• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

195.ETAP BİREYSEL DERECELERİ

18 - 25 ŞUBAT

1. elif190 (4,14) 8.takım :65: :71: :nazar:
2. aynalar (3,82) 14.takım :nazar:
3. tutku2012 (2,19) 7.takım :nazar:

:50:kızlar takım 9. oldu :50:
:46::46::46:ama ki elifcik birinci tebrk ederim cnm sneii:nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ederim.. bu kilo verme işi zorlu bir maraton siz olmasanız yapamazdım diyet falan..ben teşekkür ederm hepinize

teşekkür ederm arakdaşım. bu akdar hızlı veremem artık:1: sizlerden umutluym ben de :49:

mezuniyetine 2.5 kilon kalmıs inş 2 hafta içinde mezun olursun..2011 uğurlu geldi bu sene cok mezun olucak :))

elifcim bu limonatanın tadı nasıl oluyor.. netten baktım az bişi bas dönmesi yapabilir diyor sende öyle bişi oldumu

limonata diyetine başlayanlara başarılar diliyorum arkadaşlar... ilk gün 400 gram falan vermiştim ben morlm bozulmuştu biraz. motivasyon açısından diyet bitiminde tartılmak yararlı olablr kızlar. inşallah bu hafta herkesi açık ara geride bırakarak birinci olucaz!:82:

mezuniyetine 2.5 kilon kalmıs inş 2 hafta içinde mezun olursun..2011 uğurlu geldi bu sene cok mezun olucak :))

elifcim bu limonatanın tadı nasıl oluyor.. netten baktım az bişi bas dönmesi yapabilir diyor sende öyle bişi oldumu

limonatanın tadını anlamak için bir bardağa pekezle limonu suyla karıştır iç aynı o tat. acı biber çok atarsan boğazı yakıyor ben çok az atmıştım her bardağa. ve her bardağımı taze hazırlamıştım acı biber durdukça daha da acılaşıyor çünkü. midem bulanmadan içtim.

ilk gece baş ağrım oldu benm de... ama ondan sonraki günler olmadı. bu baş ağrısınıda vücudun toksinlerle savaşmasına bağlı bir reaksyon olark açıklıyor diyetisyenler.

keşke devam edebilseydm çünkü artık yemeklerden soğumuştum 4. günün sonunda canım hiç birşey istemiyordu ama akçaağaç şurubum bitmişti devam edemedm.

deniz tuzu beni çok rahatsız etti içemedim hergün.(zaten sorunlu değil)

birde çok su içerim normlde 2 litreden sonrası bulantı ypmaya başlamıştı.

bi kaç gün geçti ama normal yeme düzenime geri döndüğüm halde hiç kilo almadım
deneyimlerm bunlar canım.

Bu hafta tembel oldugumu söyledim.. hic spor yapmadim diyebilirim.. cok dikkatli düzenli kalori de sayamadim.. ama bundan sonraki haftalarda daha hizli kosacagim sana yetismek icin :1: ayrica tebrik ederim hayatim bu hafta güzel sonuc almissin :54: darisi basima insllah

inşallah tatlım:69: ben eminim çok rahat vereceksin kilolarını :71: çünkü bir kere benim gibi azimlisin istediğin zaman istediğini yapabiliyorsun bu biraz da yalnız ve rahat yaşamanla da alakalı. ama önemli olan bizim kendimizi iyi hissetmemiz gerisi boş :66: yeri geldiğinde off günü de yaparız yeri geldiğinde o güzelim pastalara imrenerekte bakarız. hepsi biz istediğimiz için oluyor. tekiz canım bu dünyada başka eşimiz benzerimiz yooook :79::66:

o şuruptan da aldın mı?
hadi bakalım canım inşallah sağlıklı bir şekilde kalıcı olarak verirsin kilolarını :16::66:

aldim canim surubuda deniz tuzunuda ve bol ca limon aldim :)))
yarin baslayacam allahin izniyle

