• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tatlı, börek-çörek yediğimde hedef kalorime ulaşıyorum :1:
Ama ben daha sağlıklı olmasını diliyorum :)
Tatlıya çok yüklenirsem listemdeki protein-karbonhidrat dengesini de bozmuş oluyorum.
Aslında birkaç hafta boyunca her gün 500 gr dan fazla yoğurt yedim, çok da faydasını gördüm :)
Tekrar öyle yapmayı planlıyorum.
Ama öncelikle şu ödem illetinden kurtulmalıyım, çok feci durumdayım :59:

Senin kavitasyon nasıl gidiyor?
Güzel sonuçlar alıyor musun?

yoğurt güzel bir alternatif nasıl tercih ediyorsun yağlı yağsız? ben pek sevmiyorum o yüzden bimdeki meyveli yoğurttan alıyorum çilekli tadı çok güzel :17:
ödem için kavitasyonda lenf drenaj dı sanırım o çok iyi geliyor en azından ben regl dönemimde 6 aylık hamile gibi oluyordum şimdi hiç şişkinliğim olmadı.ödem çok zor bilirim o yüzden :34:
valla yediklerime dikkat ediyorum bi de suda içmeye başladım sanki inceldim :66: kızlar ölçü almadılar evde mezurada yok öyle işte amannn incelsinde önemli değil ölçüsü :64:
senin nasıl gidiyor?

Gülşencim
Kalorisepeti ya da kilotakibi sitelerini kullanabilirsin.
Ben her ikisini de birarada kullanıyorum, eğer birisindeki kalori miktarı aklıma yatmazsa diğerinde de kontrol ediyorum. Papatya'nın dediği gibi insanın işini gerçekten çok kolaylaştırıyor :)
Papatya senin bugünkü kalori alımını çok güzel hesaplamış, eline sağlık canım :16:

Elifçim
Şimdilik 1800 ile gitmeyi düşünüyorum.
2-3 haftada 1, günlük kalori alımımı 100 kalori azaltıcam, böylece 50'li kilolara geldiğimde günlük kalori alımım da 1100-1200 civarında olacak :66:

Papatyacım
Başarı her zaman tartıya yansımasa da insan incelmeye devam ediyor :)
Zamanla kendindeki incelmeyi sen de fark edeceksin...

Ben şu an kalori sayımına devam ediyorum.
Ödem sorunu ile karşılaşıncaya kadar gayet güzel gidiyordum ama birkaç gündür şu ödem belasıyla uğraşıyorum :31:

Gülşencim
Kalorisepeti ya da kilotakibi sitelerini kullanabilirsin.
Ben her ikisini de birarada kullanıyorum, eğer birisindeki kalori miktarı aklıma yatmazsa diğerinde de kontrol ediyorum. Papatya'nın dediği gibi insanın işini gerçekten çok kolaylaştırıyor :)
Papatya senin bugünkü kalori alımını çok güzel hesaplamış, eline sağlık canım :16:

Elifçim
Şimdilik 1800 ile gitmeyi düşünüyorum.
2-3 haftada 1, günlük kalori alımımı 100 kalori azaltıcam, böylece 50'li kilolara geldiğimde günlük kalori alımım da 1100-1200 civarında olacak :66:

Papatyacım
Başarı her zaman tartıya yansımasa da insan incelmeye devam ediyor :)
Zamanla kendindeki incelmeyi sen de fark edeceksin...

Ben şu an kalori sayımına devam ediyorum.
Ödem sorunu ile karşılaşıncaya kadar gayet güzel gidiyordum ama birkaç gündür şu ödem belasıyla uğraşıyorum :31:

Uruz cugum yeni ismin hayirli ugurlu olsun.. kaptanligi farkli bir isimle karsilamissin ,hos olmus.. diger ismin zordu :61: mesajlara cevap yazma firsatim olmuyor ama takip ediyorum tüm yazilanlari.. persembe aksamlari bildirim olayi bana uyar hayatim.. tesekkür ederim ayrica beni düsündügün icin.. :54: zorlandigin zaman ,yoruldugun zaman söylersin ben ilgilenirim :34::54:

walla sizleri cok özledim kizlar yaa...su sinavim biter bitmez güclü bir sekilde katilacagim araniza :34:
ayrica papatyam ve uruzcugum yazdiklarinizdan gördüm söylediginiz siteleri..söyle bir baktim da cok begendim . 90 günde su kadar kalori al su kiloda olacaksin diyor.. cok hosuma gitti.. bunu yapabilirim galiba :34:

off off pazartesi ögleden sonra bir gelse.. sinavim bitse evime gelip güzelce temizlik yapsam sonra pilates ,callanetics yapsam.. walla burnumda tütüyor spor yapmak :1:

