bende koç burcuyum ama bu işleri çok bilmem yükselenim ne bilemedim şimdi 29.03.1983.sabah 6.00 6:30 arası doğmuşum
soyadin aygün mü canim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende koç burcuyum ama bu işleri çok bilmem yükselenim ne bilemedim şimdi 29.03.1983.sabah 6.00 6:30 arası doğmuşum
soyadin aygün mü canim ?
yok canım ya ben baya baya adımı soyadımı hepsini yazmışım bidahada değiştiremedim adım şenay soyadlarım güner. gül
şimdi sabah ki yediklerim:1 kibrit kutusu kadar beyz peynir 1 dili ekmek 1 bardak çay 2 şekerli yağsız omlet domates salatalık öğleni bir elmayla geçiştirmeyi düşünüyorum akşam da müsli yiyecem inşallah
menü güzel de.. sekeri biraz azaltmaya calis akillim bence
aaa ne güzel tesadüfff canim seninde burcun koc ,yükselenin koc . ben gibi
süpermiş koç burcu biraz zor bir burç karşısındakilere allah sabır versinnasıl katılıyomusun
hmmm zor oldugum dogru ama bu kötü degil bence hareketli ,degisken ,yeni seyleri kesfetmeye ruhu doymayan biriyim ,özgürlügümü kisitlayan kisileri sevmem beni böyle kabul eden ,hayati iki renk degil rengarenk yasamak isteyen insanlarla gayet güzel anlasiyorum aslinda
Herkese tünaydın :92:
tünaydıngününüz güzel geçsin inşallah:76::76:
koç burcu olmasam kıskanıcam valla ne güzel anlattın öle bi çırpıda:44:şey zaten ben kötü olrak demedim koç burcu insanı biraz yönetmeyi sever (ama kimse yönetilmeyi istemez):76: ya o açı dan dedim
Bu iyi dilekler için çok teşekkür ederim, herkesin günü güzel geçer inşallah
Cuma günü yakaşıyor, tartıya çıkacağım ama kilo verdiğimi pek düşünmüyorum.
Kilo vermekten de vazgeçtim, şu ana kadar verdiklerimi geri almış olmam inşallah :18:
sakin vazgectim deme lütfen baska alternatiflere bakalim... ne güzel bak 10 kg dan fazla vermissin simdiye kadar hayatim.. bundan sonra vazgecmek olmaz !!! bak bir daha 90 li ,80 li rakamlari hic görmeyecegini düsün... 50 li 60 li sayilar göreceksin emin ol !
Diyet seklini degistirsen 1 hafta ? ya da bu zayiflama caylari filan icsen cok ise yariyor ben cok memnun kaldim onlardan... Motive eksikligi varsa ,diyetini uygulayamadigini düsünüyorsan. motive edelim seni :79: ne olur vazgecme bizim de azmimiz kirilir o zaman
Bugünkü menüm
Sabah uyaninca 3 su bardagi su
Kahvalti : 1 tabak tropical meyve salatasi (ananas, mango, kamkat, kivi, lici, papaya, physalis, mandalina, ahududu )
öglen : 1 tabak Kisir
Ara : 2 kupa sekersiz limonlu cay
Aksam : 1 tabak yagsiz bol limonlu salata ( kirmizi lahana , domates ,brocoli, dereotu ,marul ,sogan)
Ara : 1 bardak bitki cayi
Uyumadan önce 1 bardak zayiflama cayi , 1 bardak su
Spor : 1 saat pilates
Yok, vazgeçmek yok elbette :)
Ama bilirsin, bazen her şey üst üste geliyor, yapamayacağını düşünmeye başlıyorsun.
Diyetler arasında gezip duruyorum, aslında iyi bir sonuç alamamış olmamın en önemli sebebi bu bence
Ama yine de kalori sayımı hala benim için en makul yöntem gibi görünüyor.
1400 kalori civarında bir diyet yapmaya, imkanım oldukça da spor yapmaya çalışıyorum. :125:
Umarım bu şekilde 1 haftada 2-3 kilo verebilirim
İşte o zaman tekrar motive olabilirim :124:
Desteğin için de çok teşekkür ederim.
Çok canayakın ve halden anlayan birisin canım :)