Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayşecim korkunu çok iyi anlıyorum.
Bu konuda seninle aynı fikirdeyiz.
Bu kadar uğraşıp sabrettikten sonra giden kiloların kalıcı olmaması beni de tedirgin ediyor senin gibi.
Ama 5 günlük detoks şeklinde düşünüyorum, daha uzun zaman boyunca sürdürmenin doğru olmayacağı kanısındayım.
Diyete ara verdikçe uygulanabilecek bir liste gibi düşün.
Normal diyet, biraz ara, sonra yine normal diyet :)
Ben protein diyetinde de öyle yapmıştım, ara ara başvurdum proteine, faydası olmuştu :)
Diyette ilk gün 1 kg elma diyor ama o kadar elma bana yetmez biliyorum :86:
O yüzden kendime göre uyarlicam.
2- 2,5 kg elma yerim...
Yeşil elmayla da yapmicam, kırmızı tatlı elma ile denicem.
Benim sayemde bu farklılıkların diyete nasıl yansıdığını da test etmiş oluruz :124::111:

bana ne kadar çok benziyorsun bende 3ü bulurum sanırım elmada ve kırmızı tatlı sert sulu elmada yeşil elmayı hayatımda yemedim yememde yiyememde çok tadına baktım ama yiyemedim:57::60::60::60:

uruzcm inan o kadar çok elma yiyemiyorsn canın istemiyor bir zaman sonra... 1 bçk kiloyu tamamlarsan helal olsun:D

bu arada moral depolamaya devm kızlar!! amcamlar yukarı katta oturuyor. onlara bir çıkıym dedm, ne zamndır görmüyorlardı şok oldular!:66::66::66: 3-4 falan daha vermek istiyorum. haftaya da spor salonuna gitmeye başlıyorum kızlar yengemle sözleştim.

38 beden bol gelmeden bırakmıcam bu işi!

kızlar merhaba benim bu günüm çok başarısızdı menümü yazayım

sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
6 zeytin
domates
öğlen
1/2 dilim yaşpasta
akşam
1 çipura ızgara
2 dilim ekmek
salata
ara
1 adet meyve

cumadan beri tartılmıyorum umarım yarın artı çıkmam

ELİFÇİM bana o kadar çok elmayı yiyebilirmişim gibi geliyor ama bekleyip görmek lazım yine de :)
Senin adına çok seviniyorum, ne kadar güzel, herkes sendeki değişimi fark ediyor...
Bize de o günler nasip olur inşallah :16:

LAMAMMA Lise bana o kadar kötü gelmedi, ipin ucunu azıcık kaçmış ama fazla üzülmeye değmez :)
1-2 günde halledilir...

GERBERA Bana da 2-3 kilo elma yermişim gibi geliyor ama bilemiyorum, bekleyip görmek lazım :1:
Yarın ilk günüm olacak o yüzden çok heyecanlyım :)

ELİFÇİM bana o kadar çok elmayı yiyebilirmişim gibi geliyor ama bekleyip görmek lazım yine de :)
Senin adına çok seviniyorum, ne kadar güzel, herkes sendeki değişimi fark ediyor...

LAMAMMA Lise bana o kadar kötü gelmedi, ipin ucunu azıcık kaçmış ama fazla üzülmeye değmez :)
1-2 günde halledilir...

GERBERA Bana da 2-3 kilo elma yermişim gibi geliyor ama bilemiyorum, bekleyip görmek lazım :1:

yarın tartı gösterecek canım gerçekleri :61:

kızlar merhaba benim bu günüm çok başarısızdı menümü yazayım

sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
6 zeytin
domates
öğlen
1/2 dilim yaşpasta
akşam
1 çipura ızgara
2 dilim ekmek
salata
ara
1 adet meyve

cumadan beri tartılmıyorum umarım yarın artı çıkmam
artı çıkcağını sanmıyorm. tek gözüme takılan yarım dilim pasta oldu.bence güzl bir gün geçirmişin canım.

