• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:59: kilo verdiğim halde takııma artı olarak zararda bulunucam yani :( eski tartıma göre bildirim yapsam ? yada bu hafta yapmasammı bildirim ? takımımı geriye düşürmek istemem ..:78:

problem değil
derecelik değilz zaten bu hafta
sıkma canını

bu arada biizm kaptan nede :1. yoksa yine cuma olduğunu unuttumu :53::33:
hem kilo bildirimi yok hmde kendisi yok:30:

nese gelince görüşürüz senle kaptan:23:

8. TAKIM * *195.ETAP SONUÇLARI**
azra_sila ( 121,0 / 122,0 / -1,0 / -0,83% )

çokoprens ( 55,0 / 55,0 / 0,0 / 0,00% ) mezun olmak istiyor:65:
handerya ( 69,7 / 69,7 / 0,0 / 0,00% )
sevgilim_benim ( 62,0 / 61,5 / 0,5 / 0,81% )
mellina (67,0) geri dönmek üzere ayrıldı
xetrax ( 63,6 / 63,6 / 0,0 / 0,00% )
papatya89 ( 62,4 / 61,5 / 0,9 / 1,44% )
senaygunergul ( 59,6 / 59,0 / 0,6 / 1,01% )
gulsenbasak ( 73,0 / 74,4 / -1,4 / -1,92% )
batuhanim ( 97,0 / 97,0 / 0,0 / 0,00% )
nightwinglover ( 77,6 / 77,6 / 0,0 / 0,00% )
AySeCeYlİn ( 63,3 / 63,9 / -0,6 / -0,95% ) eski üye
elif190 ( 65,2 / 62,5 / 2,7 / 4,14% ) yeni üye
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 869,4 / 867,7 / 1,7 / 0,20% )

liste bu kızlar derece olmaz sanmıyorum ama elifcim büyük ihtimal birinci birinci olamasada eminm derece alır

bn şimdilik kaçar
paylaşım alanına birazdan da ekliceem listeyi
akşam 5 gibi sonuç listelerine bakarsanız görürüsünz kaçıncı olduğumu büyük ihtimal geç gelirim bn eve

Tesekkür ederim nightwinglower bana istedigin sekilde hitap edebilirsin canim.. xetra aslinda nickim tam olarak. xetra olmadigi icin xetrax dedim bende :1: avrupada ünlü bir borsa sirketinin ismi xetra :40:

grubun samimi ve sicakkanli insanlarla dolu oldugundan hic süphem yok... umarim zamanla senin gibi diger güzel insanlari da tanimaya baslarim :34:

Diyet olarak özel bir sey uygulamiyorum canim. Benim icin önemli olan saglikli ve kisa sürede geri almayacak sekilde kilo verebilmek. Sadece kilo almama sebep olabilecek seyleri hayatimdan cikarip yerine baska alternatifler buldum. Yoksa düzenli bir yemek planini uygulayamiyorum malesef :50: .

Neler mi yapiyorum.. Beyaz ekmegi hayatimdan cikardim. Siyah ekmek yiyorum, yemek yaninda canim ekmek yemek isterse eger... kola ,redbull ,icetea gibi icecekler yerine taze sikilmis karisik meyve suyu iciyorum( havuc,elma,portakal,mandalina,erik). Katiyagi mutfagimdan cikardim zeytinyagi kullaniyorum sadece. etli yemeklerle fazla aram olmadigi icin sebze yemeklerini seve sevine yiyorum. haftada bir kez taze balik ,bir kez tavuk , bir kez de kirmizi et yemeye calisiyorum. Cay,türk kahvesi ,sahlep ,bitki caylari ,nescafe gibi icecek alternatiflerimi ana ögünlerden daha cok seviyorum :1: zaten orta okuldan beri hic bir icecegi sekerli icemedigim icin bu konuda avantajim var :66:

Ara ögünler yapip birseyler yiyemiyorum unutuyorum ya da canim istemiyor meyve filan yemek. Cay ,kahve icmeyi seviyorum ögün aralarinda. 3 ana ögünüm yok malesef 2 ana ögünüm var :14: saat 10 bucuk gibi kahvalti , aksam 5-6 arasi da aksam yemegim var. aksam 6 dan sonra icecekler disinda hic birsey yemiyorum .

