• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yok bu kez cidden akillandim akillim :27: inan bana :40:
Bugün mesela bir sürü sey yedim ama azicik azicik yedim :34:

Salata , yesil elma , 1 dilim pizza , yarim simit , iki kasik dondurma yedim gün boyu :44: tabi bu saydiklarimin hepsini ara ara yedim :27:

keske ayni isi yapiyor olmasaydiniz canim yaa.. ister istemez is yerindeki sorunlar eve yansiyordur tabi :59: Allah yardimcin olsun...

Gecmis olsun canimcigim.. Regl olmakta zor , olmamakta zor malesef .. Kadin olmamiz bastan kaybimiz :1:

Buraya daha sık ugramak konusunda cok haklisin hayatim.. kesinlikle buna dikkat etmeliyim. Bende farketttim ki diyetimde bir gevseme yaratti menümü düzenli yazmamam .. aksama kizlara hesap verecegim duygusunu daha az hisseder hissetmez tekrar geldim. Gözden uzak gönülden irak melesine dönecekti Allah korusun..:18: Diyetimi yarida birakacagim diye bir korku düstü icime bir kac gün önce :17: sagolsun haticecegim de güzel düsünmüs kisa vadeli hedef konusunu.. hemen geri geldim. Ne kadar yorgun olursam olayim buraya gelip hesabimi vermem gerekiyor :18:

Ohh ohh.. masallah lamammacigim.. yediklerin yarasin dememi bekliyorsan yaniliyorsun :1: umarim yag katkisi olarak yaramamistir sana :27: ama üzülmeeeee biz hep senin yanindayiz.... :34: herseye ragmen seni seviyoruz... simdi biz sana tekrar sariliriz ve sen tekrar gülümsersin diyetine miss gibi devam edersin :34::54:

Canimsin sen benim yaaa.. iradeli ,azimli ,fedakar, merhametli ,tatli kaptanim benim :54: Sen her kilo verdiginde vallahi kendim vermis gibi seviniyorum.. masallah Allah azmini arttirsin canimm..

Hepimiz ayni yolda ayni dertle yürüyüse cikmis bir grup derttaşız..arkadasiz.. Bu yolda birimiz yorulup yola devam etmekten yoruldugunda digerimiz elinden tutup ona yardim ediyor.. Ama sen cok güzel yardim ediyorsun ! Sana baktikca bu yolun bitecegine olan inancim artiyor.. iyi ki varsin ve bizimlesin...

Batuhanim sende icimizdeki en azimli arkadaslarimizdan birisin masallah.. Hepimiz elma diyetinden döküldügünde bile azmini ,iradeni bize kanitladin.. limonata diyeti bir efsaneydi zaten :1::1: yilmak yok yola devam tamam mi :34:

Şimdiye kadarki en güzel listelerinden biri desem :)
Çok beğendim :16:
[/QUOTEeşimle nescafe yanında rulo kat gofretlerden yedim malesef sanırım 300 kl falan yaklaşık 1800 kl oldu galiba zaten yumurtalı köftenin kalorisini bulamadığım için etli çiğ köfte olarak fazla hesaplamıştım yine:1:

batuhanım moralini bozma lütfen uruzcumu örnek al maşallah ne kadar güzel verdi kg ları inş. sende bizde istediğimiz kg lar da olacağız

cok tesekkür ederim kizlar sizin desteginiz ile cabucak toparliyorum kendimi allahin izniyle
iyiki varsiniz iyiki bu takimdayim

2 dilim çavdar ekmeği
50 gr kaşar
2 tane salatalık
2 bardak şekersiz çay

1 paket eti form çikolatalı bisküvi (içinde 4 tane var)

2 tane fırında pişmiş but

1 portakal, 1 elma, yarım muz

akşama da yine fırında pişmiş but ve yoğurt var.

Bugün şu ana kadar pedometre 13.000'i gösterdi :12:
Yatana kadar rahat rahat 15.000 adım yaparım.

merhaba kizlar bgunki menum

Zeytin (Siyah) 18 GRAM 37.26
[2] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Domates 0.5 ADET 7
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[6] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[7] kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
[8] Kırmızı Biber 20 GRAM 63.6
[9] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102

Toplam:595kal. (aksam menusu hariç)

aksama ne yesem bilmiorum:17:

merhaba kizlar bgunki menum

Zeytin (Siyah) 18 GRAM 37.26
[2] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Domates 0.5 ADET 7
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[6] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[7] kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
[8] Kırmızı Biber 20 GRAM 63.6
[9] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102

Toplam:595kal. (aksam menusu hariç)

aksama ne yesem bilmiorum:17:

Akşama et türü bir şeyler yanında da yoğurt ya da ayran çok güzel olurdu :)

kızlar nikimi değiştirdim inşallah beğenirsiniz haberiniz olsun:76::76::54::54::54::54:

