• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hoşbuldukk tatlım :16:

merhaba arkadaşlar ben 19 yaşında 162 boy 64 kiloyum 4 gündür kalori sayımıyla zayıflamaya başladım ve cuma günü tartılmayı düşünüyorum benide aranıza alırsanız çokk sevinirim hangi gün kilo bildirimini bilmiyorum yardım ediceğinizden hiç şüphem yok nightwinglover arkadaşım saolsun tabiii:1:

Bundan önce kaç kez diyet yaptın?

Nasıl sonuçlar aldın? :61:

herkese selam...sevgilim benim aramıza hoşgeldin canım...güzel paylaşımlar dilerim...

ütüydü, yemekti, çocukların banyosuydu anca fırsat bulup gelebildim...

sabah kahvaltım biraz ağır olduğu için, geç yaptığım için bugun iki öğün yedim...akşam kapuska yoğurt, bir kaç çatal da tavuk ciğeri yedim...

Wing cim hayranım sana...çok güzel bir araştırma yapmışsın.. günlük kalorin de çok iyi

Azracım öğlen makarna, ketçap mayonezli, akşam da bulgur pilavı biraz fazla karbonhidrat olmadı mı...gerçi dr tavsiyesi değil mi...ama pilavdan uzak dur bence...

bugun de platesimi yaptım...

hoşbulduk tatlım:16:

hoşgeldnz bn takım kaptanı
daha önce bir takımda bulundunzmu?

yok tatlım başka bir takımda bulunmadım bulunmak istemiştim bi ara ama netimde sorun çıkınca bırakmıştım zaten 3 gün flan sürmüştü :16:

Bundan önce kaç kez diyet yaptın?

Nasıl sonuçlar aldın? :61:

geçen sene buzaman ilk defa diyete başlamıştım cnm 67 kiloydum temmuza doğru 60a düştüm düşe kalka:1: özel bir diyet yapmadım yaptıysamda bir kaç gün yaptım genelde ondan mesala isveç diyeti yaptım 1 hafta sürmüştü karbonhidrat diyeti yaptım arada detoxs yaparım yarında yapıcam inş:61: yediğime dikkat ettim en çok spor olarak ip atladım günlük 1000kez felan atlıodum sonradan nivea body ezgersizlerini yapıodum geçen sene çok maratonlu bir şekilde vermiştim ama bu sene yavaş yavaş verip bir daha almamak istiorum inşşş:17:

geçen sene buzaman ilk defa diyete başlamıştım cnm 67 kiloydum temmuza doğru 60a düştüm düşe kalka:1: özel bir diyet yapmadım yaptıysamda bir kaç gün yaptım genelde ondan mesala isveç diyeti yaptım 1 hafta sürmüştü karbonhidrat diyeti yaptım arada detoxs yaparım yarında yapıcam inş:61: yediğime dikkat ettim en çok spor olarak ip atladım günlük 1000kez felan atlıodum sonradan nivea body ezgersizlerini yapıodum geçen sene çok maratonlu bir şekilde vermiştim ama bu sene yavaş yavaş verip bir daha almamak istiorum inşşş:17:

Boyun 1.62 idi yanılmıyorsam.

Senin idealin 55 sanırım ama 52 kilo olursan ve bu kiloya da adım adım gidersen o kiloları kolay kolay geri almazsın.

Ben biraz acele ediyorum ama benim fazlalığı çok. :97:

Ben de senin gibi vermem gereken kilo azaldığında daha yavaş gitmeyi, verdiğim kiloları bir daha geri almamayı planlıyorum :)

Bence bu aşamada yediklerine dikkat ettiğin kadar sporuna da önem ver.

Mesela hangi sporu ya da aktiviteyi yapıyorsun şu an?

