kızlar kardşimi istemee gelcekler az sonra
ev curcuna k.bakmayın ayrıcada dua edin lütfen olsun die
tabii hayırlısıyla hayırlısıysa
offf offf söyle bir tickerime baktim da... acaba dünya gözüyle 50 li bir sayi görecekmiyim tartida ve tickerimdeen son ne zaman 50 li sayilardayim hic hatirlamiyorum. kesin orta okul yillarimdi..
canım 50 lere ne kalmışki şurda mutlaka görürsün
önce sen sonrada ben inşallahhhhhh
Farkettim de canim sen bal ve cevize özellikle yer veriyorsun ! prensip meselesi mi bunlari yemek
2. GÜN
Beyaz ekmek (40 gr) - 120 cal
1 bardak çay ( 1 küp şekerle) - 20 cal
4 adet iri zeytin - 70 cal
25 gr fıstık - 140 cal
Yarım muz - 60 cal
1 fincan kahve (orta şekerli) - 20 cal
1 tane Eti Browni Intense - 190 cal
1 kase tutmaç çorbası (az erişteli) - 150 cal
1 adet salatalık - 15 cal
1 kase tutmaç çorbası - 150 cal
Salatalık - 25 cal
toplam: 960 cal
1 kase kadar da yoğurt yiyecektim, masaya da koydum ama salatalık ve çorbayla midemi doldurduktan sonra yiyecek yerim kalmadı o yüzden yiyemedim, biraz protein almak istiyordum aslında.
Spor: 300 cal
Bugünü böyle kapadım.
günü güzel kapatmissin hayatim.. benim ictigim 1 litre sütden sonra senin yediklerin ziyafet olarak göründü banaafiyet olsun canimm benim spor olarak ne yaptin canim 300 cal. eksiltti :44: hemen bende yapayim
bugün yediklerim
sabah
2 tane ince kesilmis kasar
1 kupa cay 2 sekerli
1 yumurtadan yapilmis omlet
2 tane kepek ekmegi
ara
yesil elma
öglen
1 tabak kremali mantar corbasi
ara
yesil elma
aksam
1 kase yogurt
1 tabak tarhana corbasi
1 tabak pirasa yemegi
sanirim biraz cok yedim :)))
su 2.5 litre
sporda 300 ip atlama
eger canaim isterse 3 mil yaparim
cok zor spor yapmak ya bi adapte olamadim
ii akşamlar kızlarr bugün kötü geçti günüm sabah kepekli kaşarlı tost 4 zeytin ve süt içtim sonra saat 11 buçukda kardesimle gezmeye gittik abimde üniversitede okuo onun yanına gittik 1 saat sürdü gitmemiz gittik elbise ayakkabı ffelan alcaktık ikinci mağzadan çıktıkki karnım ağrımaya başladı regl oldum kırk yılda bir gitmediğim biyeri doya doya geziyim dedim öldüm karın ağrısından gezdim ama nasıl gezdim tahmin edemessiniz elim karnımda bastırıorum ağrımasın die ama süper pantolonlar vardı kott renkli kotlar kırmızı renkte kirlenmiş kırmızı kot yeşil kahve tonunda süperdiiii yaa renkleri fiyatlarıda çok uygundu %70indirim vardı bütün bayan kotlar 9.99 euro 10euro işte süperdi benim durduğum yerde 20den aşağı bulmak mümkün deil ama bedenleri S M L vardı L sadece kahvede vardı giydim popomada sığdı ama düğmesi kapanmadıanam küçücük pantlonlar hele S beden bacam girmez öle olsam daha ne isterim canım kaldı valla ahhh zayıf olsam giysem çıtır çıtır çıksam aynanın karşısına üzerinede 4euroya süper badi vardı üzerinede onu giysem anammmmmmmmm fıstık gibi olurum ama şuanki halimle berbat olurummm tabiii ahh o günleri görebilsem karnımın ağrısıyla dolaştım saat 5 buçuğa kadar çarşıdaydım mağlum detoxsum 1 gün sürdü çarşıda küçük hamburger aldık içinde küçük köfteyle turşu vardı ben iki tane yedim kalorisine baktım birinde 2tanesi 716 çıkıo diğerinde 500 anlamadım sizce kaç kalorisi küçük küçük hamburgerlerden di eve geldim attım hemen kendimi yatağa ilacımı içtim şuan çok iim allaha şükür hastalık çok kötü insanın gözü hiç bişi görmüoo allah kimseye vermesinnnn accık uyudum uyandımki abim ayakkabı almaya gitmişti geri başka yerden almış başka mağzaya girmiş pant almak için kasiyerin yanına bırakmış ayakkabıyı çıkınca bakmışki yok çalmişlar ayakkabısını kamerada yokmuş dükkanda ona üzüldü bide kalkınca onuda biriktirip almıştı kışlık ayakkabı die garibim 21 yaşında ama ağlayarak geldii korkmuş üzülmüş bide pahalıydı aldığı ayakkabı 100 euro yakın bişimiş napalım sağlık olsun cana gelmesinde mala gelsin dedik rahatladıkkk
Abin icin üzüldüm canim gecmis olsun mu denir ne denir... hangi ülkedesin sen canim merak ettim ? alisverisi cok seviyorsun anlasilan, komik bir dille de anlatinca yazdiklarin eglenceli geldiumarim istedigin kiyafetlerin icine kisa zamanda girebilirsin..
