Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kilo vermem durmuş durumda kızlar... üstüne bunalıma gir sucuk ve ayvalık tostu ye sen bide... ah ah.. cips yedim gazoz içtim:2: neden döndüki gözüm.. kesn yarn kilo almışımdır bugün...

kızlar elma diyetine başlıcam bir hafta yapıyım diyorm diğer şurubum gibi bitme ihtimali yok en azndn. daha önce deneyen varmı aranızda?

Bünyeyi kıtlık bilincine sokar gibime geliyor...
Bu diyetle başarı elde edenler var ama hepsinin ortak sıkıntısı verilen kiloların hemen geri alınması.
Bana çok sağlıksız geliyor ama tercih senindir canım :)

sağol canım.. geri alınma olayı kötü işte... en azndn 2- 3 gün denenebilir belki 1 hafta boyunca geri alcağım kilolar için çırpnmaya gerek yok

Vermek istediğin daha kaç kilo var?
Çok fazla olduğunu sanmıyorum, aceleye gerek yok yani :)
Yavaş yavaş olsun ama oldu mu tam olsun, bir daha geri gelmesin
Benim de son 19 kilom kaldı...
Kulağa çok geliyor ama teker teker hepsi gidecek

sağol canım.. geri alınma olayı kötü işte... en azndn 2- 3 gün denenebilir belki 1 hafta boyunca geri alcağım kilolar için çırpnmaya gerek yok

5 kilo versm iyi olcak..sanırım yerleşmiş yağlara geldim. gitmiyor ama doğru diyosn cnm.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-nedir-karar-defteri-3.html#post17891305

bu resmn kaptanlık ve yaredımcılığınz açıklandığı karar defteri wingcim cnm

yalnız şu sonuç listelerini hazırlama sırasında tarih hatası var 25 nisan demiş ama ki pzt denk gelioo
bnce 23 nisandr diye düşünüyorum oraya da yazacam
wingim sonuç listesi hazırlamak önemlidir eğer ki o takım unutursa kapatılmaya kadar gider
daha önce örnekleri oldu bu arada sonuç listelerini hazırlama olayını anlatmama gerek var mı?
basit dereceleri yazacaksııın bu kadar birde
aman bunu unutma bnde zaten hatırlatrım sana inşallah
birde şansa bak tam biizim düğün haftasına denk gelmiş

dur şimdi paylaşım alanına yazayım bir cvp gelir muhakkak
birde paylaşım alanını aboneliklerine ekle sürekli takip et cnm

merhaba kızlar haftasonu pek zamanım olmadı uğrayamadım ama yazılanları mutlaka okuyorum :) buraya girip herşeyi okumadan güne başlayamıyorum benim 2 gündür kızım hasta ateşlendi onunla uğraşıyorum, moralim biraz bozuk anlayacağınız ama bu sabah daha iyi gibi.. diyetim çok iyi gidiyor ,irademe şaşırıyorum :) cuma günü 74.4 düm bu sabah 73.6 eriyorum kızlaaar ......cumaya kadar 73.0 olmak dileğiyle....
hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum

ins altmislarida gorursun yakinda tatlim tebrikkk ederimmmmmmmmmm

canım tartılmıyosun dimi? bide kim nikini uruz yaptı çözemedm hala :26:

yok tartilmadim daha canim bugün 3. gün ama fark ediyorum tabiki
gerci fazlada verdigimi sanmiyorum bakalim cuma olsun görecez hep birlikte
belki fark etmisindir bile ama wing oldu uruz :))

gecen senelerde ben denedim canim baya ise yariyor ama wing in dedigi gibi cabuk geri alinan kilolar
beni bu surup isini yaptigima bile pismanim ama senin dedigin ve okuduklarim geri almayacagimi söylüyor birazi haric ama görecez bakalim

arkadaşlar buda çokoprensimizin karnesi oluyor

size zahmet geldiğinde söylersnz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-29.html#post17891313

ayyyyy insallah bizimde karnemiz olur böyle ne güzel bir duygudur kesin

cok gecmis olsun canim
ayrica tebrik ederim cuma daha güzel sonuc alirsin insallah

bu çok iyi olru cumaları yetişemiyorum bende

herkeze merhabalar hemen bu gün yediklerimi yazıyım yalnız bu kalori hesaplamak çok zor yaaawwwwkahvaltı:3 dilim diyet ekmek:108peynir:70yumurta:80reçel:35çay 1 çay kaşığı şekerli:20 ara:tek şekerli çay:5öğlen için halaaa pişmanım ama edim bi ker:84ide arası döner:350ara tek şekerli çay 5 akşama nasıl telafi edecem bilemiyorum inşallah çok acıkmam:93::93::93:he bide 20 dk yürüdüm işe gelirken giderkende yürüyecem inşallah:97::97::97::97:

herkeze merhabalar hemen bu gün yediklerimi yazıyım yalnız bu kalori hesaplamak çok zor yaaawwwwkahvaltı:3 dilim diyet ekmek:108peynir:70yumurta:80reçel:35çay 1 çay kaşığı şekerli:20 ara:tek şekerli çay:5öğlen için halaaa pişmanım ama edim bi ker:84ide arası döner:350ara tek şekerli çay 5 akşama nasıl telafi edecem bilemiyorum inşallah çok acıkmam:93::93::93:he bide 20 dk yürüdüm işe gelirken giderkende yürüyecem inşallah:97::97::97::97:
toplam 673 yaptı 1000 olmaz heralde bu günlük

cnm cumya en az bir 4 vermiş olcaksın görürsün

elma dityetinden vazgeçtm bende geri alınıyormuş gerçktn araştrdm da birz.yavaş yavaş vermeye çalışcaz artık...

kızlar ben bugün yine sucuk fln ipin ucunu kaçrdım. 62.6 olmuşum dün akşamın üstüne 100 grm almışım. sinrlerm bozuldu. bu kadar ara yeter! başlıyorum artık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…