Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben burdayim gülsenbasak !!!! hava cok güzel burada yaa...Bahar havasi var disarda. gezmeye gidiyorum ben.. ayrica sevgililer günü hediyesini alan ilk kisi benim sanirim cok mutluyum bugün

Oh ne mutlu sana :)
Mutluluğunuz daim olsun canım

selam kizlar kkimsecikler yok :))
bende simdi kadinlar matinesine gidiyor ohhh sefam olsun

Bol bol eğlen, kurtlarını da dök ama sakın yeme işini abartma
İyi eğlenceler canım

Gülşen günde kaç kalori alıyorsun sen?
Bana bugün az kalori almışsın gibi geldi

yaaaaaa ben giremiyeceğimi bildirdim ama 15 tatil dolayısıyla giremedim çünkiii işten giriyorum 15 tatilde çalışmadım bu sebeple giremedim kusura bakmayın ama inşallah bundan sonra heeep burdayııım

Gülşen günde kaç kalori alıyorsun sen?
Bana bugün az kalori almışsın gibi geldi

ya cnm inan öyle belli bir kalori düzenim yok hesapalayamıyorum
az olmuş diyosan akşam meyve veya ayran içerek takviye yapayım :)
ayrıca destek verip yorum yaptığın içinde teşekkürler

afiyet olsun cnm bence güzel bir liste :)sen biliyosun bu işi

Son düzenleme:
xetrax canım gel yetiş bana hiç üzülmem
hatta gel birlikte şu 50li rakamlara inelim artık ne dersin
bugün günümüz vardı kızlar ne siz sorun ne ben sölim yediklerimi ama yarın dengeleyeceğim
4. olmuşuz haftaya kesin 1.yiz
bugün regl olmam lazım ama hala olmadım offffffff

ohh güle güle kullan hediyeni :) o zaman şimdidensevgililer günün kutlu olsun , mutluluklarrr...
Sagolasin canim darisi senin basina insallah

Gülsenin dedigi gibi sen bu isi biliyorsun wingcigim ben cok tembelim galiba kalori hesaplarken yoruluyorum ... öglen aklimdaydi aksama güzel bir sebze yemegi yapayim dedim. sonra üsendim yapmadim ,simdi kim gram gram tartacak sogani biberi diye mantarli yumurtayla kapattim aksam yemegini

Menün cok güzelmis canim ben yumurtali mantar yedim sende tavuklu mantar yemissin aksam bende yag kullanmiyorum hic bir yemege azicik kuru bir tadi oluyor ama ne yapalim diyetteyiz

Sagolasin hayatim aminnn... darisi seninde basina insallah

Bugünkü menüm :

Sabah (298,59 kcal. )

Cherry domates
Salatalik
Yagsiz peynir
Yogurt
1 dilim kizarmis cavdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
Yesil cay

Ara (0 kcal. ) 1 bardak form cayi

Ara (68 kcal.) 2 kivi

Ögle ( 255 kcal. ) 1 tabak karnabahar/brocoli yemegi

Ara (150 kcal. ) 3 portakal

Ara ( 46,8 kcal. ) 4 kuru kayisi

Aksam ( 136 kcal. ) mantarli yumurta

Ara ( 92 kcal. ) Activa yogurt

Ara ( 0 kcal. ) 1 bardak yesil cay

Ara ( 0 kcal. ) 1 bardak mate cayi

Toplam : 1046 kcal.

spor : 1 saat pilates

cok tatlisin papatyacim tamam bir an evvel varalim su 50 lilerin yanina hadi bakalim bu hafta göster kendini hem sen esinle iddiaya girmistin dimi ?

cok tatlisin papatyacim tamam bir an evvel varalim su 50 lilerin yanina hadi bakalim bu hafta göster kendini hem sen esinle iddiaya girmistin dimi ?

evetttt senden de hiç birşey kaçmıyor canım
bakalım o bana 58 ol dedi ama ben eski kiloma yani 55 e inmek istiyorum ama nerdeee bi 60 ı göremedim

selam kızlarr nasılsınız bugün. bugün evden çıkmadım. sevgilim onsuz çıkmak isteyince surat yapıyo... canım öyle sıkkın ki napıcam bilmiyorum. neyse buraya yazılcak şey değil dimi bu...

