Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kilo verdiğim halde takııma artı olarak zararda bulunucam yani eski tartıma göre bildirim yapsam ? yada bu hafta yapmasammı bildirim ? takımımı geriye düşürmek istemem ..:78:

problem değil
derecelik değilz zaten bu hafta
sıkma canını

bu arada biizm kaptan nede :1. yoksa yine cuma olduğunu unuttumu
hem kilo bildirimi yok hmde kendisi yok

nese gelince görüşürüz senle kaptan

8. TAKIM * *195.ETAP SONUÇLARI**
azra_sila ( 121,0 / 122,0 / -1,0 / -0,83% )

çokoprens ( 55,0 / 55,0 / 0,0 / 0,00% ) mezun olmak istiyor
handerya ( 69,7 / 69,7 / 0,0 / 0,00% )
sevgilim_benim ( 62,0 / 61,5 / 0,5 / 0,81% )
mellina (67,0) geri dönmek üzere ayrıldı
xetrax ( 63,6 / 63,6 / 0,0 / 0,00% )
papatya89 ( 62,4 / 61,5 / 0,9 / 1,44% )
senaygunergul ( 59,6 / 59,0 / 0,6 / 1,01% )
gulsenbasak ( 73,0 / 74,4 / -1,4 / -1,92% )
batuhanim ( 97,0 / 97,0 / 0,0 / 0,00% )
nightwinglover ( 77,6 / 77,6 / 0,0 / 0,00% )
AySeCeYlİn ( 63,3 / 63,9 / -0,6 / -0,95% ) eski üye
elif190 ( 65,2 / 62,5 / 2,7 / 4,14% ) yeni üye
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 869,4 / 867,7 / 1,7 / 0,20% )

liste bu kızlar derece olmaz sanmıyorum ama elifcim büyük ihtimal birinci birinci olamasada eminm derece alır

bn şimdilik kaçar
paylaşım alanına birazdan da ekliceem listeyi
akşam 5 gibi sonuç listelerine bakarsanız görürüsünz kaçıncı olduğumu büyük ihtimal geç gelirim bn eve

Sweetelaa aramiza hosgeldin... Canim yaa senin yazdiklarini okuyunca kendimin ilk yazdigi tanitim yazisini okuyormus gibi oldum Bir insan bana bu kadar mi benzer dedim durdum cok kusura bakma ama bu benzerlik acayip sasirtti beni.. 8. takimla uzaktan yakindan daha önce bir ilgin oldu mu ?? Vakitsizligime ragmen gecmisteki bu yazimi buldum ve ekledim sormak icin..

çokocum izninle seni mezun edecem
istediğin rakama ulaştın zaten bir karne al
zaten yine istediğin zaman istediğin takıma girebilirisn

yarın mezun edecem seni anlıcan

tamam canım...ama ben burdan fazla uzak kalamam en geç nisanda burdayım...daha büyük hedeflerle..

güldencim başta sana olmak üzere:81: herkese teşekkürler...bu takım olmasaydı bu rakamları göremezdim...

darısı tüm takım arkadaşlarımın başına...umarım en kısa zamanda istedikleri rakamları görüp mezun olurlar...:80:

ellerine emegine saglik canim

hadi hayirli olsun canim umarim tekrar kilo almaz ve bu kilonu korursun

evet kizlar karar verdim gittim alisveris yaptim ve
yarin limonata diyetine basliyorum ama gün ve gün degil cuma günü bildirecem sonucunu
9 gün yapmayi planliyorum bakalim insallah iyi bir sonuc alirim buna bu ara cok ihtiyacim var

o şuruptan da aldın mı?
hadi bakalım canım inşallah sağlıklı bir şekilde kalıcı olarak verirsin kilolarını

o belliydi zaten canım hani bana yaklaşacaktın ne oldu???
bak senin gazınla kaçmaya başlamıştım ama böyle tek başıma zevkli olmuyor

Bu hafta tembel oldugumu söyledim.. hic spor yapmadim diyebilirim.. cok dikkatli düzenli kalori de sayamadim.. ama bundan sonraki haftalarda daha hizli kosacagim sana yetismek icin ayrica tebrik ederim hayatim bu hafta güzel sonuc almissin darisi basima insllah

evet kizlar karar verdim gittim alisveris yaptim ve
yarin limonata diyetine basliyorum ama gün ve gün degil cuma günü bildirecem sonucunu
9 gün yapmayi planliyorum bakalim insallah iyi bir sonuc alirim buna bu ara cok ihtiyacim var

Elifin diyeti mi bu canim ?? ahornsirup u bulabildin mi ?? Bulduysan eger nerede buldun

çok teşekkür ederim canm. kaçıncı olmuşuz?? nerden bakılıyor... o kadar sevndmki takımım adına.

tebrik ederim elifcigim takimin gururu oldun,hadi gözümüz aydin bekledigimiz sonucu aldik limonata diyeti sana 1 .ligi hediye etti

çok teşekkür ederm canm benm. 1. mi olmuşum.. yaşasın 8. takım.. artık benm 4 ay limonata diyeti yapmam yasak kızlar... o yzden bu akdar hızlıda veremem sanırım... inşallah darısı sizlerin gelecek hafta 8. takımın başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…