Kaç kalori yaptığını hesapladın mı?
Günlük ne kadar almayı planlıyorsun?
ohh canim yaa cok sükür !! vazgecmedim ,devam edecegim dedigin bir mesaj bekleyip duruyordum.. cikmamistim siteden gelirsin diye.. beni buraya sen getirdin canim benim , hic bir yere göndermicem senien cok seninle ilgilenmem gerek, seni motive etmem gerek ben bu iste kararliyim % 100 bu is olacak Allahin izniyle.. sevdiklerimin de ellerinden tutup götürecegim istedikleri kiloya
o kalori olayini hic anlamiyorum tatlim yaa.. ölc ,tart , topla ,cikar ... o ise hic gelemem ben ,kafayi yerim kesinyagsiz, sekersiz ,az tuzlu yiyorum ve genelde sebze ,meyve agirlikli yiyorum.. kendimi hafif hissediyorum yemeklerden sonra , cok yemedigimi düsünüyorum ölcüm bu bu cuma bir bakalim sonuca ne diyecek eger bu düzen fayda etmiyorsa yöntem degistirmeyi düsünüyorum tabi :44:
selam kızlar..burdan iyice ayrı düştüm..ama aklım hep burda...malum dönem sonu...ve çok yoğunum..
bu arada bugun ehliyetimi aldım..sonunda..
bugunkü menüm
sabah
1,5 dilim k.ekmeği, 4 zeytin, iki küçük küp beyaz peynir, 2-3 çatal lor peyniri, bir çay kaşığı kadar tahin pekmez
ara
2 etiform elmalı, yeşil çay
öğle,
mercimek çorbası, salata, 2 dilim ekmek
ara nescafe
akşam
kızarmış tavuk, salata
yorgunummm cokkkk hemdeee
milletin beni göresı geldı yaa töbe töbeee
dun dogum gunu vs derken geçip gitti ohh dedım hıc gelmedıyse 20 kısı vardı evde
bugun de aralıklı olmak uzere 5 komsum geldı
koşturmakdan topuklarım acıdı
bı yandan oğluma kosuyom bı yandan çay basta servısı
şimdi de kaynım kızıyla yemege gelecek
ayyy kımse bana acımıyorrr yaaaa
yarın gıdıp dr gorusucem oğlumun sunnetı için mumkunse ertesı gunde sunnet ettırıcem
bu gelenlerden bır tanesı yanımda olmayacak
yorgunluktan sınırlerım bozuldu sanırsam
opuyorum hepınızı
ben bugun ne yedıgımı ınanın hıcc bılmıyommm bolca her gelenle çay içtim bı nun farkındayım
ayyyy aglamak istiyorummmyada bırılerını doveyım mesela eşim gelsede az atışsam
Günde kaç kalori almalıyım?: Öncelikle, dengeli bir beslenme programı uygulayarak vücudunuzdaki her yarım kilo için 10 kalori almalısınız. Buna, günlük aktivite durumunuza göre, 400-700 kalori daha eklemelisiniz. Sözgelimi 65 kiloda aktif bir kadının günlük alması gerekli kalori miktarı 2000 civarındadır ve bu kişinin, haftada bir kilo vermek istediğinde, günlük kalori miktarından 500 kalori daha az beslenmesi yeterlidir. Eğer siz daha kalıcı çözümler istiyorsanız, diyetiniz boyunca günlük kalori miktarından 250 kalori indirin ve 250 kaloriyi yaktıracak kadar da egzersiz yapın.
Kaynak: Gazeete
regl dönemim diye kendimi durduramadım bugün ama yıkılmadım ayaktayımyarın daha dikkatli olucam :92:
sabah:
1 bardak bitki çayı
1 yumurta bir dilim sucukla omlet
3 dilim ekmek
yarım kaşık bal
4 ceviz
ara:
5 hurma
öğlen:
salçasız makarna
salata
ara:
1 dilim kek
şekersiz çay
akşam:
5 mandalina
merhaba kızlar bi kaç gündür giremiorum dün akşam tansiyonum düşdü hastanede kaldım serum elan verdiler doktorda kalori hesabı diyeti yasakladı kendisi bi diyet hazırlıcakmış salı günü gidicem kontröle ozaman vericekkusura bakmayın olurmu menülerimi yazamadım burda yine neler yediğimi kilomu filan hep paylaşıcam mutlaka
yarın kilo bildiriminde bulunacak yeni arkadaşlara sölüyorum
lütfen okusunlar
en geç 11 e kadar kilo bildirimi olacak
takıma yazmaya başladığınız kilo ve yarın ki kilonuz(sabah wcye çıktıktan sonra hiç birşey yemeden tartılınız)
şuan aklımda bir kaç kişi alınacak var kesin olarak
çünkü deneme haftası 2 dir(bazen 1-3 de olabiliyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?