Yeni nickin hayırlı olsun Şenaycım :16:
Perşembe günü hatırlat da kilo bildirimi yaparken nick değişikliğini de belirtelim :)

slm kızlar giriş yapamıyordum kkya şimdi chrome indirdim orda açıldı işin güzel yanı kilo takibide açılıyor sizleri özledim ve diyeti de biraz boşladım bide yeni bir diyet şekli denicem

bugün

1) simit 280 cal.
2) tulum peyniri 154 cal.
3) makarna (haşlanmış) 150

550 cal. civarı bişey bugün aldığım ama geç kalktım 1.30da gevrek ve peynir yedim nefisti kalktım bir hışımla işe daldım baya yoruldum 5te makarna yaptım 3 yemek kaşığı yedim şimdi farkettimde hiçbirşey yok listede:45: sirkeli su içcem bide eskiden baya fayda etmişti ama ben 2 bardak ılık suyu büyük bir bardağa koyuyprum 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyuyorum tiksinmeden içiyorum kokusu çok fazla olmadan hoşuma bile gidiyor:63:

değiştirceğim diyette şöyle olacak

gün içinde 2 şişe soda içeceğim mutlaka 1 meyve yiyeceğim ve çok az yicem ama sık sık yicem hem doyup midemi yormucam hemde yemeyip aç bırakmıcam saat başı 1 çatal bişey yicem neyse yarın liste oluşunca daha anlaşılır olur bide bişey yaptım şey ee kem küm

dün 2 büyük kare parça börek yedim:47::47:

kumbara hesabını düşünürsek dünle dengelenir sanırım :27::27:

yeni nikin hayırlı olsun şenay anlamı nedir

bugün ben
sabah
4 dilim kızarmış k.ekmeği
2 tane salam
sahanda yumurta
beyaz peynir
öğlen
haşlanmış brokoli ve yogurt
akşam 5 te
yumurtalı çiğ köfte 2 bardak ayran
toplam 1526,kl

Şenay'ın nickini görünce benim de aklıma aynı soru geldi, sen benim yerime sormuşsun :)
Nuvanda ne demek, merak ettim ben de :1:

Ayşecim liste her zamanki gibi çok güzel, bu aralar hep her zamanki gibi diyerek genelleştiriyorum çünkü listelerin genelde de dengeli olmaya başladı, tebrikler :46:

slm kızlar giriş yapamıyordum kkya şimdi chrome indirdim orda açıldı işin güzel yanı kilo takibide açılıyor sizleri özledim ve diyeti de biraz boşladım bide yeni bir diyet şekli denicem

bugün

1) simit 280 cal.
2) tulum peyniri 154 cal.
3) makarna (haşlanmış) 150

550 cal. civarı bişey bugün aldığım ama geç kalktım 1.30da gevrek ve peynir yedim nefisti kalktım bir hışımla işe daldım baya yoruldum 5te makarna yaptım 3 yemek kaşığı yedim şimdi farkettimde hiçbirşey yok listede:45: sirkeli su içcem bide eskiden baya fayda etmişti ama ben 2 bardak ılık suyu büyük bir bardağa koyuyprum 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyuyorum tiksinmeden içiyorum kokusu çok fazla olmadan hoşuma bile gidiyor:63:

değiştirceğim diyette şöyle olacak

gün içinde 2 şişe soda içeceğim mutlaka 1 meyve yiyeceğim ve çok az yicem ama sık sık yicem hem doyup midemi yormucam hemde yemeyip aç bırakmıcam saat başı 1 çatal bişey yicem neyse yarın liste oluşunca daha anlaşılır olur bide bişey yaptım şey ee kem küm

dün 2 büyük kare parça börek yedim:47::47:

kumbara hesabını düşünürsek dünle dengelenir sanırım :27::27:

Kumbara hesabına göre dünkü yediklerinle bugünküler dengeleniyor merak etme :1:
Ben ilk zamanlar diyet yapmayı hiç istemiyordum, belki 2-3 ay sadece kendimi diyet yapmaya ikna etmekle geçti, en sonunda günde az az ama 8-9 öğün bir şeyler yiyerek bu işin üstesinden geldim, sonra zamanla 4-5 öğüne düşürdüm :)
Çok güzel düşünmüşsün, kesinlikle işe yarayacak ve faydası olacak :21:

kızlar menümü yazayım

Kahvaltı 264 cal.
light ekmek 2 dilim 96 cal.
kaşar peyniri 1 kib. kut. 121 cal.
süt (yarım yağlı) - inek 0.5 bard. 47 cal.
İlk Ara Ogun 83 cal.
kuru incir 1 ad. 50 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
Öğle Yemeği 375 cal.
karnabahar (karnıbahar) - kıymalı 0.5 por. 93 cal.
danone doğal yoğurt 150 gr. 114 cal.
makarna - soslu 0.5 por. 168 cal.
İkinci Ara Öğün 183 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
kuru incir 1 ad. 50 cal.
muz 1 ad. 100 cal.
Akşam Yemeği 273 cal.
knor domatesli çorba 400 ml. 100 cal.
light ekmek 0.5 dilim 24 cal.
yoğurt (yağlı) 150 gr. 142 cal.
turşu - kornişon 0.5 por. 7 cal.
Ara 171
danone activia probiyotik yoğurt - kuru kayısılı 110 gr. 111 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
TOPLAM KALORİ 1349 cal

yine mi kaloriyi az aldım yaaa

Son düzenleme:
Canım ara öğünlerle, öğle ve akşam öğünlerinin kalorilerinde problem yok ama kahvaltının kalori miktarı daha fazla olabilir. Sabah kahvaltısının 500- 600 kalori olması öneriliyor, sen 500 kalori civarında kalori alsan yeterli olur :)

uruzcum yaaa ben nerde hata yapıyorum hangi öğünümün kalorisi az

Back