İyi dileklerin için teşekkürler canım :)
Umarım sen de istediğin hedefe en kısa zamanda ulaşırsın
Hanımlar listeler çok güzel ama bence Fangolina biraz daha arttırmalı yiyeceği, biraz az görünüyor :)
Hanımlar sizinle bir haberi paylaşmak istiyorum.
Ben genelde akşam 18'den sonra yemek yemeyi keserim, tabii kaçamak yapmadığım sürece
Ancak doğru olan akşam 18'den sonra yemeyi kesmek değil, yatmadan 3-4 saat önce yemeyi kesmekmiş.
Yani gece 2'de yatacaksanız saat 22'den sonra yemek yememeniz gerek.
Bunun aksine akşam 18'de yemeyi kesmeniz halinde hem açlığı önleyemiyor hem de uyanıkken uzun süre aç kaldığınız için mide problemleri yaşayabiliyormuşsunuz.
Kısacası yemeyi kesme saati yatış saatine göre belirlenmeliymiş, yatmadan 4 saat önce yeme kesilmeli :)
Sadece paylaşmak istedim hanımlar, dikkatimi çekti
çok teşekkürler bak bu bilgiyi öğrendiğim ii oldu ben bazen saat lerde yatıyorum ve saat 8lerde yemeyi kesiyordum çok saol ya rahatladım kaynağın sağlamdır umarım sonra mors olmayalım
Bunun için birçok kaynağa baktım :)
Ben geceleri geç yatıyorum ama saat 18'de yemeyi kesiyorum.
Bu durumda 8-9 saat aç kaldığımda midemde ekşime, bir süre sonra da yanma oluyor maalesef.
Doktorlar metabolizmanın hızlı olması için en geç 22'de yatakta olun diyor.
Gece 00'dan sonra yatınca zaten zarardasın ama bunu önleyemiyorsan 4 saat önceden yemeyi kesmelisin :)
Ben genelde akşam 18'den sonra yemek yemeyi keserim, tabii kaçamak yapmadığım sürece
Ancak doğru olan akşam 18'den sonra yemeyi kesmek değil, yatmadan 3-4 saat önce yemeyi kesmekmiş.
Bunun aksine akşam 18'de yemeyi kesmeniz halinde hem açlığı önleyemiyor hem de uyanıkken uzun süre aç kaldığınız için mide problemleri yaşayabiliyormuşsunuz.
Kısacası yemeyi kesme saati yatış saatine göre belirlenmeliymiş, yatmadan 4 saat önce yeme kesilmeli :)
wingim belki o uzmanlar doğrudur ama ki bn yanlış buldm
örneğin gece 2 de yatıyorum desem en son yemeğimi 22:de yesem hele birde ağırsa düşünmek bile istemiyorum
sonuçta hareket kısıtlığı da var o saatlerde onuda düşünmek lazım
bnce 6,7 gibi yemeyi kesmek o saatten sonrası ise meyve ,su yada çok daha hafif şeylerle geçirmek
günaydın kızlar
döktürmüşsünüz
bzm nişan yarın pek alakadar olamıyorum sizlerle
ama kalbim burda bilesiniz
günaydın kızlar
döktürmüşsünüz
bzm nişan yarın pek alakadar olamıyorum sizlerle
ama kalbim burda bilesiniz
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
50 gr yağsız peynir
1 adet salatalık
3 adet zeytin
1 adet domates
2 bardak bitki çayı (şekersiz)
arada
1 tane portakal
1 tane elma
öğlen
bol yeşillik arasında haşlanmış fasulye ve nohuttan salata
arada(1)
yarım kase sebze çorbası
arada(2)
Süte buğday kepeği karıştırarak içtim.
akşam
1 kase ayran aşı
Salatalık, turp, havuç ve diğer yeşilliklerden salata
arada(saat 20.00 gibi yicem)
Meyve salatası
- 1/2 muz
- 1 portakal
- 1/2 elma
toplam: 1500 kalori civarı
spor: 100 dk yürüyüş
Ancak 1 lt su içebildim, 2 bardak da bitki çayı.
Biraz daha fazla su içmeyi denemeliyim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?