• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ama özlemcim sizin topikte hiç hoş şeyler yazılmıyor bu konuyla alakalı
inşallah okuduklarım gerçek değildir
şimdi ne durumdasın varmı bir sıkıntı

İyiyim canım bir sıkıntı yok misafirim vardı az önce gittiler son 3 gündür her akşam misafirim varkaydirigubbakcemile3 sitede yazılanları bende okudum ama dikkat ettiysen 1 kişi tarafından yazılmış eskiden yapan arkadaşlar çok memnunlar, bilirsin çamur at izi kalsın demişler ve yazılanlar bana çok mantıklı gelmedi çünkü detoks+lavman çok uzun süredir rusyada avrupada yapılıyor bunlarla ilgili detoks merkezleri vara.s tatil bölgelerinde yaşlı yaşlı turist hatunların at gibi gezme nedenide bu olabilir değilmikaydirigubbakcemile5 bizim o yaştaki annelerimiz yerinden kımıldayamıyora.s

özlem canım yaa o dökülenler nedir öyle
senin için problem olmaz dimii
tuhaf oldum yaa bişeye de benzetemedim

bende benzetemedim canım kaydirigubbakcemile3 İnşallah problem olmaz İnşallah artısı oluryerimseniben şimdi karşı komşumun karaciğer enzimlerinin sonuçlarını bekliyorumberaber yapmıştık kozmik temizliği çünkü komşum hepatit b hastası:sm_confused:

Durucum çikolatalar süpeeeeeeeeeeeeeerrr...nasıl yapıyorsunuz ya evde mi yapıldı bunlar..?

Özlemcim dehşete düştüm vallaaaaaaaaaaaaaa:1shok::1shok:

bende çok şaşırdım canıma.s

bende bakmak istiyorum resimlere nereden bakabilirim hozlemk merak ettim

selma arkadaşlık teklifimi kabul edip sayfamdan bakabilirsina.s

en kısa zamanda bende yapıcam hozlemk
umarım rehberim olursun canım :asigim:
bugün başka bir sıkıntıda bende var eşim kayınvalidem, ve kayın pederimi getirdi
yorgan döşek yatıyolar senağlama
kayınpederimde serum takılı onu bekliyorum kaçta bitecek bakalım serum :çok üzgünüm:
kayın validemde ağır grip olmuş :çok üzgünüm:
of ulem offfffff kafamçokkarıştı

bu arada akrepçim gün gün iyileşme haberlerinizi bekliyoruz canım :teselli:

Azra sana arkadaşlık teklif edicem arkadaşlık teklifimi kabul ettikten sonra sayfamdan resimlere bakabilirsina.s

Lilly sen bir önceki larva, kurtçuk benzerlerini görseydin dahada şok olurdunkafamçokkarıştı

Çitos bunlar zeytinyağı içtikten ve son lavman yapıdıktan sonra dökülenler, sanırım idrarda da bir şeyler döküldü ama anlamadım 2 gün çok yoğum böbrek ve idrar yolu sancısı çektim sağlıkçı arkadaşlarımın tüm ısrarlarına rağmen bus....n isimli ilaçtan içmeden çok bol su içerek atlattım.
delikafaduldendelikafadulden
saol şımdı baktım ne acayıp şeyler onlar nasıl çıkıoo yaa:1shok:
bndemı yapsam kı
nasıl yapılıoo pekı
bn ılk kez duyduum:uhm:

en kısa zamanda bende yapıcam hozlemk
umarım rehberim olursun canım :asigim:
bugün başka bir sıkıntıda bende var eşim kayınvalidem, ve kayın pederimi getirdi
yorgan döşek yatıyolar senağlama
kayınpederimde serum takılı onu bekliyorum kaçta bitecek bakalım serum :çok üzgünüm:
kayın validemde ağır grip olmuş :çok üzgünüm:
of ulem offfffff kafamçokkarıştı

bu arada akrepçim gün gün iyileşme haberlerinizi bekliyoruz canım :teselli:

tabiiki yardımcı olamaya çalışırım Lillycima.s. istersen bir süre bekleyip bende olan değişiklikleri takip edersin eylül, ekim ve kasım aylarındada yapılacakmış sonbaharda yapabilirsin hem ozaman domates biber salatalık yemek serbestyerimsenibenkaydirigubbakcemile3
Allah yardımcın olsun canım onlarada şifa ihsan eylesina.s.a.s.

bir dahaki ne zaman olacak bu kozmik temizlik ya korka korka yapsakmı aceppppp

İstersen netten iyice araştır Şeniz

delikafaduldendelikafadulden
saol şımdı baktım ne acayıp şeyler onlar nasıl çıkıoo yaa:1shok:
bndemı yapsam kı
nasıl yapılıoo pekı
bn ılk kez duyduum:uhm:

Canım lavman yaptıktan sonra çıkıyor bence sende netten iyice araştır kararını öyle ver:1hug:

arkadaşlar dünün raporu kahvaltı 1 galeta, ½ tatlı kaşığı krem peynir, 4 tane zeytin, 5 tane kuru üzüm, öğle kereviz salatası, akşam kapuska. 1 türk kahvesi, 2 fincan ıhlamur, 1 fican adaçayı, 2 fincan limonlu sıcak su, 1 lt su, akşam yatmadan önce 1 fincan elma sirkeli sıcak su. ½ saat tempolu yürüyüş çok soğuk kızlar yürüyüş yaparken vücut terliyor ama yüzün ellerin donuyor.

selam fıstıkım
ben geldim össslemcim ama oğlan gene huzur vermiyor
ne varsa pc nin önüne oturur oturmaz huzursuzlaşıyor itt
dünkü raporumuda ekleyim
pazartesi
sabah :süt
ara:yeşilçay
öğlen: 1kase çorba 2 dilim ekmek1 soğan köftesi
ara:çay .yeşil çay limonlu
akşam :3 öfte 2 dilim ekmek boolllll salata
spor:evi temizledim spor sayılırmı çok azda yürüdüm 30 dk kadar

Son düzenleme: