Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sonradan silmiştim ama yakalamışsınhızlı gacu senü

bilmiyorum ki bende herkes birşe söylüyor ama zayıflama konusunda 2 haftadır süper ilerliyorsun ek bişeye ihtiyacın yok

enfeeees bir akşam yemeği yedim ve midem guuuuulamayı kesti roka,domates,salatalık,kuru soğan incecik kıyıp nefis bir salata yaptım ve yarım porsiyon civarı pilavla bolca salata yedim..midemle olan savaşı kazanmış durumdayım ama oluru yok bundan sonra bol bol guuuuuulasın dursun yakında yağları eriyip küçülmeye başlayınca kendini küçültürken bana laf edemicek guuuu diye

Son düzenleme:
ay selam kizlar bugün zonk zonk ediyor basim feci
inanamazsiniz yat yat biktim bugün bi ara girdim ama baktim olacak gibi degil
bugün hic bisey yemedim sadece su ictim desem yeri var
umarim hepiniz iyisinizdir
yarin insallah daha güzel olacak hersey

Çevren o güzelim ev yemekleriyle çevrelenmiş olmasına rağmen iradeli davranıp sınırı aşmamayı başarmışsın, işte bu büyük bir başarı bence, tebrik ederim Papatya :)

Mesajı yazdığın esnada online olduğum için hemen yakaladım

Yarın nasıl bir sonuçla geleceksin merak ediyorum çünkü son zamanlarda çok güzel bir şekilde ilerliyorsun, umarım her zaman böyle olur :)

Geçmiş olsun Batuhanım, bugün benim başım da feci şekilde zonkladı, hem de saatlerce.
Yattım olmadı, kalktım olmadı, akşam vakitlerinde biraz daha iyi oldum.
Neden kaynaklanıyor acaba? Mevsimsel bir şey olabilir mi dersin? :26:
Geçmiş olsun, yarına sorunsuz bir şekilde başlamanı dilerim :)

kıyamammmmmm çok geçmiş olsun
geçenlerde açlıktan başlayan baş ağrısı sabah geçmişti bilirim gıcıklığını yat uyu bir an önce ilacını içip yat sabaha birşeyciğin kalmamış olarak uyanırsın umarım
uruuuz ben naptım bugün biliyonmu
sofrayı kurduk yere ama neler var yani yok yok
patates salatası , börek , ezme , turşu

yarım porsiyon patates salatası ve 2 kaşık ezme aldım bitti ve böyle baktım durdum sofraya herkes sordu noldu diye bağırsaklarım bozulmuş karnım ağrıyor dedim yalan deil ama ilacın yan etkisi kan ilacının komik olan midemle sohbet ediyoruz diyemediğimden uydurduğum bahanenin tuhaflığı

Çok şirinsin
Midenle sohbet nasıl gidiyor, sen mi onu ikna ediyorsun yoksa o mu seni ikna ediyor? :)

Çok şirinsin
Midenle sohbet nasıl gidiyor, sen mi onu ikna ediyorsun yoksa o mu seni ikna ediyor? :)

en son 9du yemek yemeden önce kulak asmamaya başladım ve artık rahatım gıkı çıkmıyor 3 gün bitirdim süper menüyle artık gerisi kolay bu işi başarabilecek gibi hissediyorum kendimi

yarınki menü nasıl?? muhtemelen ara öğünlerden birinde adaçayı diğerinde elma var bugünkü elmamıda yemedim yatcam birazdan..
sabah
1 dilim ekmek haşlanmış yumurta ve 1 kk peynir yesem
öğlen
3 kaşık bulgur ve 2 kaşık yoğurt
akşam da
1 porsiyon yeşil mercimek
1 porsiyon bulgur pilavı var

Son düzenleme:
merhaba kızlar... bi kaç gündür saldm gitti..yemedğim şey kalmadı. yaklaşk 2 ayın üstüne 3-4 gündür full yiyorum toparlanma zamanım geldi... maalesf kilom 62.5 oldu yaklaşık 1 kilo almşm direk gittim yüzmeye yazıldım. haftada iki gün gidicem inşallah..

uruzcum.. bu hafta listede olmasam olurmu?? yani bilmiyorm öyle bişyler olablyormu soruym dedm...

uruuuzzz çizelgene ne oldmuş öyleee!!!! maşallaah!

