Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menü güzel de.. sekeri biraz azaltmaya calis akillim bence

süpermiş koç burcu biraz zor bir burç karşısındakilere allah sabır versinnasıl katılıyomusun

hmmm zor oldugum dogru ama bu kötü degil bence hareketli ,degisken ,yeni seyleri kesfetmeye ruhu doymayan biriyim ,özgürlügümü kisitlayan kisileri sevmem beni böyle kabul eden ,hayati iki renk degil rengarenk yasamak isteyen insanlarla gayet güzel anlasiyorum aslinda

koç burcu olmasam kıskanıcam valla ne güzel anlattın öle bi çırpıda:44:şey zaten ben kötü olrak demedim koç burcu insanı biraz yönetmeyi sever (ama kimse yönetilmeyi istemez):76: ya o açı dan dedim

tünaydıngününüz güzel geçsin inşallah:76::76:

Bu iyi dilekler için çok teşekkür ederim, herkesin günü güzel geçer inşallah
Cuma günü yakaşıyor, tartıya çıkacağım ama kilo verdiğimi pek düşünmüyorum.
Kilo vermekten de vazgeçtim, şu ana kadar verdiklerimi geri almış olmam inşallah :18:

evet o yönetme meselesi dogustan yapimizda var erkek arkadasimla da problemimiz bu.. beni yönetsin benden baskin karakter olsun istiyorum ama tam tersi.. artik yönetmekten sıkıldım

sakin vazgectim deme lütfen baska alternatiflere bakalim... ne güzel bak 10 kg dan fazla vermissin simdiye kadar hayatim.. bundan sonra vazgecmek olmaz !!! bak bir daha 90 li ,80 li rakamlari hic görmeyecegini düsün... 50 li 60 li sayilar göreceksin emin ol !

Diyet seklini degistirsen 1 hafta ? ya da bu zayiflama caylari filan icsen cok ise yariyor ben cok memnun kaldim onlardan... Motive eksikligi varsa ,diyetini uygulayamadigini düsünüyorsan. motive edelim seni :79: ne olur vazgecme bizim de azmimiz kirilir o zaman

Bugünkü menüm

Sabah uyaninca 3 su bardagi su

Kahvalti : 1 tabak tropical meyve salatasi (ananas, mango, kamkat, kivi, lici, papaya, physalis, mandalina, ahududu )

öglen : 1 tabak Kisir

Ara : 2 kupa sekersiz limonlu cay

Aksam : 1 tabak yagsiz bol limonlu salata ( kirmizi lahana , domates ,brocoli, dereotu ,marul ,sogan)

Ara : 1 bardak bitki cayi

Uyumadan önce 1 bardak zayiflama cayi , 1 bardak su

Spor : 1 saat pilates

Son düzenleme:

Yok, vazgeçmek yok elbette :)
Ama bilirsin, bazen her şey üst üste geliyor, yapamayacağını düşünmeye başlıyorsun.
Diyetler arasında gezip duruyorum, aslında iyi bir sonuç alamamış olmamın en önemli sebebi bu bence
Ama yine de kalori sayımı hala benim için en makul yöntem gibi görünüyor.
1400 kalori civarında bir diyet yapmaya, imkanım oldukça da spor yapmaya çalışıyorum. :125:
Umarım bu şekilde 1 haftada 2-3 kilo verebilirim
İşte o zaman tekrar motive olabilirim :124:

Desteğin için de çok teşekkür ederim.
Çok canayakın ve halden anlayan birisin canım :)

Son düzenleme:

Kaç kalori yaptığını hesapladın mı?
Günlük ne kadar almayı planlıyorsun?

ohh canim yaa cok sükür !! vazgecmedim ,devam edecegim dedigin bir mesaj bekleyip duruyordum.. cikmamistim siteden gelirsin diye.. beni buraya sen getirdin canim benim , hic bir yere göndermicem seni en cok seninle ilgilenmem gerek, seni motive etmem gerek ben bu iste kararliyim % 100 bu is olacak Allahin izniyle.. sevdiklerimin de ellerinden tutup götürecegim istedikleri kiloya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…