Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm arkadaşlar husel ve akrebim bu hafta rapor tutmasam olurmu canlarım ne yedimi içtiğimi bilmiyorum ne bulursam onu yiyorum cnm ya genelde kahvaltı yapıyoruz kahvaltı ağacı çıkacak yakında içimde
evin bu derece batacağını hiç hesaplamamıştım ya herşey yıkanacaklık oldu evde bu haftalık sadece ufak bi torpil istiyom

selam kızlar akrepçim çok geçmiş olsun canım
allahım korumuş sana ve evladına bağışlamış :Saruboceq::Saruboceq:

bugün sabah kahvaltısından sonra temizlik daha sonrada
misafirim vardı yine a.sa.s

devam edin ilaca lilicim bence işe yarıycak canım a.sa.s

az önce çikolatacı arkadaşımdan geldim çikolata getirdim ordan resimlerini de çektim yüklicem şimdi arkadaşlar

o ne Allahım çikolatamı
durucum evdeyseniz bugün size gelecektik

yaa bn neden bakamıyorum resımlere
nerden bakıyosunuz bana da anlatırmısınız lütfen

azracım resimler için arkadaş olman gerekiyo

yaa bn neden bakamıyorum resımlere
nerden bakıyosunuz bana da anlatırmısınız lütfen

Azra sana arkadaşlık teklif edicem arkadaşlık teklifimi kabul ettikten sonra sayfamdan resimlere bakabilirsina.s

cidden ne bunlar yaaa :1shok:
banada çok garip geldiii :1shok:

Lilly sen bir önceki larva, kurtçuk benzerlerini görseydin dahada şok olurdunkafamçokkarıştı

Özlem cim resimlere baktım şok oldum..nerden döküldü bunlar idrar,kaka hangisi anlamadımyani..korkunç görünüyorlar..

Bence hepimizin yapması lazım kozmik bden temi,zliği..dehşete düştüm..

Çitos bunlar zeytinyağı içtikten ve son lavman yapıdıktan sonra dökülenler, sanırım idrarda da bir şeyler döküldü ama anlamadım 2 gün çok yoğum böbrek ve idrar yolu sancısı çektim sağlıkçı arkadaşlarımın tüm ısrarlarına rağmen bus....n isimli ilaçtan içmeden çok bol su içerek atlattım.

kızlar bugünkü raporum
sabah 1 dilim kızarmış kepekli ekmek peynir zeytin çay
öğlen 1 elma
akşam ıspanak yemeği yanında yoğurt 1 dilim kepekli ekmekle
ve şimdi bollll çayyyy

kızlar yarın çarşıya çıkıcam fatura ve taksit ödüycem geç gelirim
haberiniz olsun çıtırlar
öptüm hepinizi :1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…