• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Başka bir takımla birleşmek çok kötü bir fikir mi olur? :26:
wingcim paylaşım alanına böyle birşey yazmak istemem şahsen
3 kişide olsak yine de yazmam
toparlanma dönemi başlıyor emin ol
Slmmmmm kızlarrr ben geldimmm...

herkes de bir azim görüyorum hadi bana da bulaştırın..gerçi başladım 2 gündür hiç kaçamak yok bakalım şimdi temizlik yapıyorum(eşimi ve oğlumu dışarı gönderdim) işim bitince halim kalırsa koşu bandına çıkacağım..

bugünlerde pek tadım yoktu moralim de bozuktu pek yazmak istemedim(benim sessizliğim ondan) bir arkadaşımı(aslında ablamın arkadaşı) 1 yıldır kanser tedavisi görüyordu 2 gün önce onu kaybettik o çok üzdü ve etkiledi beni gencecik kız,nasıl hayat dolu,pozitifti bir sene de neler oldu..offf hayat kısa kızlarrr..
başın saolsun cnm allah mekanını cennet eylesin sevdiklerine ve ailesine sabır ihsan eylesin
acı....
Merhaba herkese,

davet edildim geldim. tesekkür ederim. :) 1.70 boyunda ve 64 kilo agırlıgındayım. Daha önce 3. takımın üyesiydim hedefime ulasınca mezun olmustum, fakat 4 kilocuk bir sapma oldu hedefte bir kac ay icinde simdi o 4 -5 kiloyu geri vermek icin tekrar buradayım. :9:

3 gün önce saglıklı beslenmeye ve spora basladım yine.
hoşgeldiniz
bn takım kaptanı azrasıla
bellki deneyimlisiniz ama ki az bi kural hatırlatma yapim
1 bol paylaşım rica ediyorum sizde bilirisnz ki motiveyi artıran budur
2 cuma günleri en geç 11-12 arası bildirim şayet bildiremiyecek durumdaysanız bunu önceden sölemek
yok bildirim yapmazsanız ilknde uyarı 2-3 de diskalifiye
3 diet spor su içmek zayıflamaya yardımcı herşey

tekrardan hoşgeldiniz:71:
3. takımdan kaç kilo ile mezun olmuştunuz

Teşekkür ederim, kızlar.

Sabah

1 yumurta
1 kücük kase çorba

Ara

1 mandalina
1 sütlü kahve

Öğlen

2 kaşık Ispanak yemeği
1 elma

Akşam

1 kase çorba
1 elma

Su

8 bardak su

Spor

slim in 6 pack (13 dk)
Kickbox (15 dk)

öpüyorum hepinizi xoxox
süper menü ve spor:nazar::nazar::nazar:

bnde menü yazayım 08 01 2011

sabah kalkarkalkmaz 1 portakal
kahvaltı 1 açık çay (2 adet tatlandırıcılı) 1 dilim ekmek 2 kaşar peyniri (evde başka pynir yoktu)

ara salatalık

öğle 1 porsiyon makarna haşlanmış 1 kase salata

ara azcık bi kraker

akşam tavuk ekmek

ama sonra accuk dayanamdım ekmek peynir yedim ama az :77:

spor
30 dk tempolu yürüyüş 2750mt toplamda :10:

Teşekkür ederim, kızlar.

Sabah

1 yumurta
1 kücük kase çorba

Ara

1 mandalina
1 sütlü kahve

Öğlen

2 kaşık Ispanak yemeği
1 elma

Akşam

1 kase çorba
1 elma

Su

8 bardak su

Spor

slim in 6 pack (13 dk)
Kickbox (15 dk)

öpüyorum hepinizi xoxox

merhabalar canım...menün çok güzel...spor da öyle..

slim in çok güzel bir seri...pack harika...bir topikten sizi hatırlıyorum sizi..kickbox tan hatırladım...nerden indirebileceğimi sormuştum...

