Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

teşekkür ederim kızlar umarım bir an önce düzelirim çok kötüyüm suyu bile zor içiyorum sabah tartıldım yine 63.9 um.

günaydın ayşecim tmm cnm bu kilonu baz alıyorum
bu arada ceylinm nasıl annen nasıl ne zmn döncek aramıza rukiş ablam özeldim walla kilo durumu nasıl

günaydın ayşecim tmm cnm bu kilonu baz alıyorum
bu arada ceylinm nasıl annen nasıl ne zmn döncek aramıza rukiş ablam özeldim walla kilo durumu nasıl
iyi canım ceylin hasta hasta beni yoruyor baya.
annem kg aynı dikkat ediyor ne zaman döner bilemiyorum ama canım.kız kardeşinine de mutluluklar dilerim tekrar canım. nereye gelin gidecek adana ya mı, uzağa mı... ve sevdiğiyle mi evleniyor

ceylinimi öp bnm için çok geçmiş olsun
anneciğine de çok slm söle epeydir msn de görmüyorum
kardeşimde sevdiğiyle evleniyor evet adana içi burda yani

Hoşgeldin
Takımdaki arkadaşların seni daha iyi tanıyabilmesi için kendini tanıtır mısın canım :)

Paylaşımlarının bol olmasını dilerim

grubun SENİN GİBİ samimi ve sicakkanli insanlarla dolu oldugundan hiç haberim yoktu

umarim zamanla senin gibi diger güzel insanlari da tanimaya baslarim Diyet olarak özel bir sey uygulamiyorum canim. boyum uzun oldugu ıcın ve kemik yapım iri oldugu ıcın azıcık kılo alsamda hemen göze batıyordu. dıyetısyenlere cok gıttım ve verılen dıetlerı sporlar bırebır uygulayarak istedıgım kıloya dusuyordum pekı neden mı gerı alıyorum? galıba ben bıraz tuhafım :) cunku uzgun oldugum zamnlarda bazı ınsanlar gıbı yeme ıcmeden kesılemıyorum aksıne o donemlerde oyle bır ıstah gelıyorkı anlatamam doymak nedır bılmıyorum:) oyuzden ( ALLAH DERT SIKINTI SAGLIK SORUNLARI VERMESIN) AMA SIKINTIDAN ZAYIFLAYAN INSANLARA OLDUM OLASI IMRENIRIM:) DUN UYE OLDUM GRUBA. NEDENMI? tartıldım 98 kılo oldugumu gorunce b-bır gercekle yuzleştım. ben dur demeden kıloları almaya devam edecegım. oyuzden TEKRAR VE SON OLARAK BU SURECE SIZINLE BIRLIKTE BASLAMAK ISTEDIM. dıyetısyene gıtmıyorum cok zorlanırsan 1-2 hafta sonra profesyonel yardım almaya baslıyabılırım ama sımdılık kendım yapmak ıstıyorum bunun ıcın yapacaklarım ıse; Sadece kilo almama sebep olabilecek seyleri hayatimdan cikarip yerine baska alternatifler bulacagım duzenlı bır yemek programı uygulamaya baslıycam sabah kahvaltı yapan bırı dıılım bunu degıstırcem. yanı hepımızın bıldıgı gıbı 6 ogun yıyıp zayıflayacagım:)

Neler mi yapiyorum.. Beyaz ekmegi hayatimdan cikardim. Siyah ekmek yiyorum, yemek yaninda canim ekmek yemek isterse eger... zeytinyagi kullaniyorum sadece. eti cok sevmedıgım ıcın sebze yemeklerini seve sevine yiyorum. haftada ,bir kez tavuk , bir kez de kirmizi et yemeye calisiyorum. Cay,türk kahvesi ,sahlep ,bitki caylari ,nescafe gibi icecek alternatiflerimi ana ögünlerden daha cok seviyorum ara ogunlerım de yesıl elma yemeye gayret edecegım hem zyıflattıgına ınanıyorum hemde saglıklı olduguna... kısacası yapmam gerkenlerı yapacagım yapmamam gerekenlerı yapmayacagım.bugun ıtıbarıyle basladım ( 98 kıloyla) her cuma tartılıp sıze bıldırecegım

