çooook tebrik ediyorum seni maşallah ekmeksizde yaşanıyormuş bunu kanıtladın bize bravooo
midemi susturma çabaları içindeyim diyo bana niye yemek vermiyorsun ben alışkın değilim bende diyorum olmaz bundan sonra yemicen eskiden yarımdan fazla yediğim için guuuuuuuuu diye sesler çıkararak hadi ya bu ne bu kadarcık neyime yeter diyo ama yok mide kardeş bundan sonra hükmünü ben süreceğim hep aa acıktım hadi ye ohhh yarım ekmek sonra oldum un çavalı gibi maşşallah bundan sonra zayıf olcam kendime yakışanı giycem sana tamamen kulaklarımı kapattım diyorum sonra bi guuuuuuuuluyo bi susuyo savaşı ben kazanıyorum
bu hafta şöyle bi baktım listelerime 1500 ü aşmamışım
geçen hafta neydi öyle 3000 kal. falan
dünkü menüm:
[1] Elma 1 ADET 60
[2] Portakal Suyu 0.25 LİTRE 112.5
[3] Kıymalı Karnıbahar 1 PORSİYON 187
[4] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250
[5] Poğaça (sade) 2 ADET 360
[6] Ekmek 3 DİLİM 195
[7] Crax Sade Çubuk Kraker 20 GRAM 73
[8] Fındık 20 GRAM 130
[9] kuru incir 2 adet 102
Toplam : 1469.5 kal.
Diyetin çok güzel gidiyor sanırım uruzcum. Tebrikler. Umarım böyle devam eder.
sabah
1 dilim salata pasta,1 dilim k.ekmeği biraz peynir,1.5 haşlanmış yumurta
arada
1 activa çilekli
öğlen
kaju 2 bardak yaran
arada
1 elma
akşam
1 porsiyon makarna 2 bardak ayran
tv izlerken biraz daha kuju yiyeceğim 10 gr kadar
toplam 1377.5 kalori
teşekkürler cnm bu aralar sonuç alamasamda inatla devam ediyorum tutuyorum kendimi.artık haftalık durumu çok gz önüne almayacağım sadece yarışma için tartıya çıkacağım. bakalım 1 ay sonra belli olacak asıl durum tam gaz devam inş.Afiyet olsun Ayşe, liste güzel bence :)
Teşekkür ederim Papatya :)
Mideni susturma çalışmaları nasıl gitti merak ediyorum :)
İnşallah açlığına yenilmemişsindir.
azmin zaferihala açım yemiceeeeem birazdan listemin son şekillenmiş halini yazayım
Geçen haftaya göre bu haftaki listelerde iyi yönde değişimler var :)
Aynen böyle devam etmeni dilerim Papatya !
Liste biraz karbonhidrat ağırlıklı olsa da yine de güzel, afiyet olsun.
Teşekkür ederim Hatice, senin de bu şekilde güzel devam etmeni diliyorum :)
kimse yok bugün topikte
4 gündür bisiklete binemiyorum kalçamı ağrıtmışım fazla zorladım kendimi herhalde.hareketsizde olmuyo evde.bakalım yarın başlayacağım tekrar inş. tekrarlamaz ağrı.yoksa halim kötü yürüyüş falan yapamam burda yürüyecek yer falan yok zaten.
aslında güzel gidiyodu pes etmeye niyetim yok ama 3 gün baya ağrı çektim yürürken falan.şimdi biraz egzersiz yapacağım.yarında hafif kademe de bisiklete devam inş.Hareket etmeden olmuyor maalesef, bulunduğun yerde yürümek de pek mümkün değil, daha önce söylemiştin. Bu durumda en iyisi imkanın oldukça bisiklete binmek ama kademe kademe arttır istersen, birden zorlarsan birkaç günde pes edersin :)
aslında güzel gidiyodu pes etmeye niyetim yok ama 3 gün baya ağrı çektim yürürken falan.şimdi biraz egzersiz yapacağım.yarında hafif kademe de bisiklete devam inş.
bende şişkinlik var bu ara tadı nasıl olur ki acab birde ölçüsü ne kadar olacak uruzcum.dene bakalım merakla bekliyorumOkuduğum kitaptan önemli bir bilgi daha.
Gün içinde yediklerimiz vücudumuzun asidik değerinin artmasına neden oluyor, özellikle işlenmiş gıdalar vücuttaki asidik değeri arttıran şeyler. Aslında suların alkali özelliğe sahip olması lazım ama içtiğimiz suların hemen hemen hepsi asidik, o yüzden karbonatlı su içersek vücudumuzun asidik değeri dengeleneceği için kilo vermemiz kolaylaşacaktır. Ben yarından itibaren denemeye başlıyorum :)
bende şişkinlik var bu ara tadı nasıl olur ki acab birde ölçüsü ne kadar olacak uruzcum.dene bakalım merakla bekliyorum
miktarı çokmuş ben içemem onu sade soda bile içemeyen ben bunu hayatta içemem ama gün içinde içtiğim 3 lt suyun içine 1 çay kaşığı atsam az da olsa bir fayda sağlar herhaldeTadı hoş değil, onu peşin peşin söyleyeyim
Ama vücut üzerindeki etkileri beni bunu uyguamaya ikna etti :)
Belki kitapta belirtildiği kadar içemem ama gün içinde en azından birkaç bardağımı bu şekilde karbonatlı içmeyi düşünüyorum.
1 bardağa 1 çay kaşığı koyuyorsun, yeterli :)
Tadı hoş değil, onu peşin peşin söyleyeyim
Ama vücut üzerindeki etkileri beni bunu uyguamaya ikna etti :)
Belki kitapta belirtildiği kadar içemem ama gün içinde en azından birkaç bardağımı bu şekilde karbonatlı içmeyi düşünüyorum.
1 bardağa 1 çay kaşığı koyuyorsun, yeterli :)
miktarı çokmuş ben içemem onu sade soda bile içemeyen ben bunu hayatta içemem ama gün içinde içtiğim 3 lt suyun içine 1 çay kaşığı atsam az da olsa bir fayda sağlar herhalde
uruzcum bilemiyorum ama pek sağlıklı gibi durmuyor
hastanede yatarken yanımda yatan kadın mide delinmesi olmuş ve sızıntı yapmış yedikleri karın boşluğuna 1 aydır hastanede yatıyormuş doktorlar karbonat içilmesinin büyük etkisi var dediler
oda böyle kullanıyormuş ve sık kullanmasada bu durum olmuş 35 yaşlarında
allah korusun ben sadece söyleyim dedim teyzeyi gördükten sonra elime bile alamıyorum bütün karnı zımbalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?