• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah kahvaltımı yazmıştım.
öğle yemeğimi malesef 15:30 gibi yiyebildim neredeyse bayılacaktım açlıktan :43:
6-7 tane misket köfte ve light yoğurt yedim öğlen yemeğimde.
biraz önce de akşam yemeğine oturdum ama hemen tıkandım yarım tabak bile yiyemedim.
tavuk ciğeri vardı menümde ve yine light yoğurt.
1 saat sonra bir fincan yeşil çay içerim.
bugünlük de bu kadar.

Bugünkü Listem

3 dilim kepek ekmek - 165 cal
100 gram beyaz peynir - 250 cal
1 bardak meyve suyu (doğal) - 60 cal

1 adet poğaça - 250 cal

Tatlı - 300 cal

3-4 dilim ekmek - 280 cal
Yoğurtlu kızartılmış kabak - 450 cal

1 fincan kahve - 40 cal

Toplam: 1795 ama düze hesap 1800 :)

Kiloma göre fazla değil. Her yarım kilo için 10 kalori hesaplarsam günde sadece 1800 kalori burdan kazancım var. 500- 600 kalori rutin işler için ekler, sporu da 200 kalori görürsem 2500 kalori yapar. :16: Bugün nerden baksanız 700 kalori kardayım, kendimiz daha fazla zorlamiyim. :61:

Son düzenleme:
Listeye baktım, kilom 81.6 görünüyor.

Yarın erkenden tartıya çıkabilir mi bilmiyorum. :31:

Bu sabak ancak kahvaltıdan sonra aklıma geldi, tartıya çıktım 80.8 çıktı.

Yarın tartıya çıksam daha iyi olabilir belki ama ikindiden önce buraya girmem pek mümkün değil maalesef. Mutluyum, biraz kilo almıştım ama kalıcı olmadı bu kilolar, ferahladım :66:

Bugünkü Listem

3 dilim kepek ekmek - 165 cal
100 gram beyaz peynir - 250 cal
1 bardak meyve suyu (doğal) - 60 cal

1 adet poğaça - 250 cal

Tatlı - 300 cal

3-4 dilim ekmek - 280 cal
Yoğurtlu kızartılmış kabak - 450 cal

1 fincan kahve - 40 cal

Toplam: 1795 ama düze hesap 1800 :)

Kiloma göre fazla değil. Her yarım kilo için 10 kalori hesaplarsam günde sadece 1800 kalori burdan kazancım var. 500- 600 kalori rutin işler için ekler, sporu da 200 kalori görürsem 2500 kalori yapar. :16: Bugün nerden baksanız 700 kalori kardayım, kendimiz daha fazla zorlamiyim. :61:

wingcim
her yarım kiloya 10 kaloriyse
bnm kiloma göre kalori hesabım ne olmalı:26::26::26:

wingcim
her yarım kiloya 10 kaloriyse
bnm kiloma göre kalori hesabım ne olmalı:26::26::26:

Azracım son kilonu bilmiyorum ama 110 kilo üzerinden hesaplarsak 110 x 2 = 2200 kalori hiçbir şey yapmasan da harcayacağın kaloridir. Buna hareket durumuna göre 400-600 kalori ekleyeceksin. Mesela az hareketli bir gün geçirdin evin içinde, 2200 + 400 = 2600 kalori olarak hesaplayacaksın kabaca. Diyelim ki rutin koşuşturmanın dışında 1 saat de yürüyüş yaptın, 400 kalori kadar eder. 2600 + 400 = 3000 kalori diyeceksin. Bunlar senin günlük harcamaların. Bu durumda günlük 2000 kalorilik bir diyet yaparsan hem zorlanmazsın, bitkin düşmezsin, hem de kilo verirsin canım :16:

Azracım son kilonu bilmiyorum ama 110 kilo üzerinden hesaplarsak 110 x 2 = 2200 kalori hiçbir şey yapmasan da harcayacağın kaloridir. Buna hareket durumuna göre 400-600 kalori ekleyeceksin. Mesela az hareketli bir gün geçirdin evin içinde, 2200 + 400 = 2600 kalori olarak hesaplayacaksın kabaca. Diyelim ki rutin koşuşturmanın dışında 1 saat de yürüyüş yaptın, 400 kalori kadar eder. 2600 + 400 = 3000 kalori diyeceksin. Bunlar senin günlük harcamaların. Bu durumda günlük 2000 kalorilik bir diyet yaparsan hem zorlanmazsın, bitkin düşmezsin, hem de kilo verirsin canım :16:

bn demekki ortalama 2000 kalori alıyorum
çünkü sabitim kaç senedir
115-120 arası gidip geliyorum

bn demekki ortalama 2000 kalori alıyorum
çünkü sabitim kaç senedir
115-120 arası gidip geliyorum

Canım bence 2000 kaloriden fazla alıyorsundur çünkü 200 kalori alsan haftada 400-500 gram da olsa verirsin. Şimdi kalori alımını 2000 seviyesinde tutmalısın ki böylece yavaş da olsa kilo verirsin. :16:

Geçen 1 hafta boyunca kilo vermiş olmamın mutluluğuyla 5 gün süreyle karbonhidrat diyeti uygulamaya kadar verdim :16:

Günde sadece 15 gr karbonhidrat alacak şekilde beslenmeyi planlıyorum.