quote_icon.png
izemizgi kullanıcısından alıntı
Evlenmeden önce 55 kilo civarı idim . Evlendikden sonra çoğu Türk kadını gibi kilo almaya başladım 60 kilo ile hamile kaldım ve 90 kiloyla doğuma gittim. doğumdan sonra 84 kiloydum şok oldum daha çok gideceğini düşünmüştüm. kızımın yaş gününde tekrar 62 kiloya diyet spor ve yürüyüşle düşdüm.
Daha sonra tekrar hamile kaldım. bu sefer dikkat edeceğim dedim ama diyetden çıkdığım için ne kadar dikkat etsemde tekrar kilo aldım ve 80 ile doğuma gittim. tekrar uğraştım ve 1 yıl sonra 63 kiloya düşdüm.
bu klomu kouzun bir süre 6 yıl korudum ama şimdi tekrar 70 li kolalardayım ve bu bana ruhsal olarak sıkıntı vermeye başladı. ve tekrar rejime başladım ama rejim yaptıkça daha çok yemeye başladım sizin yardımınızla tekrar başlamak istiyorum beni de aranıza alırsanız çok çok sevinirim haber bekliyorum. (Tartılmaya korkduğum için şu anda kilomu tam olarak bilmiyorum ).

8. takıma bekleriz canım :)
teşekkür ediyorum beni aranıza çağırdığınız için nightwinglover

quote_icon.png
izemizgi kullanıcısından alıntı
Evlenmeden önce 55 kilo civarı idim . Evlendikden sonra çoğu Türk kadını gibi kilo almaya başladım 60 kilo ile hamile kaldım ve 90 kiloyla doğuma gittim. doğumdan sonra 84 kiloydum şok oldum daha çok gideceğini düşünmüştüm. kızımın yaş gününde tekrar 62 kiloya diyet spor ve yürüyüşle düşdüm.
Daha sonra tekrar hamile kaldım. bu sefer dikkat edeceğim dedim ama diyetden çıkdığım için ne kadar dikkat etsemde tekrar kilo aldım ve 80 ile doğuma gittim. tekrar uğraştım ve 1 yıl sonra 63 kiloya düşdüm.
bu klomu kouzun bir süre 6 yıl korudum ama şimdi tekrar 70 li kolalardayım ve bu bana ruhsal olarak sıkıntı vermeye başladı. ve tekrar rejime başladım ama rejim yaptıkça daha çok yemeye başladım sizin yardımınızla tekrar başlamak istiyorum beni de aranıza alırsanız çok çok sevinirim haber bekliyorum. (Tartılmaya korkduğum için şu anda kilomu tam olarak bilmiyorum ).

8. takıma bekleriz canım :)
teşekkür ediyorum beni aranıza çağırdığınız için nightwinglover

Hoş geldin İzemizgi :71:

Aramıza katıldığın için ben teşekkür ederim :61:

Kilo verme sürecinden bahsetmişsin ama şu anki kilonu ve de boyunu söyleyebilir misin acaba?

Kaç kilo olmak istiyorsun?

Nasıl bir diyet yapmayı düşünüyorsun? Daha önce hangi diyetlerle kilo verdin? :)

Kendini ne kadar iyi anlatırsan biz de o kadar çok yardımcı olabiliriz sana :61:

Daha gelir gelmez sorulara boğdum :1:

Son düzenleme:
yarın itibarı ile bende diyetteyim yapmam gerekenler hakkında bilgi verirseniz sevinirm

Grup genelinde kilo verme konusunda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz :7:

Yaptığın diyet hakkında bilgi verir, mümkün olduğunca menünü grup sayfasına yazarsan hem kendini takip etmiş olursun hem de biz sana yardımcı olabiliriz :)

Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz., kaç kilo olduğumuzu yazıyoruz.

Cuma günleri bildirim yapamayacaksan, internete giremeyeceksen önceden cuma günü bildirim yapamayacağını söyleyebilirsin ya da daha önceden bildirim yapabilirsin. Eğer uzun zaman internete giremeyeceksen takımdan izin alıp sonra geri döndüğünde kaldığın yerden devam edebilirsin :21:

3 cuma hiçbir neden bildirmeden ya da takım kaptanımız AzraSılam'ı haberdar etmeden geçirirsen diskalifiye oluyorsun :97: Ben takıma ilk katıldığımda bazı cuma günleri bildirim yapmayı unutuyordum ya da geç yapabiliyordum :78: Ama sağ olsun Azracım bu konuda çok anlayışlı davrandı bana :29:

Kurallar böyle :)

Tekrar hoş geldin aramıza :16:

şu anda tam olarak bilmiyorum kilomu ama 70 civarıyım. sabah tartılıp yazarım.
daha öncesi dönemde diyet spor ve yürüyüş yaparak vermişdim. diyetimi diyetisyende almışdım. spor olarak da bir spor merkezine gittim gitmediğim dönemlerde de 6-7 km yürüyüş yapıyordum. ama o zaman bundan 10 yaş daha küçükdüm ve metabolizmam daha iyi çalışıyordu . şu anda 38 yaşındayım ve boyum 1.62
şu anda nasıl bir diyet yapacağımı ve aktivitemi belirlemedim bu konu hakkında hazırlıksızım

daha öncesi dönemde diyet spor ve yürüyüş yaparak vermişdim. diyetimi diyetisyende almışdım. spor olarak da bir spor merkezine gittim gitmediğim dönemlerde de 6-7 km yürüyüş yapıyordum. ama o zaman bundan 10 yaş daha küçükdüm ve metabolizmam daha iyi çalışıyordu . şu anda 38 yaşındayım ve boyum 1.62
şu anda nasıl bir diyet yapacağımı ve aktivitemi belirlemedim bu konu hakkında hazırlıksızım

Aslında senin için uygun olacak diyete senin karar vermen daha doğru :)

Forumda birçok başlık altında üyeler yaptıkları diyetlerle ilgili paylaşımda bulunuyorlar.

İstersen hepsine biraz göz at, çünkü senin için hangisinin daha iyi olabileceğine sen karar verebilirsin :101:

Bazı arkadaşlar diyetisyen listelerini uyguluyor. Ben de kalori sayımı ve protein diyeti arasında gidip geliyorum :) Arada başka diyetler de denemişliğim var ama hepsini yapamıyor insan. Herkesin hayat tarzı, sevdiği yiyecekler, beslenme alışkanlıkları vs. farklı çünkü :69:

SABAH

- Pane (2 yumurta ve 100 gr lor peynirinden)

Yumurta x 2

165 cal, 14 gr protein, 12 gr yağ, 0 gr karb

100 gr lor peyniri

101 cal, 19 gr protein, 1 gr yağ, 4 gr karb

56 gr ton balığı (Yarım kutu)

64 cal, 15 gr protein, 0.7 yağ, 0 gr karb

I. ARA

1 kutu (200 ml) light süt

63 cal, 6 gr protein, 0.3 yağ, 9 gr karb

II. ARA

1 kutu (200 ml) light süt

63 cal, 6 gr protein, 0.3 yağ, 9 gr karb

ÖĞLEN

100 gr. tavuk bonfile

100 cal, 22 gr protein, 1 gr yağ, 0 gr karb

100 gr yoğurt

61 cal, 4,5 gr protein, 1,5 gr yağ, 6,8 gr karb

ARA

100 gr buğday kepeği

Henüz alamadım, alınca değerlerini eklicem.

100 gr yoğurt

61 cal, 4,5 gr protein, 1,5 gr yağ, 6,8 gr karb

AKŞAM

56 gr. ton balığı (Kutunun geri kalanı)

64 cal, 15 gr protein, 0.7 yağ, 0 gr karb

TOPLAM: 742 cal, 106 gr protein, 19 gr yağ, 35,6 karb

hoşgeldiniz iyi paylaşımlar dilerim
bn takım kaptanı
daha önce herhangi bir takıma yazdınızmı listelerine girdiniz mi?

Grup genelinde kilo verme konusunda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz :7:

Yaptığın diyet hakkında bilgi verir, mümkün olduğunca menünü grup sayfasına yazarsan hem kendini takip etmiş olursun hem de biz sana yardımcı olabiliriz :)

Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz., kaç kilo olduğumuzu yazıyoruz.

Cuma günleri bildirim yapamayacaksan, internete giremeyeceksen önceden cuma günü bildirim yapamayacağını söyleyebilirsin ya da daha önceden bildirim yapabilirsin. Eğer uzun zaman internete giremeyeceksen takımdan izin alıp sonra geri döndüğünde kaldığın yerden devam edebilirsin :21:

3 cuma hiçbir neden bildirmeden ya da takım kaptanımız AzraSılam'ı haberdar etmeden geçirirsen diskalifiye oluyorsun :97: Ben takıma ilk katıldığımda bazı cuma günleri bildirim yapmayı unutuyordum ya da geç yapabiliyordum :78: Ama sağ olsun Azracım bu konuda çok anlayışlı davrandı bana :29:

Kurallar böyle :)

Tekrar hoş geldin aramıza :16:

:52::52::52:
maşşalh wingcim:nazar:
yardımcım olsana kız sen bnm :71:

Back