• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kizlar umarim hersey iyi gidiyordur
ben bu sabah bi temizlige basladim ancak bitti isim
birazdanda disari cikacam biraz yürüyüs yaacam bakalim aksama
ne hale gelecem
hadi ben kacar umarim görüsürüz

Canım aslında 120'nin kıyılarından 80'lere geldim :)

Ticker da bazen foruma kayıt olduğum zamandan beri verdiğim kilo miktarını gösteriyorum, bazen de 2010'un başından beri verdiğim kiloyu :9:

helal olsun sana valla azmine hayran kaldim
umarim bizde bu sekilde azimle devam ederiz
bugün itibari ile kalori hesapliyorum karar verdim
becerebilecemmi bakalim
ya o verdigin istelerde hep türk markalari yaziyor
bazi burdan aldigim seylerin ürkce ismini bilmiyorum ozaman napacam acaba bi fikrin varmi ???

Canım mal da kıymetli ama can kadar değil.
En azından cana değil de mala geldiği için yine de şükretmek lazım. :26:
Allah bir daha yaşatmasın, yenilerini almayı nasip etsin :)

evt tatlım çok saol gitti artık napalım şükredicez dediğin gibi biri gider çoğu gelir allah canımızı korusun yeter :16:

Herkese günaydın hanımlar :)

Güne 400 gr eksik başladım, çok çok mutluyum :62:
Detoks sonrasında her gün kilo alacağım korkusuyla yaşarken tartılmadan edemedim :)
Bundan sonra uzun bir süre tartı yok bana çünkü verdiklerimi geri almadığıma emin oldum. :9:
Sabah tartı 80.1 ile 80 arasında gidip geldi, bir sağa bir sola çevirdim, bazen 80 bazen de 80.1 gösterdi. Tabii her zamanki gibi fazla olanı kabul ediyorum ben, 80.1'i :1:
Keşke 79.9 olsaydı, ahh ah ama neyse o günlerde gelecek :)

harikasın tebrikler :nazar:

Son düzenleme:
selam kizlar umarim hersey iyi gidiyordur
ben bu sabah bi temizlige basladim ancak bitti isim
birazdanda disari cikacam biraz yürüyüs yaacam bakalim aksama
ne hale gelecem
hadi ben kacar umarim görüsürüz

helal olsun sana valla azmine hayran kaldim
umarim bizde bu sekilde azimle devam ederiz
bugün itibari ile kalori hesapliyorum karar verdim
becerebilecemmi bakalim
ya o verdigin istelerde hep türk markalari yaziyor
bazi burdan aldigim seylerin ürkce ismini bilmiyorum ozaman napacam acaba bi fikrin varmi ???

Bugün büyük bir temizlik yapılmış, kaloriler gitmiştir :)
Canım sen nerde yaşıyorsun, Türkiye'de değil misin?
Ben ambalajlı ürünlerde ürünün üstündeki değerleri kabul ediyorum, onlara göre hesaplama yapıyorum.
Yaptığım yemekleri de yine buna göre hsaplıyorum; sadece sebze ve meyve gibi yiyeceklerin değerleri için listeye bakıyorum.
Sen herhangi bir ürünün kalorisini hesaplamada zorluk çekersen yardımcı olurum :)
Beraberce yaklaşık kalorisini buluruz emin ol :16:

Aranızda deniz tuzu kullananlar var mı?
Deniz tuzunda sofra tuzundan farklı olarak 80 tür mineral varmış ve düzenli kullanılması halinde hücreler daha fazla su çekebildiği için kilo vermeye de yardımcı oluyormuş. Kullanmak istiyorum, içme suyumun içine eklicem ama Türkiye'de %100 saf denilenler bile doğal mıdır bilemiyorum :27:

fıstıklar size bişey sorucam ..
ben geçtiğimiz senelerde diyetisyene gitmiştim ve o bana balık yağı tableti ile birlikte krom tableti vermişti ben o zaman 1 ayda 4 kilo verdim fakat daha sonra devam edemedim....geçenlerde bana verdiği krom tableti netten araştırdım ve birçok faydası olduğunu öğrendim acaba kullansammı ??
aranızda duyan veya kullanan varmı..?

:79:
Deniz tuzunda sofra tuzundan farklı olarak 80 tür mineral varmış ve düzenli kullanılması halinde hücreler daha fazla su çekebildiği için kilo vermeye de yardımcı oluyormuş. Kullanmak istiyorum, içme suyumun içine eklicem ama Türkiye'de %100 saf denilenler bile doğal mıdır bilemiyorum :27:

tatlım bu dediğini ben duymadım ama bence bulursan bile içme suyuna değilde normal yemeklerine diğer tuzun yerine kullan doğalda olsa tuzun falası zarar bence...tabi bu benim kendi fikrim yanlışta düşünüyo olabilirim :34:

fıstıklar size bişey sorucam ..
ben geçtiğimiz senelerde diyetisyene gitmiştim ve o bana balık yağı tableti ile birlikte krom tableti vermişti ben o zaman 1 ayda 4 kilo verdim fakat daha sonra devam edemedim....geçenlerde bana verdiği krom tableti netten araştırdım ve birçok faydası olduğunu öğrendim acaba kullansammı ??
aranızda duyan veya kullanan varmı..?

