Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Asuuu479: canım sıkma canını vcut direnci birde asla gece tartıya çıkma en ii vakit
sabah kalkıp wc ye gidip geldiktikten sonra tartıl
Nature2004: bu arkadaşa pek rastlamadım:26:
Senaygunergul:nerdesin bakem sen bn senden umutluydum bu hafta için geç kaldın
Xetrax:listemdesin paylaşımlarına ve menüne bayılıyorum
Ozlemyb:cnm sen nerdesn 11 demedinmmi bn
İzemizgiaylaşımlarını biraz daha artırsan iyi olur cnm erekneden bildirim yaptığın için aldım listeye senide
Papatya89: listemdesin paylaşımların ii menü iyi durmak yok yola devam
Mellina: cnm sende listemsesin tebrik ederim devamını dilerim

özellikle yeni arkadaşları kutluyorum süper kilolar vermişsinz
veremyenler bn dahil üzülmeyin

kızlar bn regl olmadığımdan dolayı diyorum 121im maalesef artı 1 yanii(((((

sagolasın azrasılam.. insallah haftaya daha güzel sonuclar duyariz herkesden

1 haftadir regl olmayi bekliyorsun olmuyor...yoksa sen hamile olmayasin canim yaa? :26:

Slmmm kızlar
süper kilolar vermişsiniz kilo verenleri kutluyorum ve darısı başımıza diyorum:))
ben bu hafta sabitim güldencim gram gitmemiş..niye acaba diye fazla kurcalamıyorum bu hafta accuk abartmıştım ceremesini çekiyim..

bn sana 2-3 sayfa önce yazdım deryam
düğün yaklaşıyor
şöleee iiiiiipincecik elbisenn içinde dha güzel durmak istemezmisin

İstemezmiyimmmmmm
ve dediğin gibi şurda bişey kalmadı 6marta acil bişeyler yapmam lazım ama nasıl? ben sporsuz veremiyorum ve oğlum artık uyumuyor tüm gün dibimde olunca da koşu bandı falan hayal oluyor ...bebekken bile daha rahattım valla!
neyse bi düzen bulmam lazım akşam yemekten sonra falan o babasıyla otursun ben kaçıyım bari bu böyle olmayacak..
sen naptın hiç yazmıyosun artık koşu bandı işe yaradı mı? kullanıyormusun yani..

hamile olamam cnm imkansız
olmam için önce bir eş lazım
1 hafta değil nerdeyse 2 hafta geçti

pardon hayatim.. ben seni evli saniyordum , profiline simdi baktim. cadiyi okula birakayim filan deyince, bir de nickin azrasilam olunca neden se evlisin diye düsünmüsüm

stresli bir dönemde olunca ve kilo kaybi dönemlerinde.. regl düzenlisizligi oluyor ,bende de var malesef

:78::78::78::78::78:
hergün yarım saat çıkıyım diyom
çıkamıyorum
ama haftaya söz verdim kendime eğer bir ay boyunca hergün yarım saat yürümezsem kendimi aşağı atacam

evt cnm bir cadım var 6 yaşında,evlendim ayrıldım diyecem ama kurtuldum diyorum daha çokca

evt cnm bir cadım var 6 yaşında,evlendim ayrıldım diyecem ama kurtuldum diyorum daha çokca

o sürecte zor zamanlar gecirmis oldugun kesin.. bardaga dolu kismindan bakarsak da.. omuzlarindan zor bir yükü atabilme cesareti göstermissin ama tebrik ederim !

Allah tüm islerini kolaylastirsin ve kizini sana bagislasin azrasilam...

tünaydn kızlar kusura bakmayın canlarım biliyorum geç kaldım ama çok özür dilerim çoook mutlyum sevgili kaptanım geçen çarşambamı perşembemi çok net bilemiyorum ama geçen hafta işte sizle tanıştım tabiri caizse şöyle bir silkindim kendime geldim sayenizde neyse sadete geleyim 65.3 le başladım bu sabah 62 yi gördüm inanılmaz mutlu oldum zaen kısa bi süre önce aldığım için galiba kolay gidiyo bu kilolar asıl zor olan benim için 60dan sonrası veren veremeyen herkeze kocamaaaan öpücükler hepinizi seviyoruuummmm

** 6.TAKIM 190.ETAP **

Naz ( 58,3 / 58,3 / 0,00 / 0,00 % )
kirazz_z ( 77,4 / 77,4 / 0,00 / 0,00 % )
blackandwhite ( 64,5 / 64,3 / 0,2 / 0,31 % )
narin_nazenin ( 68,7 / 67,8 / 0,9 / 1,31 % )
safinaz84 ( 57,9 / 57,7 / 0,2 / 0,35 % )
zilan80 ( 63,9 / 63,0 / 0,9 / 1,41 % )
mimu88 ( 76,7 / 77,2 / -0,5 / -0,65 % )
amoreee ( 58,0 / 58,0 / 0,00 / 0,00 % )
simerenya ( 97,1 / 94,7 / 2,4 / 2,47 % )
aysnn ( 66,0 / 65,5 / 0,5 / 0,76 % )

6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 688,5 / 683,9 / 4,6 / 0,67 % )

KARDEŞ TAKIMCIĞIM RİCA ETSEM LİSTEMİZİ KONTROL EDEBİLİRMİSİNİZ

süpersinz kardeş takım
tebrik edrim
liste doğru
k.bakmayın geç oldu misafrm vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…