wingcigim biraz önce yazilanlari okurken dikkatimi cekti de sen 101 kilodan mi 80 e kadar geldinben 90 dan basladin su an 80 oldun saniyordum.. gecen haftalarda tickerin farkliydi cünkü. masallah hayatim yaa takdir ediyorum.. tebrik ediyorum helal olsun ne diyeyim 20 kilo az birsey mi.. ne büyük birsey basarmissin !! darisi benimde basima insllh
Günaydın kızlar
hepinizin iyi dilekleri için çok teş. ediyorum okududm
kardeşimi verdik gitti haftaya nişanımız var buyrun gelin
bn deseniz yorgunum yine az sonra YİNE BİR TON miSafir gelcek
beni mazur görün kızlar
YARIN İÇİNDE EN GEÇ10-11 E KADAR BİLDİRİM YAPIN KIZLAR
YENİ ARKADAŞLAR GEÇEN HAFTAKİ KİLOLARI BİRDE YARIN ABAH Kİ KİLOLARINI YAZSINLAR
ii akşamlar kızlarr bugün kötü geçti günüm sabah kepekli kaşarlı tost 4 zeytin ve süt içtim sonra saat 11 buçukda kardesimle gezmeye gittik abimde üniversitede okuo onun yanına gittik 1 saat sürdü gitmemiz gittik elbise ayakkabı ffelan alcaktık ikinci mağzadan çıktıkki karnım ağrımaya başladı regl oldum kırk yılda bir gitmediğim biyeri doya doya geziyim dedim öldüm karın ağrısından gezdim ama nasıl gezdim tahmin edemessiniz elim karnımda bastırıorum ağrımasın die ama süper pantolonlar vardı kott renkli kotlar kırmızı renkte kirlenmiş kırmızı kot yeşil kahve tonunda süperdiiii yaa renkleri fiyatlarıda çok uygundu %70indirim vardı bütün bayan kotlar 9.99 euro 10euro işte süperdi benim durduğum yerde 20den aşağı bulmak mümkün deil ama bedenleri S M L vardı L sadece kahvede vardı giydim popomada sığdı ama düğmesi kapanmadıanam küçücük pantlonlar hele S beden bacam girmez öle olsam daha ne isterim canım kaldı valla ahhh zayıf olsam giysem çıtır çıtır çıksam aynanın karşısına üzerinede 4euroya süper badi vardı üzerinede onu giysem anammmmmmmmm fıstık gibi olurum ama şuanki halimle berbat olurummm tabiii ahh o günleri görebilsem karnımın ağrısıyla dolaştım saat 5 buçuğa kadar çarşıdaydım mağlum detoxsum 1 gün sürdü çarşıda küçük hamburger aldık içinde küçük köfteyle turşu vardı ben iki tane yedim kalorisine baktım birinde 2tanesi 716 çıkıo diğerinde 500 anlamadım sizce kaç kalorisi küçük küçük hamburgerlerden di eve geldim attım hemen kendimi yatağa ilacımı içtim şuan çok iim allaha şükür hastalık çok kötü insanın gözü hiç bişi görmüoo allah kimseye vermesinnnn accık uyudum uyandımki abim ayakkabı almaya gitmişti geri başka yerden almış başka mağzaya girmiş pant almak için kasiyerin yanına bırakmış ayakkabıyı çıkınca bakmışki yok çalmişlar ayakkabısını kamerada yokmuş dükkanda ona üzüldü bide kalkınca onuda biriktirip almıştı kışlık ayakkabı die garibim 21 yaşında ama ağlayarak geldii korkmuş üzülmüş bide pahalıydı aldığı ayakkabı 100 euro yakın bişimiş napalım sağlık olsun cana gelmesinde mala gelsin dedik rahatladıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?