Bu hafta tembel oldugumu söyledim.. hic spor yapmadim diyebilirim.. cok dikkatli düzenli kalori de sayamadim.. ama bundan sonraki haftalarda daha hizli kosacagim sana yetismek icin :1: ayrica tebrik ederim hayatim bu hafta güzel sonuc almissin :54: darisi basima insllah

Elifin diyeti mi bu canim ?? ahornsirup u bulabildin mi ?? Bulduysan eger nerede buldun :61:

evet elifin yaptigindan canim surubu buldum burda billa var ordan aldim ama dedigin gibi
merkur ve spardada var

aldim canim surubuda deniz tuzunuda ve bol ca limon aldim :)))
yarin baslayacam allahin izniyle

evet elifin yaptigindan canim surubu buldum burda billa var ordan aldim ama dedigin gibi
merkur ve spardada var

simdiden kolay gelsin hayatim.. eger sende elif gibi gayet saglikli olursan ve güzel sonuclar alirsan bende baslayacagim insallah :1::1:

Herkese iyi akşamlar hanımlar :)

Çok berbat bir gün geçirdim.Sabah kalktığımdan beri vücudumun her yeri şiş vaziyette, o kadar çok ödem var ki vücudumda inanılacak gibi değil.Bacaklarım çukur çukur oldu, odun gibi çoğu zaman hissetmedim bile.Aynı şekilde yüzüm şiş, bir gün öncesinde 76.8'lerde olmama rağmen birden 78-79 gördüm.Ödem söktürücü ilaç kullanıyorum, böbreklere zararlıymış ama sürekli bir durum olmadığı için kullanmaya çalışıyorum.Bütün gün tuvaletten çıkamadım desem doğrudur, gerçekten çok feci bir gündü.Üstelik bu halde dışarıda sağa sola da koşturmam gerekti, şu an bile kendimi çok iyi hissetmiyorum.

Bütün takımdan bugünkü durum için özür diliyorum, elimde olmayan nedenlerle bildirimde bulunamadım.

Azrasılam bugünkü listeyi hazırladığın için çok teşekkür ederim, gerçekten minnettarım :16:

Ne yapmam gerektiğini çok iyi anladım, kendimi iyi hisseder hissetmez denemelere başlicam :)
Yardımların için sonsuz teşekkürler, bir tanesin :70:

Elifçim seni de çok tebrik ederim, bu hafta birinciliği kimselere kaptırmamışsın. :65:

Çok berbat bir gün geçirdim.Sabah kalktığımdan beri vücudumun her yeri şiş vaziyette, o kadar çok ödem var ki vücudumda inanılacak gibi değil.Bacaklarım çukur çukur oldu, odun gibi çoğu zaman hissetmedim bile.Aynı şekilde yüzüm şiş, bir gün öncesinde 76.8'lerde olmama rağmen birden 78-79 gördüm.Ödem söktürücü ilaç kullanıyorum, böbreklere zararlıymış ama sürekli bir durum olmadığı için kullanmaya çalışıyorum.Bütün gün tuvaletten çıkamadım desem doğrudur, gerçekten çok feci bir gündü.Üstelik bu halde dışarıda sağa sola da koşturmam gerekti, şu an bile kendimi çok iyi hissetmiyorum.

Bütün takımdan bugünkü durum için özür diliyorum, elimde olmayan nedenlerle bildirimde bulunamadım.

Azrasılam bugünkü listeyi hazırladığın için çok teşekkür ederim, gerçekten minnettarım :16:

Ne yapmam gerektiğini çok iyi anladım, kendimi iyi hisseder hissetmez denemelere başlicam :)

Elifçim seni de çok tebrik ederim, bu hafta birinciliği kimselere kaptırmamışsın. :65:

canım çok geçmiş olsun öncelikle inşallah hemen iyileşirsin:71:

kendi adımada çok teşekkür ederim.:69:

cok gecmis olsun canim

cnm bnm çok geçmiş olsun ödem neden oluştu acaba
dr da demişdir muhakkak tuzlu şeylerden hatta ağrı kesicilerden bile uzak dur

Back