hemn menümü yazıyım bende

kahvaltıda ıspanaklı börek yedim bir dilim. bir domates yedim 1 de yeşil soğan

öğlen bir elma yedim başka birşey yiyesim yoktu onu bile zorla yedim

akşam tavuk fırında patates yeşil salata yedim.

bugünlük bu kadar. kalori hesabı yapamıyorum ama az kalori alıyorm sanrm...

evetttt senden de hiç birşey kaçmıyor canım
bakalım o bana 58 ol dedi ama ben eski kiloma yani 55 e inmek istiyorum ama nerdeee bi 60 ı göremedim

Hafizam fena degildir , kacirmam hic birseyi 60 da olacagiz 58 de... canimiz sagolsun hayatim..zamanimiz var nasil olsa..

iyi eğlenceler batuhanım bol bol dök kurtlarını (yada yağlarını)

Bol bol eğlen, kurtlarını da dök ama sakın yeme işini abartma
İyi eğlenceler canım

tesekkür ederim kizlar baya güzel gecti
menü yazilacak bisey yok valla bugün kacirmadim gerci ama
pekte hatirlamiyorum ne yedigimi yarin insallah full buralardayim yine

malesef yine gece kusu oldum sabah 7 de uyaninca gündüz 1 bucuk saat uyumustum malesef gece uykumu aldi internette geziniyorum uykum gelsin diye.. yararli bilgiler okudum takimimla paylasayim dedim

Metebolizmanin calisma hizini arttirmak dogal olarak daha cok kalori harcamamizi sagliyor.. bunun icin de mümkün oldugu kadar cok hareket halinde olmak gerekiyormus. oturmak yerinde ayakta durmak ,ayakta duruyorsak daha dik durmak gibi.. ve bol bol su icmemiz gerekiyormus. Her idrara cikista vücut 35 kcal. harciyormus vücuttaki tüm kimyasal islemler su ile yapilirmis, kalori kaybini kolaylastiriyor ve tokluk hissini arttiriyormus.. günde en az 1 bucuk en fazla 2 bucuk -3 litre saf su icmek gerekiyormus !!! artik buna cok dikkat edecegim, bundan böyle spor yapmak kadar önemli günlük icecegim su miktari

merhaba kızlar ben geldim kaç gündür hastanedeydim annem rahatsızlandı guatr hastası aç karnına ilaç içmiş çok kötü oldu apar topar götürdük dün gece çıktık hastaneeden şimdi ii allaha şükür uğrayamadım burayada:93: kusuruma bakmayın gece tartıldım gelince tok karnıma 63.1 geldim önce 64.8 felan geliodum hiç doğru dürüst bişi yiyemedim zaten abur cuburla geçiştirdim hep hastanede bugünden sonra yeniden full devam edicemm bugün diyetime geri başladım

yaaaaaa ben giremiyeceğimi bildirdim ama 15 tatil dolayısıyla giremedim çünkiii işten giriyorum 15 tatilde çalışmadım bu sebeple giremedim kusura bakmayın ama inşallah bundan sonra heeep burdayııım

tmm şenaycım ama sana zahmet böyle durumlar da bana en azından özel mesaj atın
hem takım kalabalık gözümden kaçabiliyor hm bu aralar bnde meşguldum

geçmiş olsun cnm annene
senden ricam paylaşımını artırman
ve cumaları mümkün mertebe kaçırmaman yada en azından önceden bana haber etmen

saol cnm bnm amin inaşalalh
sana da ALLAH kavuştursun cnmm
boşluğa düşmüşsündür
ama ki bizler varız ne zmn dönüyorsun

yardımcım bak takım da kalabalıklaştı sana ihtiyaccım var artık

elifcim listelerini beğeniyorum
ama ki takıma girmek istemiyormusun sen
cuma günü senden bildirim rica ediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…