Sağol Elif, yavaş yavaş da olsa bir şeyler gidiyor :)

Sadece kilo aldığın için mi listeden çıkmak istiyorsun?
Eğer öyleyse böyle düşünmen yanlış, hep kilo vereceğiz diye bir kaide yok :)
Tabii ki zaman gelecek kilo da alacağız ve inan hiç sorun değil.
Ben yeni diyete başladım, zırt pırt tartıya çıkmama gerekiyordu ama dayanamadım tartıldım yine.
O nedenle listeden çıkmıştım ama keşke çıkmasaydım diyorum, nasılsa dayanamayıp yine tartıldım

tmm cnm.. öyle olsn bakalm.. bu hafta yüzme işe yarar umrm.. sende dön aramıza listeye geri dön:81:

Gecmis olsun cnm kendine dikkat et. Bahar yorgunlugudur kesin. Yemene icmene
dikkat et. Benimde oyle oldu guzel kilo verdim ama simdi vucut direniyor. Dayanamiycam
artik gibi gelio. :18:

Slm kızlarrr..
epeydir yazamıyorum size hem utancımdan,hem de yoğunluktan..
düğün bitti biteli acayip sermiş durumdayım gerçi dikkat ediyorum ama spor falan yok sanırım ondan aldığım o 1 kiloyu hala veremedim malesef..
eşim de bana iş getirdi (katalog yapıyorum) evdi,çocukdu,yemekdi derken hiç yazmaya fırsat bulamadım kusura bakmayın..kısaca hala artıdayım o başında gördüğüm 6 sayısı uçtu gitti bir türlü yakalayamıyorum..:78:
ama sizler süpersiniz valla..kıskanıyorum yazdıklarınızı okuyunca

bu arada toplamda 17 kilo gitti ve size öncesi-sonrası resmimi ekleyeceğim belki motivasyon artar,sizler de ekleyin yaz başında şimdiki halimizle kıyas yaparız.. ilk hallerimi bulmakta çok zorlandım zaten o aralar resim çekilmiyordum iyi de yapmışım çok fenaymışım yaaa..
durun ekleyim..şimdiki halim olan resim de geçen hafta kına elbisemi deniyordum bi çekeyim demiştim bakın bakalım 7 farkı bulabilecekmisiniz? :))

inanmiyorum cnm ya, cok degismissin nekadar zamanda verdin tum bu kilolari. tebrik ederim. Darisi insallah benimde basima kendimi yedim bitirdim zayifliycam derkene hergun annemin basinin etini yiyorum 100gram bile versem 'anne bende bir degisiklik goruyormusun' diorum. Kadincagiz bikti artik benden

günaydın kızlar
batuhanım geçmiş olsun
handerya büyük değişim sanki 17 kg dan daha fazla vermiş gibisin canım

handerya fıstık gibi olmuşsun canım ya dert etme verirsin o bir kaç kiloyuda :129:
batuhanım umarım kısa sürede iyileşirsin :)

Son düzenleme:
Hipinizin günü aydın olsun

Ben kilomu paylaşayım:18:
Bu hafta hiç yürüyemedim onu baştan söylemek istedim. Elma diyetimede bu gün tekrar başladım.

Sabah tartıya çıktığımda 60,4 kilo idim

Handeya bu arada inan harika bir değişim olmuş. 17 kilo büyük bir azim demek. Bence hemen vazgeçme. Ne büyük çabalardan sonra başarmışsındır bunu. Ve demekki çok iradeli birisin. Hemen toplanman lazım. Hadi tekrar diyete devammmmm

off o kadar dikkat ettim yediklerime ama gram verememişim :84: kesin regl olduğum için (yani umarım öyledir) 62.5 kiloyum.
bu hafta bi program yapıp sabah ve akşam dışarı çıkıp yarım saatte olsa yürüyüş yapayım diyorum.

Handerya son fotoyu görmemiş ben ya. Ne harika bir değişim olmuş bu. Süpersin gerçekten.

Dünkü listemi paylaşayım
Sabah
[1] Açma 1 ADET 250
Öğlen (Saat 2 de)[2]
Elma 2 ADET 120
Saat 5 te
[3] Kivi (76gr) 3 adet 138
Akşam[4]
Tavuk Sote 1 PORSİYON 230
[5] Ekmek 1 DİLİM 65
[6] Fanta (portakal) 1 100ml 49.7

TOPLAM : 852,7 kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…