Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gülşencim
Canım listen çok güzel :)
Tartıda güzel sonuçlar görmüşsün, çok sevindim
En kısa zamanda sağlıklı sonuçlar almanı diliyorum.
Kızın hastalanmış ayrıca, çok geçmiş olsun Gülşencim
Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah

Azracım
Canım liste hazırlamada bir problemim yok.
Listeyi zamanında hazırlicam mutlaka :)
Ama sen yine de desteklerini eksik etme benden canım
Azracım bana ileti geldi :)

Şenaycım
Şenaycım aldığın kalori çok az, bu kadar kalori ile diyet yapılmaz

Sevgilim_benim
Canım aynı şekilde senin listen de çok az kalori içeriyor

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin paptyacım... daha çok küçükmüş :) ayaklanıp yürüyünce işin dahada zorlaşacak diyetin nasıl gidiyo bu arada ??

aminnn :90: oy oyyyy bakalım gittiği yere kadar bakıcam
dün için diyet yalan oldu valla aklına abur cubur olarak ne geliyorsa onu yedim o yüzden listemi paylaşmadım
bugün tekrar düzeltmeye çalışacağım inşallah

Günaydin bayanlar !!! Xetrax geldiiii... ohh be kurtuldum sinav iletinden miss gibi diyet ve sporla kendime geleyim artik sinavim var diye diyetimi biraz savsakladim.. 1 kilo almis görünüyorum malesef persembeye kadar bunu halletmem gerek. Elma diyetine basliyorum sizin diyetleriniz nasil gidiyor kizlar.. bu haftanin 1. si kim ?? batuhanim görünüyor ??

hoşgeldin kuzum sınav sonrası mutluluğu en iyi ben anlarım galiba :90: sen verirsin onu bende aldım dün bildiğin bütün abur cuburları yedim zaman yediklerimizi verme zamanı
elma diyeti de ne?

oyyy oyy fistik olan sensin hayatim,hosbuldum.. cok özlemisim burayi sizleri yaaa... nasil gidiyor diyetin tatlim ?? spor yapabiliyor musun ?

diyetim çok iyi gidiyodu taa ki bu sabaha kadar kahvaltıyı bir abarttımki sorma :18: rahat 500-600 kalori almışımdır....
spora gelince hiç yapamıyorum canım hiç istemiyo ..şu an kilo vermem iyi durumda eğer kilo vermem durursa başlarım spora,zaten havalarda düzelince kocişimle akşamları yürücez :)

oooohhh ooohhhh hoşgeldin geçmiş olsun inşallah umduğun sonuçları alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…