Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wingcim paylaşım alanına böyle birşey yazmak istemem şahsenBaşka bir takımla birleşmek çok kötü bir fikir mi olur? :26:
başın saolsun cnm allah mekanını cennet eylesin sevdiklerine ve ailesine sabır ihsan eylesinSlmmmmm kızlarrr ben geldimmm...
herkes de bir azim görüyorum hadi bana da bulaştırın..gerçi başladım 2 gündür hiç kaçamak yok bakalım şimdi temizlik yapıyorum(eşimi ve oğlumu dışarı gönderdim) işim bitince halim kalırsa koşu bandına çıkacağım..
bugünlerde pek tadım yoktu moralim de bozuktu pek yazmak istemedim(benim sessizliğim ondan) bir arkadaşımı(aslında ablamın arkadaşı) 1 yıldır kanser tedavisi görüyordu 2 gün önce onu kaybettik o çok üzdü ve etkiledi beni gencecik kız,nasıl hayat dolu,pozitifti bir sene de neler oldu..offf hayat kısa kızlarrr..
hoşgeldinizMerhaba herkese,
davet edildim geldim. tesekkür ederim. :) 1.70 boyunda ve 64 kilo agırlıgındayım. Daha önce 3. takımın üyesiydim hedefime ulasınca mezun olmustum, fakat 4 kilocuk bir sapma oldu hedefte bir kac ay icinde simdi o 4 -5 kiloyu geri vermek icin tekrar buradayım.
3 gün önce saglıklı beslenmeye ve spora basladım yine.
süper menü ve sporTeşekkür ederim, kızlar.
Sabah
1 yumurta
1 kücük kase çorba
Ara
1 mandalina
1 sütlü kahve
Öğlen
2 kaşık Ispanak yemeği
1 elma
Akşam
1 kase çorba
1 elma
Su
8 bardak su
Spor
slim in 6 pack (13 dk)
Kickbox (15 dk)
öpüyorum hepinizi xoxox
Herkese günaydın :))
Umarım herkes için çok güzel bir gün olur, bol bol kalori yakarız
Hülyacım adım Ilgın ama Wing denmesini tercih ediyorum
Teşekkür ederim, kızlar.
Sabah
1 yumurta
1 kücük kase çorba
Ara
1 mandalina
1 sütlü kahve
Öğlen
2 kaşık Ispanak yemeği
1 elma
Akşam
1 kase çorba
1 elma
Su
8 bardak su
Spor
slim in 6 pack (13 dk)
Kickbox (15 dk)
öpüyorum hepinizi xoxox
Sabah
1 yumurta - 70 kalori
1 kücük kase çorba - Çorbanın türüne göre 100 ile 300 kalori arasında değişir :)
Ara
1 mandalina - 50 kalori
1 sütlü kahve - 60-80 arası (Şeker miktarına göre değişir kalorisi)
Öğlen
2 kaşık Ispanak yemeği - 30-40 kalori arası
1 elma - 60 kalori
Akşam
1 kase çorba - 100 - 300 kalori arasında değişir :)
1 elma - 60 kalori
Su
8 bardak su
Toplam: 530 - 980 kalori arası ( Çorbanın ve kahvenin kalorisine göre değişir)
AzRASILAM, bilgiler için teşekkür ederim. :) 3. takımdan 59-60 kilo ile ayrılmıstım yanlış hatırlamıyorsam. İdeal kilom 59-60 zaten. Ama işte stres, yeni bir ülke, asker beklemek vs bi 4 kilo geri aldım. Umarım en kısa zamanda onlar da gidecek. :)
nightwinglover, kalorileri de ekleyeyim menülerin yanına hemen şimdi olur mu?
SAYSAYBİTMİYOR
Listeni kalorilerle birlikte yeniden düzenledim. Çorbanın türünü bilmediğim için değer aralığını esas aldım. Aynı şekilde kahvenin de :)
Sabah
1 yumurta - 70 kalori
1 kücük kase çorba - Çorbanın türüne göre 100 ile 300 kalori arasında değişir :)
Ara
1 mandalina - 50 kalori
1 sütlü kahve - 60-80 arası (Şeker miktarına göre değişir kalorisi)
Öğlen
2 kaşık Ispanak yemeği - 30-40 kalori arası
1 elma - 60 kalori
Akşam
1 kase çorba - 100 - 300 kalori arasında değişir :)
1 elma - 60 kalori
Su
8 bardak su
Toplam: 530 - 980 kalori arası ( Çorbanın ve kahvenin kalorisine göre değişir)
saysaycım nerden geldin nere gittin
asker derken eş yolumu bekliyorsun
merhabalar canım...menün çok güzel...spor da öyle..
slim in çok güzel bir seri...pack harika...bir topikten sizi hatırlıyorum sizi..kickbox tan hatırladım...nerden indirebileceğimi sormuştum...
SAYSAYBİTMİYOR
Evet canım kalorileri yazman senin için iyi :)
Böylelikle ne kadar almışsın, ne kadar alman gerekiyor daha iyi görebiliyorsun :)
AZRASILAM
Azracım ben kalorileri saymak için birkaç site var ama ben kalorisepeti.com adresini kullanıyorum.
Tarzı hoşuma gidiyor. Hem de çok kullanışlı
ÇOKOPRENS
Ben de memnun oldum canım
hayırlı teskereler olsun cnmm:98:Berlin'den İstanbul'a geldim canım. Sözlümü bekliyorum. Gelecek umarım bir 5 ay sonra sag salim. Sonra da düğün inşallah. :) Hakkari'de simdi.