Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydin takim arkadaslarim Handerya'yi ve kilo veren tüm arkadaslarimi tebrik ederim..
64 olan kilom bu hafta 63,6 :87: eskisi gibi haftada 1 kilo verme günlerimi göremeyecegim galiba :44: canim sagolsun deyip gramlarla idare edecegim.. gec olsun da güc olmasin takimimiza bol basarilar diliyorum !!!
başkanım aman kendini ve kızını koru bu gripten..iyi dileklerin için teşekkürler..
güldencim ben yukarıya yanlış yazmışım...kilom 55.00...
geldim geldim yetişebildim sonunda kilomu bildiriyorum59.6
Herkese günaydın hanımlar :)
Kilo veren hanımları çok tebrk ederim
Azracım ben kilo bildiriyor muyum? :26:
Eğer listede belirteceksen 80.6 ile bıraktım, şu an 77.7 yim. Sen nasıl uygun görürsen öyle olsun :)
başkanım aman kendini ve kızını koru bu gripten..iyi dileklerin için teşekkürler..
tebrk ederim gram gram ver ama ver yaniii
çok teşekkür ederim zor bi haftaydı ama güzel bir sonuç aldım
tebriklerazrasilam tatlim ben 62.0 ciktim tartida bu sabah gecen haftalari saymiorum regldim hastaneden felan gecti haftaya daha guzel olur ins
Günaydınnn kızlarrr..
hemen kilo bildirimimi yapıyım..güldencim bu hafta senin de tahmin ettiğin gibi 6 lı hanelere adım attım nihayet yıllardır (yani evlendikten sonra görmez olmuştum) hafta içi daha iyi rakamlar görmüş olsam da dün biraz fazla kaçırdığım için bugün itibarıyle 69.7olsun başında 6 sı olsun bu hafta bana yeter..
kaç gündür düğün alışverişi vs uğraşıyorum elbise seçemedim hala..yani elimde var 2-3 elbise ama yakıştıramadım bir türlü içime sinmedi belki resim ekleyip sizden de yorum alırım
gözün aydın ..bende biran önce 6 lı rakamlara geçeyim istiyorum :) elbiselerini merak ettim eklede bakalım
Güldencim xenicalı hala kullanıyormusun bi faydası var mı merak ettim.. o bahsettiğim kullanan arkadaşım veremedi(tabi boğazını tutmamış o ayrı) sen de durumlar nasıl? şimdi golden mix diye bi ilaç almış 3 günde 2 kilo gitti diyor..ben ilaç taraftarı değilim ama merak da ettim açıkcası..
çok geçmiş olsun dikkat ette bronşite filan çevirmesin verdiğin kilolar içinde tebriklergünaydın kızlar...bu hastalık beni perişan etti...hergün daha iyi olacağım ümidiyle uyanıyorum daha kötü oluyorum...dün yine dr.a gittim keçi gribi olmuşum...15 gün sürer dedi dr..aman çevremnizde grip olanlar varsa uzak durun...o kadar kötü bir hastalık ki...bir türlü geçmiyor...
bu haftaki kilom 55.6...
xetrax tebrikler tatlım çok güzel ilerliyosunGünaydin takim arkadaslarim Handerya'yi ve kilo veren tüm arkadaslarimi tebrik ederim..
64 olan kilom bu hafta 63,6 :87: eskisi gibi haftada 1 kilo verme günlerimi göremeyecegim galiba :44: canim sagolsun deyip gramlarla idare edecegim.. gec olsun da güc olmasin takimimiza bol basarilar diliyorum !!!
geldim geldim yetişebildim sonunda kilomu bildiriyorum59.6
söyle bakalım kaça bölsün seni azraHerkese günaydın hanımlar :)
Kilo veren hanımları çok tebrk ederim
Azracım ben kilo bildiriyor muyum? :26:
Eğer listede belirteceksen 80.6 ile bıraktım, şu an 77.7 yim. Sen nasıl uygun görürsen öyle olsun :)
seni kaça böleceğiz onu söyle
tebrikler handerya 6 lı rakamları bende dört gözle bekliyorum :) elbiseerinide merak ettim eklede görelim belki fikirde veririzGünaydınnn kızlarrr..
hemen kilo bildirimimi yapıyım..güldencim bu hafta senin de tahmin ettiğin gibi 6 lı hanelere adım attım nihayet yıllardır (yani evlendikten sonra görmez olmuştum) hafta içi daha iyi rakamlar görmüş olsam da dün biraz fazla kaçırdığım için bugün itibarıyle 69.7olsun başında 6 sı olsun bu hafta bana yeter..
kaç gündür düğün alışverişi vs uğraşıyorum elbise seçemedim hala..yani elimde var 2-3 elbise ama yakıştıramadım bir türlü içime sinmedi belki resim ekleyip sizden de yorum alırım
Güldencim xenicalı hala kullanıyormusun bi faydası var mı merak ettim.. o bahsettiğim kullanan arkadaşım veremedi(tabi boğazını tutmamış o ayrı) sen de durumlar nasıl? şimdi golden mix diye bi ilaç almış 3 günde 2 kilo gitti diyor..ben ilaç taraftarı değilim ama merak da ettim açıkcası..
tebrikler
çok geçmiş olsun dikkat ette bronşite filan çevirmesin verdiğin kilolar içinde tebrikler
xetrax tebrikler tatlım çok güzel ilerliyosun
söyle bakalım kaça bölsün seni azra
Papatya89 ile dün konustugumuzda kilo bildiriminin ayni olacagini söylemisti kaptanim.. regl oldugu icin kilo vermis görünmüyormus !! Kesin bir aksilik olmustur da gelememistir :44: mellina 3 gündür filan ortalarda görünmüyor