• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar,
bugün face de bir arkadaşımın fotoğrafını gördüm. yıllar önce kendi çapında bir diyet ve spor ile 15 kilo verip istediği kiloya ulaşmıştı ve bugün gördüğüm kadarıyla hala kilosunu koruyor. ki kendisi ne zaman görüşsek bana imrenerek bakan biriydi çünkü ben minicik bi öğünle doyan biriyim ama o dünyaları yer!
(ama ben çikolata aşığıyım işte...)
bu yüzden kararımı verdim artık bu kiloda kalmak istemiyorum. 38 beden kıyafetlerim artık sıkıyor belimi ve bacaklarım oldum olası zaten kalın rihanna'nın bacakları gibi!
36 beden kıyafetlerim dolabımda küflenicek bu gidişle :58:

yarın itibari ile dukan diyetine tekrar başlamaya karar verdim. yumurta haftada bir kez yicem ki alerji olmıyım yine. kabızlık sorununu da çözerim elbet haftada bir müsil içerim napalım.
artık bir şeyleri bahane ederek diyeti bırakmak yok. çünkü ben iradesiz biri değilim. hiç bir zaman böyle biri olmadım! kendime böyle vazgeçmişliği yakıştırmıyorum. en çok da bu zoruma gidiyor.

Kararımı verdim ve sapma yapmıcam! yaparsam dövün beni! o kadar iddialıyım yani.

günaydın kızlar,
bugün face de bir arkadaşımın fotoğrafını gördüm. yıllar önce kendi çapında bir diyet ve spor ile 15 kilo verip istediği kiloya ulaşmıştı ve bugün gördüğüm kadarıyla hala kilosunu koruyor. ki kendisi ne zaman görüşsek bana imrenerek bakan biriydi çünkü ben minicik bi öğünle doyan biriyim ama o dünyaları yer!
bu yüzden kararımı verdim artık bu kiloda kalmak istemiyorum. 38 beden kıyafetlerim artık sıkıyor belimi ve bacaklarım oldum olası zaten kalın rihanna'nın bacakları gibi!

yarın itibari ile dukan diyetine tekrar başlamaya karar verdim. yumurta haftada bir kez yicem ki alerji olmıyım yine. kabızlık sorununu da çözerim elbet haftada bir müsil içerim napalım.
artık bir şeyleri bahane ederek diyeti bırakmak yok. çünkü ben iradesiz biri değilim. hiç bir zaman böyle biri olmadım! kendime böyle vazgeçmişliği yakıştırmıyorum. en çok da bu zoruma gidiyor.

Kararımı verdim ve sapma yapmıcam! yaparsam dövün beni! o kadar iddialıyım yani.
melina cım senin şöyle bir avantjın var ; vereceğin kilo miktarı az sıkılmadan kısa sürede verebilirsin kilolarını :) ama bak bana senin o beğenmediğin 38 bedne girebilmek için aylarca çabalamam grekecek...sen yine şanslısın bu şansnı iyi değerlendir :34: istediğini elde edene kadarda pes etme ok cnm :97:

Evet Mellinacım, Gülşen'in dediği gibi bir kez gayret ettin mi göz açıp kapayıncaya kadar hedefinde olacaksın o yüzden çok şanslısın, bu şansının farkında ol ve kendini sakın kötü hissetme :) :16:
İraden ve azmin hiç bitmesin!

günaydın kızlar,

melina cım senin şöyle bir avantjın var ; vereceğin kilo miktarı az sıkılmadan kısa sürede verebilirsin kilolarını :) ama bak bana senin o beğenmediğin 38 bedne girebilmek için aylarca çabalamam grekecek...sen yine şanslısın bu şansnı iyi değerlendir :34: istediğini elde edene kadarda pes etme ok cnm :97:

Dünkü kaçamaklar nedeniyle bugün toplamda daha az kalori almam ve daha çok spor yapmam lazım :)
Ben yediklerimi bir yere yazmazsam akşama kadar aklımda tutamıyorum :1:

Sabah yediklerim

2,5 dilim köy ekmeği
1 bardak tek şekerli çay
3 adet zeytin
50 gr tam yağlı beyaz peynir

Arada

Tek şekerli Türk kahvesi

Bugün toplamda 800-900 kaloriyi geçmezsem harikulade olur, tabii sadece bugüne özel bir durum bu :) :61:

Evet Mellinacım, Gülşen'in dediği gibi bir kez gayret ettin mi göz açıp kapayıncaya kadar hedefinde olacaksın o yüzden çok şanslısın, bu şansının farkında ol ve kendini sakın kötü hissetme :) :16:
İraden ve azmin hiç bitmesin!

saolun canlarım benim :54: :70:
umarım sizlerin de desteğiyle bu kiloyu vericem hiç irademi kaybetmeden.
az önce gidip biberiye ve funda yaprağı aldım. evde zaten yeşil çay mate ve kekik var. beşi bir yerde yaptım hemen kendime şimdi yudumluyorum.

Son düzenleme:
saolun canlarım benim :54: :70:
umarım sizlerin de desteğiyle bu kiloyu vericem hiç irademi kaybetmeden.
az önce gidip biberiye ve funda yaprağı aldım. evde zaten yeşil çay mate ve nane var. beşi bir yerde yaptım hemen kendime şimdi yudumluyorum.

ohhh afiyet olsun :) eritsin yağları bol boll ...bendedeyeşil çay var ama çok acı içemiyorum :( bende form çayı aldım 2 gündür kabızlık vardı iyi geldi....

Dünkü kaçamaklar nedeniyle bugün toplamda daha az kalori almam ve daha çok spor yapmam lazım :)
Ben yediklerimi bir yere yazmazsam akşama kadar aklımda tutamıyorum :1:

Sabah yediklerim

2,5 dilim köy ekmeği
1 bardak tek şekerli çay
3 adet zeytin

Arada

Tek şekerli Türk kahvesi

Bugün toplamda 800-900 kaloriyi geçmezsem harikulade olur, tabii sadece bugüne özel bir durum bu :) :61:

haa şöylee sana yakışanda budur :) :16:

Sabah yediklerim

2,5 dilim köy ekmeği
1 bardak tek şekerli çay
3 adet zeytin

Arada

Tek şekerli Türk kahvesi

Öğlen

1 simit
1 bardak çay (tek şekerli)

Akşam

5-6 kaşık yoğurt
5 adet salatalık

TOPLAM: 810 kalori :55:

SPOR: 160 dk yürüyüş

Hanımlar bugün böyle olması gerekiyordu.
Bilerek az yedim ve bu kadar kalori aldım, ancak bu şekilde dün akşamki kaçamaklar telafi olur :61:

İyi dileklerin için teşekkürler canım :)
Umarım sen de istediğin hedefe en kısa zamanda ulaşırsın :16:

nightwinglover kavitasyona daha 1 kere gittim ama yağsız yiyemiyorum ki :66:
şimdi de sadece göbek değil basen içinde gidicem azimliyim :62: inşallah 65 kilo olursun en kısa zamanda :65:

neyse akşama toparlarsın artık telafi edersin :32:

vayy iddalıyız bakıyorum :)):18:

pek telafi edemedim gibi :)))
bu idda olmasa bisey yapacagim yok bari kendi kendimi gaza getirim dedim :))

kahvalti

menemen (2 yumurta+1 yem. kaş. margarin+1 domates+ 1 biber) 1 por. 271 cal.
beyaz peynir (yağlı) 20 gr. 55 cal.
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
çay - şekersiz 1 bard. 0 cal.

1. ARA ÖĞÜN

kayısı 5 ad. 40 cal.
fındık 30 gr. 195 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ

ıspanak 100 gr. 26 cal.
yoğurt (az yağlı) 250 gr. 157 cal.
elma suyu 250 ml. 117 cal.

2. ARA ÖĞÜN

elma 1 ad. 60 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.

