• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menümü yazmadan önce düzensiz beslendigim bir gün oldugunu söylemem gerek.. uyaninca dus yaptim sonra evi temizlerken buldum kendimi baktim saatler gecmis kahvalti yapmamisim.. Sonra birseyler yedim ama ögle yemegi mi aksam yemegi mi bilemiyorum :61:

Uyaninca 3 su bardagi su

1 portakal

2 ceviz

1 bucuk tabak karnabahar/brocoli yemegi

1 kutu activa yogurt

cips ve un helvasindan yedim aksam 6-7 arasinda :59: tam miktar söyleyemiyorum tartmadim :59: arkadasim yerken canim cekti bende yedim.. yarin ve sonraki günler bu kacamagimi telafi edecegim arkadaslar. Kalori hesabi yapmaya hevesim olmadi bu aksam helva ve cips yedikten sonra..Sanirim günü fazla koloriyle tamamladim. :59:

merhaba etra bende senin takipçilerindenim. canını sıkmamanı söylmek isterim ziraaa 3 gündür cips yedim tatlı yedim vs. vücut az yemeğe öyle bir alışmışki... dedim kesn yarın 1 kilo fazla kalkarım bide ne göriim 100 gram gitmiş.:32: herzaman yenmediği sürece sanki şok etkisi yapıyor.

böle bölük pörçük oldu ama bide menümü yazıyım.

sabah bir dilim kepek ekmeği çok az peynir 1 domates 1 salatalık 2 zytin.

öğlen kaşarlı köfte yedim.(tamam pişmanım..:43: neden sadesini yemediysem..) yanına ayran.

akşama doğru bir mandalina yedim

akşam da işkembe çorbası içtim içine yap atmadım sarımsak sosuyla sadece.

4 5 adette cips...

kendime bir dur demem lazım biliyorum. ama hevesimi aldım..son 4 gündür yediğim cipsler tatlılar beni 2 hafta idare eder.:1:

merhaba etra bende senin takipçilerindenim. canını sıkmamanı söylmek isterim ziraaa 3 gündür cips yedim tatlı yedim vs. vücut az yemeğe öyle bir alışmışki... dedim kesn yarın 1 kilo fazla kalkarım bide ne göriim 100 gram gitmiş.:32: herzaman yenmediği sürece sanki şok etkisi yapıyor.

Tekrar hosgeldin Elifcigim :3:.. bilgisayarindaki virüs problemini halletmissin sonunda :34: verdigin moral icin de tesekkür ederim canim. kendime verdigim cuma günü ödülü olsun yedigim cips ve helva :78: insallah harika bir hafta gecirip vicdan sizimi dindirecegim :44:

Bugünkü menümü yazmadan önce düzensiz beslendigim bir gün oldugunu söylemem gerek.. uyaninca dus yaptim sonra evi temizlerken buldum kendimi baktim saatler gecmis kahvalti yapmamisim.. Sonra birseyler yedim ama ögle yemegi mi aksam yemegi mi bilemiyorum :61:

Uyaninca 3 su bardagi su

1 portakal

2 ceviz

1 bucuk tabak karnabahar/brocoli yemegi

1 kutu activa yogurt

cips ve un helvasindan yedim aksam 6-7 arasinda :59: tam miktar söyleyemiyorum tartmadim :59: arkadasim yerken canim cekti bende yedim.. yarin ve sonraki günler bu kacamagimi telafi edecegim arkadaslar. Kalori hesabi yapmaya hevesim olmadi bu aksam helva ve cips yedikten sonra..Sanirim günü fazla koloriyle tamamladim. :59:

tatlım hiçbişi yememişsinki :) o yediğin helva ve cips içinde üzülme hem erken yemişsin hemde onların dışında çok az kalori almışsın :34:
bu arada sözlerin koltuklarımı kabarttı :62: inşallah bu takımda daha çok kilolar veririz hep beraber :16:

sonunda aranıza geri dödüm kızlarr:52: bu hafta bilgisayarımın azizliğine uğradım ve giremedim pek sık. akçaağaç şurubu arıyordum ne zamndır bulamadm hiç bir yerde bende netten sipariş verdim biraz önce umarım pazartesiye gelir.:27: :56:

hadi bakalım :) kolay gelsin inşallah güzel kilolar verip bizede anlatır tavsiye edersin :34:

tatlım hiçbişi yememişsinki :) o yediğin helva ve cips içinde üzülme hem erken yemişsin hemde onların dışında çok az kalori almışsın :34:
bu arada sözlerin koltuklarımı kabarttı :62: inşallah bu takımda daha çok kilolar veririz hep beraber :16:

diyet yaptigim süre boyunca az da olsa yemedim abur cubur.. fazla alisik degilim böyle kalorili seyleri
yemeye.. ayda yilda bir yersem de vicdanim sizim sizim sizliyor iste :44::44: ama güzel olan birsey var... ne zaman kalorili birsey yesem dibe vurdugumu hissediyorum sonra hemen kendimi toplayip ayaga kalkiyorum ,daha güclü devam ediyorum diyetime :21: :87:

diyet yaptigim süre boyunca az da olsa yemedim abur cubur.. fazla alisik degilim böyle kalorili seyleri
yemeye.. ayda yilda bir yersem de vicdanim sizim sizim sizliyor iste :44::44: ama güzel olan birsey var... ne zaman kalorili birsey yesem dibe vurdugumu hissediyorum sonra hemen kendimi toplayip ayaga kalkiyorum ,daha güclü devam ediyorum diyetime :21: :87:

offf ben dibe vurmaktan korkuyorum ,bidaha toparlanamam diye :18:

Canim takim arkadaslarim... malesef bu aralar varligimi eksik ediyorum buralarda :61: ama en kisa zamanda sahalarda daha güclü ve daha cok görünecegim sözü veriyorum size :1: :54:

Kilo veren tüm arkadaslarimi tebrik ediyorum.. veremeyenlere de caniniz sagolsun diyorum. Haftaya kadar su kilolarin bir kismini silkinip atin üzerinizden lütfen !!!

