Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldukk tatlım
merhaba arkadaşlar ben 19 yaşında 162 boy 64 kiloyum 4 gündür kalori sayımıyla zayıflamaya başladım ve cuma günü tartılmayı düşünüyorum benide aranıza alırsanız çokk sevinirim hangi gün kilo bildirimini bilmiyorum yardım ediceğinizden hiç şüphem yok nightwinglover arkadaşım saolsun tabiii
herkese selam...sevgilim benim aramıza hoşgeldin canım...güzel paylaşımlar dilerim...
ütüydü, yemekti, çocukların banyosuydu anca fırsat bulup gelebildim...
sabah kahvaltım biraz ağır olduğu için, geç yaptığım için bugun iki öğün yedim...akşam kapuska yoğurt, bir kaç çatal da tavuk ciğeri yedim...
Wing cim hayranım sana...çok güzel bir araştırma yapmışsın.. günlük kalorin de çok iyi
Azracım öğlen makarna, ketçap mayonezli, akşam da bulgur pilavı biraz fazla karbonhidrat olmadı mı...gerçi dr tavsiyesi değil mi...ama pilavdan uzak dur bence...
bugun de platesimi yaptım...
hoşgeldnz bn takım kaptanı
daha önce bir takımda bulundunzmu?
hoşbulduk tatlım
yok tatlım başka bir takımda bulunmadım bulunmak istemiştim bi ara ama netimde sorun çıkınca bırakmıştım zaten 3 gün flan sürmüştü
Bundan önce kaç kez diyet yaptın?
Nasıl sonuçlar aldın?
listelerine girmedin değilmi cnm
önemli bu
geçen sene buzaman ilk defa diyete başlamıştım cnm 67 kiloydum temmuza doğru 60a düştüm düşe kalka özel bir diyet yapmadım yaptıysamda bir kaç gün yaptım genelde ondan mesala isveç diyeti yaptım 1 hafta sürmüştü karbonhidrat diyeti yaptım arada detoxs yaparım yarında yapıcam inş yediğime dikkat ettim en çok spor olarak ip atladım günlük 1000kez felan atlıodum sonradan nivea body ezgersizlerini yapıodum geçen sene çok maratonlu bir şekilde vermiştim ama bu sene yavaş yavaş verip bir daha almamak istiorum inşşş
izemizgi kullanıcısından alıntı
Evlenmeden önce 55 kilo civarı idim . Evlendikden sonra çoğu Türk kadını gibi kilo almaya başladım 60 kilo ile hamile kaldım ve 90 kiloyla doğuma gittim. doğumdan sonra 84 kiloydum şok oldum daha çok gideceğini düşünmüştüm. kızımın yaş gününde tekrar 62 kiloya diyet spor ve yürüyüşle düşdüm.
Daha sonra tekrar hamile kaldım. bu sefer dikkat edeceğim dedim ama diyetden çıkdığım için ne kadar dikkat etsemde tekrar kilo aldım ve 80 ile doğuma gittim. tekrar uğraştım ve 1 yıl sonra 63 kiloya düşdüm.
bu klomu kouzun bir süre 6 yıl korudum ama şimdi tekrar 70 li kolalardayım ve bu bana ruhsal olarak sıkıntı vermeye başladı. ve tekrar rejime başladım ama rejim yaptıkça daha çok yemeye başladım sizin yardımınızla tekrar başlamak istiyorum beni de aranıza alırsanız çok çok sevinirim haber bekliyorum. (Tartılmaya korkduğum için şu anda kilomu tam olarak bilmiyorum ).
8. takıma bekleriz canım :)
teşekkür ediyorum beni aranıza çağırdığınız için nightwinglover
yarın itibarı ile bende diyetteyim yapmam gerekenler hakkında bilgi verirseniz sevinirm
şu anda tam olarak bilmiyorum kilomu ama 70 civarıyım. sabah tartılıp yazarım.
daha öncesi dönemde diyet spor ve yürüyüş yaparak vermişdim. diyetimi diyetisyende almışdım. spor olarak da bir spor merkezine gittim gitmediğim dönemlerde de 6-7 km yürüyüş yapıyordum. ama o zaman bundan 10 yaş daha küçükdüm ve metabolizmam daha iyi çalışıyordu . şu anda 38 yaşındayım ve boyum 1.62
şu anda nasıl bir diyet yapacağımı ve aktivitemi belirlemedim bu konu hakkında hazırlıksızım
şu anda tam olarak bilmiyorum kilomu ama 70 civarıyım. sabah tartılıp yazarım.
daha öncesi dönemde diyet spor ve yürüyüş yaparak vermişdim. diyetimi diyetisyende almışdım. spor olarak da bir spor merkezine gittim gitmediğim dönemlerde de 6-7 km yürüyüş yapıyordum. ama o zaman bundan 10 yaş daha küçükdüm ve metabolizmam daha iyi çalışıyordu . şu anda 38 yaşındayım ve boyum 1.62
şu anda nasıl bir diyet yapacağımı ve aktivitemi belirlemedim bu konu hakkında hazırlıksızım
Grup genelinde kilo verme konusunda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz
Yaptığın diyet hakkında bilgi verir, mümkün olduğunca menünü grup sayfasına yazarsan hem kendini takip etmiş olursun hem de biz sana yardımcı olabiliriz :)
Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz., kaç kilo olduğumuzu yazıyoruz.
Cuma günleri bildirim yapamayacaksan, internete giremeyeceksen önceden cuma günü bildirim yapamayacağını söyleyebilirsin ya da daha önceden bildirim yapabilirsin. Eğer uzun zaman internete giremeyeceksen takımdan izin alıp sonra geri döndüğünde kaldığın yerden devam edebilirsin
3 cuma hiçbir neden bildirmeden ya da takım kaptanımız AzraSılam'ı haberdar etmeden geçirirsen diskalifiye oluyorsun :97: Ben takıma ilk katıldığımda bazı cuma günleri bildirim yapmayı unutuyordum ya da geç yapabiliyordum :78: Ama sağ olsun Azracım bu konuda çok anlayışlı davrandı bana
Kurallar böyle :)
Tekrar hoş geldin aramıza