• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

size bir tavsiyem var hastanedeyken öyle yiyordum ve nefisti ne yerseniz yiyin sote türü ne varsa et mantar falan yoğurda batırarak yemek çok zevkli hiç bir şey aramıyorsun yanında:56:

Ben de aynı şekilde yoğurtla tüketiyorum :)
1 kase yoğurda en çok sevdiğim baharatları ekledim, bir kaşık ondan bir çatal bundan öyle yiyiyorum :1:

Ben de aynı şekilde yoğurtla tüketiyorum :)
1 kase yoğurda en çok sevdiğim baharatları ekledim, bir kaşık ondan bir çatal bundan öyle yiyiyorum :1:

aklın yolu birmiş:1::1:şimdi bol yoğurlu haşlanmış makarna yicem yani daha suyunu koydum ocağa kaynasın olsunda belki iştahım kaçar:1::1: yağlamıcam hiç bide sanırım ödem var yada tartıyı kırcam şimdi 87.2 çıkardı bide yarın çıkayım bakayım kaç olacak öyle kilo yapıcı bişeyde yemedim ama uff canım sıkıldı spora dalış yapmalıyım yoksa maffolmuş durumdayım:95::95:

buldum ödemi neyle atacağımı:62::62::62:

ADAÇAYI
Mide va bağırsak gazlarını giderir. Mide bulantısını keser. Hazım sisteminin düzenli çalışmasını sağlar. Boğaz, bademcik ve dişeti iltihaplarını giderir. Bakterilere, virüslere, mantar hastalıklarına karşı etki gösterir. Göğsü yumuşatır. Astımdaki sıkıntıları geçirir. İdrar ve ter söktürür. Hazım sisteminin daha iyi çalışmasını sağlar. Banyo suyuna katılıp yıkanılırsa; zindelik verir. Günde, 3 kahve fincanından fazla içilmemelidir.

sabah:
1 yağsız tost

ara:
1 tane minik muz

çok mutsuzum ya iştah falan kalmadı :43:
bugün dr gittim ellerim egzama olmuştu krem verdi ama strestten kurtulmadığın sürece geçmez dedi :25: yani tek nedeni stresmiş :26:
aman kızlar kafanıza hiç birşey takmayın.stres bütün hastalıkların başı!

bu diyet bana makarnanın illa bir paketten olmayacağını bir taabak civarı çıkan makarna ile de doyulabileceğini ve yağsız direk tencereden tabağa üzerine yoğurtla yinen makarnanın ne kadar lezzetli olabileceğini de öğretti

ve tabi eski zayıf günlerime dönebilmenin ne keyif verici olduğunun hayalide güzel:52::52:

sabah:
1 yağsız tost

ara:
1 tane minik muz

bugün dr gittim ellerim egzama olmuştu krem verdi ama strestten kurtulmadığın sürece geçmez dedi :25: yani tek nedeni stresmiş :26:
geçmiş olsun canım niye mutsuzsun neye stres yaptın bu kadar

ayşe bu kadar moralini bozma yeni başlamadıysan diyetine durgunluk dönemindedir yakındır zincirin kırılması toparlan ve bozma diyetini:70:
aslında yeni başladım sayılır canım en az 2 aydır ne var ne yok yiyordum günlük 3000 kalori falan alıyordum herhalde.şimdi dikkat edip çok fazla bir fark görememek canımı sıkmaya başladı

sabah:
1 yağsız tost

ara:
1 tane minik muz

geçmiş olsun papatya ...bu dünyada hiç bişeyi takmamak lazım ama gel görki bu o kadarda kolay değil :( sonrası da böyle sağlık sorunları :( ilaçlarını düzenli kullanıp birazda ellerine özen gösterirsen iyileşecektir eminim :34:tekrardan geçmiş olsun :71:

geçmiş olsun papatya ...bu dünyada hiç bişeyi takmamak lazım ama gel görki bu o kadarda kolay değil :( sonrası da böyle sağlık sorunları :( ilaçlarını düzenli kullanıp birazda ellerine özen gösterirsen iyileşecektir eminim :34:tekrardan geçmiş olsun :71:

evet dikkat etmeye çalışacağım çok sağol canım :38:

aslında yeni başladım sayılır canım en az 2 aydır ne var ne yok yiyordum günlük 3000 kalori falan alıyordum herhalde.şimdi dikkat edip çok fazla bir fark görememek canımı sıkmaya başladı
şu anda aynen senin durumundayım :( çok az yiyorum ,yağlı yemiyorum vs. vs. ama 2-3 haftadır yerimde sayıyorum :84: ve bu durum acayip canımı sıkıyo :(( neyse spora başladım inşallah faydası olur yoksa daha ne kadar motivasyonumu koruyabilirim hiç bilmiyorum :36:

buldum ödemi neyle atacağımı:62::62::62:

ADAÇAYI
Mide va bağırsak gazlarını giderir. Mide bulantısını keser. Hazım sisteminin düzenli çalışmasını sağlar. Boğaz, bademcik ve dişeti iltihaplarını giderir. Bakterilere, virüslere, mantar hastalıklarına karşı etki gösterir. Göğsü yumuşatır. Astımdaki sıkıntıları geçirir. İdrar ve ter söktürür. Hazım sisteminin daha iyi çalışmasını sağlar. Banyo suyuna katılıp yıkanılırsa; zindelik verir. Günde, 3 kahve fincanından fazla içilmemelidir.

hııımmm bir alıp deneyeyim :) tadi kötü olmasa bari :78:

tickerı görünce gözlerim kamaştı bu kadar kilo nasıl verilir sizce verebilirmiyim:53::53::53::60::60::60:

bence 1 kilo bile veremem:58::58::58:

ay ya da şöyle yapalım ayda 1 kilo verebilirsem 30 ayda tamamlanır bu iş :9::9:

ne kadar motive ediyorum kendimi:1::1:

ama yok sizler yardımcı oldukça ben düzelirim :27::27:

akşama nohut yicem ve sütlaçta yicem :62::62:

Son düzenleme:
sağol canım amannn işte ufak şeyler birike birike bir anda patlıyor işte:14:
evlilik zor zanaat..
eşinin ailesiyle anlaşmak..daha bir zor :50:
anlıyorum canım takmamak lazım herşeyi ama insanın elinde değil.sen altlı üstlü oturuyordun sanırım en iyisi uzak olmak aslında ne kadar iyi olursa olsun uzak olmak en güzeli
şu anda aynen senin durumundayım :( çok az yiyorum ,yağlı yemiyorum vs. vs. ama 2-3 haftadır yerimde sayıyorum :84: ve bu durum acayip canımı sıkıyo :(( neyse spora başladım inşallah faydası olur yoksa daha ne kadar motivasyonumu koruyabilirim hiç bilmiyorum :36:
ben en az haftanın 4 günü 15 dk bisiklete biniyorum yorucu bir tempoda ama sonuç aynı sadece biraz incelme var kg aynı

Back