- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
papatyacım geçmiş olsun yavruna dikkat et
wingim bnm mail adresm ekleme olarak geldimi sana ona göre tabloyu yollucam
başka birine gitmesin
teşekkürler yavru da tam bir yavru ama :90: çoook hareketliiii
Allah kolaylık versin paptyacım... daha çok küçükmüş :) ayaklanıp yürüyünce işin dahada zorlaşacak diyetin nasıl gidiyo bu arada ??
günaydın güzel arkadaşlarım
günaydın kızlar
wingcim uruza alışamadım dahaperşembe sabah mı yapacağız bildiri mi
xetrax hoşgeldin fıstığım çabuk toparlan perşembeye kadar gitsin o 1 kilo :)
Günaydin bayanlar !!! Xetrax geldiiii... ohh be kurtuldum sinav iletinden miss gibi diyet ve sporla kendime geleyim artik sinavim var diye diyetimi biraz savsakladim.. 1 kilo almis görünüyorum malesef persembeye kadar bunu halletmem gerek. Elma diyetine basliyorum sizin diyetleriniz nasil gidiyor kizlar.. bu haftanin 1. si kim ?? batuhanim görünüyor ??
günaydınlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrnasılsınız hanımlar
oyyy oyy fistik olan sensin hayatim,hosbuldum.. cok özlemisim burayi sizleri yaaa... nasil gidiyor diyetin tatlim ?? spor yapabiliyor musun ?
günaydınnnn tünaydınnnnn bomba gibiyiz sen nasılsın diyet ne alemde bakimm:90:
Günaydin bayanlar !!! Xetrax geldiiii... ohh be kurtuldum sinav iletinden miss gibi diyet ve sporla kendime geleyim artik sinavim var diye diyetimi biraz savsakladim.. 1 kilo almis görünüyorum malesef persembeye kadar bunu halletmem gerek. Elma diyetine basliyorum sizin diyetleriniz nasil gidiyor kizlar.. bu haftanin 1. si kim ?? batuhanim görünüyor ??