Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Liiycim geçmiş olsun size kayınpederine değilkötükedihüso:jeyyar:..grip yaa sonuçta yazık size de..

Umarım kızçen fayda görür kromdan..görürse ben de alırım valla emzirmeyi bırakınca..

hemde nasıl yazık :roflol:
sen anlarsın zaten bizi bir tek
hepimiz serildik bugün donduk donduk
bacaklarımın titremesi yeni geçti inan kafamçokkarıştı
ah çitos korkmayada başladım heee eteklerim tutuştu
kızın gidip nefesini dinliyorum
iyimi yapıyorum kötümü bilemiyorum :sm_confused:
17 yaşında ve 87 kilo olmuş dana :1no2:

kızlar günaydın

hepiniz sağolun bugün daha iiyim

hepinize geçmiş olsun lili abla

yaşlılar böyle lili abla Allah herkese sizin gibi evlat versin hemen koşmuşsunuz ne güzel...

hayırlı sabhlar fıstıklarrr.nasılsınız bakalım.maşallahınız var hee.
kız akreeep hiç gelmez oldun anacım.noldu bi kusur mu ettik.niye gelmiyon bizee.bu hiöç böyle yapmazdı bize mutlka uğprardı dedim ama kaç gündür bekliyorum sesin soluğun yok.aaaaaaaaaaaa yapma böyle alıştırdınbizi kendine şimdi bırakmak olmuyo ama...hadi bekleriz buyur gel.
öpüldünüz şekerler.

günaydın kızlar
dün çok kötüydü benim için
eşim kaza yaptı..
işyeri toplu olarak kara gitmişti..dönüşte otobüs devrilmiş.vemucizevi bi şekilde uçuruma düşmemişler..yan taraf komple uçurummuş bir tane köy evi varmış o ev kurtarmış ve araba takla atsaymış yine uçurumda olurlarmış ve mümkün değil parçalarını bile bulamazlardı öyle derin uçurummuş çünkü..
ve dün sabah gördüğüm rüyanın etkisindeydim..gece görmüştüm rüyasını gitmesini istemedim ama önüne de geçilmiyorki..
bir haftadır kızım gitme baba diye ağlıyordu..hatta onuda götürecekti ağlıyor diye..akşam ben gidecekleri yeri öğrenince göndermedim..yolu biliyorum çünkü antalya yolu gibi virajlı..midesi kötü olur dedim yollamadım yavrumu..akşam yatmadan önce kızıma gitmicem demiş..haberim yok tabi benim..acaip bi uyku ve ağırlık bastırmıştı beni ilk akşamdan uyumuştum öyleki kaldırmışlar kalkmamışım hiç hatırlamıyorum bile..rüyamda ölmüştü eşim..kalabalık vardı..arkadaşları yerlerdeydi hep.parçalanmışlardı çok kötü bir rüyaydı yaa..kimseye söylemedim ama elim hep telefondaydı dün..aradım hep ama haber bekliyordum sanki kötü haber gelcekmiş gibi..
gündüz görümcemi kızımı ve bir misafirim daha vardı dışarı çıkardım onları gezdik epey..balık istediler balık aldım..evde yıkadım sosladım..düşünüyorum balığı erkenden yapim akşam çocuklar yesin kötü haber gelirse yiyemezler diye ben yemem beklerim diye düşünüyordum sanki sislerin üstündeydim dün yaa...
ve akşam geldi haber..telefonda konuşurken dizlerim bağı çözüldü..titreme geldi ve engel olamıyorum kendime..koştuk hemen hastaneye..ço kötüydü yaaa.
eşimin ağzı parçalanmıştı dikiş felan atıldı..kaburgada vardı rahatsızlığı..dizi patçalanmış..
ama yinede çok şükür ölmedi ve hiç ölen de olmadı..
allah kimseyi yakmasın çok kötü çook..hastaneye gidene kadar öldüm dirildim..
kızım geldi hep gözümün önüne..telefondan sonra elini başına koydu noldu anna babam öldümü yoksa demesi hiç gitmedi gözümün önünden..bücürüküm büyümüş gibi anlaması ben babamı isterim diye ağlaması..allahım kimseyi annesiz babasız koymasın
dün gece yarısı geldik eve..bugünde şehir dışından misafirler gelecek..bir kaçgün giremeyebilirim haberiniz olsun kızlar..dua edin..yer gök dua üstüne..başımıza gelecek felaketleri sadece dua ve iyiliklerimiz engeller..gerisi boş şekerler..

ay ınamıyorum yaa çok çok geçmiş olsun:teselli:
bırını sevındırın sadaka felan verıın
amaaan allahım
bışey olmuşmu olmamıştr allahım dıerek okudum :çok üzgünüm:
nese kımsenn ölmemesı çok sevındırıcı enazından
çook büyük geçmış olsun rabbım korumuş:Saruboceq:
ruyanızda habercı rüyayamış :1shok:
kızınız ve sınız adınıza çook sevındıım sağsalım kurtulmasına
bnde aynıı bu olayı 2 kez yaşadım ılkı babamdı onu kaybetım senağlama
ıkıncısıde eskı eşımdı oo maalesef kurtuldu kötükedihüso
çok zorduru o an çook ıı bılırıım

Azracım naber..pek nadir görüyoz seni buralarda ne iş???

azra bi geliyo bi gidiyo kafamçokkarıştı
takıma yeni yeni ısınayo herhal kaydirigubbakcemile3
uzun zamanduır rahattı tabeeeeee kafamçokkarıştı
bende çok az yağla kabak pişiriyorum akşama gamyoncuiremsu
sabah bie parça börek yedim
öğleyin meyvayla geçiştiririm
akşamada salla kaşığı kabağa -tatlicadiarzu-
kız pek bi iyi oldu bana
babada ses çıkaramıyo kızım zayıflasın diye
adamcağız tığa dönecek yanımızda kaydirigubbakcemile3
konuşacağım onulada olmazsa öğleyin yesbenneyaptımkiin etli ağır yemekleri akşam bizimle birlikte diyet yemeği yiyecek çünkii :jeyyar:

kızlar dünkü raporum kahvaltı öncesi 1/2 elma kahvaltı öğle yemeği saatinde oldu :)) 2zeytin, 2 dilim yağsız sucuk (ne özlemişim kahvaltı etmeyi), 1/2 yumurta, 1/2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir bol maydanoz 2 ince dilim ekmek, akşam 1 tabak kapuska akşam misafirim vardı onlarla 5 tane fındık ve 1 yemek kaşığı kereviz salatası :) akşam yatmadan önce sirkeli su, gün içinde 1-1,5 lt su, 4 fincan limonlu sıcak su. 1 saat tempolu yürüyüş(kar başlayınca yarıda kestik).

selam kızlar
akrepcim çok geçmiş olsun allah daha betirinden korusun inşallah
dünkü raporumu vereyim arkadaşlar
pazar
sabah: 1 bardak süt
ara:yeşil çay su
öğlen:kabak yemeği, 3kaşık bulgur pilavı ,cacık.
ara:çay ,yeşil çay
akşam:kabak yemeği 3 tane soğan köftesi cacık
spor:1 saat kadar yürüdüm ama tempolu değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…