aaa her gun en az 30 dk yuruyus yapmaya karar verdım ama her yuruyus yaptıgım gune 10 dk ekleyerek yanı bugun 30 dk yaptıysam yarın 40 dk yapacagım.soylemeyı unuttum her sabah ve aksam yemegınden once elma bal su karısımını ıcmeyede basladım bılmıyorum faydası olacakmı ama bır deneyım denemekden ne cıkar demı
merak ettıgınız baska bır sey varsa seve seve cevaplarımm.
kısaca anlatmaya calıstım sımdıden her sey ıcın cok tesekkur ederım. hepımıze saglıklı kılolar vermeyı dılıyorumm.

canım benim tebrik ediyorum seni darısı başımıza
kızlar ben yarın giremicem.. kilom hala 62 bçk bu hafta toplamda 2.7 falan verdim. şimdiden söliym. babamın prostatı çıktı ona koşturuyoruz.bu hafta sizi özlücem anlaşılan.

hayırlı olsun yeni kaptanım allah utandırmasın bu işide başarıyla yapacağınızdan eminim

ahh canım yaa ne kadar yorucu böyle senin için sabahlara kadar nasıl dayanıyorsun allahım yardımcın olsun
kızlar 500gr daha gıtmışşşşşşş 62den 61.5 olmuşummmmmmmmmmmm
waaaaooouuuw haftanın birincisi belli ikincisi kim
hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın

gçen hafta 75.4 bu sabah itibarıyla 74.4

8. TAKIM * *194.ETAP SONUÇLARI** 194.ETAP ÜÇÜNCÜSÜ
azra_sila ( 119,0 / 121,0 / -2,0 / -1,68% )
çokoprens ( 55,8 / 55,0 / 0,8 / 1,43% )

handerya ( 70,0 / 69,7 / 0,3 / 0,43% )
sevgilim_benim ( 62,7 / 62,0 / 0,7 / 1,12% )
mellina ( 67,0 / 67,0 / 0,0 / 0,00% )
xetrax ( 64,0 / 63,6 / 0,4 / 0,62% )
papatya89 ( 62,5 / 62,4 / 0,1 / 0,16% )
izemizgi (69,0) paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye
senaygunergul ( 62,4 / 59,6 / 2,8 / 4,49% )
gulsenbasak ( 73,2 / 73,0 / 0,2 / 0,27% )
batuhanim ( 97,3 / 97,0 / 0,3 / 0,31% )
nightwinglover ( 80,6 77,6 1,0 1,24% ) Eski üye 192. etapta ayrılmıştı kilosu 3e bölündü
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 814,5 / 807,9 / 4,6 / 0,56% )

gulsencim eminmisin cnm kilondan bak geeçn haftaki bildirimn bu şekil:26::26::26:

gulsencim senle alaklı bir problem var
sen geçen hafta bildirim yapmamaışmıydın
kayıtlarda 73,0 gözüküyor :26: cidden anlamadım

bn şimdi sılayı okula bırakim hmn gelim

azracım doğru diyosun tatlım :)ben yazmıştım ama demekki gözünden kaçtı.. geçtiğimiz pazar günü elektronik terazi aldım ve onda kilom fazla göründü...yani aslında kilo almadım eski terazimde 72 görünüyorum ...eğer sorun olmazsa bundan sonra elektronik teraziyi göre yapayım bildirimleri ...

tmm cnm bu hafta artısın öyle gözüktün k.bakma
73,0 74,4 -1,4 -1,92 bu şekil oldu
ama ki sen kilo vermişsin tebrk ederim hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…