Tatlı, börek-çörek yediğimde hedef kalorime ulaşıyorum :1:
Ama ben daha sağlıklı olmasını diliyorum :)
Tatlıya çok yüklenirsem listemdeki protein-karbonhidrat dengesini de bozmuş oluyorum.
Aslında birkaç hafta boyunca her gün 500 gr dan fazla yoğurt yedim, çok da faydasını gördüm :)
Tekrar öyle yapmayı planlıyorum.
Ama öncelikle şu ödem illetinden kurtulmalıyım, çok feci durumdayım :59:

Senin kavitasyon nasıl gidiyor?
Güzel sonuçlar alıyor musun?

Ayrica cok gecmis olsun uruzcugum..bir an evvel iyilesirsin insallah.. maydanoz suyunu kaynatip icmek cok iyi geliyormus ödeme.. denedin böyle dogal cözümler ??

Hanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Cuma günleri erken gelmem pek mümkün olmuyor, xetrax de zor durumda bırakmak istemiyorum.
Bu yüzden kilo bildirimlerini perşembe günü yapabilir misiniz?
Perşembe günü akşam saatlerine kadar, mesela saat 18'e kadar bildirim yapabilir misiniz?
Listemi bu saatten sonra oluşturup doğruluk onayı için kardeş takıma göndericem.
Sizler için uygun mudur bu durum?
Fikirlerinizi, yorumlarınızı ve varsa önerilerinizi bekliyorum bu konuda.

wingim günaydın dicem dememede uruz olmuşsun
hatta bn son sayfadan okumya başladığım için bu uruzda kim takıma gelmiş yönlendiriyor gibisine bir kısa süreli panik yaşadım: desem yeridir :1: ama bn san wing desem hermzn ki gibi bir mahsuru yoktur umarım
ne etcn el alışkanlığı :23:

nesee asıl konumuza dönelim olur neden olmasın sadece şuna dikkat et
erken saat al çünkü sen de biliyorsun ki ilerleyen saatlerde birşeyler yeniliyor içiliyor
öyle olursa pek sağlıklılı bir bildirim olmaz
önmli olan saf kilo dur

bn her daim burdayım belki atladığım 3 5 ayrıntı daha vardır
aklıma geldikçe paylaşırım tabii xertaxla da paylaşabilirisin

çok teşekkür ederim canım.:69:

hayırlı olsun ilk ve 2. günü geçirdimi emn ol zorlanmıcaksın. başarılar diliyorm en az 4 bçk 5 kilo verceğinden emnm. bu hafta da birincilik bizde!

evet bu haftada batuhanımdan birincilk umuyorum inşallah:D

canım 1800 kalori çok fazla değilmi?:26:

cok tesekkür ederim canim bugün 2. gün ve kendimi iyi hissediyorum
bakalim insallah böyle devam eder

uruz yeni nickin hayirli olsun canim

Batuhancım
Çok teşekkür ederim canım :16:

Çokocum
Mezun oluyormuş, şimdi karnesini gördüm, çok mutlu oldum :46:
Takımla bağlarını koparmayacağını umuyorum :)

Azracım
İnsan ilk anda bir şaşırıyor,ne oluyor diyor, değil mi :1:
Benim de başıma gelmişti :)

Doğru söylüyorsun canım, sabah vakti tartılmadk daha iyi.
Ben sadece bildirimi geç yapsınlar diyorum, sabah tartıya çıksalar da foruma hemen gelme şansları olmayabilir belki çünkü bugüne kadar hep cume biliniyordu. Birden perşembeye çekildiği için saat aralığı biraz fazla tuttum ama dediğin gibi daa sağlıklık olabilir canım :) Sanırım hanımlardan bu duruma karşı olan da yok :66: Azra takıma daha çok gel lütfen!!! Seni daha çok görelim :)

Ayşecim
Çok geçmiş olsun :71:
Çok ağır bir salgın var, çok dikkat edin, iyi beslenin canım.

Etracım
Bu işi paslaşarak götürücez :)
Zamanla ikimiz de öğreniriz.
Bu sıralar sınavların var, o karışık ve zorlu dönem içinde bildirim listesi işini sana bırakmak istemedim.
Cumaya kadar sınavların biter mi?