Nightwingloverim sabirsizlikla 70 li sayilardan müjde verecegin günü bekliyorum.. Bu hafta sporu biraz arttir ya da ne bileyim dans et filan da sevindir bizi canim yaa :54: senin yazdiklarini okurken gözüm hemen tickerine gidiyor walla :1: tarafimca takiptesin :51:

Azrasilam nisan telasi girdi araya folklore de gidemedin :59: folklor hevesin gitmedi dimi canim ? lütfen bana pozitif seyler söyle .. :54:

Batuhanim ve gülsenbasak ikinizi de alninizdan öpmek istiyorum :52: :54: bu hafta menü paylasimlarinizla ,yaptiginiz yürüyüs ve sporlarla en önemlisi verdiginiz kilolarla takimin gururu onuru oldunuz !! :nazar::nazar: Bu azminizi ,kararliginizi Allah daim etsin ve sizi takimdan eksik etmesin :16::16:

Mellinacigim gecmis olsun canim.. En kisa zamanda iyilesmis ,psikolojik biyolojik yönden güclü kuvvetli olarak aramiza katilirsin insallah !! :70: hemen iyiles gel callanetics muhabbeti ve yarisi yapacagim seninle her gün :21: bu aralar yogun oldugum icin callanetics topic igine de hic bakamadim. Sen olursan yanimda beraber daha düzenli callanetics yapabiliriz ?? :44:

Papatya89 bu hafta önceki haftalar gibi olmamis malesef kilo verememissin :59: haftaya senden umutluyum... acele et bak yoksa yanina gelecegim ayni kiloda olacagiz :1: :33: :54:

Cokoprensim :3: bu yazdigim mesaji okursan eger sana diyecegim tek seyim var tüm yediklerin afiyet olsun hayatim :1: :1: Anne yemeklerinden esirgeme kendini ,benim yerime de ye :36: Tatilin biter bitmez dön hemen aramiza ama !!:3:

Handerya basiniz sagolsun canim :59: Allah rahmet eylesin.. Umarim kendini en kisa zamanda toplayip bize katilirsin...

Diger takim arkadaslarim Sevgilim benim, izemizgi ,senaygunergül arkadaslarim icin diyecek söz bulamiyorum.. Belki sizin bize söyleyecekleriniz vardir ??

Eveeetttt tüm takimm arkadaslarima bol azimli ,bol sporlu , az ve saglikli yemeli bir hafta diliyorum !! :66::66::66:
Sizleri seviyorum...:54::54::54:

cok sagol güzel dileklerin icin bu takim oldugu sürece allahin izniyle kilolarimi vermeden gitmeye niyetim yok insallah beni mezun eder bu takim
tekrardan o güzel yüreginden cikan sözler icin tesekkürler

Ben burdayim gülsenbasak !!!! hava cok güzel burada yaa...Bahar havasi var disarda. gezmeye gidiyorum ben.. ayrica sevgililer günü hediyesini alan ilk kisi benim sanirim :1::1: cok mutluyum bugün:66::66::66:

ohh güle güle kullan hediyeni :) o zaman şimdidensevgililer günün kutlu olsun , mutluluklarrr... :16:

Bugün listem biraz dengesiz oldu gibi.

sabah
2 dilim kepekli ekmek
tek şekerli çay
25 gr peynir

ara
tek şekerli kahve

öğlen
350 gr yağsız yoğurt
1 simit
tek şekerli çay

ara
300 gr yağsız yoğurt

akşam
3 dilim kepekli ekmek
2 adet çok az yağda kızartılmış yumurta

yemekten 20-30 dk sonra
100 ml sütlü ve iki şekerli kahve

ara (saat 20-21 gibi)
1 muz

toplam: 1475 kalori

bende günün büyük kısmını dışarda geçirdim bol bol mağaza gezdim ama bişey almadım :) zayıflayınca varya kimse tutamaz beni :52:

sabah:1 dilim beyaz ekmek
3 çatal peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
çay (şekersiz)

1 portakal

öğlen:
1 simit
150 kalorilik çikoo

akşam: 1 küçük tabak tavuklu mantar (yağsız pişirdim )
1 dilim kepek ekmeği
yağsız salata

Listemde değişiklik yaptım.
3 dilim yerine 2 dilim çavdar ekmeği yedim.
Yağda kızartılmış yumurta, sütlü kahve ve ara öğün olarak yer alan muzu listeden çıkarıp bunların yerine 1-1,5 kepçe az sucuklu kuru fasulye yedim.
Kalori olarak hemen hemen yine aynı değer ortaya çıkıyor.

Bugün listem biraz dengesiz oldu gibi.

sabah
2 dilim kepekli ekmek
tek şekerli çay
25 gr peynir

ara
tek şekerli kahve

öğlen
350 gr yağsız yoğurt
1 simit
tek şekerli çay

ara