Son düzenleme:

SAYSAYBİTMİYOR
Listeni kalorilerle birlikte yeniden düzenledim. Çorbanın türünü bilmediğim için değer aralığını esas aldım. Aynı şekilde kahvenin de :)

Sabah

1 yumurta - 70 kalori
1 kücük kase çorba - Çorbanın türüne göre 100 ile 300 kalori arasında değişir :)

Ara

1 mandalina - 50 kalori
1 sütlü kahve
- 60-80 arası (Şeker miktarına göre değişir kalorisi)

Öğlen

2 kaşık Ispanak yemeği - 30-40 kalori arası
1 elma - 60 kalori

Akşam

1 kase çorba - 100 - 300 kalori arasında değişir :)
1 elma - 60 kalori

Su

8 bardak su

Toplam: 530 - 980 kalori arası ( Çorbanın ve kahvenin kalorisine göre değişir) :16:

Son düzenleme:
AzRASILAM, bilgiler için teşekkür ederim. :) 3. takımdan 59-60 kilo ile ayrılmıstım yanlış hatırlamıyorsam. İdeal kilom 59-60 zaten. Ama işte stres, yeni bir ülke, asker beklemek vs bi 4 kilo geri aldım. :( Umarım en kısa zamanda onlar da gidecek. :)

nightwinglover, kalorileri de ekleyeyim menülerin yanına hemen şimdi olur mu? ;)

Sabah

1 yumurta - 70 kalori
1 kücük kase çorba - Çorbanın türüne göre 100 ile 300 kalori arasında değişir :)

Ara

1 mandalina - 50 kalori
1 sütlü kahve

Öğlen

1 elma - 60 kalori

Akşam

1 elma - 60 kalori

Su

8 bardak su

Toplam: 530 - 980 kalori arası ( Çorbanın ve kahvenin kalorisine göre değişir) :16:

wingcim harika süper :nazar::nazar::nazar:
bu kalorileri nerde hesaplıyorsun çizelgesi nerde var:26:
birde bir tatlı kaşığı bal kaç kalori
drum sabah kahvaltılarında ( tabii herdaim değil) verdide

AzRASILAM, bilgiler için teşekkür ederim. :) 3. takımdan 59-60 kilo ile ayrılmıstım yanlış hatırlamıyorsam. İdeal kilom 59-60 zaten. Ama işte stres, yeni bir ülke, asker beklemek vs bi 4 kilo geri aldım. :( Umarım en kısa zamanda onlar da gidecek. :)

nightwinglover, kalorileri de ekleyeyim menülerin yanına hemen şimdi olur mu? ;)

saysaycım nerden geldin nere gittin :10:
asker derken eş yolumu bekliyorsun:58:

SAYSAYBİTMİYOR
Listeni kalorilerle birlikte yeniden düzenledim. Çorbanın türünü bilmediğim için değer aralığını esas aldım. Aynı şekilde kahvenin de :)

Sabah

1 yumurta - 70 kalori

Ara

1 mandalina - 50 kalori
1 sütlü kahve

Öğlen

1 elma - 60 kalori

Akşam

1 elma - 60 kalori

Su

8 bardak su

awwwwwwwww canım çok ama çok teşekkür ederim. :))))) corba şehriye corbası kahve de sekersiz türk kahvesi. :p

merhabalar canım...menün çok güzel...spor da öyle..

slim in çok güzel bir seri...pack harika...bir topikten sizi hatırlıyorum sizi..kickbox tan hatırladım...nerden indirebileceğimi sormuştum...

canım ben leslie sansone yapıyordum berlin'de iken her gün 5 mil cok faydasını görmüstüm arada da kickbox evet. Kickbox'a yeniden basladım günde 15 dk onu yapıyorum. Özelden link atayım sana olur mu?

SAYSAYBİTMİYOR
Evet canım kalorileri yazman senin için iyi :)
Böylelikle ne kadar almışsın, ne kadar alman gerekiyor daha iyi görebiliyorsun :)

AZRASILAM
Azracım ben kalorileri saymak için birkaç site var ama ben kalorisepeti.com adresini kullanıyorum.
Tarzı hoşuma gidiyor. Hem de çok kullanışlı :69:

ÇOKOPRENS
Ben de memnun oldum canım :16:

SAYSAYBİTMİYOR
Evet canım kalorileri yazman senin için iyi :)
Böylelikle ne kadar almışsın, ne kadar alman gerekiyor daha iyi görebiliyorsun :)

AZRASILAM
Azracım ben kalorileri saymak için birkaç site var ama ben kalorisepeti.com adresini kullanıyorum.
Tarzı hoşuma gidiyor. Hem de çok kullanışlı :69:

ÇOKOPRENS
Ben de memnun oldum canım :16:

bnmde listemin kalorisini çıkartırmısın şimdi cnm sana zahmet olmazs tabiii:71:

Back