• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cok sagol canim benim destegini esirgemiyorsun bende
cok sagol

ayrica aysecimgercekten cok güzelsin masallah sana
ama bende itiraf etmeliyimki simdiki halin sacin basin dahada güzel bence 5 kilo versen süper olursun

Ben de Batuhan ile aynı fikirdeyim :)
Saç kesim tarzın ve rengi harikulade, çok beğendim :16:
Eskiden biraz zayıfmışsın, basen kısmını eritsen yeter :)

cok sagol canim benim destegini esirgemiyorsun bende
cok sagol

ayrica aysecimgercekten cok güzelsin masallah sana
ama bende itiraf etmeliyimki simdiki halin sacin basin dahada güzel bence 5 kilo versen süper olursun

Ben de Batuhan ile aynı fikirdeyim :)
Saç kesim tarzın ve rengi harikulade, çok beğendim :16:
Eskiden biraz zayıfmışsın, basen kısmını eritsen yeter :)
teşekkür ederim inş. ilk etapta 5 kg da kabulüm.ama sacımı kahveye boyadım şimdi kızıl değil çok akıyordu kırmızı kırmızı:19:hadi fikir verin bana viyole siyah boyamak istiyorum nasıl olur sizce cesaret
edemiyorum yakışmazsa diye

evet kızlar akşam dediğim gibi bir dilm beyaz ekmekle 1 but tavuk yedim. yanınada koca bardak kolayı hüplettim. şimdilk iyiyim umrm yarnda iyi olurm tartıya çıktıktan sonra.

eriyorsun resmen tabi mide de küçüldü :23::52:

midem kesnlkle küçldü.. ama gözm her daim aç :9: yarın erken saatlerde pringles yiyipkendime ödül veersemmi diyorm.. çok cnm istiyo ya...
Bugün Neler Yedim?

2 tane kivi, 1 tane muz ve 1 bardak sütten oluşan karışım
Spor öncesi gerekliydi.

>>>

1,5 saatlik tempolu yürüyüş

>>>

Sucuklu yumurta (tereyağlı / 3 yumurta ve çeyrek kangal sucuktan)
2 bardak şekersiz çay
1 avuç karışık kuruyemiş (badem, fındık, ceviz)

>>>

1,5 tabak tavuk ciğer (tereyağlı / bir sürü baharat ekledim)
Yediğim ve sevdiğim bir şey değil ama bu kadar baharatla yenilebilir hale geldi :)
1 kase yoğurt (yine baharatlı)
1 kaşık yoğurt, 1 çatal ciğer şeklinde yemeye çalıştım :1:
Roka salatası

>>>

6 tane orta boy köfte (tavuk-hindi bonfile karışımından çekilmiş kıyma ile)
1 kase süzme mercimek çorbası
Daha önceleri de mercimek çorbası yapardım ama süzme işleminden geçirmezdim, artık mecburen yapıyorum :)
1 kase yoğurt

>>>

Salçalı mantar sote
Ispanak salatası
uruzcm çok kalabalk bi menü değilmi? ben bunları yesem emnm anında kilo alırım. farklı bir yöntemmi uyguluyorsun? yoksa sadece benm gözümemi fazla geldi.. hele tereyağl çeyrek kangal sucuk beni baya düşündürttü.

teşekkür ederim inş. ilk etapta 5 kg da kabulüm.ama sacımı kahveye boyadım şimdi kızıl değil çok akıyordu kırmızı kırmızı:19:hadi fikir verin bana viyole siyah boyamak istiyorum nasıl olur sizce cesaret

cnm bende göremiyorm fotolarını ama anladğm kadarıyla renklşi gözlü beyaz tenlisin. bende öyleym kendime en yakştrdğm renk siyhtır.. herşeyi denedm bi ara sarımsı bir renkti.. korknç oldu.. ya koyu kahva ya siyah denemelisin bence ama sonra dayanamam açtırırım diyosan.. saçlar gidiyor. emn olup yptr muhakkak.

cnm bende göremiyorm fotolarını ama anladğm kadarıyla renklşi gözlü beyaz tenlisin. bende öyleym kendime en yakştrdğm renk siyhtır.. herşeyi denedm bi ara sarımsı bir renkti.. korknç oldu.. ya koyu kahva ya siyah denemelisin bence ama sonra dayanamam açtırırım diyosan.. saçlar gidiyor. emn olup yptr muhakkak.

evt canım hemen hemen her rengi denedim siyah dışında.şimdi düşünüyorum zaten kızıldan döndüğüm için çok farklı renk seceneğimde kalmadı ya kahve ya siyah olacak.çok kararsızım siyah renkten korkuyorum:18:

tekrar menümü yazıp günü kapatıyorum :1:
[1] Karışık Tost 280
[2] Muz 50
[3] YOĞURTLU KABAK SALATA 90
[4] Tavuk Şiş 191
[5] Paçanga Böreği 360
[6] şölen luppo pia kek portakallı 46.5
[7] Ekmek 195
[8] Ayran 92
[9] Çay 5
[10] Şeker (küp) 58.5

Toplam : 1368 kal.

akşam yemekten sonra 1 saat yürüyüş :8:

