• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gülşencim
Canım listen çok güzel :)
Tartıda güzel sonuçlar görmüşsün, çok sevindim :66:
En kısa zamanda sağlıklı sonuçlar almanı diliyorum.
Kızın hastalanmış ayrıca, çok geçmiş olsun Gülşencim :71:
Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah :69:

Azracım
Canım liste hazırlamada bir problemim yok.
Listeyi zamanında hazırlicam mutlaka :)
Ama sen yine de desteklerini eksik etme benden canım :70:
Azracım bana ileti geldi :)

Şenaycım
Şenaycım aldığın kalori çok az, bu kadar kalori ile diyet yapılmaz :50:

Sevgilim_benim
Canım aynı şekilde senin listen de çok az kalori içeriyor :50:

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin paptyacım... daha çok küçükmüş :) ayaklanıp yürüyünce işin dahada zorlaşacak :1: diyetin nasıl gidiyo bu arada ??

aminnn :90: oy oyyyy bakalım gittiği yere kadar bakıcam :66:
dün için diyet yalan oldu valla :53: aklına abur cubur olarak ne geliyorsa onu yedim :56: o yüzden listemi paylaşmadım :25:
bugün tekrar düzeltmeye çalışacağım inşallah :69:

Günaydin bayanlar !!! :16::16::16: Xetrax geldiiii...:66::66: ohh be kurtuldum sinav iletinden :1: miss gibi diyet ve sporla kendime geleyim artik :34: sinavim var diye diyetimi biraz savsakladim.. 1 kilo almis görünüyorum malesef :59: persembeye kadar bunu halletmem gerek. Elma diyetine basliyorum:61: sizin diyetleriniz nasil gidiyor kizlar.. bu haftanin 1. si kim ?? batuhanim görünüyor ??

Günaydin bayanlar !!! :16::16::16: Xetrax geldiiii...:66::66: ohh be kurtuldum sinav iletinden :1: miss gibi diyet ve sporla kendime geleyim artik :34: sinavim var diye diyetimi biraz savsakladim.. 1 kilo almis görünüyorum malesef :59: persembeye kadar bunu halletmem gerek. Elma diyetine basliyorum:61: sizin diyetleriniz nasil gidiyor kizlar.. bu haftanin 1. si kim ?? batuhanim görünüyor ??

hoşgeldin kuzum:24: sınav sonrası mutluluğu en iyi ben anlarım galiba :90: sen verirsin onu :8: bende aldım dün bildiğin bütün abur cuburları yedim zaman yediklerimizi verme zamanı :66:
elma diyeti de ne? :38:

oyyy oyy fistik olan sensin hayatim,hosbuldum.. cok özlemisim burayi sizleri yaaa... :54: nasil gidiyor diyetin tatlim ?? spor yapabiliyor musun ?

diyetim çok iyi gidiyodu taa ki bu sabaha kadar :( kahvaltıyı bir abarttımki sorma :18: rahat 500-600 kalori almışımdır....:53:
spora gelince hiç yapamıyorum canım hiç istemiyo ..şu an kilo vermem iyi durumda eğer kilo vermem durursa başlarım spora,zaten havalarda düzelince kocişimle akşamları yürücez :)

oooohhh ooohhhh hoşgeldin geçmiş olsun inşallah umduğun sonuçları alırsın canım:66::66::66:

Back