• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geçmiş olsun cnm annene
senden ricam paylaşımını artırman
ve cumaları mümkün mertebe kaçırmaman yada en azından önceden bana haber etmen

haklisin tatlim ama 4 gundur hastanedeydim nete girme vaktim olmadi kusura bakma olurmu daha cok dikkat edicem ins:16:

saol cnm bnm amin inaşalalh
sana da ALLAH kavuştursun cnmm
boşluğa düşmüşsündür
ama ki bizler varız ne zmn dönüyorsun

yardımcım bak takım da kalabalıklaştı sana ihtiyaccım var artık

azracım döneceğimde kg aldım listeye girmeyeceğim vermeden öyle çok yedim ki tatlı pasta profeterol vs. ama burdayım artk inş.
bugün sabah
2 hşlanmış yumurta 2dilim ekmek peynir 2 dilim salam çay
öğlen
kaju fıstık meyveli soda
şimdide brokoli pişiriyorum

azracım döneceğimde kg aldım listeye girmeyeceğim vermeden öyle çok yedim ki tatlı pasta profeterol vs. ama burdayım artk inş.
bugün sabah
2 hşlanmış yumurta 2dilim ekmek peynir 2 dilim salam çay
öğlen
kaju fıstık meyveli soda
şimdide brokoli pişiriyorum

cnm şuan kaç kilosun
söle4 bir bana

bugünki menüm kızlar:

sabah:
Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4
Ayva reçeli 20 GRAM 41.2
Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
Beyaz Peynir 30 GRAM 75

ara:
Elma 1 ADET 60
öğle:

Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5

ara:
Cappuccino Original (nescafe) 1 adet 80
Yoğurt (yağsız) 30 GRAM 15

akşam:
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Yumurta (haşlanmış) 100 GRAM 158
Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
Izgara Tavuk Baget 1 ADET 33

aradada bunları yiycem:
Portakal 1 ADET 50
Elma 1 ADET 60

Toplam:1014kalori

Spor: 2saat yürüyüş:16:

hemen bugün ne yediğimi yazıyım kızlar. gündüz 2 pastırma 1 dilm kepek ekmekle yedim hemen evden çıktım. tüm gün dışardaydım. koşuşturdum. akşam da 1 bçk lahmacun yanına da ayran yedim. her istediğimi yiyiorum aslında. günlük az öğün yesemde istediğimi yiyorum. 500 gram daha vermişim bu sabah tartıldım. 65 olmuşum. çok mutluym kızlar. asıl çıkışı salı gününden sonra yapıcam:47:

Son düzenleme:
ayşem bn çok daha fazla sanmıştım
1,5kg almışsın
verirsin cnmmm
ne bileyim çok moralim bozuldu azracım uzun süredir 62.8 dim sadece regl dönemlerinde 63 lerde oluyordum oda bitince düşüyordum hemen 62.8 e.
64 küsürleri hatta 65 sayılır görünce çok canım sıkıldı ama hakkettim öyle yersen böyle olur,dilim dilim yaş pastaları,tatlıları:20:

hemen bugün ne yediğimi yazıyım kızlar. gündüz 2 pastırma 1 dilm kepek ekmekle yedim hemen evden çıktım. tüm gün dışardaydım. koşuşturdum. akşam da 1 bçk lahmacun yanına da ayran yedim. her istediğimi yiyiorum aslında. günlük az öğün yesemde istediğimi yiyorum. 500 gram daha vermişim bu sabah tartıldım. 65 olmuşum. çok mutluym kızlar. asıl çıkışı salı gününden sonra yapıcam:47:

elifcim
zaten takımdasın da :1: sadece listeye giremedin
onun da tek sebebi cuma günü en geç saat 11 e kadar kilo bildirimnde bulun
her daim paylaşımların güzel daim et
listeye girersin cnmm,cumayı unutma sadece o çok önemli

malesef yine gece kusu oldum :59: sabah 7 de uyaninca gündüz 1 bucuk saat uyumustum malesef gece uykumu aldi :59: internette geziniyorum uykum gelsin diye.. yararli bilgiler okudum takimimla paylasayim dedim

Metebolizmanin calisma hizini arttirmak dogal olarak daha cok kalori harcamamizi sagliyor.. bunun icin de mümkün oldugu kadar cok hareket halinde olmak gerekiyormus. oturmak yerinde ayakta durmak ,ayakta duruyorsak daha dik durmak gibi.. ve bol bol su icmemiz gerekiyormus. Her idrara cikista vücut 35 kcal. harciyormus :1: vücuttaki tüm kimyasal islemler su ile yapilirmis, kalori kaybini kolaylastiriyor ve tokluk hissini arttiriyormus.. günde en az 1 bucuk en fazla 2 bucuk -3 litre saf su icmek gerekiyormus !!! artik buna cok dikkat edecegim, bundan böyle spor yapmak kadar önemli günlük icecegim su miktari :66::66::66:

güzel paylasimin icin tesekkür ederim:71:

merhaba kızlar ben geldim kaç gündür hastanedeydim annem rahatsızlandı guatr hastası aç karnına ilaç içmiş çok kötü oldu apar topar götürdük dün gece çıktık hastaneeden şimdi ii allaha şükür uğrayamadım burayada:93: kusuruma bakmayın gece tartıldım gelince tok karnıma 63.1 geldim önce 64.8 felan geliodum hiç doğru dürüst bişi yiyemedim zaten abur cuburla geçiştirdim hep hastanede bugünden sonra yeniden full devam edicemm bugün diyetime geri başladım:58:

cok gecmis olsun insallah yakin zamanda düzelir insallah

bugünki menümü paylasim
kalori hesaplamadim bugün

sabah
domates
salatalik
kepek ekmegi 1 dilim
kk beyaz peynir
sekersiz cay

ara

elma

öglen

1 peynirli pogca

ara

portakal

aksam

1 kase mercimek corbasi
2 kasik et sote
2 kasik pilav
yesil salata

spor 60 dakika pump it up
3 litre su

spor toplam 120 dakika

mevlidkandilidua.jpg

selam kızlar nasılsınz öncelikle herkezin mevlit kandili mübarek sevgilier günü kutlu olsun herkeze boooolll sevgi dolu bir gün diliyorum sabah kalkıp oğluşumu hazırladım ve 15 günlük tatilimiz bitti(15 gün benm için çok daha yorucu geçti)onu okula gönderdikten sonra bi saat daha ketirdim iyi geldi sonrakahvaltı menüm:1.çay az ekerli.1kk peynir 1domates 1 diim ekmek az yağ ile yapılmış omlet :56::56::56:tai işe gelirken 20 dakika yürüyüş öğlen için yanımda müsli getirdim akşama yayla çrbası ve kabak yemeği bakalım bu arada hafta başı olduğu için söyliiim bugün itibariyle kilom 60.8 bi inemedim şu 60 ın altına ama bu arada 5 kilodan fazla vermişim ama çokta belli değil bir 5daha gitmasi lazım:66::66::66::66::66::66:şimdilik bu kadar görümek üzereeeeeeeeeeee:79::79::79::79::79::79:

Back