Bu arada diyet nasıl gidiyor?
Şu kalori siteleri inanılmaz büyük bir kolaylık :)

Canimcigim sinavim pazartesi günü sadece.. aslinda bu sinavimi ocakta yapmam gerekiyordu uzattim subata birakmis oldum :59: keske o zaman girseydim.. cuma ve persembe bosum canim.. yani öyle ciddi bir isim yok, internete gelebilirim rahatlikla.. diyetim orta derece iyi diyeyim :1: gece gec saatlere kadar ayakta durdugum icin.. aksam 5-6 da yedigim yemek yetmiyordu :1: gece atistirmalari yaptim biraz.. kafam calismiyordu yoksa :61: biran evvel düzenimi oturtup diyetimi sporla ve kalori sayimiyla kontrol altina almayi ümit ediyorum..:61:

ayrica erbakan hoca vefat etmis.. Allah rahmet eylesin.. ölümün soguk yüzünü bir kisi daha hatirlatti :59: 1 önceki gün kardesim rüyasinda benim öldügümü ve mezarim basimda agladigini görmüs.. bu bir kac gündür bir tuhafim.. Allah hepimize hesap vermesi kolay olan bir ömür yasamayi nasip etsin insallah

Etracım ölümün soğuk yüzü maalesef hep bizimle, her zaman kendini hissettiriyor :59:

Cuma günü sınavın olmamasına sevindim, benden önce gelerek takımla alakadar olabilirsin :)
İkimizin birden online durumda olmaması iyi olmazdı, gerçekten cuma günü burada bulunabilecek olmana çok sevindim canım :66:

Yatma-kalkma saatin belli olmayınca diyet de şaşıyor ama helal olsun sen yine de güzel götürüyorsun bu işi :46: Ben o kadar geç vakitler yatıyor olsam şimdiye kadar diyet filan kalmazdı :1:

Oh ohh afiyet olsun :1:

Vücudumdaki ödem azaldı canım.
76.9 kiloyken birden 78-79 kiloyu görmüştüm ödem nedeniyle :43:
Ama bu sabah tartıya çıktığımda tekrar 77 kiloydum :)
Kendimi daha iyi hissediyorum, bacaklarımdaki ağırlık hissi de büyük oranda kayboldu çok şükür :66:

:1::1::1:
aaa lütfen o benim akşam yemeğimdi:56: ohh afiyetle yedim valla :90: bu arada çikolata kaplamalıydı yeni çıkmış galiba :66: sen nasıl oldun? ödemlerde azalma var mı?

Oh ohh afiyet olsun :1:

Vücudumdaki ödem azaldı canım.
76.9 kiloyken birden 78-79 kiloyu görmüştüm ödem nedeniyle :43:
Ama bu sabah tartıya çıktığımda tekrar 77 kiloydum :)
Kendimi daha iyi hissediyorum, bacaklarımdaki ağırlık hissi de büyük oranda kayboldu çok şükür :66:

iyi ya sevindim tabi insanın morali bozuluyor ne güzel zayıflarken birden yine kilo almış olduğu görmek tam bir fiyasko :66: sağlık gibisi yok Allah başka dert vermesin inşallah.
yarın işe başlıyorum yani evde çocuk bakıcam :66:
dualarınızı eksik etmeyin :38:

slm kızlar
ben hastalığımın son 5 gününden ber doğru düzgün bişey yiyemiyorum.koku ve tat alma duyum yok olmuş durumda.gözümü kapatıp agzıma ekmek verseler ne olduğunu anlamam o derece tat alma duyum yok. çok kötü bişey...
sabah
1 portakal
öğlen
eşim dün profeteröl almış onu bari yiyeyim diye öğlen onu yedim hiç tadını alamadan :2:
akşamda 1 bardak çorba içtim

wingcim inş. ödemi biran önce atarsın cnm.
papatya işin hayırlı olsun cnm inş. uyum sağlarsınız çoçukla

Son düzenleme:
Ayşecim
Çok geçmiş olsun canım :70:
Bu dönemde bol şekerli ve işlenmiş gıdalar bağışıklık sistemini daha da güçsüz hale getiriyor.
Mümkün olduğunca doğal gıdalar almaya dikkat et canım :16:
Tez zamanda iyileşmeni temenni ederim...

Son düzenleme:
Back