1.52 boyundayım (şimdi tartıldım kıyafetlerımle)65 kıloyum iki çocuk annesiyim sütlü tatlıyı ve çikolatayı çok sevıyorum sıksık acıkma atkalrıyla başetmeye çalışıyorum bır ara bir iki denemem oldu güzel verdim ama geri aldım kiloları şimdi yeniden ama kararlı(herkez hamile oldugumu zannedıyo sinir oluyorum)ve sizlerin yardımıyla bı 10 kılo verecem inş
az yağlı değil ama biraz salçalı.ii bari rahatladım birazAyşecim şu zamana kadar öyle çok şey yememişsin zaten :)
Protein biraz eksik olmuş gibi, yoğurtlu közlenmiş biberle bu eksiği tamamlarsın.
Makarnayı çok yağlı yapmadığın sürece bugünkü listeni bozmaz canım, merak etme
Soffty canım hoşgeldin
Şu an yarışmada yeni takımların açılıp açılmayacağı konusu tartışılıyor.
Belki yeni takımlar açılmaz da takımların üye kontenjanı arttırılır, bilemiyorum.
Henüz netleşmiş bir durum yok ama durum netleşene kadar seni de aramızda görmekten memnun oluruz :)
mrb uruz cum bende banu
170 boyunda 90 kiloyum
takıma katılmak istiyorum beni adığınıza pişman olmazsınız emin olun
plates yapıyorum dietisyene gidiyorum vede yürüyüş yapıyorum bu kiloya hayatım boyunca hiç
gelmemiştim inş. çok hızlı ve kalıcı kilolar vericem sizlerle cevabınızıo bekliyorum a e olunnn...
Soffty canım hoşgeldin
Belki yeni takımlar açılmaz da takımların üye kontenjanı arttırılır, bilemiyorum.
Henüz netleşmiş bir durum yok ama durum netleşene kadar seni de aramızda görmekten memnun oluruz :)
mrb uruz cum bende banu
170 boyunda 90 kiloyum
plates yapıyorum dietisyene gidiyorum vede yürüyüş yapıyorum bu kiloya hayatım boyunca hiç
gelmemiştim inş. çok hızlı ve kalıcı kilolar vericem sizlerle cevabınızıo bekliyorum a e olunnn...
...bende geldim..1.70 boy, 93 kiloyum...3 çocuğum var, 6ay önce doğum yaptım...zayıflamak istiyoruummmm....lütfen benide kabul edin..
yarışma hakkında bilgi verirmisiniz neler yapmam gerekıyo ve kuralları
hergün buraya uğra günah çıkar.yarışma hakkında bilgi verirmisiniz neler yapmam gerekıyo ve kuralları
hoşgeldddddddnnnnn.65 olmadan bırakmayız!...bende geldim..1.70 boy, 93 kiloyum...3 çocuğum var, 6ay önce doğum yaptım...zayıflamak istiyoruummmm....lütfen benide kabul edin..
Soffty canım hoşgeldin
mrb uruz cum bende banu
170 boyunda 90 kiloyum
banucm hoşgeldn canm. hızlı olmasada kalıcı kilolar vericez inşallah paylaşımlarını eksk etme:92:
sabah 15 dk bisiklete binmiştim bi 15 dk daha şimdi bineceğim makarnayı eriteyim
Bugünkü listem
1 tane tavada yumurta (az yağlı)
125
2 dlim beyaz ekmek
160
10 tane zeytin
100
2 tane tek şekerliçay
40
2 portakal
100
2 dilim kepekli ekmek
120
1 tabak yoğurtlu patlıcan
150
1 bardağa yakın asitli içecek
100
toplam: 895 kalori
Kalori az ama zararlı şeyler fazla
Bugünkü listem
1 tane tavada yumurta (az yağlı)
125
2 dlim beyaz ekmek
160
10 tane zeytin
100
2 tane tek şekerliçay
40
2 portakal
100
2 dilim kepekli ekmek
120
1 tabak yoğurtlu patlıcan
150
1 bardağa yakın asitli içecek
100
toplam: 895 kalori
Kalori az ama zararlı şeyler fazla
sabah 15 dk bisiklete binmiştim bi 15 dk daha şimdi bineceğim makarnayı eriteyim
300 gr daha gitmiş ne güzel canım.müstakbel kayınvaliden de gazı almışsın hadi kim tutar seni artıkyeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldinz..burda aile gibi olduk. buraya girmeden rahat edemiyorum umarm sizlerde sık sık paylaşmda bulunursunuz. hepimiz istediğimz kiloya inicez!
evet bugünümü anlatıyım bugn kaçamak günümdü elma diyetinden.. akşam misafrler gelmekten vazgeçti bende onun yerine erkek arkadaşımla yemeğe gittim(eee bi kere şartlanmıştım illa kaçamak yağcaktm bugn)
3 köfte, küçük kase pilav ve salata yedim. saat 3 sularında..
sonra akşama doğru eve geldim 2 elma yedm şimdiye kadar. vee ağzıma 3 adet lokum tıkıştırdım.(nasılsa siz görmediniz)
bu sabah 62.2 yi gördüm çok sevndm. umamrm yarnda bu kiloda kalkabilrm daha azında gözm yok şuan.
ayrıca bugn erkek arkaddaşımın annesini gördüm. en son tombişken görmüştü beni. kilo mu verdin sendedi.. o dakikadan bu yana sırıtarak yürüyorum. :90::90::90:
bugün 30 dk olduÇok iyi yapmışsın canım :) Keşke ben de yapabilsem
Elifçim bu sabah 62.2 görülmüş, senin adına çok sevindim
saol canım benm inşallah 50 lileride görcez beraberÇok iyi yapmışsın canım :) Keşke ben de yapabilsem
Elifçim bu sabah 62.2 görülmüş, senin adına çok sevindim
300 gr daha gitmiş ne güzel canım.müstakbel kayınvaliden de gazı almışsın hadi kim tutar seni artık
bugün 30 dk oldunefes nefese kalıyorum indiğimde aradan 15 dk geçince kuş gibi haff hissediyorum kendimi spor güzel şey.her gün 15 dk hafta 3 gün 2 set halinde 30 dk yapmayı hedefliyorum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?