1-2 günde halledilir...

o günler gelmesi yakndır:66:

ben bugn elma diyeti ypmadım desem yeridir. lokuma hiç dayanamıyorm ya 2 tane daha attım ağzıma sinrlerm bozuldu.yarn tam gaz devm edicem inşallah:93:

elma diyeti için bende çoook heyecanlıyım:90:
şimdiden başarırız alnımızın akıyla çıkarız bu diyetten inşallah :74::66:

ama sabah tost yerim bir tane şimdiden sölimmmmm:56:
bir hafta mı yapacaksınız yoksa perşembe gününe kadar mı?

Offf bugün bende tatli yedim.. :59: sekerimin cikmasina ragmen yedim.. regl olmayi bekliyorum bugün yarin olacak gibiyim.. tatli krizlerim basladi.. :59: vicdanim sizliyor... bu hafta cookk yogun bir tempom var.. umarim yarin güzel gecer hem yediklerim acisindan hem de kalori yakma acisindan... persembe gününe kadar birseyler yapmam gerek acilen :59:

günaydın kızlar bugün koçişim evde ben pek uğrayamam.inş. kaçamaksız az kalori ile geçirebilirim günü

Böyle bir süreci tek başına yürütemiyor insan.
Eşini seviyorsa biraz katlanacak artık :1:

Günaydın :54: canım,

Evet sevdiği için katlanmalı. Pazar sabahı bana destek oldu gerçekten. Birlikte gidip elmelarımı aldık sonra. Birde balıkçı çıktı karşımıza :50: Ben balık hastasıyım. Eşim pek sevmezdi ama evlenip ben ona balık yapmaya başlıyınca işler değişti. Oda çok seviyor artık. Alsak mı biraz dedi akşama yaparız falan. Geri çeviremedim ama o birden benim elma diyetine başladığımı unutmuştu tabi :17: Sonra istavrit ve hamsi karışık yarım kilo aldık sadece. Azıcık balık yedim yani dün akşam :26:

saol cnm.. bugün düne nazaran çok daha güçlüyüm. ama kendime şaşıyorum. limonata diyetinde bile böyle göz dönme olayı yaşamamıştım:26: motivasyon düşüklüğümü yaşıyorm acaba.. birileri bana şişko desin:60:

Elif çok kilo almışsın :1: Bırakmamalısın elma diyetini. Yarışıyoruz şuan seninle unutma :69:

yarn yemeğe misafirler geliyomş kızlar... tüm gün elma yicm. sabah kahvaltı etmicem onun yerine akşam yemeğinde ufaktan bişeyler yicem. en son 69.7 kiloyken görmüşlerdi beni misafirlerimz. bide şimdi görsünler bakalım:64::35:

İnan çok şaşıracaklar Elif :nazar: Sakın ayy erimişsin. Hiç birşey yemiyorusun. Biraz ye falan demelerine izin verme

Hepinize günaydın kızlar :21:

Harika bir hafta geçiririz inş.hepimiz. Bol bol elma diyeti yapıyoruz nede olsa hepimiz. Kalori kesin vereceğimiz için mutluluktan uçarız sanırım :66:

Şirkete hergün komşu fırından boğaçalar, simitler geliyor bizim. Bugün aldım sabah kahvaltı yapmadan çıkmıştım çünkü evden. Sadece küçük bir peynirli poğaça almıştım, ama yemedim. Elma yedim vazgeçtim. Onuda hemen etrafımdan uzaklaştırdım :66: Çok mutluyum :65:

Yaşasın elma diyeti:46:

Yarın toplantım var ve her sabah yurtdışna atmam gereken raporlar. Bugün biraz uzaklaşıyorum

görüşürüz :5:

sabah 2 dilim ekmekle peynir yedim şerbetle aram nasıl olur bilemem:63:

günaydınnnnn arkadaşlarrr :16:
bugün ilk kez meyve diyeti yapıcam o yüzden heyecanlı ve meraktayım kendime hakim olabilecek miyim diye :90:
sabah:
(11.00)
1 tane karışık tost
1 bardak yeşil çay

kendime hemen liste yaptım :124:

[1] Meyveli Yoğurt 126
[2] Elma 3 ADET 180
[3] Portakal 2 ADET 100
[4] Armut 1 ADET 70
[5] yesil cay 1 adet 0
[6] Karışık Tost 1 ADET 280

Toplam : 756 kal.