Bunlarin disinda diyete baslamaya karar verdigim günden beri kafamdaki yemek mantalitemi degistirdim :61: yemek yemeyi karin doyurmak degil lezzet almak olarak görmeye basladim. Aksam yemeginde asiri etli ya da yagli olmayan yemek tarifleri yapiyorum kendime. Bu tarifleri farkli kültürlerin mutfaklarindan alarak degisik tatlari deniyorum mutfagimda . Cin ,kore , fransiz, alman mutfaklari gibi... Uzak dogulular gibi Cubukla yiyorum yemeklerimi :1: Saglikli ve düzenli beslendigim hissimi yemek yerken de hissetmis oluyorum sanki :66:

ve unutmadan gece uyumadan önce zayiflatma caylarindan iciyorum bir bardak . Bulgaristandan bir arkadasim getirdi cok ise yaradigini söyledi. Gercekten de ise yariyormus memnunum... Günü bir bardak ilik su ile baslayip bitiriyorum.Canim istedikce ve aklima geldikce su icebiiyorum gün icinde.

Spor olarak malesef azimli bir insan degilim , yapabildigim günlük yarim saat pilates ya da canim pilates yapmak istemiyorsa 1 saat nehir kenarinda yürüyorum aksamlari.

Yalniz yasadigim icin mutfagima sadece o gün yiyecegim seyleri aliyorum. Cocuk ,es derdim yok kalorili yemekler yapip da canim isterse gibi korkum yok :66:

2 haftadir böyle devam ediyorum 4. kilomu verdim sükür. her hafta bu sekilde kilo verebilirsem hic olmadi 1 kilo verirsem 2 ayda istedigim kiloma kavusurum diye ümit ediyorum...

hepimize saglikli kilo vermeler diliyorum :34:

Sweetelaa aramiza hosgeldin... Canim yaa senin yazdiklarini okuyunca kendimin ilk yazdigi tanitim yazisini okuyormus gibi oldum :53: Bir insan bana bu kadar mi benzer dedim durdum:1::1: cok kusura bakma ama bu benzerlik acayip sasirtti beni.. 8. takimla uzaktan yakindan daha önce bir ilgin oldu mu ?? Vakitsizligime ragmen gecmisteki bu yazimi buldum ve ekledim sormak icin.. :52::53:

grubun SENİN GİBİ samimi ve sicakkanli insanlarla dolu oldugundan hiç haberim yoktu

umarim zamanla senin gibi diger güzel insanlari da tanimaya baslarim Diyet olarak özel bir sey uygulamiyorum canim.
boyum uzun oldugu ıcın ve kemik yapım iri oldugu ıcın azıcık kılo alsamda hemen göze batıyordu. dıyetısyenlere cok gıttım ve verılen dıetlerı sporlar bırebır uygulayarak istedıgım kıloya dusuyordum pekı neden mı gerı alıyorum? galıba ben bıraz tuhafım :) cunku uzgun oldugum zamnlarda bazı ınsanlar gıbı yeme ıcmeden kesılemıyorum aksıne o donemlerde oyle bır ıstah gelıyorkı anlatamam doymak nedır bılmıyorum:) oyuzden ( ALLAH DERT SIKINTI SAGLIK SORUNLARI VERMESIN) AMA SIKINTIDAN ZAYIFLAYAN INSANLARA OLDUM OLASI IMRENIRIM:) DUN UYE OLDUM GRUBA. NEDENMI? tartıldım 98 kılo oldugumu gorunce b-bır gercekle yuzleştım. ben dur demeden kıloları almaya devam edecegım. oyuzden TEKRAR VE SON OLARAK BU SURECE SIZINLE BIRLIKTE BASLAMAK ISTEDIM. dıyetısyene gıtmıyorum cok zorlanırsan 1-2 hafta sonra profesyonel yardım almaya baslıyabılırım ama sımdılık kendım yapmak ıstıyorum bunun ıcın yapacaklarım ıse; Sadece kilo almama sebep olabilecek seyleri hayatimdan cikarip yerine baska alternatifler bulacagım duzenlı bır yemek programı uygulamaya baslıycam sabah kahvaltı yapan bırı dıılım bunu degıstırcem. yanı hepımızın bıldıgı gıbı 6 ogun yıyıp zayıflayacagım:)

