakim olmuşsun
kocamn alkışlıyorum seni
karar defterinn linkini sana vermeye unuttuğum için ayrıca özür diliyorum senden cnm
en önemli olan oydu zaten
ayrıca önerin süper bayıldım dilerim çoğunlukla da kabul edilir
bn ise her zmn ki gibi koşuşturma eve yeni girdim hmn size bakayım bir dediim
takım süper wingim ayrıca sende öyle
süpersiniz
son gaz yola devam
Selamlar kardeş takım.. Nasılsınız bugün :)