Tamam canım sorun değil.
Takyon, meyvenull ve ben idare ederiz sen gelene kadar :)
Ben diğer takım kaptanı arkadaşlarla da konuşurum, hepimiz el birliğiyle hallederiz, sen merak etme.
Önemli olan gelemeyeceğini daha önceden bildirmendi, gerisi gelir zaten :)
Sen hayırlısıyla evine yerleş canım, en kısa zamanda da seni aramıza bekliyoruz :16:

tamam canım gidecegim gün yine konusturuz öpüldün :) :54:

tekrar menümü yazıp günü kapatıyorum :1:
[1] Karışık Tost 280
[2] Muz 50
[3] YOĞURTLU KABAK SALATA 90
[4] Tavuk Şiş 191
[5] Paçanga Böreği 360
[6] şölen luppo pia kek portakallı 46.5
[7] Ekmek 195
[8] Ayran 92
[9] Çay 5
[10] Şeker (küp) 58.5

Toplam : 1368 kal.

akşam yemekten sonra 1 saat yürüyüş :8:

Listen çok güzel, börek ve tatlıya rağmen :1:

tamam canım gidecegim gün yine konusturuz öpüldün :) :54:

Tamam canım tekrar görüşürüz :54:

uruzcm çok kalabalk bi menü değilmi? ben bunları yesem emnm anında kilo alırım. farklı bir yöntemmi uyguluyorsun? yoksa sadece benm gözümemi fazla geldi.. hele tereyağl çeyrek kangal sucuk beni baya düşündürttü.

Farklı bir diyet uyguluyorum, yağ ve protein serbest ama karbonhidrat kısıtlı :)
O yüzden listem bu şekilde :1:
İnşallah güzel bir sonuç almış olurum 1 ay sonra :61:

Sana siyah rengin yakışacağını düşünüyorum :)
Beyaz ten, renkli göz ve siyah saç...
Çok güzel olur :66:

Sana siyah rengin yakışacağını düşünüyorum :)
Beyaz ten, renkli göz ve siyah saç...
Çok güzel olur :66:
perşembe günü alacağım boya bakalım artık son anda değiştirmezsem siyah boyayacağım inş. güzel olur peruk gibi durmaz
hadi canlarım öpüyorum hepiniz yatıyorum ben malum benim cadım gece sık sık kalkıyo sabahta 5 kalkıyo dinleneyeyim biraz.iyi geceler:16:

perşembe günü alacağım boya bakalım artık son anda değiştirmezsem siyah boyayacağım inş. güzel olur peruk gibi durmaz
hadi canlarım öpüyorum hepiniz yatıyorum ben malum benim cadım gece sık sık kalkıyo sabahta 5 kalkıyo dinleneyeyim biraz.iyi geceler:16:

İyi geceler Ayşecim, yarın görüşürüz :)

Listen çok güzel, börek ve tatlıya rağmen :1:

Tamam canım tekrar görüşürüz :54:

Farklı bir diyet uyguluyorum, yağ ve protein serbest ama karbonhidrat kısıtlı :)
O yüzden listem bu şekilde :1:
İnşallah güzel bir sonuç almış olurum 1 ay sonra :61:

dışarı çıkınca iştahım açıldı :56::66:
dengelemeye çalıştım yarında dışarıda olucam bol bol yürüyüş var :9:

8. takımın değerli üyelerine :)

Cuma yarışmasına katılan takımlardan birinin hesaplamalarında yanlışlık vardı. Bu yanlışlığın düzeltilmesi neticesinde yeni sıralamada 3. yüz :65::65:

Ayrıca bireysel sıralamada Haticekar arkadaşımız büyük bir başarı göstermesine rağmen bir hata yapılmıştı.
Yeni sıralamaya göre HATİCEKAR bireysel sıralamada 1. olmuştur :65::66::nazar:

Hem takımımızı hem de Hatice arkadaşımızı çok tebrik ediyorum :46::46:
Takımımızı ve haticeyi tabrik ediyorum.

sabah:
1 yağsız tost

ara:
1 tane minik muz

çok mutsuzum ya iştah falan kalmadı :43:
bugün dr gittim ellerim egzama olmuştu krem verdi ama strestten kurtulmadığın sürece geçmez dedi :25: yani tek nedeni stresmiş :26:
aman kızlar kafanıza hiç birşey takmayın.stres bütün hastalıkların başı!

çok geçmiş olsun canım

Kahvaltı- öğlen 370 cal. (geç kalktım)
light ekmek 2 dilim 96 cal.
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
yumurta 1 ad. 80 cal.
zeytin (siyah) 10 gr. 20 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
Ara Öğün 100 cal.
muz 1 ad. 100 cal.
Akşam Yemeği 587 cal.
kıymalı pide 1 por. 498 cal.
ayran 1 bard. 70 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 0.5 ad. 5 cal.
TOPLAM KALORİ 1057 cal.

Hanımlar kalori hesabı yaparken besinler.com - Ana Sayfa adresine de bir bakın derim.
Ben çok beğendim, sadece kaloriler değil herhangi bir gıdanın tüm besin değerleri var.
Her şeyi en ince detayına kadar ayırmışlar :)
TDD den sonra kaloriye devam ederken ben bunu kullanıcam, sizi de haberdar edeyim dedim :16:

Kahvaltı- öğlen 370 cal. (geç kalktım)
light ekmek 2 dilim 96 cal.
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
yumurta 1 ad. 80 cal.
zeytin (siyah) 10 gr. 20 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
Ara Öğün 100 cal.
muz 1 ad. 100 cal.
Akşam Yemeği 587 cal.
kıymalı pide 1 por. 498 cal.
ayran 1 bard. 70 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 0.5 ad. 5 cal.
TOPLAM KALORİ 1057 cal.

Bu yediklerine ek olarak günde 200-300 gram yoğurt yiyerek kalori miktarını arttırabilirsin :)

Back