Neler mi yapiyorum.. Beyaz ekmegi hayatimdan cikardim. Siyah ekmek yiyorum, yemek yaninda canim ekmek yemek isterse eger... zeytinyagi kullaniyorum sadece. eti cok sevmedıgım ıcın sebze yemeklerini seve sevine yiyorum. haftada ,bir kez tavuk , bir kez de kirmizi et yemeye calisiyorum. Cay,türk kahvesi ,sahlep ,bitki caylari ,nescafe gibi icecek alternatiflerimi ana ögünlerden daha cok seviyorum ara ogunlerım de yesıl elma yemeye gayret edecegım hem zyıflattıgına ınanıyorum hemde saglıklı olduguna... kısacası yapmam gerkenlerı yapacagım yapmamam gerekenlerı yapmayacagım.bugun ıtıbarıyle basladım ( 98 kıloyla) her cuma tartılıp sıze bıldırecegım

aaa her gun en az 30 dk yuruyus yapmaya karar verdım ama her yuruyus yaptıgım gune 10 dk ekleyerek yanı bugun 30 dk yaptıysam yarın 40 dk yapacagım.soylemeyı unuttum her sabah ve aksam yemegınden once elma bal su karısımını ıcmeyede basladım bılmıyorum faydası olacakmı ama bır deneyım denemekden ne cıkar demı:67:
merak ettıgınız baska bır sey varsa seve seve cevaplarımm.
kısaca anlatmaya calıstım sımdıden her sey ıcın cok tesekkur ederım. hepımıze saglıklı kılolar vermeyı dılıyorumm.

çokocum izninle seni mezun edecem
istediğin rakama ulaştın zaten bir karne al
zaten yine istediğin zaman istediğin takıma girebilirisn

yarın mezun edecem seni anlıcan

tamam canım...ama ben burdan fazla uzak kalamam en geç nisanda burdayım...daha büyük hedeflerle..

güldencim başta sana olmak üzere:81: herkese teşekkürler...bu takım olmasaydı bu rakamları göremezdim:74:...

darısı tüm takım arkadaşlarımın başına...umarım en kısa zamanda istedikleri rakamları görüp mezun olurlar...:71::71::71::80:

liste bu kızlar derece olmaz sanmıyorum ama elifcim büyük ihtimal birinci birinci olamasada eminm derece alır

bn şimdilik kaçar
akşam 5 gibi sonuç listelerine bakarsanız görürüsünz kaçıncı olduğumu büyük ihtimal geç gelirim bn eve

ellerine emegine saglik canim

tamam canım...ama ben burdan fazla uzak kalamam en geç nisanda burdayım...daha büyük hedeflerle..

güldencim başta sana olmak üzere:81: herkese teşekkürler...bu takım olmasaydı bu rakamları göremezdim:74:...

darısı tüm takım arkadaşlarımın başına...umarım en kısa zamanda istedikleri rakamları görüp mezun olurlar...:71::71::71::80:

hadi hayirli olsun canim umarim tekrar kilo almaz ve bu kilonu korursun

evet kizlar karar verdim gittim alisveris yaptim ve
yarin limonata diyetine basliyorum ama gün ve gün degil cuma günü bildirecem sonucunu
9 gün yapmayi planliyorum bakalim insallah iyi bir sonuc alirim buna bu ara cok ihtiyacim var

o şuruptan da aldın mı?
hadi bakalım canım inşallah sağlıklı bir şekilde kalıcı olarak verirsin kilolarını :16::66:

o belliydi zaten canım :65: hani bana yaklaşacaktın ne oldu???
bak senin gazınla kaçmaya başlamıştım ama böyle tek başıma zevkli olmuyor :61::66:

Bu hafta tembel oldugumu söyledim.. hic spor yapmadim diyebilirim.. cok dikkatli düzenli kalori de sayamadim.. ama bundan sonraki haftalarda daha hizli kosacagim sana yetismek icin :1: ayrica tebrik ederim hayatim bu hafta güzel sonuc almissin :54: darisi basima insllah

evet kizlar karar verdim gittim alisveris yaptim ve
yarin limonata diyetine basliyorum ama gün ve gün degil cuma günü bildirecem sonucunu
9 gün yapmayi planliyorum bakalim insallah iyi bir sonuc alirim buna bu ara cok ihtiyacim var

Elifin diyeti mi bu canim ?? ahornsirup u bulabildin mi ?? Bulduysan eger nerede buldun :61:

bn şimdilik kaçar

çok teşekkür ederim canm. kaçıncı olmuşuz?? nerden bakılıyor... o kadar sevndmki takımım adına. :66:

tebrik ederim elifcigim takimin gururu oldun,hadi gözümüz aydin bekledigimiz sonucu aldik :66::66::66::64::nazar::nazar::nazar::nazar: limonata diyeti sana 1 .ligi hediye etti :34:

çok teşekkür ederm canm benm. 1. mi olmuşum.. yaşasın 8. takım..:D artık benm 4 ay limonata diyeti yapmam yasak kızlar... o yzden bu akdar hızlıda veremem sanırım... inşallah darısı sizlerin gelecek hafta 8. takımın başına.:kkk:

Back