Arada hem değişiklik olması hem de kilo vermemi hızlandırması açısından 5 günlük değişiklikler yapmayı planlıyorum :79:

15 gr oldukça az bir rakam olduğu için sadece süt ürünleri ve sebze yemek bile bu limiti doldurur :69:

Yarın herkes kilo vermiş olur inş :109:

tartılmayayım dedim olsun verdiğini görnce gaza gelirsin dediler haklısınız dedim.5 gündür açım 10 gram bile varmemişim gözümüz aydın..stres oldum bi ağlamadığım kaldı..

şimdiden söyliyeyim aç karnına tartıldım 69 kiloyum..OFFFFF:95::95::95::14::14::25:

http://
[/QUOTE]

Canım bu kadar üzme kendini :70:

Büyük ihtimalle kilo vermeye karşı direnç olmuştur.

Bu hafta daha fazla protein tüketmeye dikkat ederek ve spor daha fazla yüklenip vücudu yağ yakmaya yönlendirerek diyetine devam etmelisin. Pes etmezsen ve bu noktalara dikkat edersen ilerleme kaydedeceğine inanıyorum. :16:

iş yerinden kk ne giremiyorum eve gelip işlerimi bitirdikden sonra gireceğim zamanda çocuklar çoktan bilgisayarı kapmış oluyorlar. o yüzden yorum yapamadan hemen girip çıkarak sizleri takip etmeye çalışıyorum sessiz takipcinizim.
Diyete ilk adımı sağladığınız işin hepinize teşekkür ediyorum.
bu sabah 69.400 geldim.
geçen cuma 70.100 düm bu kadar verebilmişim. ilk hafta için az sanırsam ama arkasının daha iyi geleceğine eminim benide aranıza kabul edebilirseniz çok memnun olacağım .

sabah klasik bir kahvaltı yapıyorum peynir ekmek 5 zeytin 1 tatlık kaşığı bal.
öğlen iş yerinde çıkan yemekden 2 kaşık pilav veye 1 dilim ekmek yemek kısmınıda susuz olarak yiyorum.
akşamda sebze ve yoğurt salata veya et yoğurt salata şeklinde yapıyorum.

bu hafta ara öyünlerimi düzene koyamadım o yüzden az kilo verdiğimi düşünüyorum inşallah haftaya onuda bir düzene oturtacağım.

benide aranuza alın lütfen size ihtiyacım var

günaydın kızlar :54:
bu sabah tartıldım aç karnına ve 65.600 gördüm.
başlangıç kilom 68 son kilom 65.600
bidirimimi yaptım hadi bakalım.:71:
k,lo verememiş olanlar hiç hiç üzülmeesinler çünkü eminim haftaya vücutlarının direncini kırıp daha fazla kilo verecekler :54:

Herkese Günaydinnn !!!!!! :16:

Harika bir gün bekliyor hepimizi :66: insallah herkes güzel sayilar görür tartida :66: ve umarim en iyi kilo veren takım, en sıkı çalışan takim biz seciliriz :66::66::66::66::66::64:

Sevgili kaptanim ,Azrasilam..

Gectigimiz cuma gününden bu yana takima katilmis bulunmaktayim. 67 kilo ile katilmistim su an 65.2 yim.. :42: (hemen tickerimi düzenleyeyim cok mutluyum :66: )

Kilo veremedigini gören arkadaslarim da lütfen moralllerini bozmasinlar..önümüzde daha cok haftalarimiz var,kisa bir yola girmedik ! hepimiz icin herseyden önemli olan sagligimiz ! gec olsun ama güc olmasin insallah :61:

enerji dolu ,pozitif , bol gülümsemeli bir gün diliyorum herkese :16:

tartılmayayım dedim olsun verdiğini görnce gaza gelirsin dediler haklısınız dedim.5 gündür açım 10 gram bile varmemişim gözümüz aydın..stres oldum bi ağlamadığım kaldı..

şimdiden söyliyeyim aç karnına tartıldım 69 kiloyum..OFFFFF:95::95::95::14::14::25:

http://[url=http://www.diaet-ticker.de] [/URL]
[/QUOTE]

asucugum üzülme lütfen !! haftaya herkesden fazla farki sen görmüs olacaksin.. yeni basladigin icin hemen kilo verememis olmalisin. Haftaya eminim sen takimin en iyi kilo verenlerinden olacaksin :16: Hem bak sinavlarin da bitti spor yaparsin bol bol :34:

Back