Krom vücudun düzenli çalışması için gerekli ama tablet halinde değil de yiyeceklerden almak daha iyi bence.
Rafine edilmemiş tahıllarda yüksek oranda var, mesela evde kendine ekmek ya da kek yaparken bile krom alabilirsin, tabii doğal unları kullanmak şartıyla :)
Krom tabletini deneyen var mı diyo sormuşsun, ben hiç denemedim canım.

:79:

tatlım bu dediğini ben duymadım ama bence bulursan bile içme suyuna değilde normal yemeklerine diğer tuzun yerine kullan doğalda olsa tuzun falası zarar bence...tabi bu benim kendi fikrim yanlışta düşünüyo olabilirim :34:

Yok yok canım çok değil :)
Ama insanın belli bir miktarda doğal tuza ihtiyacı varmış, o miktarda tuz almadıktan sonra 100 litre su bile içsen hücreler istenilen oranda bundan faydalanamıyormuş. Günlük 2-3 çay kaşığı tuzdan bahsediyorum, bence iyi olabilir ama doğalını aktarda bulabilir miyim acaba? Artık her şeyin üstünde doğal yazıyor da kandırılıyor muyuz bilemiyorum :31:

Yok yok canım çok değil :)
Ama insanın belli bir miktarda doğal tuza ihtiyacı varmış, o miktarda tuz almadıktan sonra 100 litre su bile içsen hücreler istenilen oranda bundan faydalanamıyormuş. Günlük 2-3 çay kaşığı tuzdan bahsediyorum, bence iyi olabilir ama doğalını aktarda bulabilir miyim acaba? Artık her şeyin üstünde doğal yazıyor da kandırılıyor muyuz bilemiyorum :31:

valla haklısın tatlım bu zamanda herşey sahte herşeyin üzerine yzıyolar %100 doğal , katkısız ...ama ne kadar inanılır işte orası tartışılır :53:
ayrıca soruma verdiğin cvp içinde tşkür ederim ..:)

Son düzenleme:
Bugün büyük bir temizlik yapılmış, kaloriler gitmiştir :)
Canım sen nerde yaşıyorsun, Türkiye'de değil misin?
Ben ambalajlı ürünlerde ürünün üstündeki değerleri kabul ediyorum, onlara göre hesaplama yapıyorum.
Yaptığım yemekleri de yine buna göre hsaplıyorum; sadece sebze ve meyve gibi yiyeceklerin değerleri için listeye bakıyorum.
Sen herhangi bir ürünün kalorisini hesaplamada zorluk çekersen yardımcı olurum :)
Beraberce yaklaşık kalorisini buluruz emin ol :16:

cok tesekkür ederim canim ben avusturyadayim ve burdada tabiki yaziyor kaloriler ambalaj üstünde ama iste yediklerimi tartmam gerekiyor sanirimki bunu hesaplayabileyim
bilemedigim bisey olursa kesinlikle soracagim
ayrica bende bugün duydum bu tuz olayini burda aktarlada arastiracam bakalim
eger faydasi varsa neden olmasin kullanirim hazir tuzlarida hayatimdan silerim
tabiki az kullanacam bununda farkindayim :1:

slm kızlar işyerindne kaçak yazıyorum...yakalanırsam çıkarım..:52:
naıslsınız bakalım kilollar gidiyor mu ben tam bir dombidi olarak hayatıma devam ediyorum..dikkat ediyorum aslında işyerine salata getirip ton balığıyla yiyorum falan ama deli gibi şişim..
bu sabah 91.9 çıktım..
en son 24 aralıkta regl olmuştum ..2 kere gebelik testi yaptım negatif..zaten beklemiyordum da hani dedim hep saat gibi işer reglim bir gün bile gecikmezdi..c.tesi dr a gidicem işallah kist falan çıkmaz..bu arada patlayacak gibi şiştim..
moralim her zamanki gibi bozuldu...
bir arkadaşım ist da işe başladı izmirden geldi bizde kalıyor ondan akşamları pek g,remiyorum..
malum işte de yasaklandı...
bilmiyorum güldenim takıma bir faydam da yok istersen çıkayım ben yine bir süreliğine...sen ne dersen ona kabulüm..
kızlar dua edin de bebek falan olmasın biliyorsunuz tedavi görüyorum ve çok kilo aldım...şu anda gerçekten yanlış zaman..ilaç kullanmaya devam etmem gerek hamillik işi bozar..offf çok gerginim.
herşeyin hayırlısı diyorum sizleri çok öpüyorum...

6 yemek kaşığı makarna - 250 cal

4 adet bisküvi - 170 cal

Kahve (özel) - 120 cal

Yoğurt - 200 cal

1 fincan kahve - 20 cal

1 muz - 120 cal

Salatalık - 20 cal

1 dilimden biraz fazla ekmek - 100 cal

Çorba - 250 cal

2 parça çikolata - 75 cal

1 adet portakal - 50 cal (daha yemedim)

toplam: 1375 cal