- 20 Ekim 2009
- 4.433
- 4.958
- 723
doğrudur canım çok az yedim zaten.Ayşecim
Çok geçmiş olsun canım
Bu dönemde bol şekerli ve işlenmiş gıdalar bağışıklık sistemini daha da güçsüz hale getiriyor.
Mümkün olduğunca doğal gıdalar almaya dikkat et canım
Tez zamanda iyileşmeni temenni ederim...
kilo vermem durmuş durumda kızlar... üstüne bunalıma gir sucuk ve ayvalık tostu ye sen bide... ah ah.. cips yedim gazoz içtim:2:neden döndüki gözüm.. kesn yarn kilo almışımdır bugün...
kızlar elma diyetine başlıcam bir hafta yapıyım diyorm diğer şurubum gibi bitme ihtimali yok en azndn. daha önce deneyen varmı aranızda?
Bünyeyi kıtlık bilincine sokar gibime geliyor...
Bu diyetle başarı elde edenler var ama hepsinin ortak sıkıntısı verilen kiloların hemen geri alınması.
Bana çok sağlıksız geliyor ama tercih senindir canım :)
sağol canım.. geri alınma olayı kötü işte... en azndn 2- 3 gün denenebilir belki 1 hafta boyunca geri alcağım kilolar için çırpnmaya gerek yok
Vermek istediğin daha kaç kilo var?
Çok fazla olduğunu sanmıyorum, aceleye gerek yok yani :)
Yavaş yavaş olsun ama oldu mu tam olsun, bir daha geri gelmesin
Benim de son 19 kilom kaldı...
Kulağa çok geliyor ama teker teker hepsi gidecek
merhaba kızlarhaftasonu pek zamanım olmadı uğrayamadım ama yazılanları mutlaka okuyorum :) buraya girip herşeyi okumadan güne başlayamıyorum benim 2 gündür kızım hasta ateşlendi onunla uğraşıyorum, moralim biraz bozuk anlayacağınız ama bu sabah daha iyi gibi.. diyetim çok iyi gidiyor ,irademe şaşırıyorum :) cuma günü 74.4 düm bu sabah 73.6 eriyorum kızlaaar ......cumaya kadar 73.0 olmak dileğiyle....
hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum
canım tartılmıyosun dimi? bide kim nikini uruz yaptı çözemedm hala:26:
kilo vermem durmuş durumda kızlar... üstüne bunalıma gir sucuk ve ayvalık tostu ye sen bide... ah ah.. cips yedim gazoz içtim:2:neden döndüki gözüm.. kesn yarn kilo almışımdır bugün...
kızlar elma diyetine başlıcam bir hafta yapıyım diyorm diğer şurubum gibi bitme ihtimali yok en azndn. daha önce deneyen varmı aranızda?
arkadaşlar buda çokoprensimizin karnesi oluyor
size zahmet geldiğinde söylersnz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-29.html#post17891313
merhaba kızlarhaftasonu pek zamanım olmadı uğrayamadım ama yazılanları mutlaka okuyorum :) buraya girip herşeyi okumadan güne başlayamıyorum benim 2 gündür kızım hasta ateşlendi onunla uğraşıyorum, moralim biraz bozuk anlayacağınız ama bu sabah daha iyi gibi.. diyetim çok iyi gidiyor ,irademe şaşırıyorum :) cuma günü 74.4 düm bu sabah 73.6 eriyorum kızlaaar ......cumaya kadar 73.0 olmak dileğiyle....
hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum
Hanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Cuma günleri erken gelmem pek mümkün olmuyor, xetrax de zor durumda bırakmak istemiyorum.
Bu yüzden kilo bildirimlerini perşembe günü yapabilir misiniz?
Perşembe günü akşam saatlerine kadar, mesela saat 18'e kadar bildirim yapabilir misiniz?
Listemi bu saatten sonra oluşturup doğruluk onayı için kardeş takıma göndericem.
Sizler için uygun mudur bu durum?
Fikirlerinizi, yorumlarınızı ve varsa önerilerinizi bekliyorum bu konuda.
yok tartilmadim daha canim bugün 3. gün ama fark ediyorum tabiki
gerci fazlada verdigimi sanmiyorum bakalim cuma olsun görecez hep birlikte
belki fark etmisindir bile ama wing oldu uruz :))
gecen senelerde ben denedim canim baya ise yariyor ama wing in dedigi gibi cabuk geri alinan kilolar
beni bu surup isini yaptigima bile pismanim ama senin dedigin ve okuduklarim geri almayacagimi söylüyor birazi haric ama görecez bakalim
ayyyyy insallah bizimde karnemiz olur böyle ne güzel bir duygudur kesin
cok gecmis olsun canim
ayrica tebrik ederim cuma daha güzel sonuc alirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?