Her zamanki gibi liste mükemmel
cok sagol canim benim destegini esirgemiyorsun bende
cok sagol
ayrica aysecimgercekten cok güzelsin masallah sana
ama bende itiraf etmeliyimki simdiki halin sacin basin dahada güzel bence 5 kilo versen süper olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zamanki gibi liste mükemmel
cok sagol
ama bende itiraf etmeliyimki simdiki halin sacin basin dahada güzel bence 5 kilo versen süper olursun
neyse canlar ben kacar cok yorgunumm bugün
erkenden uyuyim cocuklarda uyumusken
öpüyorum hepinizi
cok sagol
teşekkür ederim inş. ilk etapta 5 kg da kabulüm.ama sacımı kahveye boyadım şimdi kızıl değil çok akıyordu kırmızı kırmızıhadi fikir verin bana viyole siyah boyamak istiyorum nasıl olur sizce cesaretBen de Batuhan ile aynı fikirdeyim :)
Saç kesim tarzın ve rengi harikulade, çok beğendim
Eskiden biraz zayıfmışsın, basen kısmını eritsen yeter :)
eriyorsun resmen tabi mide de küçüldü
uruzcm çok kalabalk bi menü değilmi? ben bunları yesem emnm anında kilo alırım. farklı bir yöntemmi uyguluyorsun? yoksa sadece benm gözümemi fazla geldi.. hele tereyağl çeyrek kangal sucuk beni baya düşündürttü.Bugün Neler Yedim?
2 tane kivi, 1 tane muz ve 1 bardak sütten oluşan karışım
Spor öncesi gerekliydi.
>>>
1,5 saatlik tempolu yürüyüş
>>>
Sucuklu yumurta (tereyağlı / 3 yumurta ve çeyrek kangal sucuktan)
2 bardak şekersiz çay
1 avuç karışık kuruyemiş (badem, fındık, ceviz)
>>>
1,5 tabak tavuk ciğer (tereyağlı / bir sürü baharat ekledim)
Yediğim ve sevdiğim bir şey değil ama bu kadar baharatla yenilebilir hale geldi :)
1 kase yoğurt (yine baharatlı)
1 kaşık yoğurt, 1 çatal ciğer şeklinde yemeye çalıştım
Roka salatası
>>>
6 tane orta boy köfte (tavuk-hindi bonfile karışımından çekilmiş kıyma ile)
1 kase süzme mercimek çorbası
Daha önceleri de mercimek çorbası yapardım ama süzme işleminden geçirmezdim, artık mecburen yapıyorum :)
1 kase yoğurt
>>>
Salçalı mantar sote
Ispanak salatası
teşekkür ederim inş. ilk etapta 5 kg da kabulüm.ama sacımı kahveye boyadım şimdi kızıl değil çok akıyordu kırmızı kırmızıhadi fikir verin bana viyole siyah boyamak istiyorum nasıl olur sizce cesaret
edemiyorum yakışmazsa diye
cnm bende göremiyorm fotolarını ama anladğm kadarıyla renklşi gözlü beyaz tenlisin. bende öyleym kendime en yakştrdğm renk siyhtır.. herşeyi denedm bi ara sarımsı bir renkti.. korknç oldu.. ya koyu kahva ya siyah denemelisin bence ama sonra dayanamam açtırırım diyosan.. saçlar gidiyor. emn olup yptr muhakkak.
Tamam canım sorun değil.
Takyon, meyvenull ve ben idare ederiz sen gelene kadar :)
Ben diğer takım kaptanı arkadaşlarla da konuşurum, hepimiz el birliğiyle hallederiz, sen merak etme.
Önemli olan gelemeyeceğini daha önceden bildirmendi, gerisi gelir zaten :)
Sen hayırlısıyla evine yerleş canım, en kısa zamanda da seni aramıza bekliyoruz
tekrar menümü yazıp günü kapatıyorum
[1] Karışık Tost 280
[2] Muz 50
[3] YOĞURTLU KABAK SALATA 90
[4] Tavuk Şiş 191
[5] Paçanga Böreği 360
[6] şölen luppo pia kek portakallı 46.5
[7] Ekmek 195
[8] Ayran 92
[9] Çay 5
[10] Şeker (küp) 58.5
Toplam : 1368 kal.
akşam yemekten sonra 1 saat yürüyüş
tamam canım gidecegim gün yine konusturuz öpüldün :)
uruzcm çok kalabalk bi menü değilmi? ben bunları yesem emnm anında kilo alırım. farklı bir yöntemmi uyguluyorsun? yoksa sadece benm gözümemi fazla geldi.. hele tereyağl çeyrek kangal sucuk beni baya düşündürttü.
teşekkür ederim inş. ilk etapta 5 kg da kabulüm.ama sacımı kahveye boyadım şimdi kızıl değil çok akıyordu kırmızı kırmızıhadi fikir verin bana viyole siyah boyamak istiyorum nasıl olur sizce cesaret
edemiyorum yakışmazsa diye
perşembe günü alacağım boya bakalım artık son anda değiştirmezsem siyah boyayacağım inş. güzel olur peruk gibi durmazSana siyah rengin yakışacağını düşünüyorum :)
Beyaz ten, renkli göz ve siyah saç...
Çok güzel olur
perşembe günü alacağım boya bakalım artık son anda değiştirmezsem siyah boyayacağım inş. güzel olur peruk gibi durmaz
hadi canlarım öpüyorum hepiniz yatıyorum ben malum benim cadım gece sık sık kalkıyo sabahta 5 kalkıyo dinleneyeyim biraz.iyi geceler
Listen çok güzel, börek ve tatlıya rağmen
Tamam canım tekrar görüşürüz
Farklı bir diyet uyguluyorum, yağ ve protein serbest ama karbonhidrat kısıtlı :)
O yüzden listem bu şekilde
İnşallah güzel bir sonuç almış olurum 1 ay sonra
Takımımızı ve haticeyi tabrik ediyorum.8. takımın değerli üyelerine :)
Cuma yarışmasına katılan takımlardan birinin hesaplamalarında yanlışlık vardı. Bu yanlışlığın düzeltilmesi neticesinde yeni sıralamada 3. yüz
Ayrıca bireysel sıralamada Haticekar arkadaşımız büyük bir başarı göstermesine rağmen bir hata yapılmıştı.
Yeni sıralamaya göre HATİCEKAR bireysel sıralamada 1. olmuştur
Hem takımımızı hem de Hatice arkadaşımızı çok tebrik ediyorum
sabah:
1 yağsız tost
ara:
1 tane minik muz
çok mutsuzum ya iştah falan kalmadı
bugün dr gittim ellerim egzama olmuştu krem verdi ama strestten kurtulmadığın sürece geçmez dedi yani tek nedeni stresmiş :26:
aman kızlar kafanıza hiç birşey takmayın.stres bütün hastalıkların başı!
Takımımızı ve haticeyi tabrik ediyorum.
çok geçmiş olsun canım
Kahvaltı- öğlen 370 cal. (geç kalktım)
light ekmek 2 dilim 96 cal.
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
yumurta 1 ad. 80 cal.
zeytin (siyah) 10 gr. 20 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
Ara Öğün 100 cal.
muz 1 ad. 100 cal.
Akşam Yemeği 587 cal.
kıymalı pide 1 por. 498 cal.