• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydınlar takım arkadaşlarım :71: 2 gündür bilgisayarsızım çıldırdım resmen :35: nasılsınız ?? neler yapıyosunuz ?? benim diyetim iyi gidiyo eğer cozutmazsam bu hafta iyi sonuç almayı ümit ediyorum ) 3 gündür spora başladım hertatarafım ağrıyo ama mutluyum :) inşallah devam edecek gücü bulabilirim kendimde :8:

günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir h.sonu diliyorum
geçmiş olsun dileklerinz için de ayrıca teşekkür ederim

wingim şu birincilik konusunda paylaşım alanına tekrrdan yaz bnce
akrep hata yapmış
yeni üye birinci olamaz die birşey olamaz

geçenlerde 4.takım kaptanı meyvenull bu konuda bir arkadaşının 3.lüğünn hakkı yendi die savaştı kazandı ki bizde ki arkadaş 1.lik hak ettiği halde bireysel sıralandırmada kesinlikle yok
hak haklıya verilmeli

günaydınlar takım arkadaşlarım :71: 2 gündür bilgisayarsızım çıldırdım resmen :35: nasılsınız ?? neler yapıyosunuz ?? benim diyetim iyi gidiyo eğer cozutmazsam bu hafta iyi sonuç almayı ümit ediyorum ) 3 gündür spora başladım hertatarafım ağrıyo ama mutluyum :) inşallah devam edecek gücü bulabilirim kendimde :8:

kendi adima iyi gidiyor canim yoklugun fark edilmiyor degil hani
spora baslamana sevindim daha güzel sonuc alacagina eminim
hadi bakalim kolay gelsin

akrep hata yapmış

geçenlerde 4.takım kaptanı meyvenull bu konuda bir arkadaşının 3.lüğünn hakkı yendi die savaştı kazandı ki bizde ki arkadaş 1.lik hak ettiği halde bireysel sıralandırmada kesinlikle yok
hak haklıya verilmeli

çok ilginç süper bir giriş yaptıysa niye olmasınki biz yerken o arkadaş yoğun çaba içindeydi pardon ben yerken demeliydim neyse yani niye böyle birşey yapılıyor en azından o arkadaşımıza extra moral olur:26:

selam kizlar
güzel mutlu bir hafta sonu diliyorum hepinize
temizlik yapmam gerek cok isim var cooooooooook
daha alisverise gidecem of of

sorma ya o temizlik işi bendede var 11 gün sonra yatılı misafirler geliyor yandık ya heryer heryerde bir çoğu bitse bugün ne güzel olacak bol portakal suyuna yer vereceğim bugün menümde akşama ne yesem diye düşünüyorum şeker koyarak içtiğim için tutuyor beni bide ara da maydonoz suyu yaparım yine sularla biircem günü herhalde:1:

sorma ya o temizlik işi bendede var 11 gün sonra yatılı misafirler geliyor yandık ya heryer heryerde bir çoğu bitse bugün ne güzel olacak bol portakal suyuna yer vereceğim bugün menümde akşama ne yesem diye düşünüyorum şeker koyarak içtiğim için tutuyor beni bide ara da maydonoz suyu yaparım yine sularla biircem günü herhalde:1:

portakal suyunamı şeker koyuyosun :52: bence koyma zaten yeterince tatlı portakal suyu :)

selam kizlar
güzel mutlu bir hafta sonu diliyorum hepinize
temizlik yapmam gerek cok isim var cooooooooook
daha alisverise gidecem of of

kolay gelsin canım ..ev hanımlığı zor zanaat :34:
ben temizliği yeni bitirdim ,şimdi lıght süt eşliğinde forum da geziyorum :) kuzum uyanınca bende alışverişe çıkıcam :32:

üzerime alınmıyorum tabikki takımın yüz karası:57::83::83:

bende yazayım bari

^^^^^^^^^

sabah

3 dilim ekmek 2 dilim peynir

^^^^^^^^^^

ara

taze sıkılmış portakal suyu 1 kaşık şeker az gülsuyu ile

^^^^^^^^^^^

ara : 2

taze sıkılmış portakal suyu 1 kaşık şeker az gülsuyu ile

^^^^^^^^^^^^

maydonoz suyu 2 damla gülsuyu ile

^^^^^^^^^^^^

mercimekli köfte marul domates ile

^^^^^^^^^^^^^

1 elma

dünkü menümü en tehlikesiz kapanışla tamamladım:27::27:

akrep hata yapmış

hak haklıya verilmeli

Haklısın Azracım...
Başlığa baktım, büyük ihtimalle hata düzeltilir diye düşünüyorum, gözden kaçmştır.
Ama bir düzelme olmazsa tekrar tekrar hatırlatrım :) :1:
Hem Hatice arkadaşımıza çok iyi bir moral olacaktır bu çünkü çok fazla çaba sarf ediyor :)
Akrep düzelteceğini söylemiş, onu bekliyorum...

Ayriyeten, lütfen takıma daha fazla gel...
Ne zaman döneceğin de belli mi? :)
Bence düğün telaşını atlatır atlatmaz gel, gerçekten sensiz ben motive olamıyorum.
Bana 8. takımı sevdiren sendin :16:

8. takımın değerli üyelerine :)

Cuma yarışmasına katılan takımlardan birinin hesaplamalarında yanlışlık vardı. Bu yanlışlığın düzeltilmesi neticesinde yeni sıralamada 3. yüz :65::65:

Ayrıca bireysel sıralamada Haticekar arkadaşımız büyük bir başarı göstermesine rağmen bir hata yapılmıştı.
Yeni sıralamaya göre HATİCEKAR bireysel sıralamada 1. olmuştur :65::66::nazar:

Hem takımımızı hem de Hatice arkadaşımızı çok tebrik ediyorum :46::46:

Tavuk ciğer o kadar da kötü değilmiş :)

Diyet nedeniyle sakatat yemeye çalışıyorum, pek alışkanlığım olduğu da söylenemez ama tadı kötü gelmedi bana.

Tek zor olan şey ekmeksiz yemek zorunda olmam, ona da yavaş yavaş alışıyorum :1:

Tavuk ciğer o kadar da kötü değilmiş :)

Diyet nedeniyle sakatat yemeye çalışıyorum, pek alışkanlığım olduğu da söylenemez ama tadı kötü gelmedi bana.

Tek zor olan şey ekmeksiz yemek zorunda olmam, ona da yavaş yavaş alışıyorum :1:

bir kere denemiştim beğenmemiştim acaba tekrar denesemmi faydalımıymış diyete eğer öyleyse hemen alayım :40: hatice tebrikler 1. olmuşsun çok sevindim belki bir gün bende görürüm o günleri şimdi yoğun tempoyla iş yapmaktayım size bir bakem dedim :63:

hatice tebrik ederim canım süpersin zamanında bende 1 kere 1. olmuştum
uruzcum haklısın et türü şeyleri ekmeksiz yada pilavsız yada patates püresiz yemek zor oluyo

size bir tavsiyem var hastanedeyken öyle yiyordum ve nefisti ne yerseniz yiyin sote türü ne varsa et mantar falan yoğurda batırarak yemek çok zevkli hiç bir şey aramıyorsun yanında:56:

Back