AKŞAM YEMEĞİ

çoban salatası 1 por. 58 cal.
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
haşlanmış tavuk 1 por. 259 cal.

yaklasik aldigim calori 1651
yaktigim calori yaklasik 400

3 litre su

90 dakika yürüyüs
10 dakika ip atlama
2 saat temizlik;;1;;

bu gün çok geç kalktım 12:30 da :26: o yüzden az tüketmeye çalıştım, pazar alışverişi ve market alışverişimi de yaptım bu gün spor olarak...
1,5 litre su içtim daha da içicem...

pazar menüsü;

sabah;
1 kase nesfit (1 bardak light süt ile)

ara;
1 avuç beyaz leblebi

akşam;
4 adet köfte baharatlı (yağsız, ekmekiçsiz, yumurtasız tuzsuz)
yarım pasta tabağı patates kızartması (birkaşık yağla pişen cinsinden fritözde çok çok az yağla pişmiş)
bol salata yağsız limonlu

2 dilim kepek ekmeği
2 brdak çay yarımşar şekerli
3 çatal eynir 1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tereyağı
4 zeytin
maydanoz,domates,salatalık

1 portakal
1 çay bardağı leblebi
1 fincan salep

4 çorbakaşığı ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt

1 saat sonrada

3 kaşık prinç pilavı
1 kibrit kutusu kdar haşlanmış tavuk göğsü
1 küçük tabak yeşil salata (1tatlı kaşığından az yağ kattım )

eşim yarın mutfak terazisi alacak inşallah o zaman kalorileride hesaplarım :) :34:

Hanımlar listeler çok güzel ama bence Fangolina biraz daha arttırmalı yiyeceği, biraz az görünüyor :)

pek telafi edemedim gibi :)))
bu idda olmasa bisey yapacagim yok bari kendi kendimi gaza getirim dedim :))

kahvalti

menemen (2 yumurta+1 yem. kaş. margarin+1 domates+ 1 biber) 1 por. 271 cal.
beyaz peynir (yağlı) 20 gr. 55 cal.
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
çay - şekersiz 1 bard. 0 cal.

1. ARA ÖĞÜN

kayısı 5 ad. 40 cal.
fındık 30 gr. 195 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ

ıspanak 100 gr. 26 cal.
yoğurt (az yağlı) 250 gr. 157 cal.
elma suyu 250 ml. 117 cal.

2. ARA ÖĞÜN

elma 1 ad. 60 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.

AKŞAM YEMEĞİ

çoban salatası 1 por. 58 cal.
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
haşlanmış tavuk 1 por. 259 cal.

yaklasik aldigim calori 1651
yaktigim calori yaklasik 400

3 litre su

90 dakika yürüyüs
10 dakika ip atlama
2 saat temizlik;;1;;

bu gün çok geç kalktım 12:30 da :26: o yüzden az tüketmeye çalıştım, pazar alışverişi ve market alışverişimi de yaptım bu gün spor olarak...
1,5 litre su içtim daha da içicem...

pazar menüsü;

sabah;
1 kase nesfit (1 bardak light süt ile)

ara;
1 avuç beyaz leblebi

akşam;
4 adet köfte baharatlı (yağsız, ekmekiçsiz, yumurtasız tuzsuz)
yarım pasta tabağı patates kızartması (birkaşık yağla pişen cinsinden fritözde çok çok az yağla pişmiş)
bol salata yağsız limonlu

2 dilim kepek ekmeği
2 brdak çay yarımşar şekerli
3 çatal eynir 1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tereyağı
4 zeytin
maydanoz,domates,salatalık

1 portakal
1 çay bardağı leblebi
1 fincan salep

4 çorbakaşığı ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt

1 saat sonrada

3 kaşık prinç pilavı
1 kibrit kutusu kdar haşlanmış tavuk göğsü
1 küçük tabak yeşil salata (1tatlı kaşığından az yağ kattım )

eşim yarın mutfak terazisi alacak inşallah o zaman kalorileride hesaplarım :) :34:

Back