Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın tartılcam ve artık hergün tartılmaya karar verdim haftanın sonunda süprizle karşılaşmak yerine kilo aldığımı veya verdiğimi görerek kendimi toparlamam lazım yaza çok az kaldı naparım sonra üstüme bişey bulamıyorum
1355 kalori ben kaç gündür 1000 lerle gided gide bu cok geldi bana ama tabiki kiloma göre cok değil.. bide nasıl besin grupları arasında uygun dağılım yapıcam ?
menümüde yazim
sabah
1 tane pogca
1 bardak sekersiz cay
domates salatalik
kk peynir
ara
portakal
öglen
mercimek corbasi
yesil salata
ara
yesil elma
aksam
3 kasik et sote
3 kasik bulgur pilavi
1 kase yogurt
2 litre su
60 dakikka spor
etti 150 dakika
KAYIP ARANIYOOOR :) xetrax nerdesin ?? hadi fazla ara verme
3 tane orta boy börek
750
1 porsiyon nohut
400
1 porsiyon pilav
300
2 kase salata
100
4 kaşık yoğurt
50
sütlaç x 3
600
çekirdek (50 gr)
290
toplam: 2490 kalori
1- Kalori alımı fazla.
2- Besin dağılımı doğru değil. Karbonhidrat ağırlıklı bir beslenme düzeni. Yeterli protein yok maalesef
bir ara bende bağımlıydım yarım litre içiyordum ama bıraktım.çok cnm isterse meyveli soda içiyorum.haplarla kremlerle zayıflansaydı çalışıpta şişman olan herkes zayıflardı.ameliyat olsan yağ aldırsan bile iradene hakim olamazsan yine kg alıyorsun.en basit örneği sibel can ne kadar inkar etsede yağ aldırdı bir çok kere ama hep geri aldı.kardeşin keşke ikna olsa yaşı küçük metebolizma canlı iken kendini tutsa biraz canım.ya kola demeyin bana cinler tepeme çıkıyor kardeşim kola bağımlısı hergün bir lt. kola bitiriyor almayıncada kıvranıyor evde kola diye vazgeçiremiyorum zararlı olduğunu kabul etmiyor napacağımı şaşırmış durumdayım herşeye tepkili ne söylesem ters anlıyor sağlığını ve kendisini düşündüğümü anlayamıyor ve küçükte değil 20 yaşında en iyi zararı göbek yağlanmasından başlıyor diyoruz ve aşırı yağlanmasıda var basen göbek simit oldukça rahatsız olmalıyken ben iyiyim böyle çalışınca haplar kremler alırım kilom çok deil gibi şeyler söylüyor kilosuda 74 civarı nesi çok değilse ben şişko olunca şişmanlıkta ben baz alınıyorum yok çalışınca yağ eritiyorlar ya çeşitli yöntemlerle güzellik merkezlerinde anında zayıflarım ihtiyacım yok kısıtlamaya falan diyor .. bıktım cola dan offf yani sofrada tiksiniyorum artık kola görmeye evde ondan başka içende yok tek başına .. evde sadece benim bağımlılığım yok herkes bir yandan bağımlı babamda içki sigara annemde sigara kardeşimde kola bende hepsinden çiksinir bir vaziyetteyim:84::84:kaçacak delik arıyorum evde:83::84::83:
bir ara bende bağımlıydım yarım litre içiyordum ama bıraktım.çok cnm isterse meyveli soda içiyorum.haplarla kremlerle zayıflansaydı çalışıpta şişman olan herkes zayıflardı.ameliyat olsan yağ aldırsan bile iradene hakim olamazsan yine kg alıyorsun.en basit örneği sibel can ne kadar inkar etsede yağ aldırdı bir çok kere ama hep geri aldı.kardeşin keşke ikna olsa yaşı küçük metebolizma canlı iken kendini tutsa biraz canım.
güle güle otursun inş. kardeşin canım.tünaydın kızlar nasılsınz bn kardeşimdeyim mobilyaları geldi
ibrahim tatlısesi duydunuzmu duymuşsunuzdur çok üzüldüm walla
acil şifa versin sevdiklerine bağışlasın ALLAH
inş. geç olmadan anlar cnm.kendini farkına varmadığı sürece yapacak bişey yok.önce kendi istemeli.zayıflama haplarını bende denedim kendiside denedi olmadığını gördü ama inatla durdurmuyor kendisini sonra çok pişman olacağını benim ne kadar pişman olduğuu anlatamıyorum.. kendini kapatmış sanki kabul etmiyor ve ben çok üzülüyorum çok üzülecek sonra ama iş işten geçmiş olacak
uruzcum merhaba mutlaka gelirsin gün içerisinde akşama
taze fasulye ve
zeytinyağlı bamya acaba 2şer kaşık alsam ve
1 kase yoğurt çorbası var
kaç kalori almış olurum fena bir iş yoğunluğum var adaçayı yaptım kendime 400cc civarı ılındı şimdi içeceğim içine de bir damla limon ve biraz gül suyu döktüm tadı nötrleştiriyor ve daha sonra ağızda bırakan kokusunu alıyor kızlar gülsuyu sizede şiddetle tavsiye ederim