geçmiş olsun cnm annene
senden ricam paylaşımını artırman
ve cumaları mümkün mertebe kaçırmaman yada en azından önceden bana haber etmen
saol cnm bnm amin inaşalalh
sana da ALLAH kavuştursun cnmm
boşluğa düşmüşsündür
ama ki bizler varız ne zmn dönüyorsun
yardımcım bak takım da kalabalıklaştı sana ihtiyaccım var artık
azracım döneceğimde kg aldım listeye girmeyeceğim vermeden öyle çok yedim ki tatlı pasta profeterol vs. ama burdayım artk inş.
bugün sabah
2 hşlanmış yumurta 2dilim ekmek peynir 2 dilim salam çay
öğlen
kaju fıstık meyveli soda
şimdide brokoli pişiriyorum
elifcim listelerini beğeniyorum
ama ki takıma girmek istemiyormusun sen
cuma günü senden bildirim rica ediyorm
söylemesem olmaz mıcnm şuan kaç kilosun
söle4 bir bana
söylemesem olmaz mı:18:
64.8
ne bileyim çok moralim bozuldu azracım uzun süredir 62.8 dim sadece regl dönemlerinde 63 lerde oluyordum oda bitince düşüyordum hemen 62.8 e.ayşem bn çok daha fazla sanmıştım
1,5kg almışsın
verirsin cnmmm
hemen bugün ne yediğimi yazıyım kızlar. gündüz 2 pastırma 1 dilm kepek ekmekle yedim hemen evden çıktım. tüm gün dışardaydım. koşuşturdum. akşam da 1 bçk lahmacun yanına da ayran yedim. her istediğimi yiyiorum aslında. günlük az öğün yesemde istediğimi yiyorum. 500 gram daha vermişim bu sabah tartıldım. 65 olmuşum. çok mutluym kızlar. asıl çıkışı salı gününden sonra yapıcam
malesef yine gece kusu oldumsabah 7 de uyaninca gündüz 1 bucuk saat uyumustum malesef gece uykumu aldi internette geziniyorum uykum gelsin diye.. yararli bilgiler okudum takimimla paylasayim dedim
Metebolizmanin calisma hizini arttirmak dogal olarak daha cok kalori harcamamizi sagliyor.. bunun icin de mümkün oldugu kadar cok hareket halinde olmak gerekiyormus. oturmak yerinde ayakta durmak ,ayakta duruyorsak daha dik durmak gibi.. ve bol bol su icmemiz gerekiyormus. Her idrara cikista vücut 35 kcal. harciyormusvücuttaki tüm kimyasal islemler su ile yapilirmis, kalori kaybini kolaylastiriyor ve tokluk hissini arttiriyormus.. günde en az 1 bucuk en fazla 2 bucuk -3 litre saf su icmek gerekiyormus !!! artik buna cok dikkat edecegim, bundan böyle spor yapmak kadar önemli günlük icecegim su miktari
merhaba kızlar ben geldim kaç gündür hastanedeydim annem rahatsızlandı guatr hastası aç karnına ilaç içmiş çok kötü oldu apar topar götürdük dün gece çıktık hastaneeden şimdi ii allaha şükür uğrayamadım burayada:93: kusuruma bakmayın gece tartıldım gelince tok karnıma 63.1 geldim önce 64.8 felan geliodum hiç doğru dürüst bişi yiyemedim zaten abur cuburla geçiştirdim hep hastanede bugünden sonra yeniden full devam edicemm bugün diyetime geri başladım
elifcim
zaten takımdasın dasadece listeye giremedin
onun da tek sebebi cuma günü en geç saat 11 e kadar kilo bildirimnde bulun
her daim paylaşımların güzel daim et
listeye girersin cnmm,cumayı unutma sadece o çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?